Találatok a következő kifejezésre: Mért nem el (2888 db)

Más is érzi úgy, hogy elvesztegette a fiatal éveit, mert nem él/élt szexuális életet?

A húszas évekre gondolok és írjátok oda, hogy hány év volt szexmentes (+ a nemeteket is). Köszi!

Legjobb válasz: Ha össze akarnám hasonlítani magam másokkal, vagy az átlaggal, akkor megõrjítene a tudat, hogy 26 évesen nem hogy még szûz vagyok, de még csak nem is csókolóztam soha. Figyelembe véve a külsõmet, valamint a szociális képességeimet nem csoda, hogy jelenleg itt tartok. De ezek az évek nem voltak üresek, mert tettem érte, hogy sikerem legyen (más kérdés, hogy nem jött be.) Szóval már tudok egy csomó zsákutcát, amin nem lehet barátnõt szerezni. Elõbb-utóbb viszont megtalálom azt az egyet, amin egy olyan ember is képes lányt találni maga mellé, aki a legrondább emberek közé tartozik.

Ha össze akarnám hasonlítani magam másokkal, vagy az átlaggal, akkor megõrjítene a tudat, hogy 26 évesen nem hogy még szûz vagyok, de még csak nem is csókolóztam soha. Figyelembe véve a külsõmet, valamint a szociális képességeimet nem csoda, hogy jelenleg itt tartok. De ezek az évek nem voltak üresek, mert tettem érte, hogy sikerem legyen (más kérdés, hogy nem jött be.) Szóval már tudok egy csomó zsákutcát, amin nem lehet barátnõt szerezni. Elõbb-utóbb viszont megtalálom azt az egyet, amin egy olyan ember is képes lányt találni maga mellé, aki a legrondább emberek közé tartozik.
Mondja ezt az, aki még nem látott pinát:D
nem, én nem érzem úgy! 27 évesen fogtam pinust elõször és minden ilyen különbözõ okok miatt, a csaj 25 volt és semmi elveszettet nem érzek benne.
#10-es: nem. akkor már 30 leszek.
Nem.Egyszer feküdtem le egy fiúval, aztán három hónapra rá szakítottunk.Akkor voltam 17 éves.Azóta nem volt barátom, akivel két hónapnál tovább bírtuk volna, mert õ le akart feküdni, én meg nem.De ezt leszámítva csomót szórakoztam, szülinapokat ünnepeltünk a barátaimmal, meg testvér születést (kettõt), szóval egyáltalán nem vesztegettem el a "fiatal" éveimet.Még most is van rengeteg barátom a munkahelyemrõl, a részmunkaidõs állásomból meg még régebb óta, gimibõl. :) 29/N
#9 meg fogsz halni? :o
igen. bár még van fél évem...
Én biztos vagyok abban, hogy ezáltal tönkre vágtam a fél életemet. 25/F
na, kellett nekem szövegelni :DDD :(
nem, miért lenne nélküle elvesztegetett idõ? vagyis inkább miért ne lenne elvesztegetett a nem szexmentes idõ? 19 (+ F)
24 év volt szexmentes. Eddig nem bánom.
Én nem érzem úgy. 22l
nekem szerencsére nem volt szexmentes évem 16 éves korom óta, köszönhetõ ez egy elég hosszú párkapcsolatnak és néhány kisebb kalandnak is, de biztosan bánnám, ha kimaradtak volna az életembõl. nyilván nem minden a szex, de azért elég fontos. L
és még ennyit akartam: de ti csak baxxatok 13 éves kortól, hajrá! majd írok rá okosakat, ha itt kérdésetek lesz utána...!:P

Előbb elköltöznek a fiatalok a falvakból " mert nem élnek meg" aztán a kissebb városokból " mert nem élnek meg" és az országból?

Tudnáld definiálni a rabszolga jelentését?

