Találatok a következő kifejezésre: Mért nem be a (1441 db)

Túl sokat várok? Apuka nem adja be 4 éves gyermekünknek a fülcseppet, sem az orrspray-t, mert nem vállalja a konfrontációt. Szerinte csupán azért nem adja be mert nincs meggyőződve a hatékonyságáról.

Szerintem meg azért, mert kisfiam utálja a fülcseppet és orrspray-t is és így rám (anyukára) marad a nehéz feladat, hogy beadjam sírás és ellenkezés közepette. Most lehetek megint én a gonosz anyuka aki kínozza a gyermekét?!

Legjobb válasz: igen, valószínûleg jól látod, nem akar veszítenia népszerûségébõl a gyereknél, esetleg neki se megy könnyebben és ezt cikinek tartja. sajnos ez van, egy anyának minden feladatot kell látni, a többieknek csak azt, amit hajlandóak bevállalni. ne emészd ezen magad, a gyerek téged se fog megutálni ezért. engem egyébként csak a hülye kifogás (úgyse használ) zavarna az egész sztoriból :)

igen, valószínûleg jól látod, nem akar veszítenia népszerûségébõl a gyereknél, esetleg neki se megy könnyebben és ezt cikinek tartja. sajnos ez van, egy anyának minden feladatot kell látni, a többieknek csak azt, amit hajlandóak bevállalni. ne emészd ezen magad, a gyerek téged se fog megutálni ezért. engem egyébként csak a hülye kifogás (úgyse használ) zavarna az egész sztoriból :)
Nem vársz túl sokat, de õ szeretne a "jó zsaru lenni", jól látod a helyzetet. Tehát neked kell a "rossznak" lenned, mert 2 jó nem lehet. Sajnos ez sokszor így alakul, de hidd el, ugyanúgy fog szeretni a gyerek. Velem is ez van, azzal a különbséggel, hogy ritkán van itthon.
Nálunk éppen fordítva van. Én nem szeretem beadni a gyógyszereket a kisebbik lányomnak, mert nehéz eset. Anyja vagyok, imádom, de amit kell megteszem érte. Férjem viszont jobban be tudja adni, ezért ezt Õ csinálja. Nem utálja Õt sem gyerek. Ilyen alapon engem azért utálhatna a gyerek, mert nevelem és rászólok, Apukája nem annyira, mert Õ kicsit engedékenyebb. Amit meg kell tenni és nem jó érzés éppen akkor gyereknek, attól még nem lesz senki rossz vagy gonosz. El kell magyarázni a gyereknek, hogy ezt most muszáj neki beadni még akkor is ha sír, mert ettõl jobb lesz neki. Kicsit lehet játékosan is, hogy elõbb hagyod Õ fogja meg, és kicsit nézegesse, és próbálja magának. De legyél ott és fogd a kezét, hogy lássa nem játék, felnõtt kezébe való, de megnézheti. Mi mindent felosztunk, hogy ki mit csinál Apával és nem utálkozásról szól semmi, csak mi megy jobban valamelyikünknek. Orrszívást együtt szoktuk én nyugtatom a gyereket Õ szívja.
4. vagyok még annyi, h én nem is kérném a páromat, egyrészt mert képtelen a rendszerességre, a saját gyógyszereit is elfelejti bevenni, másrészt mert minden jószándéka ellenére általában lényegesebben többet bénázik, mint én. még a pocakomban van a babánk, de van egy kutyusunk is. amikor szemcseppezni kellett, beszorította a sarokba, h ne tudjon "elmenekülni", amikor cseppent. szerencsétlen eb meg nézett rám halálra váltan, h "na itt a vég, esetleg te megakadályozhatnád, ha tényleg olyan fontos vagyok neked". szõrnyíráskor uez. szóval az se jobb, ha a szeretett lény azzal vádol, h megmenthetnéd, de helyette inkább végignézed a megpróbáltatásait. én a kutyát is kimentettem :) . hangsúlyozom, a párom a legnagyobb jóindulattal, csak nulla érzékkel állt hozzá a dologhoz és rajongásig szereti azt a kutyát, csak hát, nem megy neki...
Az én férjem sem hajlandó gyógyszerezni a gyerekeket. Pedig nálunk a 2 éves asztmás gyerek miatt ez napi rutin, a kicsi sem ellenkezik. A gyógyszereket is szó nélkül beveszi, és a pipáját is engedi fújni. Férjem mégis elzárkózik az egésztõl. Férfi!
Nem vársz túl sokat szerintem. A férjem is gyûlölt kúpot adni, de ez nem olyan hogy "nincs kedvem". És mi az, hogy õ férfi? Talán a f.rka akadályozza? Én ilyenben csak ritkán engedek a férjemnek. Munkatársam 3 gyerekkel maradt özvegyen, azt sem tudta jóformán melyik mit szeret enni, mi a napi rutin stb. Jó tudni, hogy ha velem valami történik, ilyen apróságok nem jelentenek majd neki gondot.
1-est nagyon lepontoztátok, pedig van valami abban, amit mond: ami a gyereknevelést illeti, mindenki találhat és tsokszor talál is ürügyet, amivel kibújhat a feladatok alól, csak egy anya nem...
Túl sokat vársz igen! Õ egy férfi! Vannak ilyen apukák akik nem veszik ki a részüket teljes mértékben a gyereknevelésben. Ez van.Rá nem számíthat a gyerek..de RÁD igen és ez a lényeg :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönök minden választ! (mindenkit felpontoztam) Helyretettétek egy kicsit a gondolkodásomat. A kutyás hasonlat is nagyszerû volt. Ilyet néha fürdetés közben érzek, amikor apuka feladja -mondván: neki nem megy -, gyermek üvölt és engem követel. Ez van, ez az én feladatom, ezt el kell fogadnom. Az orrba fújás rettenet... Próbálom én is játékosan, sõt mivel nagyon sírt, megmutattam én is milyen hõs vagyok fújtam én is az orromba a spray-bõl.(szoktam egyébként, hogy érezzem mennyire kellemetlen - van néhány érdekes gyermekeknek szánt kímélõ termék), mindig erõsítem, hogy ettõl fog gyorsan meggyógyulni. Így is lesz! :-)

