Találatok a következő kifejezésre: Mért nem be (1734 db)

T-mobilinternet. Gyenge jel, erosito antenat kertem. Ki jottek es kozoltek hogy nem lesz antena mert gyenge a jel, kerjem a szerzodes felbontasat. A jegyzokonyvbe irtak hogy, hallozati hiba Koteles vagyok fizetni, mert nem tartottam be a szerzodest?

Majus elejen meszakadt a szerzodes kifizettem a hatralekot es gondoltam minden rendben.Dec.2-an kaptam egy felszolitast egy behajto cegtol ,hogy van egy 45e ft tartozasom a t-mobilhoz.holott nem kaptam meg csak egy szamlat vagy felszolitast,csak egybol a behajtceg levelet.Irtam a t-mobilhoz es a behajto ceghez is.de nem kaptam valaszt.ma hivot a behajto,ha nem fizetek,jon a vegrehajtas.Mi a teendo,kerem segitsenek!

Legjobb válasz:
A szolgáltatás a szolgáltató hibájából nem lehetett végrehajtani így elsõre jogtalan a követelés.Másodjára ez a szerzõdés függõ is kitudja mit sumákoltak bele az apró betûbe.Addig eszed ágába se legyen egy forintot se a végrehajtónak fizetni.Addig úgyse kezdhetik meg a végrehajtást amíg vitás felek között nincs jogerõs ítélet vagy megállapodás.A t-mobilhoz személyesen menj be részletes elszámolást követelve a számlatartozás okáról.És a fogyasztóvédelmi hivatalhoz is a biztonság kedvéért menj be és tegyél bejelentést hogy legyen papírod harmadik féltõl hogy panasszal élsz.A behajtóval nem kell foglalkozni el lehet küldeni õket a édes apjuk hegyire illetve a fogyasztóvédelemnél szintén jelentheted õket zaklatás miatt mert hivatalos levélben kell értesíteniük és nem telefonon zaklatni.Elég ha következõ alakalommal hívnak rögtön úgy veszed fel a telefont hogy figyelmezteted hogy a beszélgetés rögzítve lesz.Általában már ez is elég világos nekik és nem zaklatnak többet.De még jobb ha felveszed és ha nem hagynak fel a zaklatással a fogyasztóvédelemnél jelenteni.Persze kérdezd meg a hívó nevét és hogy melyik cégtõl telefonál esetleg a cég telephelyét is hogy minden világos legyen de ez csak ha eleged van belõlük.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A szolgáltatás a szolgáltató hibájából nem lehetett végrehajtani így elsõre jogtalan a követelés.Másodjára ez a szerzõdés függõ is kitudja mit sumákoltak bele az apró betûbe.Addig eszed ágába se legyen egy forintot se a végrehajtónak fizetni.Addig úgyse kezdhetik meg a végrehajtást amíg vitás felek között nincs jogerõs ítélet vagy megállapodás.A t-mobilhoz személyesen menj be részletes elszámolást követelve a számlatartozás okáról.És a fogyasztóvédelmi hivatalhoz is a biztonság kedvéért menj be és tegyél bejelentést hogy legyen papírod harmadik féltõl hogy panasszal élsz.A behajtóval nem kell foglalkozni el lehet küldeni õket a édes apjuk hegyire illetve a fogyasztóvédelemnél szintén jelentheted õket zaklatás miatt mert hivatalos levélben kell értesíteniük és nem telefonon zaklatni.Elég ha következõ alakalommal hívnak rögtön úgy veszed fel a telefont hogy figyelmezteted hogy a beszélgetés rögzítve lesz.Általában már ez is elég világos nekik és nem zaklatnak többet.De még jobb ha felveszed és ha nem hagynak fel a zaklatással a fogyasztóvédelemnél jelenteni.Persze kérdezd meg a hívó nevét és hogy melyik cégtõl telefonál esetleg a cég telephelyét is hogy minden világos legyen de ez csak ha eleged van belõlük.
Még valami a T-mobil majd megpróbál lerázni elsõre hogy õk már átadták a behajtó cégnek a tartozásod velük beszéld meg de õk köteles az elszámolást kiadni neked vagy hivatalos postai úton kiküldeni azt hiszem 30napon belül.Mindenképpen személyesen menj be a t-mobilba de próbálkozhatsz telefonon is bár ott szerintem egybõl leráznak.