Legjobb válasz: A rabszolga olyan ember, akit megfosztottak személyes szabadságától, tárgyként kezelik és mint ilyen, valaki másnak a tulajdona. A rabszolgák adásvételének a neve rabszolga-kereskedelem. Fontos jellemzõ, hogy a szabadságtól való megfosztás fizikai vagy intézményesített erõszakkal történik, célja a gazdasági kizsákmányolás. Hivatalosan ma a rabszolgaság a világ minden országában megszûnt. Ennek ellenére sok ember él ilyen típusú függõségben.

A rabszolga olyan ember, akit megfosztottak személyes szabadságától, tárgyként kezelik és mint ilyen, valaki másnak a tulajdona. A rabszolgák adásvételének a neve rabszolga-kereskedelem. Fontos jellemzõ, hogy a szabadságtól való megfosztás fizikai vagy intézményesített erõszakkal történik, célja a gazdasági kizsákmányolás. Hivatalosan ma a rabszolgaság a világ minden országában megszûnt. Ennek ellenére sok ember él ilyen típusú függõségben.
Ja, végülis rabszolgák vagyunk. A jelenlegi rendszer lényege, hogy sok jogunk van, de lehetõségeink nincsenek, hogy kiéljük õket.
Azaz: per definitionem nem vgy rabszolga, mert elmehetsz Kiskundáról Nagykundára, gyakorlatilag viszont annyit keresel, hogy napi 2 szelet száraz kenyér + albérletet fizetsz. A rabszolga is kapott ennyit, meg volt egy viskója is, azaz gyakorlatilag rabszolga vagy.
"és az országból?" Néhányan az országból is továbbköltöznek a világgazdasági rendszer centrumaiba (pl. Londonba, Brüsszelbe). Ez természetes folyamat. Magyarország egyébként 1990 óta bevándorlási többlettel rendelkezik. "Tudnáld definiálni a rabszolga jelentését?" 20:51-es jól definiálta 20:53 A bérmunkást gazdaságilag jobban ki lehet zsákmányolni, mint a rabszolgát. Ugyanis a rabszolga az urának tulajdona, vagyis az úrnak érdeke, hogy ne "romoljon el". A bérmunkás ezzel szemben nyugodtan megrokkanhat, megbetegedhet, tönkremehet, mivel nem a munkáltató tulajdona, ezért a munkáltatót nem éri kár, ha a munkás kidõlt, hív a helyére másikat a munkanélküliek közül. Ez persze közismert, nem kell, hogy meglepjen bárkit is. Viszont a rabszolga nem szabad, míg a bérmunkás igen.
Mert [email protected] itt az élet. Külföldön sem fenékig tejfel az élet, de ott sokkal jobban van munkalehetõség, mint itt.

Xbox360 vennék LIVE-ot de szüleim megtiltották hogy vegyek hofy tudnék úgy vásárolni hogy ne vegyék észre? Nincs bankkártyám se telefonon számlát meg õk kapják mert nem elõfizetõs?

Legjobb válasz: Budapesti vagy környéki vagy? Mert ha van zsebpénzed, akkor bemész valamelyik üzletbe (pl. 576, konzolvilág stb.) és megveszed 1, 3 vagy 12 hónapra. Esetleg odaadod valamelyik olyan haverodnak azt a pénzt, aki rendelkezik bankszámlával, és megveteted vele. Harmadik alternatívaként www.livekodok.hu (itt 12 honapra csak 9700), és megrendeled valamelyik barátod lakcímére (persze elõtte egyeztess vele :D).

Budapesti vagy környéki vagy? Mert ha van zsebpénzed, akkor bemész valamelyik üzletbe (pl. 576, konzolvilág stb.) és megveszed 1, 3 vagy 12 hónapra. Esetleg odaadod valamelyik olyan haverodnak azt a pénzt, aki rendelkezik bankszámlával, és megveteted vele. Harmadik alternatívaként http://www.livekodok.hu (itt 12 honapra csak 9700), és megrendeled valamelyik barátod lakcímére (persze elõtte egyeztess vele :D).
http://www.livekodok.com Elõzõ vagyok, csak félreírtam a címet.

