Találatok a következő kifejezésre: Mért nem el a (2434 db)

Mért nem élünk a jogainkkal?

Legjobb válasz: Mert nincsenek jogaink. Fidesz kormány van.

Mert nincsenek jogaink. Fidesz kormány van.
"A népnek joga van elkergetnie a kormányt, ha az a népakarat ellenében kormányoz vagy az emberek létérdekeit veszélyezteti!" (Orbán) Erre gondolsz? Na ez majd 2014-ben lesz.
Jelenleg a "Jogában áll hallgatni!" elv érvényesül...
Rövid tömör, szakmailag megalapozott kérdés. Jobb lett volna így: De miért? vagy vidékiesen: Há mos mé? De ez se rossz.
Konkrétan milyen esetre gondolsz?
Mely jogainkkal is kéne szerinted élnünk, amit eddig feltehetõleg nem tettünk meg?
A kérdező hozzászólása: Minden?
A "Jogában áll hallgatni"-nak egy másik változata, ami a pénzszerzési lehetõségre vall: "Minden magyarnak jogában áll éhen halni."
nincs mit tenni, várni kell
Szia! Sajnos nem tudsz mit tenni, ha a baba nem akar maradni akkor nem fog, de remélem ez nem így lesz!!Kitartás
Nagyon sajnálom! Sajnos nem tudsz semmit tenni, várj. Drukkolok!
nekem is ezt mondtak 2 kulonbozo orvos aki az uh-t csinalta, aztan kiderult h a terhesseg koraval tevedtek, es a baba megmaradt.ne add fel a remenyt
Ne aggódj! Nálam se tudják eldönteni hol is tartok pontosan. Szorítok!

Ha nem merek párkapcsolatot alkotni mert nem nagy a péniszem akkor otthon hogy mondjam el hogy még nincs hosszabb kapcsolatom nem akarom hogy homárnak higgyenek? 16/f

Legjobb válasz: Mert ha nincs hosszabb kapcsolatod akkor homárnak hisznek 16 évesen? Ezúton üdvözlöm a szüleidet.

Mert ha nincs hosszabb kapcsolatod akkor homárnak hisznek 16 évesen? Ezúton üdvözlöm a szüleidet.
Szerintem meg ne agyalj rajta.
A kérdező hozzászólása: késõn érõ vagyok az számít vagy nem befolyásolja?
Na igen, én is úgy hallottam, 14 cm körüli az átlag, ebbe gondolom a 13 cm simán belefér, bár errõl a srácok inkább tudnak nyilatkozni :D Azt viszont tudom, hogy tényleg ne a pornó legyen a normális. Oda nyilván a minél nagyobb farkú pasikat szedik össze, a 20-30 cm egyáltalán nem átlag, annál persze hogy kisebb az "egyszerû halandóké", ezzel nincs is semmi baj.
Csak mondom, hogy az átlag 13cm... Ne higyj a faroknövelõ reklámoknak, nem attól függ a szexuális élet. Ja, és nézz kevesebb pornót, ott átlagon felüli a péniszméret, és azt hiszi az egyszeri gyerek, hogy az a normális.
13cm ? incifinci kukacka :)
A kérdező hozzászólása: 13cm
Mi közük ahhoz, hogy van-e kapcsolatod? A barátom is 18 évesen jött össze velem, mégse hitték azt róla hogy homokos. Amúgy meg annyira gáz nem lehet. Szabad tudni, mekkora, ha nem túl indiszkrét a kérdés? :D Csak nem olyan extrém kicsi.
A kérdező hozzászólása: hosszabb valóban nem volt de nem osztom meg velük soha ezeket nem nagyon szeretném
Dugd meg a nõvéred vagy a húgod akkor tuti biztosan bebizonyítod, hogy nem vagy búza!
Ha azt mondod, hogy a lányok tetszenek azt elhiszik nem?
Ne akarj ne párkapcsolatot alkotni, mert nem nagy a farkad. Na ezt most jól megaszontam:D De most komolyan, annyira biztos nem lehet vészes, szakadj le errõl a témáról.
Kamu szagú, de ha nem, akkor: Vagy annyira szerencsétlen, hogy inkább meg sem próbálod?
Nyugi :) Akik meg azt hiszik, hogy a fiúkra buksz mert nem volt tartós kapcsolatod lánnyal, azok ostobák.

