Találatok a következő kifejezésre: Mért nem el (3061 db)

Más is érzi úgy, hogy elvesztegette a fiatal éveit, mert nem él/élt szexuális életet?

A húszas évekre gondolok és írjátok oda, hogy hány év volt szexmentes (+ a nemeteket is). Köszi!

Legjobb válasz: Ha össze akarnám hasonlítani magam másokkal, vagy az átlaggal, akkor megõrjítene a tudat, hogy 26 évesen nem hogy még szûz vagyok, de még csak nem is csókolóztam soha. Figyelembe véve a külsõmet, valamint a szociális képességeimet nem csoda, hogy jelenleg itt tartok. De ezek az évek nem voltak üresek, mert tettem érte, hogy sikerem legyen (más kérdés, hogy nem jött be.) Szóval már tudok egy csomó zsákutcát, amin nem lehet barátnõt szerezni. Elõbb-utóbb viszont megtalálom azt az egyet, amin egy olyan ember is képes lányt találni maga mellé, aki a legrondább emberek közé tartozik.

Ha össze akarnám hasonlítani magam másokkal, vagy az átlaggal, akkor megõrjítene a tudat, hogy 26 évesen nem hogy még szûz vagyok, de még csak nem is csókolóztam soha. Figyelembe véve a külsõmet, valamint a szociális képességeimet nem csoda, hogy jelenleg itt tartok. De ezek az évek nem voltak üresek, mert tettem érte, hogy sikerem legyen (más kérdés, hogy nem jött be.) Szóval már tudok egy csomó zsákutcát, amin nem lehet barátnõt szerezni. Elõbb-utóbb viszont megtalálom azt az egyet, amin egy olyan ember is képes lányt találni maga mellé, aki a legrondább emberek közé tartozik.
Mondja ezt az, aki még nem látott pinát:D
nem, én nem érzem úgy! 27 évesen fogtam pinust elõször és minden ilyen különbözõ okok miatt, a csaj 25 volt és semmi elveszettet nem érzek benne.
#10-es: nem. akkor már 30 leszek.
Nem.Egyszer feküdtem le egy fiúval, aztán három hónapra rá szakítottunk.Akkor voltam 17 éves.Azóta nem volt barátom, akivel két hónapnál tovább bírtuk volna, mert õ le akart feküdni, én meg nem.De ezt leszámítva csomót szórakoztam, szülinapokat ünnepeltünk a barátaimmal, meg testvér születést (kettõt), szóval egyáltalán nem vesztegettem el a "fiatal" éveimet.Még most is van rengeteg barátom a munkahelyemrõl, a részmunkaidõs állásomból meg még régebb óta, gimibõl. :) 29/N
#9 meg fogsz halni? :o
igen. bár még van fél évem...
Én biztos vagyok abban, hogy ezáltal tönkre vágtam a fél életemet. 25/F
na, kellett nekem szövegelni :DDD :(
nem, miért lenne nélküle elvesztegetett idõ? vagyis inkább miért ne lenne elvesztegetett a nem szexmentes idõ? 19 (+ F)
24 év volt szexmentes. Eddig nem bánom.
Én nem érzem úgy. 22l
nekem szerencsére nem volt szexmentes évem 16 éves korom óta, köszönhetõ ez egy elég hosszú párkapcsolatnak és néhány kisebb kalandnak is, de biztosan bánnám, ha kimaradtak volna az életembõl. nyilván nem minden a szex, de azért elég fontos. L
és még ennyit akartam: de ti csak baxxatok 13 éves kortól, hajrá! majd írok rá okosakat, ha itt kérdésetek lesz utána...!:P

Előbb elköltöznek a fiatalok a falvakból " mert nem élnek meg" aztán a kissebb városokból " mert nem élnek meg" és az országból?

Tudnáld definiálni a rabszolga jelentését?

Legjobb válasz: A rabszolga olyan ember, akit megfosztottak személyes szabadságától, tárgyként kezelik és mint ilyen, valaki másnak a tulajdona. A rabszolgák adásvételének a neve rabszolga-kereskedelem. Fontos jellemzõ, hogy a szabadságtól való megfosztás fizikai vagy intézményesített erõszakkal történik, célja a gazdasági kizsákmányolás. Hivatalosan ma a rabszolgaság a világ minden országában megszûnt. Ennek ellenére sok ember él ilyen típusú függõségben.