Szerintetek mér nem megy a csip-em a ps 2-be?

Legjobb válasz: Szerintem azért nem, mert VIDD EL SZERVÍZBE! az beszokott válni:)

Szerintem azért nem, mert VIDD EL SZERVÍZBE! az beszokott válni:)


Újra raktam a Win7et és nemirtam be a termékkulcsot. Most viszon sok nappal késöbb azt kéri hogy irjam be mert nem eredeti a win. Eredeti CD röl beirtam a kódot és nem fogadja el (régi CD am) Mit tegyek?

Eredeti win7 termékkulcs probléma

Legjobb válasz: és eredeti cdrõl telepítettél?.hogy érted hogy nem fogadja el?nem akarja online beaktiválni a licencet?

és eredeti cdrõl telepítettél?.hogy érted hogy nem fogadja el?nem akarja online beaktiválni a licencet?
A kérdező hozzászólása: igen a CD eredeti.ÉS nemtom miért de nemfogadja el.többször is beirtam sztem jól de nemértem miért.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk most nézem hogy ez Windows 7 home premium cd...

Minecraft 1.5-be mért nem működnek a módok?

Leírás alapján csináltam, de nem jó. Minecraft.jar fájlt megnyitottam bemásoltam a fájlokat, egyszerűen mint ha nem is csináltam volna semmit. Olvastam hogy modloader is kell egyes modokhoz. Ha a modloadert is beteszem a játékba, akkor meg el se mindul. A META-INF-et is töröltem és így se. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: szerintem az, hogy tört kliens használsz, ami eleve modolt. így gyakorlatilag nem lehet megmondani, hogy egy új mod mivel akad össze. biztonsággal modolni eredetit lehet. (és ott is figyelni kell, hogy mi mivel akad össze)

szerintem az, hogy tört kliens használsz, ami eleve modolt. így gyakorlatilag nem lehet megmondani, hogy egy új mod mivel akad össze. biztonsággal modolni eredetit lehet. (és ott is figyelni kell, hogy mi mivel akad össze)
A kérdező hozzászólása: Értem köszi. Ám magyar klienst használom.
hu minecraft-ot nem lehet modolni! töltsd le a monecraftSP-t!! ha modolni akkarsz
A kérdező hozzászólása: Igazad van letöltöttem az sp-és jó. Köszi! :)
Nekem is ez a bajom én is rájöttem hogy hu minecratot nem lehet módolni. se az ilyen más klienseket mint pl.: a MesterMC lazuritcraft coolcraft stb. Viszont letöltöttem én is az SP-t betettem egy módot de egy szerûen nekem nemjelennek meg pls ha lehet nekem is segítene valaki?
Az iparváros "természetes" velejárói
A kérdező hozzászólása: remek....köszi a választ :)

Mert nem latom a 3d filmeket 3d be?

felrakom a szemcsit de nem 3d nekem es ugyan azzal a 3d szemcsiel a haverom jol latja a 3dt, vajon az a baj hogy egyik szemem gyengebb mint a masik ?