Mért nem élünk a jogainkkal?

Legjobb válasz: Mert nincsenek jogaink. Fidesz kormány van.

Mert nincsenek jogaink. Fidesz kormány van.
"A népnek joga van elkergetnie a kormányt, ha az a népakarat ellenében kormányoz vagy az emberek létérdekeit veszélyezteti!" (Orbán) Erre gondolsz? Na ez majd 2014-ben lesz.
Jelenleg a "Jogában áll hallgatni!" elv érvényesül...
Rövid tömör, szakmailag megalapozott kérdés. Jobb lett volna így: De miért? vagy vidékiesen: Há mos mé? De ez se rossz.
Konkrétan milyen esetre gondolsz?
Mely jogainkkal is kéne szerinted élnünk, amit eddig feltehetõleg nem tettünk meg?
A kérdező hozzászólása: Minden?
A "Jogában áll hallgatni"-nak egy másik változata, ami a pénzszerzési lehetõségre vall: "Minden magyarnak jogában áll éhen halni."

Olyan van, hogy nem vizsgál meg a nőgyógyász mert nem élek nemi életet és azt mondja hogy akkor nem lehet semmi bajom?

Legjobb válasz: Problémával mentél hozzá? Szûzen is lehetnek problémák, igazából a terhesség és az abból adódóak kizárhatók csak.

Problémával mentél hozzá? Szûzen is lehetnek problémák, igazából a terhesség és az abból adódóak kizárhatók csak.
És egy fertõzés kivizsgálása miatt hüvelykenetet venni mióta lehet végbélbõl? Azt csak hüvelybõl lehet.
Pontosan így van, ahogy az elõzõ írta. Sõt, némelyik nõgyógyász az éves rutin keretében is vizsgál végbélbõl, mert mint mondta, így más oldalról is hozzáférhet a dolgokhoz, és jobban át tudja tapintani.
Ha szûz vagy a végbeleden keresztül vizsgál meg, ez komoly nem vicc egyik csoporttársam mesélte.
keress másik orvost meg kellett volna vizsgálnia, mert nem csak nemi úton lehet fertõzést elkapni, hanem fertõzött törülközõ vagy wc által is emellett a rendszertelen vérzésnek is kell legyen oka, akár nõgyógyászati, akár hormonális, ezt is meg kellett volna néznie de nem akarta, Te meg ne akarj hozzá menni :-) vannak normális dokik is, találni fogsz Te is
Tök mindegy, hogy élsz-e nemi életet vagy sem. Fertõzésed, nõgyógyászati gyulladásod, cisztád, miómád és egyéb problémák nemi élet nélkül is lehet, amivel viszont meg szoktak vizsgálni.
Attól, hogy nem élsz nemi életet, még megvizsgálhat. Akkor nem "szoktak", ha még szûz vagy. Tehát nem árt, ha tud róla. Ultrahanggal is sok minden meg tudnak nézni, ráadásul a bugyidban lévõ nyomokból is tud következtetni, hogy a folyásod milyen jellegû, mi lehet a bajod. Én sem vizsgálnálak meg hüvelyen keresztül, ha még szûz vagy. Gondolom, nem kell magyarázni, hogy miért...:)
Ha valami panaszod van, akkor köteles megvizsgálni ha csak így lehet pontos diagnózist felállítani. De persze szûz lányokat sokkal óvatosabban vizsgál, ha nem muszáj, akkor nem nyúl a hüvelyedbe!!!
A kérdező hozzászólása: csak ultrahangi vizsgálatom volt semmi kenet vétel vagy más.
A kérdező hozzászólása: alhasi és deréktáji fájdalommal hamarabbi vérzéssel és néha elõforduló folyással mentem .
Szüzen is megvizsgálhat és keneteket is vehet. Van direkt "szûz kacsa" kíméletesen végzik a vizsgálatot nem kell félni. Hüvelygyulladásod, gombád, meg még amit elõttem felsoroltak azon kívül is lehet 1000 bajod, független attól, hogy szûz vagy-e vagy sem.
Igen, engem sem vizsgált meg ÚGY, hanem megnyomkodott, hasi ultrahangot csinált. Azt mondta, ebbõl is látszik, hogy minden rendben van, és egy szûz lányt nem kell hüvelyen keresztül vizsgálni.
11-nek igaza van. Akár hüvelyi vizsgálatot is lehet szüzeknek csinálni, ha olyan jellegû a panasz és ez nem jelenti a szüzesség elvesztését. Persze ha folyásról van szó, ahhoz nem kell feltárni a hüvelyt, a hüvely bemenetbõl is lehet venni váladékot.
Én voltam gyerekként gyereknõgyógyásznál. Hüvelybõl vett kenetet, de úgy, hogy egy vékony csõszerû valamit dugott fel mélyen a hüvelybe. Semmi mással nem nyúlt belém. Tehát megvizsgált, figyelembe véve, hogy ugye szûz vagyok, mivel gyerek voltam. Megállapította a problémám és ki is kezelt, gyógyszert írt fel. Megfázás vagy valami fertõzés volt, azt hiszem.