A rabszolga olyan ember, akit megfosztottak személyes szabadságától, tárgyként kezelik és mint ilyen, valaki másnak a tulajdona. A rabszolgák adásvételének a neve rabszolga-kereskedelem. Fontos jellemzõ, hogy a szabadságtól való megfosztás fizikai vagy intézményesített erõszakkal történik, célja a gazdasági kizsákmányolás. Hivatalosan ma a rabszolgaság a világ minden országában megszûnt. Ennek ellenére sok ember él ilyen típusú függõségben.
Ja, végülis rabszolgák vagyunk. A jelenlegi rendszer lényege, hogy sok jogunk van, de lehetõségeink nincsenek, hogy kiéljük õket.
Azaz: per definitionem nem vgy rabszolga, mert elmehetsz Kiskundáról Nagykundára, gyakorlatilag viszont annyit keresel, hogy napi 2 szelet száraz kenyér + albérletet fizetsz. A rabszolga is kapott ennyit, meg volt egy viskója is, azaz gyakorlatilag rabszolga vagy.
"és az országból?" Néhányan az országból is továbbköltöznek a világgazdasági rendszer centrumaiba (pl. Londonba, Brüsszelbe). Ez természetes folyamat. Magyarország egyébként 1990 óta bevándorlási többlettel rendelkezik. "Tudnáld definiálni a rabszolga jelentését?" 20:51-es jól definiálta 20:53 A bérmunkást gazdaságilag jobban ki lehet zsákmányolni, mint a rabszolgát. Ugyanis a rabszolga az urának tulajdona, vagyis az úrnak érdeke, hogy ne "romoljon el". A bérmunkás ezzel szemben nyugodtan megrokkanhat, megbetegedhet, tönkremehet, mivel nem a munkáltató tulajdona, ezért a munkáltatót nem éri kár, ha a munkás kidõlt, hív a helyére másikat a munkanélküliek közül. Ez persze közismert, nem kell, hogy meglepjen bárkit is. Viszont a rabszolga nem szabad, míg a bérmunkás igen.
Mert [email protected] itt az élet. Külföldön sem fenékig tejfel az élet, de ott sokkal jobban van munkalehetõség, mint itt.

Xbox360 vennék LIVE-ot de szüleim megtiltották hogy vegyek hofy tudnék úgy vásárolni hogy ne vegyék észre? Nincs bankkártyám se telefonon számlát meg õk kapják mert nem elõfizetõs?

Legjobb válasz: Budapesti vagy környéki vagy? Mert ha van zsebpénzed, akkor bemész valamelyik üzletbe (pl. 576, konzolvilág stb.) és megveszed 1, 3 vagy 12 hónapra. Esetleg odaadod valamelyik olyan haverodnak azt a pénzt, aki rendelkezik bankszámlával, és megveteted vele. Harmadik alternatívaként www.livekodok.hu (itt 12 honapra csak 9700), és megrendeled valamelyik barátod lakcímére (persze elõtte egyeztess vele :D).

Budapesti vagy környéki vagy? Mert ha van zsebpénzed, akkor bemész valamelyik üzletbe (pl. 576, konzolvilág stb.) és megveszed 1, 3 vagy 12 hónapra. Esetleg odaadod valamelyik olyan haverodnak azt a pénzt, aki rendelkezik bankszámlával, és megveteted vele. Harmadik alternatívaként http://www.livekodok.hu (itt 12 honapra csak 9700), és megrendeled valamelyik barátod lakcímére (persze elõtte egyeztess vele :D).
http://www.livekodok.com Elõzõ vagyok, csak félreírtam a címet.

Mért nem élünk a jogainkkal?

Legjobb válasz: Mert nincsenek jogaink. Fidesz kormány van.

Mert nincsenek jogaink. Fidesz kormány van.
"A népnek joga van elkergetnie a kormányt, ha az a népakarat ellenében kormányoz vagy az emberek létérdekeit veszélyezteti!" (Orbán) Erre gondolsz? Na ez majd 2014-ben lesz.
Jelenleg a "Jogában áll hallgatni!" elv érvényesül...
Rövid tömör, szakmailag megalapozott kérdés. Jobb lett volna így: De miért? vagy vidékiesen: Há mos mé? De ez se rossz.
Konkrétan milyen esetre gondolsz?
Mely jogainkkal is kéne szerinted élnünk, amit eddig feltehetõleg nem tettünk meg?
A kérdező hozzászólása: Minden?
A "Jogában áll hallgatni"-nak egy másik változata, ami a pénzszerzési lehetõségre vall: "Minden magyarnak jogában áll éhen halni."

Rá kérdezzek a húgomnál arra hogy tudom hogy a fiának van egy 17 éves lánya? /senki nem tud róla a családban, mert nem él együtt velük.

Legjobb válasz: Hát ha ilyen nagyon buzog benned a testvéri és családi szeretet, hogy már látni szeretnéd és nem bírsz magaddal (annak ellenére, hogy õk láthatólag nem kívánják ezt más tudomására hozni), akkor kérdezz rá. Ne izgasson, hogy ez esetleg tapintatlanság.

