Találatok a következő kifejezésre: Mért nem be a fiú (20 db)

Mért nem vallja be a fiú ha szeret?

Legjobb válasz: ink azért nem mert büszke, lehet h nagyonb nak tartaja magát nállad

ink azért nem mert büszke, lehet h nagyonb nak tartaja magát nállad
1.nem szeret 2.fél tõled 3.öntelt 4.fél a barátai véleményétõl 5.nem a lányokat szeretiXD 6.mást szeret csak valahogy félreértetted 7.csak szórakozik veled 8.lehet h csak egyszerüen egy kapcsolattól fél vagy attól hogy esetleg még nem csókolózott avgy ilyesmi...
nemtom lehet h félénk
én pl. csak négy szemközt tudtam elmondani neki! attól félünk mi fiúk? hogy vissza utasítást kapuk akkor az olyan nagy égés! meg ha szerelmet valunk az is! ettõl másképp fogalmazva a haverok véleményétõl félünk...
de ezt nem értem...miért féltek a haverok véleményétõl? bezzeg mi kimerjük mondani? egy lánynak még égõbb... de a fiúkat nemértem...ha szereted a lányt most a barátaid miatt cseszed el ?

Van olyan, hogy a lánynak nem fér be a fiú hímvesszője első alkalommal mert túl szűk?

Ha igen, miért?

Legjobb válasz: Olyan van..De elõbb utóbb csak kitágul neki. :)

Olyan van..De elõbb utóbb csak kitágul neki. :)
IGEN, van, nálam is ez volt, több alkalom kellett, mire sikerült. Meg sajnos van olyan fiú is, aki ezt nem tudja megérteni:-S
Van, sõt..elég általános dolog. De az esetek nagy többségében azért van ez, mert a lány nem tud eléggé ellazulni és benedvesedni. Azt meg minden lány magának kitapasztalja, hogy mi segít neki az ellazulásban, hogy átadhassa magát az élvezetnek. :)
Pl az újszülötteknek elég nehezen megy be.
h lenne már -.- tudod meglepõen rugalmas tud az lenni ha kell. persze nem árt ha nem egybõl a pezsgõsüveggel próbálkoztok v mondjuk a hajsütõvassal.
amatõrök vagytok, nekem mindig sikerült elsõre...még újszülöttel is
Van, nekünk még sokadszorra sem sikerült:(
Kedves elsõ, képzeld el van olyan. Nekem pl elsõre nem sikerült...sõt, úgy emlékszem másodszorra se. De nyilván nem anatómiai oka van...egyszerûen csak nem tud ellazulni a lány eléggé, vagy nem nedvesedik be rendesen stb... Akkor érdemes megpróbálni, amikor már két ujj fájdalom nélkül bemegy. Akkor már sima ügy:)
ez általában elõfordul
van olyan. az elsõ meg hülye :D XD
a stressz teszi! ha ilyen lép fel, (és fiu vagy) akkor próbálkozz masszírozással, simogatással...szóval bármi olyannal, amitõl ellazul a Hölgy, amitõl megnyugszik! nagyon fontos, hogy ne legyen görcsös, hisz akkor nem fogja élvezni az együttlétet!!
hat az ha a fiu himvesszoje nem fer be, az a srac hibaja....elobb el kell lazittani a lanyt, hogy ne legyen feszult, izmot lazitson es tag lehessen a vagina
Igen, van!Ha túlságosan izgultok, akkor nem nedvesedik eléggé és azért megy be nehezebben.A patikában kapható hüvelyzselé.
Ez a még fejletlen kislányok természetes védekezése a vastagfarkú pedofilokkal szemben :-)
Hiányoltam már ma ezt a kérdést.
Csak akkor maradhat meg a baratsag, ha nincs szexualis onzalom egyik oldalrol sem
Szerintem van fiú-lány barátság. Nekem van fiú barátom. A második állításodat nem értem, az pont az elsõ állításodat cáfolja szerintem...

Tetszik egy fiú de neki nem jövök be. A haverjaim elötte leégettek és ezért nem merek a szemébe nézni se hozzá szolni. MIt csináljak felejtsem el vagy mi mert nagyon szeretem?

Legjobb válasz: Az égetéssel ne törõdj, mutass egy embert, aki soha nem égett még be valaki elõtt. A gázosabb az, hogy nem jössz be neki, ezt egyébként honnan veszed ilyen biztosra?