Ma délelőttre a párom kézfején barna foltok jelentek meg (én nem láttam őket, mert nem élünk együtt), azt mondja elég erős színűek. Mi lehet ez?

A körme alatt is olyan, és mostanra azt írta, hogy már az alkarján is vannak, és mintha bizseregne a karja is :/ Szerintetek mi lehet ez? Gépkezelőként dolgozik, de azt mondta nem ment rá semmi a kezére tegnap munkában.

Lehet olyan, hogy egy pasi elhagyjon egy lányt, mert nem élet ki magát, meg nem volt szerelmes, de később visszatalál hozzá?

Legjobb válasz: Mire ez megtörténne addigra találsz magadnak egy másik fiút, és rájössz, hogy felesleges volt várni/aggódni miatta.

Mire ez megtörténne addigra találsz magadnak egy másik fiút, és rájössz, hogy felesleges volt várni/aggódni miatta.
A kérdező hozzászólása: élte ki magát helyesebben
Annyi esélye van, mint bármelyik más lánynak. Én nem élném bele magam, ha eddig nem tudott belém szeretni.
nincs mit tenni, várni kell
Szia! Sajnos nem tudsz mit tenni, ha a baba nem akar maradni akkor nem fog, de remélem ez nem így lesz!!Kitartás
Nagyon sajnálom! Sajnos nem tudsz semmit tenni, várj. Drukkolok!
nekem is ezt mondtak 2 kulonbozo orvos aki az uh-t csinalta, aztan kiderult h a terhesseg koraval tevedtek, es a baba megmaradt.ne add fel a remenyt
Ne aggódj! Nálam se tudják eldönteni hol is tartok pontosan. Szorítok!

Miért csinálja ezt? Mért nem fogadja el?

3 hete összejöttem a barátommal,el?ttem volt neki egy éves kapcsolata,de szakított a barátn?jével!Most a lány megtudta hogy mi összejöttünk,de a barátom nem akarta megmondani neki hogy kivel,mert nem akarta hogy a csaj zaklasson engem.Erre a lány állandóan hívogassa a barátomat,hogy akar vele személyesen találkozni, meg a barátom tesójától,meg az anyukájától informálódik rólam meg stb.!A barátom elmondta neki hogy ne hívogassa ne ir írkodjon neki sms-eket de ? még mindig írogat neki!Mondtam a barátomnak,hogy nyugodtan menyjen el még így hogy mi az elején tartunk beszéljen vele, hátha attól megnyugszik!És most is olyanokat írogat a barátomnak hogy akkor is csalta ?t velem mikor ?k együtt voltak,pedig ez nem igaz nem is találkoztam vele!(Ismerem a barátom már több mint egy éve)!Attól félek hogy a csaj tönkre fogja tenni a kapcsolatunkat!