Más is érzi úgy, hogy elvesztegette a fiatal éveit, mert nem él/élt szexuális életet?

A húszas évekre gondolok és írjátok oda, hogy hány év volt szexmentes (+ a nemeteket is). Köszi!

Legjobb válasz: Ha össze akarnám hasonlítani magam másokkal, vagy az átlaggal, akkor megõrjítene a tudat, hogy 26 évesen nem hogy még szûz vagyok, de még csak nem is csókolóztam soha. Figyelembe véve a külsõmet, valamint a szociális képességeimet nem csoda, hogy jelenleg itt tartok. De ezek az évek nem voltak üresek, mert tettem érte, hogy sikerem legyen (más kérdés, hogy nem jött be.) Szóval már tudok egy csomó zsákutcát, amin nem lehet barátnõt szerezni. Elõbb-utóbb viszont megtalálom azt az egyet, amin egy olyan ember is képes lányt találni maga mellé, aki a legrondább emberek közé tartozik.

Ha össze akarnám hasonlítani magam másokkal, vagy az átlaggal, akkor megõrjítene a tudat, hogy 26 évesen nem hogy még szûz vagyok, de még csak nem is csókolóztam soha. Figyelembe véve a külsõmet, valamint a szociális képességeimet nem csoda, hogy jelenleg itt tartok. De ezek az évek nem voltak üresek, mert tettem érte, hogy sikerem legyen (más kérdés, hogy nem jött be.) Szóval már tudok egy csomó zsákutcát, amin nem lehet barátnõt szerezni. Elõbb-utóbb viszont megtalálom azt az egyet, amin egy olyan ember is képes lányt találni maga mellé, aki a legrondább emberek közé tartozik.
Mondja ezt az, aki még nem látott pinát:D
nem, én nem érzem úgy! 27 évesen fogtam pinust elõször és minden ilyen különbözõ okok miatt, a csaj 25 volt és semmi elveszettet nem érzek benne.
#10-es: nem. akkor már 30 leszek.
Nem.Egyszer feküdtem le egy fiúval, aztán három hónapra rá szakítottunk.Akkor voltam 17 éves.Azóta nem volt barátom, akivel két hónapnál tovább bírtuk volna, mert õ le akart feküdni, én meg nem.De ezt leszámítva csomót szórakoztam, szülinapokat ünnepeltünk a barátaimmal, meg testvér születést (kettõt), szóval egyáltalán nem vesztegettem el a "fiatal" éveimet.Még most is van rengeteg barátom a munkahelyemrõl, a részmunkaidõs állásomból meg még régebb óta, gimibõl. :) 29/N
#9 meg fogsz halni? :o
igen. bár még van fél évem...
Én biztos vagyok abban, hogy ezáltal tönkre vágtam a fél életemet. 25/F
na, kellett nekem szövegelni :DDD :(
nem, miért lenne nélküle elvesztegetett idõ? vagyis inkább miért ne lenne elvesztegetett a nem szexmentes idõ? 19 (+ F)
24 év volt szexmentes. Eddig nem bánom.
Én nem érzem úgy. 22l
nekem szerencsére nem volt szexmentes évem 16 éves korom óta, köszönhetõ ez egy elég hosszú párkapcsolatnak és néhány kisebb kalandnak is, de biztosan bánnám, ha kimaradtak volna az életembõl. nyilván nem minden a szex, de azért elég fontos. L
és még ennyit akartam: de ti csak baxxatok 13 éves kortól, hajrá! majd írok rá okosakat, ha itt kérdésetek lesz utána...!:P

Én vagyok a "rossz", mert én akartam válni, az apa nem él a láthatási lehetőséggel - Hogyan magyarázzátok el a gyereknek?