Az égetéssel ne törõdj, mutass egy embert, aki soha nem égett még be valaki elõtt. A gázosabb az, hogy nem jössz be neki, ezt egyébként honnan veszed ilyen biztosra?
Ha szereted úgy sem tudod elfelejteni, inkább mindent tegyél meg érte hogy a tied lehessen. Hanem sokáig bánni fogod!
A kérdező hozzászólása: Köszii.(: Hát igen én is most kiszeretni probálok belöle minden modon.Igen kiderítetem melyik csaj jön be neki hát sztem mondjuk a stilusa hasolít az enyémre és a haja is köhöm és kicsit személyesebb dolgokat is megutdtam róla de az már mind1. De a belsöjéröl meg semit nem tudok mert még sosme láttam élöbe csak képeken meg ahaverok meséltek róla. De mégegyzser köszi (:
21:45-ös vagyok. de a mondás szerint: "Ne fuss oylan szekér után, ami nem vesz fel!" Ha nem vagy belé szerelmes, akk felejtsd el, és jön sokkal jobb pasi!;)
külsõre v belsõre nem jössz be neki? mindkettõn lehet csiszolni. próbáld meg a külsõdet megváltoztatni, új haj, smink, új ruhák. tudd meg, kik jönnek be neki, milyen típusú lányok. nézd meg azok h viselkednek. a jó tulajdonságokat figyeld meg, és próbáld átvinni a te személyiségedbe. aztán állj a fiú elé, bneszélgessetek, ismerkedjetek, és a többi majd adja magát!
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszii.(:
legyen annyi önbizalmad és önkritikád, h ha ennyire nyilvánvalóan nem jössz be neki, nem erõlteted a dolgot.te ennél többet érsz, fogsz találni olyat akivel kölcsönösen tetszetek egymásnak
A kérdező hozzászólása: Hát onann hogy mondta a barátnöm mert megkérdezte töle... Meg egy haverja is megkérdezte töle... És mind a 2-nek nem-et mondott...:/
Szia ! Nagyon ismerõs történet. :D Én azt mondtam magamban, hogy : elfelejtem , nem is fog többet érdekelni , meg sem érdemel stb . De sajnos csak mondani könnyû ... , de lehet , hogy neked menni fog . :) Mondjunk annyira nem durva , hogy még hozzá szólni se merjél , szerintem ...
A kérdező hozzászólása: Oké. Megprobálom.(: Köszii.

Normális az ha egy 4-éves gyerek (fiu) még mindig nem akar a wc-be kakálni? Az oviban vissza tartja otthon pedig kéri a pelenkát az anyjátol mert csak ugy hajlando kakilni

Az anya elmondja neki mindig hogy a wc-be kell már, stb.... de a gyerek nem akarja,Mit tehet még az anya? MEDIG vegye még a pelust neki?

Legjobb válasz: Az én fiam is ezt csinálta, aztán egyszer csak magától leszokott. Igaz, hogy elég gyakran mondtuk, hogy a WC-be kell ezt csinálni, adtuk a bilit is, de azt egy az egyben elutasította. Megcsináltuk azt is, hogy a pelusból a WC-be üritettük ki a tartalmat, (ha lehetett) és akkor hívtuk, hogy jöjjön. Sok-sok türelemmel lehet megoldani, mert ha erõszakosak vagytok talán komolyabb lelki baja is lehet. Sok sikert!

Az én fiam is ezt csinálta, aztán egyszer csak magától leszokott. Igaz, hogy elég gyakran mondtuk, hogy a WC-be kell ezt csinálni, adtuk a bilit is, de azt egy az egyben elutasította. Megcsináltuk azt is, hogy a pelusból a WC-be üritettük ki a tartalmat, (ha lehetett) és akkor hívtuk, hogy jöjjön. Sok-sok türelemmel lehet megoldani, mert ha erõszakosak vagytok talán komolyabb lelki baja is lehet. Sok sikert!
Nem tudom, mennyire normális, de nem megyszokott!Olvassatok utána, emlékeim szerint hasonló problémáról már Freud is írt tanulmányt. Ennek valami pszichológiai háttere van, mindenképpen nézzetek utána, vagy forduljatok szakemberhez!
ez olyan forró mint a kályha
de, az
De, az... 20F
De, ez nagyon az.
homár..
Yay már, ez oan géééj. >_>
lehet hogy csak hülyeségbõl irják...nemhiszem h. komolyan... 17/l
ez elég homo :D
Én nem állok be a sorba :D...szerintem nem b*zis.. (amúgy tényleg b*zis :D)
De, kifejezetten. Ez még a lányoknak is béna szöveg, nem hogy a "fiúknak"... uram isten! Ha a barátom gügyögni kezdene egy fiú barátjának, erõsen kétségbe vonnám a nemi identitását :S
baze itt bajok vannak xDDD ez már tuti nem hülyéskedés.. :D:DDD
Nagyon úgy tûnik, hogy az.
Háttal ne legyél neki sosem!
Nagyon ratyisztári
Szerintem meg nem az! =) szerintem szimplán aranyos =D ha a csajok iskálhatják h "szijapusziszercsi" akkor a fiu kis =) nem feltétlenül b*ziság =)
hány éves vagy ez legyen a legkissebb problémád h 2 honap alatt nem mutat be-.- tehres vagy... ennyi:/
Soha.
A kérdező hozzászólása: 15vagyok
A kérdező hozzászólása: nem vagyok terhes
2 hónap? Majd ha 2 év után sem mutat be nekik, akkor gondolj ilyesmire.
teljesen megertem a sracot, a bnoimet szerettem annyira h megkimeltem a szuleimtol ha tudtam. legutoljara 2 eve mutattam be bnomet szuleimnek, 1 eve szakitottunk, de meg azota vele szurkalodnak...
Igaza van... terhes vagy... MIND TERHESEK VAGYTOK!!! Én is az vagyok... gondterhes. Üdv: Marton Hero ui.: amúgy nem baj
megkérdezném tõle miért hagyott elmenni, anélkül, hogy bármit is tett volna 27f
A helyzet viszonylagos. Te se jelölted be a facebookon õt, Te is hagytad elmenni, pedig õ is érdekelt Téged! Lehet, hogy a fiúknak illik kezdeményezni, de ha semmiféle biztatást nem kapnak a lánytól, nem mernek lépni, mert esetleg félnek a visszautasítástól. Mit tegyél? Egyszerû. Jelöld be Te a facebookon õt. Ha nem mer, vagy nem akar kezdeményezni, akkor írj Te üzenetet neki. Aztán, ha még mindig kölcsönös az érdeklõdés köztetek, majd kialakul valami. Ha meg nem kölcsönös, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi, bejelölni befogom, aztán majd látom hogy alakul.
Mi lett a story vége, kérdezõ? :)