Legjobb válasz: én már mindjárt 18 leszek és több mint másfél éve vagyok együtt a 20éves barátommal, éppen mamámnál voltam 2hétig, amikor megláttam õt, én azonnal fülnél is tovább beleszerettem, mint késõbb kiderült, õ is így volt ezzel... másnap véletlenül ugyanazon a buszon voltunk, ez mind2nknek feltünt és elkezdtünk beszélgetni, közben csörgött a telefonja,de nem vette fel, mondván majd késõb visszahívja... aztán mamámékig elkisért (ami 50 peces kiérõ neki) de a sétálás közben is hívta valaki, nem vette fel. Utána estefelé irt sms-t h szeretne velem még ma találkozni, belementem és hát akkor is hivták õt telefonon, mondom magamban már elég volt ebbõl,aztán messzebb mentem tõle h vegye már föl a telefont... késõbb kiderült persze, hogy akkor volt barátnõje 2 hete (?!) és õ "zaklatta" de miután a mi randinkról hazament, megmondta neki h vége, a csaj persze nem tudta hova tenni és folyton hivta barátomat, nekem fenyegetõ leveleket irogatott hogy tudja h hol lakok(mivel vicces módon õ is abban a városkában lakott xD) na meg h majd velem is ez fog történni, h meglát egy jobb pipit és dob engem... no hát ennyit a dobásról... Mint már említettem nem tudta a csaj hova tenni a szakítást, tehát volt egy elvarratlan szál, amiért nem hagyott minket békén. Barátomnak 3 hónapig könyörögtem szinte h küldje most már el a retkes p*csába, mert már elegem van belõle és azon voltam h én inkább kilépek ebbõl az idegfelhõbõl... egyszerûen nem bír megbántani senkit, még értem sem, és inkább jópofizik egy kis görénnyel, nehogy öngyilkos legyen... Na aztán egyszer a kiscsaj irt neki sms-t estefelé(!) h miért nincs fönt msn-en már jó lenne beszélgetni stb. Na akkor fogtam a telefont és én hivtam föl h mit képzel, kicsoda õ h majd miatta megy fel msn-re és ne gondolja azt h ezek után is fog veled jópofizni és milyen jogon és mirõl akar vele 10órakor msn-en beszélgetni?! na akkor még én voltam a szemét h lenyúltam a pasiját (no de semmi jelét nem mutatta barátom annak h lett volna bárkije is) néhány hétre lenyugodott, aztán megint kezdte, nem akarta befejezni a már lejátszott "harcot" és kis aranyos kislányos leveleket írt barátomnak, miután finoman közölte volna vele ismét h hagyjon minket békén, kitöröltem a levelet és én irtam neki Barátom nevében, nem volt annyira durva mint amilyet megérdemelt volna de éreztettem vele h õ egy senki a számára és nem érdekel h a szakitás után mit csinál, de minket kíméljen meg a kislányos érzéseitõl és attól h valaha is megsajnálja a pióca kilétét, mert ez a zaklatás megbocsáthatatlan, és minél jobban piszkál minket annál jobban süllyed a béka s€gge alá... azóta kimerem jelenteni, nyugi van!!! =DD valószínüleg nálatok is ez lehet hogy barátod "finoman" közölte vele h vége, nem akarja többé... ha jól értelmeztem kifaggatja rólad a családot és kap is infót.. a jövendõbeli anyósod pedig vegyen magán erõt és ne pletyizzen ki titeket egy olyan kis fruskának, mint amilyen az ex-csaj... mert ez nem szép dolog!!! sõt, egyenesen megalázó, h az excsajnak "segít"... kérdésedre a válaszok: - utoljára megmondani neki egyenesen keményen h VÉGE, nem sajnálkozva, okokkal alátámasztva akkor hatásosabb és ha tényleg már nem akar semmit az extõl, nyugodtan meg is lehet alázni, hiszen elvileg barátodat nem érdekli az ex lelkiállapota hiszen neki te vagy a fontos és ennek érdekében meg kell tenni mindent, ha még utána is zaklat akkor nem tudok tanácsot adni, mert akkor az már valami droid csaj lehet xD - telefonszám váltás!!! - esetleg új msn cím, ami lehet csak a barátodé amire nem veszi föl azt a szukát vagy egy olyan ami a közös =) - mindenekelõtt a családnak is meg kell értenie h többé nem akarja az ex nevét hallani és semmilyen kapcsolatot vele nem akar tudni egyik családtaggal sem!!!! hosszúra sikeredett, bocsi, de utálom az ilyen lányokat akik ennyire érthetetlenek!!!!! egyszerûen nem tudom felfogni h nem süllyednek el szégyenükben h egy kapcsolatba belemernek szólni miután azzal meg lett alázva h "bocs, nem szeretlek, nem is akarlak látni többé, nem kellesz nekem, (mert...)" én annyira magamba esnék h 1 éves kapcsolat után kidobnak h talán még utcára sem mennék szégyenembe, nemhogy ki állok az ujabb megaláztatás elé h még jobban fájjon!!!! na jól van nem irok már többet!! REMÉLEM TUDTAM KICSIT SEGITENI!!!