8 éves fiamról van szó. A n?vére megérti, ? nem. Talán még kicsi, hiányzik neki az apukája. De hiába kérem, ígér, de nem jön látogatásra csak nagyon ritkán. Fél éve váltunk el. Nem akarom "szidni" el?tte az apját, elmondani, hogy ez az apja döntése, de nem nagyon látok már más megoldást, mint komolyan elbeszélgetni vele. Eddig vártam, hogy megnyugodjon.

Legjobb válasz: Figyelj most légyszi!Mindenképp az IGAZAT mondd a gyermeknek!Õ most kapaszkodni akar valakibe,ha fájna is,de tudnia kell ki áll mellette.De nemcsak ma,és holnap,hanem 10 majd 20 éves korában is.Segíts neki,de csakis õszintén.Így õt nem veszíted el,mert tudja.bízhat benned,és nem hagyod magára,mint a testvérét sem.

Figyelj most légyszi!Mindenképp az IGAZAT mondd a gyermeknek!Õ most kapaszkodni akar valakibe, ha fájna is, de tudnia kell ki áll mellette.De nemcsak ma, és holnap, hanem 10 majd 20 éves korában is.Segíts neki, de csakis õszintén.Így õt nem veszíted el, mert tudja.bízhat benned, és nem hagyod magára, mint a testvérét sem.
Pedig ez a megoldás, másnak nincs értelme, kötelezni nem lehet rá. Vagy meglátogatja, vagy nem.
Mindenféleképpen beszélj a gyerekkel, mond el neki, hogy mi az igazság, hogy hiába kéred az apát, nem jön. Így fogja csak megérteni, hogy mi történik körülötte, mert most csak bizonytalanságban él. Utána az apával is kellene beszélni, hogy adja meg a napokat, amikor jönni akar. Ha nem akar, akkor ne is menjen, a gyerekeknek idõvel jobb lesz.
É felhívnám az apukát és odaadnám a teleofnt a gyereknek, hogy hívja õ és beszéljenek. Elõtte persze beszélnék a gyerekkel, hogy te hívtad és nem jön, próbálja meg a fiad. Ha akkor sem tesz lépéseket, akkor hagyni kell, jó döntés volt a válás és õ pedig tipikus apuka akit nem érdekel a gyereke, jelzem, anyukából is van ilyen bõven.
Szidni nem kell az apát, de azt simán mondhatod, hogy "figyelj Pistike, jöhet apa amikor akar, nem rajtam múlik, o nem akar jönni"
Elsõ körben apukától kérdezd meg, miért jó ez, miért csinálja, lehet-e ezen változtatni, második körben pedig komolyan beszélgess el a kisfiúval.
Beszélj az apjával, ebbõl baj nem lehet.
Evvel nem szidod a gyerek apját, hogy figyelj Kisfiam, Apád nem akar jönni, és azt se, h mi menjünk! Vagy ha annyira nem akarod ennyire se rossz szögben feltüntetni az apját mondd azt, h Apa nagyon sokat dolgozik, és sokszor nagyon messze. (Vegyél elõ egy térképet, h lássa nem 20 km-rõl van szó, mutass rá egy messzebbi helyre). Csak apa nem szeret errõl beszélni azért nem említi vagy azért tagadja le, mert Neki ez kínos stb. (Ha esetleg az Apa még ennyit sem tenne meg a gyerekéért, h ezt mondja szegény gyereknek, ha már nem hajlandó kerek perec megmondani, hogy nem akarja látni.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mennyire van értelme vele beszélni. Három hete a gyerek felé se dugta az orrát.