Legjobb válasz: Rendesen moziba nézted vagy othon ilyen házi 3d be? Egyébként nem gyenge a szemed nincs vele baj de a népesség egy része nem képes a 3d filmeket 3d ként látni.

Rendesen moziba nézted vagy othon ilyen házi 3d be? Egyébként nem gyenge a szemed nincs vele baj de a népesség egy része nem képes a 3d filmeket 3d ként látni.
Nõvéremnek ugyan ez, szegény nem látja a 3D-t a Tévénkben, neki viszont mûtötték még nagyon régen a szemét.
Szólsz a gyerekednek hogy fizesse be.
Bíróságra nem itélnek senkit, a bíróság hoz majd itéletet! :-) A helyedben én hátbaveregetném a fiadat egy péklapáttal, ha ennyi esze van! Bizonyára sokba fog ez kerülni neked! Csak azt nem értem, hogy hol vannak a felszólító levelek? Elõször kiküldik a bírságot (valami 15000 Ft+ 1 db 4 napos matrica díja), aztán még talán jön egy felszólítás, és csak utána adják tovább, de akkor is (ha jól tudom) valami behajtó cégnek! Ilyenkor már mindenféle költséget rá vernek pluszban, ami miatt sokkal többe kerül a dolog! Gondolom azok fenyegetõznek bírósággal, mert azt szokták!
Autó tulaját büntetik akárki vezette. Úgyhogy tök mindegy mit mondasz.

Gáz műszaki átadásánál fontos, hogy ÚJ gáztűzhely legyen beszerelve? Teljes fűtés és konyhacsere után várom a műszaki átadást. A kivitelező szerint nem tehetek be a műszaki vizsgálat idejére használt gázkészüléket, mert nem bírná a terhelést.

Szerintetek sem lehet használt?

Legjobb válasz: gondolom a használtat is gázszerelõ kötötte be, ebben az esetben õ felmérte az állapotát, hogy beköthetõ.aztán milyen terhelést nem bírna(?) ezt nem értem.ugyan úgy ki kell bírnia mindent, különben alkalmatlan. nálunk a gázcsöveket és elzárót újítottak fel és persze új átvétel, ellenörzés(kéményesek) voltak kint a tûzhely és vízmelegítõ a régi maradt.

gondolom a használtat is gázszerelõ kötötte be, ebben az esetben õ felmérte az állapotát, hogy beköthetõ.aztán milyen terhelést nem bírna(?) ezt nem értem.ugyan úgy ki kell bírnia mindent, különben alkalmatlan. nálunk a gázcsöveket és elzárót újítottak fel és persze új átvétel, ellenörzés(kéményesek) voltak kint a tûzhely és vízmelegítõ a régi maradt.
Ez egy nagy Bar..mság, A kivitelezõd adja vissza a képesítését. Akkor ha valaki a régebbi tûzhelyét akarja tovább használni az lehetetlen lenne. BK.megyében simán mûködik. Egyébként csak 0, 2bar nyomás van a csõvezetékben :-) azt nem mondta a szaki.
badarság. Megveszi valaki, használja két napot, akkor már használt. Nem tetszik neki, eladja neked, akkor három napos korában már nem kötheted be? Esetleg egy konkrét készülékrõl beszélünk? Az lehet

Fel vettem a felbontást a számitogéne és nem birta a videokártya és igy nem tudom be kapcsolni a gépem mert nem birja a vidokari a felbontást mit tegyek? Hogy birnám vissza álitani?

Legjobb válasz: Bekapcsolod a gépet. És amíg az elején írja a karaktereket nyomkodod az F8-at. Így mielõtt betöltõdne a windows egy menü jön fel, ahol válaszd a csökkentett üzemmódot és akkor már be fog lépni a windowsba és ott tudod a felbontást állítani.

Bekapcsolod a gépet. És amíg az elején írja a karaktereket nyomkodod az F8-at. Így mielõtt betöltõdne a windows egy menü jön fel, ahol válaszd a csökkentett üzemmódot és akkor már be fog lépni a windowsba és ott tudod a felbontást állítani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!