én már mindjárt 18 leszek és több mint másfél éve vagyok együtt a 20éves barátommal, éppen mamámnál voltam 2hétig, amikor megláttam õt, én azonnal fülnél is tovább beleszerettem, mint késõbb kiderült, õ is így volt ezzel... másnap véletlenül ugyanazon a buszon voltunk, ez mind2nknek feltünt és elkezdtünk beszélgetni, közben csörgött a telefonja, de nem vette fel, mondván majd késõb visszahívja... aztán mamámékig elkisért (ami 50 peces kiérõ neki) de a sétálás közben is hívta valaki, nem vette fel. Utána estefelé irt sms-t h szeretne velem még ma találkozni, belementem és hát akkor is hivták õt telefonon, mondom magamban már elég volt ebbõl, aztán messzebb mentem tõle h vegye már föl a telefont... késõbb kiderült persze, hogy akkor volt barátnõje 2 hete (?!) és õ "zaklatta" de miután a mi randinkról hazament, megmondta neki h vége, a csaj persze nem tudta hova tenni és folyton hivta barátomat, nekem fenyegetõ leveleket irogatott hogy tudja h hol lakok(mivel vicces módon õ is abban a városkában lakott xD) na meg h majd velem is ez fog történni, h meglát egy jobb pipit és dob engem... no hát ennyit a dobásról... Mint már említettem nem tudta a csaj hova tenni a szakítást, tehát volt egy elvarratlan szál, amiért nem hagyott minket békén. Barátomnak 3 hónapig könyörögtem szinte h küldje most már el a retkes p*csába, mert már elegem van belõle és azon voltam h én inkább kilépek ebbõl az idegfelhõbõl... egyszerûen nem bír megbántani senkit, még értem sem, és inkább jópofizik egy kis görénnyel, nehogy öngyilkos legyen... Na aztán egyszer a kiscsaj irt neki sms-t estefelé(!) h miért nincs fönt msn-en már jó lenne beszélgetni stb. Na akkor fogtam a telefont és én hivtam föl h mit képzel, kicsoda õ h majd miatta megy fel msn-re és ne gondolja azt h ezek után is fog veled jópofizni és milyen jogon és mirõl akar vele 10órakor msn-en beszélgetni?! na akkor még én voltam a szemét h lenyúltam a pasiját (no de semmi jelét nem mutatta barátom annak h lett volna bárkije is) néhány hétre lenyugodott, aztán megint kezdte, nem akarta befejezni a már lejátszott "harcot" és kis aranyos kislányos leveleket írt barátomnak, miután finoman közölte volna vele ismét h hagyjon minket békén, kitöröltem a levelet és én irtam neki Barátom nevében, nem volt annyira durva mint amilyet megérdemelt volna de éreztettem vele h õ egy senki a számára és nem érdekel h a szakitás után mit csinál, de minket kíméljen meg a kislányos érzéseitõl és attól h valaha is megsajnálja a pióca kilétét, mert ez a zaklatás megbocsáthatatlan, és minél jobban piszkál minket annál jobban süllyed a béka s€gge alá... azóta kimerem jelenteni, nyugi van!!! =DD valószínüleg nálatok is ez lehet hogy barátod "finoman" közölte vele h vége, nem akarja többé... ha jól értelmeztem kifaggatja rólad a családot és kap is infót.. a jövendõbeli anyósod pedig vegyen magán erõt és ne pletyizzen ki titeket egy olyan kis fruskának, mint amilyen az ex-csaj... mert