Nagyon megtetszett egy csizma, ezért vettem egy 38-ast mert nem volt a méretemben (40). Most sajnos, elõl az orránál szorít. EZt kilehet tágítani esetleg sámfával v más praktikával?

Legjobb válasz: Vidd el cipészhez hátha tud segíteni. De miért vetted meg ha 2 számmal kisebb? Ha hordani fogod, mert annyira tetszik, és elviseled a fájdalmat , akkor a lábfejed tuti eldeformálódik tõle. Miért nem rendeltél nagyobbat? Vagy mentél másik boltba? Most kb mindenhol ugyanazokat a modelleket árulják.

Vidd el cipészhez hátha tud segíteni. De miért vetted meg ha 2 számmal kisebb? Ha hordani fogod, mert annyira tetszik, és elviseled a fájdalmat , akkor a lábfejed tuti eldeformálódik tõle. Miért nem rendeltél nagyobbat? Vagy mentél másik boltba? Most kb mindenhol ugyanazokat a modelleket árulják.

Mert nem alszik a fiam? 4 eves lesz, 2 honap mulva.3 hete mar, h este nem alszik el, csak 22-23 ora között, es reggel fel 6 kor kel.

pedig alvas lehetösege megvan,8 tol agyba rakjuk.ordit,h utál aludni,nem akar.miert?

Legjobb válasz: pont ez megy nálunk is este a 4 évesemnél. én 9kor teszem le, tegnap is f11 után aludt csak el :( viszont reggel 8kor olyan nehéz kirobbantani az ágyból, hogy az nem igaz :( enyém nem alszik el délután sem, az óvónõ panaszkodik is ;)

pont ez megy nálunk is este a 4 évesemnél. én 9kor teszem le, tegnap is f11 után aludt csak el :( viszont reggel 8kor olyan nehéz kirobbantani az ágyból, hogy az nem igaz :( enyém nem alszik el délután sem, az óvónõ panaszkodik is ;)
Lehet az a baj, hogy oviba lerakják aludni. Így kipiheni magát a délutánra és lehet este nem fárad már el eléggé, hogy elaludjon idõben.

Ez milyen gondolkodás? Volt egy közel 3 és fél éves kapcsolatom, vége lett, a barátom hagyott el, mert nem bírta a távkapcsolatot, és nem volt szerelmes.

Viszont ez a srác azt mondja, ha együtt élnénk, nem lenne semmi probléma. Így szeretné folytatni a kapcsolatot. De ez mi? Megszokta, hogy nem vagyok vele, nem hiányzik neki, hogy lásson, de azt mondja, tudja, ha együtt élnénk, akkor minden megoldódna, és el tudná velem az életét képzelni. Ez mi???

Legjobb válasz: Nézd, lehet fáj a valóság de ez a srác nem szeret téged, ennyi. Ha ez lenne, ha ez lenne...Ez csak áltatóduma. Beleunt a távolságba és évek során rádöbbent hogy vagy neki de minek? Ha nem hiányzol, ha megszokta a hiányodat, egyértelmû jelek arra hogy nem szeret. Igen, ha együtt élnétek biztos más lenne minden, õ erre vágyik, ezért hagyott el. Különben ha annyira szeretne és komolyan is gondolná amiket mondott akkor tenne valamit az ellen hogy ne távkapcsba legyetek. De végül is tett: kilépett. Ezt el kell fogadnod, tiszteletben kell tartanod a döntését, hagyni, hadd menjen...Meg kell adnod neki is és neked is az esélyt arra hogy boldogak legyetek, mással. Mert egymással nem megy. Keresned kell egy olyan embert aki nemcsak távkapcsolatra gondol és boldog leszel, meglásd! Fel a fejjel!