Vannak jelei annak ha egy lánynak nem jön be pár tali után a fiú és csak nem meri elmondani neki? Ilyen létezik? Ha igen miből derül ki?

Legjobb válasz: Nem csípi ki magát, neki mindegy, hova mentek... Kerüli a találkozást, mindig van valami dolga, vagy fáj a feje, soha nem ér rá, beteg, sokat kell tanulnia... kifogások. Mondjuk lehet, hogy van ilyen. (Én pl. sokat vagyok beteg, de amikor randiztam, mindig mentem, stb.)

Nem csípi ki magát, neki mindegy, hova mentek... Kerüli a találkozást, mindig van valami dolga, vagy fáj a feje, soha nem ér rá, beteg, sokat kell tanulnia... kifogások. Mondjuk lehet, hogy van ilyen. (Én pl. sokat vagyok beteg, de amikor randiztam, mindig mentem, stb.)
kérdezd meg tõle, hogy mit gondol rólad, ennyi az egész. ha több randi is volt már, csak tetszel neki, akkor nem menne el...gondolom..
A kérdező hozzászólása: Ez így van...az hogy õ is úgy érzi hogy lehet e komolyabb köztünk azt szóbahoztam és az õ részérõl is ez van meg volt 3 tali eddig ez lett volna a 4. csak most csúszik 1-2 napot sajna...az a gáz hogy 1x eléggé megszívtam egy lánnyal és parázok kissé nehogy most is megszívjam.
ne aggódj, a csajok szoktak olyat csinálni, hogy módosítják a randi idejét. azért, hogy várasson. minden ok, hidd el .
A kérdező hozzászólása: Télleg?Huh remélem így van:)

Hogyan szerezzem meg azt a fiút akit szeretek és aki 19 éves de én csak 14 vagyok de ö már át ölelt meg minden meg le kapott de nem hiszem h emlékszikrám mert szilveszterkor be volt rugva! :S mit tegyek hogy az enyém legyen?

Legjobb válasz: Rossz helyre írtad a kérdést. Itt biztos kevesebben veszik észre, mint a szex, szerelem kategóriában. Ennyibõl elég nehéz megállapítani, hogy mi a helyzet pontosan. Telefeonszám vagy msn cím megvan?

Rossz helyre írtad a kérdést. Itt biztos kevesebben veszik észre, mint a szex, szerelem kategóriában. Ennyibõl elég nehéz megállapítani, hogy mi a helyzet pontosan. Telefeonszám vagy msn cím megvan?
A kérdező hozzászólása: Igen oda adta a telefon számát!:$
Akkor hívd fel, vagy írj neki egy smst, hogy találkozzatok valamikor. És meglátod, hogy most is akar-e téged vagy csak az alkohol miatt volt... De szerintem öreg hozzád. Ne haragudj meg, csak azt szeretném mondani, hogy majd vigyázz magadra, mert én is 19 vagyok, néha nagyon durvák tudnak ám lenni az ilyen korú fiatalok :D
A kérdező hozzászólása: Rendben meg fogadom:S:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!