ez nem szép dolog!!! sõt, egyenesen megalázó, h az excsajnak "segít"... kérdésedre a válaszok: - utoljára megmondani neki egyenesen keményen h VÉGE, nem sajnálkozva, okokkal alátámasztva akkor hatásosabb és ha tényleg már nem akar semmit az extõl, nyugodtan meg is lehet alázni, hiszen elvileg barátodat nem érdekli az ex lelkiállapota hiszen neki te vagy a fontos és ennek érdekében meg kell tenni mindent, ha még utána is zaklat akkor nem tudok tanácsot adni, mert akkor az már valami droid csaj lehet xD - telefonszám váltás!!! - esetleg új msn cím, ami lehet csak a barátodé amire nem veszi föl azt a szukát vagy egy olyan ami a közös =) - mindenekelõtt a családnak is meg kell értenie h többé nem akarja az ex nevét hallani és semmilyen kapcsolatot vele nem akar tudni egyik családtaggal sem!!!! hosszúra sikeredett, bocsi, de utálom az ilyen lányokat akik ennyire érthetetlenek!!!!! egyszerûen nem tudom felfogni h nem süllyednek el szégyenükben h egy kapcsolatba belemernek szólni miután azzal meg lett alázva h "bocs, nem szeretlek, nem is akarlak látni többé, nem kellesz nekem, (mert...)" én annyira magamba esnék h 1 éves kapcsolat után kidobnak h talán még utcára sem mennék szégyenembe, nemhogy ki állok az ujabb megaláztatás elé h még jobban fájjon!!!! na jól van nem irok már többet!! REMÉLEM TUDTAM KICSIT SEGITENI!!!
A kérdező hozzászólása: Hát igen...csak egy részbõl meg értem a lányt is mert, õk még együtt voltak mikor a srác velem összefutott, de még akkor mondta nekem hogy már nem olyan jó a kapcsolatuk mint ez elején, és hogy elõbb vagy utóbb szakítás lett volna, és végül itt volt egy ok(vagyis én)hogy szakítsanak! De egyszerûen a csajszi olyan gyerekesen viselkedik hogy az már fáj, azt gondoltam hogy egy értelmes lány, de hát ezek után... Ám köszi a választ :)
nincs mit, csak ismerem ezt a helyzetet és elég rossz... persze a csajt is meglehet érteni, hiszen 1 év nem kevés idõ a mai világban, amikor hetente, havonta mennek a csajok/srácok újabb prédára vadászni...egyértelmû h kell neki ez az "értékes" dolog, de az nem kapcsolat h csak egyoldalú!!! de viszont talán én még annyit tennék a helyedbe, hogy barátod és te megbeszéltek vele egy "randit" és 3an megbeszélitek, hogy ti ketten és õ egyedül és nincs tovább... xD ennnyi kész Én is szerettem volna egy ilyen beszélgetést de sajna a kiscsaj nem jelent meg a randin =S de ha már 1évig barátod elviselte akkor talán csak csak meglehet vele értetni, hogy ti szeretitek egymást és nem akartok róla hallani. Hogyha barátod 100%ig biztos benned és a kapcsolatotokban akkor magabiztosan meg fogja neki mondani a tutit, és max csak pislogni fog tudni az ex =DD de ha elkezd téged sértegetni és azt mondja "téged is elfog hagyni", akkor csak egy kis mosoly =) és annyit mondasz "ha ennyire tudod mi lesz késõbb, akkor minek beszélgetünk ilyenekrõl ha tudod, úgyis együtt megyünk ki kézenfogva azon az ajtón?!" és akkor jön egy kis hápogás a részérõl, felálltok és pááá, kipipálva a csaj =D hát mostmár télleg, de idegesítõ lehet, szerencsére én már rég túl vagyok ezen =)