Nézd, lehet fáj a valóság de ez a srác nem szeret téged, ennyi. Ha ez lenne, ha ez lenne...Ez csak áltatóduma. Beleunt a távolságba és évek során rádöbbent hogy vagy neki de minek? Ha nem hiányzol, ha megszokta a hiányodat, egyértelmû jelek arra hogy nem szeret. Igen, ha együtt élnétek biztos más lenne minden, õ erre vágyik, ezért hagyott el. Különben ha annyira szeretne és komolyan is gondolná amiket mondott akkor tenne valamit az ellen hogy ne távkapcsba legyetek. De végül is tett: kilépett. Ezt el kell fogadnod, tiszteletben kell tartanod a döntését, hagyni, hadd menjen...Meg kell adnod neki is és neked is az esélyt arra hogy boldogak legyetek, mással. Mert egymással nem megy. Keresned kell egy olyan embert aki nemcsak távkapcsolatra gondol és boldog leszel, meglásd! Fel a fejjel!
ha együtt laknátok, akkor szerelmes lenne?? érdekes a fiu gondolkozása...

Előbb elköltöznek a fiatalok a falvakból " mert nem élnek meg" aztán a kissebb városokból " mert nem élnek meg" és az országból?

Tudnáld definiálni a rabszolga jelentését?

Legjobb válasz: A rabszolga olyan ember, akit megfosztottak személyes szabadságától, tárgyként kezelik és mint ilyen, valaki másnak a tulajdona. A rabszolgák adásvételének a neve rabszolga-kereskedelem. Fontos jellemzõ, hogy a szabadságtól való megfosztás fizikai vagy intézményesített erõszakkal történik, célja a gazdasági kizsákmányolás. Hivatalosan ma a rabszolgaság a világ minden országában megszûnt. Ennek ellenére sok ember él ilyen típusú függõségben.

A rabszolga olyan ember, akit megfosztottak személyes szabadságától, tárgyként kezelik és mint ilyen, valaki másnak a tulajdona. A rabszolgák adásvételének a neve rabszolga-kereskedelem. Fontos jellemzõ, hogy a szabadságtól való megfosztás fizikai vagy intézményesített erõszakkal történik, célja a gazdasági kizsákmányolás. Hivatalosan ma a rabszolgaság a világ minden országában megszûnt. Ennek ellenére sok ember él ilyen típusú függõségben.
Ja, végülis rabszolgák vagyunk. A jelenlegi rendszer lényege, hogy sok jogunk van, de lehetõségeink nincsenek, hogy kiéljük õket.
Azaz: per definitionem nem vgy rabszolga, mert elmehetsz Kiskundáról Nagykundára, gyakorlatilag viszont annyit keresel, hogy napi 2 szelet száraz kenyér + albérletet fizetsz. A rabszolga is kapott ennyit, meg volt egy viskója is, azaz gyakorlatilag rabszolga vagy.
"és az országból?" Néhányan az országból is továbbköltöznek a világgazdasági rendszer centrumaiba (pl. Londonba, Brüsszelbe). Ez természetes folyamat. Magyarország egyébként 1990 óta bevándorlási többlettel rendelkezik. "Tudnáld definiálni a rabszolga jelentését?" 20:51-es jól definiálta 20:53 A bérmunkást gazdaságilag jobban ki lehet zsákmányolni, mint a rabszolgát. Ugyanis a rabszolga az urának tulajdona, vagyis az úrnak érdeke, hogy ne "romoljon el". A bérmunkás ezzel szemben nyugodtan megrokkanhat, megbetegedhet, tönkremehet, mivel nem a munkáltató tulajdona, ezért a munkáltatót nem éri kár, ha a munkás kidõlt, hív a helyére másikat a munkanélküliek közül. Ez persze közismert, nem kell, hogy meglepjen bárkit is. Viszont a rabszolga nem szabad, míg a bérmunkás igen.
Mert [email protected] itt az élet. Külföldön sem fenékig tejfel az élet, de ott sokkal jobban van munkalehetõség, mint itt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!