Hát ha ilyen nagyon buzog benned a testvéri és családi szeretet, hogy már látni szeretnéd és nem bírsz magaddal (annak ellenére, hogy õk láthatólag nem kívánják ezt más tudomására hozni), akkor kérdezz rá. Ne izgasson, hogy ez esetleg tapintatlanság.
kérdezz rá a fiánál miért nem beszèl rôla
Szerintem ott valami gáz van, hogy ezt a saját családja, kérdezõ se tudhatja. Vajon a szüleiknek elmondta volna kérdezõ testvére? Érdekes viszony lhet.
Ne avatkozz bele, nyilván van oka annak, hogy senki nem tud róla.
A kérdező hozzászólása: szüleink már nem élnek. a húgom fia nem nõs, és ez a kislány az anyukájával nevelkedik./ egyes mama az anyukája Unokaöcsém nem igen törõdik a gyerekkel.
A kérdező hozzászólása: egyedülálló anyuka./javítás az utolsó mondatban/vagyis házasságon kivüli gyerek. szerintem akkor is törõdni kéne a kislánnyal , úgy anyagilag mint érzelmileg. Mert az apja nem törõdik vele, és ezért szeretném ha a család támogatását érezné a kislány.
Nem az volt a kérdésem, hogy élnek-e, de nem tûntök összetartó cslaádnak ez alapján. Kinek mondja ezt el valaki, ha nem a testvérének, szüleinek? Magukban tartják inkább? Érdeksek...

A Watch Dogs-i Chicago-ban mért nem élnek gyerekek, vagy csak én nem láttam még egyet se?

Különben minden egész pöpec a városban, az egész város hihetõ szerintem (a kisebb-nagyobb grafikai bugok ellenére is), de nem értem hogy nem látni egy iskolást, ovodást se az utcán sétálni szülõkkel, vagy a játszótéren. (mert játszóteret találtam a városban de gyerekek ott sincsenek :D )

Legjobb válasz: Én sem láttam gyerekeket Jacksen és Lenán kívül, se iskolát. De állatokat se látni sehol, de ami a legdurvább buszok sincsenek sehol, pedig mindenhol ott a buszmegálló állnak is ott emberek, de sehol egy busz se.

Én sem láttam gyerekeket Jacksen és Lenán kívül, se iskolát. De állatokat se látni sehol, de ami a legdurvább buszok sincsenek sehol, pedig mindenhol ott a buszmegálló állnak is ott emberek, de sehol egy busz se.
Elég egyértelmû, hogy miért. A cenzúra nagyon kemény, amikor virtuálisan bántasz gyereket. Már pedig ha mászkálnának a városban, akkor le is tudnád lõni õket, fel tudnád õket robbantani, tehát érted. Vagy úgy oldanák meg mint Skyrimbe, ahol minden lakost le tudsz mészárolni, viszont a gyerekeken egyszerûen átmegy a kard, érinthetetlenek. Ha jobban belegondolsz egyik lövöldözõs játékban sincs gyerek, láttál gyerek fertõzöttet mondjuk a Last of Usban, vagy gyerekeket a GTA 5-ben? Ha le tudnád õket lõni, akkor nagyon kemény besorolást kapna a játék, valószínûleg a legtöbb országba betiltanák, vagy zöld vér lenne benne, meg hasonlók...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Hát végülis érthetõ, de akkor is ez annyira illúzióromboló ha csak úgy sétálgatsz a városban. Viszont tényleg hogy buszokat, háziállatokat mért nem tettek bele? Mert az is óhatatlanul állatkínzásokat szûlt volna a játékban? (akkor hallgatnánk vezetés közben a Belga számot hogy: "Kutyákon át megy az út délre..." 3:) )
Kutyát meg buszt valószínûleg azért nem, mert lusták voltak hozzá. De nem a cenzúra miatt.
A magyarázatot már leírták, hogy miért nincsenek gyerekek. De az nem tûnik fel senkinek, hogy rendõrök sem járõröznek, ha nem vagy körözés alatt? Ez már cikisebb dolog, mert nincs rá jogi magyarázat, csak elbénázott fejlesztés.
A kérdező hozzászólása: Hogy nem látni rendõröket az utcán, az nem annyira feltûnõ szerintem, állomásoznak mindig és kész, a való életben is sokkal gyakrabban látsz gyerekeket meg kutyákat az utcán mint rendõröket. (bár ez csak az én tapasztalatom Ungomrekettyésrõl :D )

Olyan van, hogy nem vizsgál meg a nőgyógyász mert nem élek nemi életet és azt mondja hogy akkor nem lehet semmi bajom?

Legjobb válasz: Problémával mentél hozzá? Szûzen is lehetnek problémák, igazából a terhesség és az abból adódóak kizárhatók csak.