A kérdező hozzászólása: Hát lehet hogy van benne valami, de nem hiszem hogy a barátom bele menne a , , randi, , dologba, most eléggé ki van akadva a csaj miatt!Már a 9 éves kistesóját hívogatja, próbájla ellenem hangolni, mert tegnap voltam náluk elõször!Már az anyukája is rájött hogy milyen a csaj, mondta hogy ez így nem mehet tovább, mert ez már lassan zaklatásba fog átmenni!:( Remélem hogy nemsokára javul a helyzet, én nem hagyon hogy elválasszon kettõnket!
szervezz be a lánynak egy kiadós szexet egy nagyfarkú fiúval, legyen benne orál, anál, minden, ne is tudjon járni egy hétig. biztos vagyok benne, hogy erre vágyik, csak még õ sem tudja, de majd rájönne. ha ettõl nem nyugszik le, akkor tudatni kell vele, hogy a te sokkal jobban tudod a fiú vágyait kielégíteni, úgyhogy lekophat az a lány, a fiú soha nemfog visszamenni hozzá, mivel nem tudná kiélni férfias szükségleteit; 16F
A kérdező hozzászólása: Köszii!Erre még nem is gondoltam...:S:S
bocsi nem voltam gép közelbe h válaszoljak... hát akkor mást mondok a "randinál".... húú... jah azt nem tudtam h még nem voltál náluk =O hát akkor meg: szerettesd meg magad nagyon anyósjelölttel, sokat beszélgessetek, ne csak arról a kis kakikavaróról, hanem csupa jóról h pl. imádod a fiát és akár egy mélyebb beszélgetés után megköszönheted neki a barátodat, (én is bejátszottam és mai napig imádnak =DD és mindenben mellettem állnak, sõt néha még barátom ellen is fordul anyósom ha tudja h sérelem ért vagy csak igazam van xD ) szóval ha jobban megismernek téged és látják h te jóval jobb vagy az exnél akkor támogatni fognak és reméljük segíteni is =) Azért fontos h megismerjenek h tudják nem egy sarokról szedett nõ vagy és meg kell nyerned a bizalmukat h ilyen ex dolgos ügy(ek)ben segítsenek, hiszen sajnos az excsajt is ismerik =S az a lány is volt ott náluk, beszélgetett barátod szüleivel, és 1 év alatt szerintem "meg is kedvelték" de ezt nem bántásként mondom, csak ez a normális h elfogadják az "új családtagot" de ha belopod magad a szívükbe akkor könnyen túlszárnyalhatod a másik lányt!!! és ha ez meg van akkor a szülei sokkal könnyebben ugranak a fia jobb létének érdekében. Hiszen ha a srácod boldognak érzi magát veled, és áradozik folyton rólad és akkor jön ez a múltbéli szörnyeteg aki ezt a jó dolgot elakarja venni a fiúktól, nem hinném h szó nélkül hagynák a szülei!!!! ki lenne az a bolond aki ezt hagyná?? na de kérem szépen!!!!! mit képzel magáról az a fruska h egy 9 éves kisgyerekkel akar utánatok nyomozni??? ez már a szánalmasság legalja!!! ÚÚÚRISTEEN!!! Remélem barátod szülei visszahívták a piócát és elmondták neki h takarodjon ki a ti életetekbõl és a családotokból, és ne zaklasson titeket?! ZAKLATÁS??? oh ha már a csaj elmúlt 18 akkor csak hajrá =DDDD megérdemelné!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!