Találatok a következő kifejezésre: Mért nem el a csúcspontra (1 db)

Mért nem jutok el a csúcspontra?

nem régóta vagyok együt egy nagyon kedves és aranyos sráccal.Nem vagyok tapasztalt a sex terén, ? a 3. akivel idáig lefeküdtem.Eddig vele volt a legjobb talaán azért mert nagyon szertem...de sex közben nem érem el a "csúcsot".Ujjazás közben már majdnem eljutok,de valah még sem. amikor én kiverem neki ? mindig elmegy...bár hangot "nem ad ki".ha ? belémhatol és én vagyok felül akkor is érzek valamit, de ha én vagyok alul(am nekem jobban teccik,mert nem szertek felül lenni) akkor szinte semmit.mind két alakalom után azt kérdezte h mért nem nyögtem én meg azt mondtam rá h "mert nem az én stilusom", de közben ez annak volt betutható h szinte soha nem jutottam el.Õ sem nyügött.? ezért még elmehettet amikor "egymásban voltunk"? mit csinál egy fiú miután elment?folytatja h a lány is kielégülön?h érhetném el az oragazmust a barátommal(masztizásnál sikerül)?

Legjobb válasz: Szia. hát nem sok nönek adatik meg,hogy elélvezzen minden segítség nélkül.Ahhoz nagyon ismerni kell a saját,e´s a partnered testét.e`s ha a legjobban kívánod is a partnert sem sikerülhet.lehet,ha tapasztaltabb leszel talán... Próbálj te,vagy a barátod a csiklód izgatásával hozzásegíteni,és hidd el jó élmény lessz.Nem mindenkinél jön be a nyögés.Van aki csak sóhajt,van aki beleremeg,van aki sikí´t.Egyén függö.Ès persze van,aki megjátsza magát.

Szia. hát nem sok nönek adatik meg, hogy elélvezzen minden segítség nélkül.Ahhoz nagyon ismerni kell a saját, e´s a partnered testét.e`s ha a legjobban kívánod is a partnert sem sikerülhet.lehet, ha tapasztaltabb leszel talán... Próbálj te, vagy a barátod a csiklód izgatásával hozzásegíteni, és hidd el jó élmény lessz.Nem mindenkinél jön be a nyögés.Van aki csak sóhajt, van aki beleremeg, van aki sikí´t.Egyén függö.Ès persze van, aki megjátsza magát.
Jesszus... "nyõgött"??? Sóhaj, legalább nevezzük már szépen... úgy írsz minderrõl, mintha csak egy folyamat lenne, ami kb. két élettelen dolog közt játszódik le. Tényleg nem bántásból mondom, de a dolog is másképp tûnik, ha szépen fejezzük ki. Szóval, elõször is, attól pl. nem jön meg a "hangulat" ha sóhajtasz? Nekem sokszor az is meghozza azt, ami akkor éppen nincs. Szerintem mond el a barátodnak nyugodtan, hogy nem sikerül vmiért, és segítsen... izgathatná a csiklódat szex közben.. Csókolgathatná a nyakadat.. Ezek mind nagyon izgatóak. Amúgy mit csinál utána?... sztem még 2-3 percig úgy marad, aztán kiveszi, és leszedi az óvszert... és amúgy azt csak õ tudja, hogy elment-e, dehát az azért szerintem látszik egy pasi arcán :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fiúk, kipróbálnátok az orális szexet úgy, hogy egy fiú térdel előttetek?

oralsex

21

Ha orális szex után (nem ment el a srác), felhúzza a gumit, és még akkor is történik orális kényeztetés, a nő nem lehet terhes, ugye?

Barátnőm nagyon fél, ugyanis állandó terhesség parái vannak, mikor a barátjával szexre kerül a sor. Úgy gondoltam, ha többen írtok, akkor rájön, hogy nem beszélek hülyeséget, és elhiszi, hogy nem lehet terhes.

8

Mire gondol az a férfi aki hosszan néz egy nőt?

7

A barátnőmet megujjaztam és 1 idő után fehéres folyadék jött ki a bögyéből. Mi lehetett az?

Mi lehetett az?

10

Miért nem szeretik a fiúk ezt sűrűbben csinálni?

Imádom, amikor egy fiú vad smárolás közben erősen izgatja a csiklómat és később mikor kezdek benedvesedni, a kemény farkával izgatja a puncimat és azzal dörzsöli fel-alá. Isteni érzés! 18/L

13

Hogy tudom ezt ujra megcsinálni?

Egyszer szeretkeztünk a b.nõmmel ès annyira ràizgultam hogy ùgy dugtam ahogy csak bìrtam de nem mentem el. Nem èreztem annyira a fáradtsàgot ès egyàltalàn nem mentem el. Van erre valami hogy hogy lehet ezt megcsinàlni???

1

Nekem nagyon tetszenek a tanáraim ti hogy vagytok vele?

Ma is ügye ünneplőbe kellett menni azaz csinosan, és olyan szép volt. de mindig csinosan öltözik és nekem ez tetszik. mármint ő.

5

Miből tudhatom, ha egy férfinak csak a szexre kellek?

Ìrnátok nekem jeleket?

14

Pittman Cristofel homoszexuális?

Most láttam az új "dalát", és hát attól eltekintve, hogy ugye az alkotása kegyetlenül fostos, nomeg a címe is az hogy Melegfront. Jópár jelenet némi gyanakvásra adott okot, hogy a kubai farok elbuzult.

5

Kicsit elegem lett abból hogy: meleg vagyok, és fétiseim vannak. Szeretnék családot, gyerekeket, és szabadulni beteges vágyaimtól. Mit tehetek?

meleg vagyok...

...a nők nem undorítóak számomra, sőt egy szép, vékony lány (nem amelyik befelé horpad), tud esztétikus és szép lenni, sőt, nagyon megtudnék szeretni egy lányt, csak éppenséggel a nemi szerv, a női nemi szerv nagyon taszít. taszít a gondolat hogy a számba vegyem....
23f

25

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!