Problémával mentél hozzá? Szûzen is lehetnek problémák, igazából a terhesség és az abból adódóak kizárhatók csak.
És egy fertõzés kivizsgálása miatt hüvelykenetet venni mióta lehet végbélbõl? Azt csak hüvelybõl lehet.
Pontosan így van, ahogy az elõzõ írta. Sõt, némelyik nõgyógyász az éves rutin keretében is vizsgál végbélbõl, mert mint mondta, így más oldalról is hozzáférhet a dolgokhoz, és jobban át tudja tapintani.
Ha szûz vagy a végbeleden keresztül vizsgál meg, ez komoly nem vicc egyik csoporttársam mesélte.
keress másik orvost meg kellett volna vizsgálnia, mert nem csak nemi úton lehet fertõzést elkapni, hanem fertõzött törülközõ vagy wc által is emellett a rendszertelen vérzésnek is kell legyen oka, akár nõgyógyászati, akár hormonális, ezt is meg kellett volna néznie de nem akarta, Te meg ne akarj hozzá menni :-) vannak normális dokik is, találni fogsz Te is
Tök mindegy, hogy élsz-e nemi életet vagy sem. Fertõzésed, nõgyógyászati gyulladásod, cisztád, miómád és egyéb problémák nemi élet nélkül is lehet, amivel viszont meg szoktak vizsgálni.
Attól, hogy nem élsz nemi életet, még megvizsgálhat. Akkor nem "szoktak", ha még szûz vagy. Tehát nem árt, ha tud róla. Ultrahanggal is sok minden meg tudnak nézni, ráadásul a bugyidban lévõ nyomokból is tud következtetni, hogy a folyásod milyen jellegû, mi lehet a bajod. Én sem vizsgálnálak meg hüvelyen keresztül, ha még szûz vagy. Gondolom, nem kell magyarázni, hogy miért...:)
Ha valami panaszod van, akkor köteles megvizsgálni ha csak így lehet pontos diagnózist felállítani. De persze szûz lányokat sokkal óvatosabban vizsgál, ha nem muszáj, akkor nem nyúl a hüvelyedbe!!!
A kérdező hozzászólása: csak ultrahangi vizsgálatom volt semmi kenet vétel vagy más.
A kérdező hozzászólása: alhasi és deréktáji fájdalommal hamarabbi vérzéssel és néha elõforduló folyással mentem .
Szüzen is megvizsgálhat és keneteket is vehet. Van direkt "szûz kacsa" kíméletesen végzik a vizsgálatot nem kell félni. Hüvelygyulladásod, gombád, meg még amit elõttem felsoroltak azon kívül is lehet 1000 bajod, független attól, hogy szûz vagy-e vagy sem.
Igen, engem sem vizsgált meg ÚGY, hanem megnyomkodott, hasi ultrahangot csinált. Azt mondta, ebbõl is látszik, hogy minden rendben van, és egy szûz lányt nem kell hüvelyen keresztül vizsgálni.
11-nek igaza van. Akár hüvelyi vizsgálatot is lehet szüzeknek csinálni, ha olyan jellegû a panasz és ez nem jelenti a szüzesség elvesztését. Persze ha folyásról van szó, ahhoz nem kell feltárni a hüvelyt, a hüvely bemenetbõl is lehet venni váladékot.
Én voltam gyerekként gyereknõgyógyásznál. Hüvelybõl vett kenetet, de úgy, hogy egy vékony csõszerû valamit dugott fel mélyen a hüvelybe. Semmi mással nem nyúlt belém. Tehát megvizsgált, figyelembe véve, hogy ugye szûz vagyok, mivel gyerek voltam. Megállapította a problémám és ki is kezelt, gyógyszert írt fel. Megfázás vagy valami fertõzés volt, azt hiszem.

Ma délelőttre a párom kézfején barna foltok jelentek meg (én nem láttam őket, mert nem élünk együtt), azt mondja elég erős színűek. Mi lehet ez?

A körme alatt is olyan, és mostanra azt írta, hogy már az alkarján is vannak, és mintha bizseregne a karja is :/ Szerintetek mi lehet ez? Gépkezelőként dolgozik, de azt mondta nem ment rá semmi a kezére tegnap munkában.

Lehet olyan, hogy egy pasi elhagyjon egy lányt, mert nem élet ki magát, meg nem volt szerelmes, de később visszatalál hozzá?

Legjobb válasz: Mire ez megtörténne addigra találsz magadnak egy másik fiút, és rájössz, hogy felesleges volt várni/aggódni miatta.

Mire ez megtörténne addigra találsz magadnak egy másik fiút, és rájössz, hogy felesleges volt várni/aggódni miatta.
A kérdező hozzászólása: élte ki magát helyesebben
Annyi esélye van, mint bármelyik más lánynak. Én nem élném bele magam, ha eddig nem tudott belém szeretni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!