Az érettségi évében vagyok, és matekból van egy kötelezõ korrepetálás minden csütörtök elsõ órájában. Ma elsõ órában be is írt nekem egy igazolatlan órát mert nem vettem részt rajta. Van joga kényszeríteni a korrepetálásra? Beírhat engem hiányzónak?

Aznap 9 óránk van szóval tényleg semmi kedvem sincs elsõben már matekon ülni... Mivel korrepetálás, ezért hivatalosan az órarendben nincsen feltüntetve.

Legjobb válasz: Nekünk is van egy plusz matekunk, a heti 3 matek mellett, mert csak most kezdtük el venni a 12-es tananyagot... a régi matek tanárunk miatt nagyon le vagyunk maradva, meg a heti 3 óra nagyon kevés. Szóval van plusz egy, kötelezõ bejárni rá, aki nem jár be, kapja az igazolatlant. Ahogy írtad, kötelezõ korrepetálás. Akkor kötelezõ. És miért kötelezõ? Azért, mert gyenge az osztály, le vagytok maradva? Elhiszem, hogy nincs kedved ott lenni, de figyelj, érettségizel, utolsó év, a matek meg amúgy is mindig necces tárgy... szerintem inkább járj csak be rá.

Nekünk is van egy plusz matekunk, a heti 3 matek mellett, mert csak most kezdtük el venni a 12-es tananyagot... a régi matek tanárunk miatt nagyon le vagyunk maradva, meg a heti 3 óra nagyon kevés. Szóval van plusz egy, kötelezõ bejárni rá, aki nem jár be, kapja az igazolatlant. Ahogy írtad, kötelezõ korrepetálás. Akkor kötelezõ. És miért kötelezõ? Azért, mert gyenge az osztály, le vagytok maradva? Elhiszem, hogy nincs kedved ott lenni, de figyelj, érettségizel, utolsó év, a matek meg amúgy is mindig necces tárgy... szerintem inkább járj csak be rá.
Ezért nem szeretem a kötelezõ korrepetálást, mert a gyerek még azt hiszi, hogy õ tesz szívességet a tanárnak, ha bevonszolja a fenekét, és nagy kegyesen hajlandó taníttatni magát. Ettõl úgysem lesz motiváltabb. Aki tanulni akar, az kérjen segítséget a tanártól, és fogja fel, hogy a tanár tesz neki segítséget, aki meg nem, az bukjon meg bátran.
A kérdező hozzászólása: a korrep azért kötelezõ mert a tanár nem tudja heti 3 órában megtanítani nekünk az anyagot.
Akármennyire is kötelezõ, ha az igazgató nem engedélyezi, illetve nem szóltak neked róla ELÕRE hogy iktasd be az órarendbe, akkor nem tehet semmit. Az, hogy bevágja 3-4. órában hogy 10. órában korrep, azzal nem tudsz mit csinálni, mész vagy nem. Nálunk is így volt tavaly, szintén érettségi elõtt, mindig volt kifogásunk haverral, most ide kell menni, most oda, most ez a dolgunk, most az. Lényegében nagy szájhuzogatások után elengedtek. Nem tudom miért lenne KÖTELEZÕ egy KORREPETÁLÁS. Egyéni döntés mindenkinek hogy akar-e érettségit vagy nem. 5ös voltam végig matekból, mert értem és szerettem, de korrepre járni kellett, de én sohse jártam be :D Matek érettségi 3-as lett...
Közben sír a tanárok szája, hogy napi 6-7-8 órát kell ülniük egy fûtött teremben és a szájukat jártatni 120 ezer forintért. Sokan ölnének ilyen állásért, nem pedig papolnának hogy "örüljetek hogy megtartom nektek", mikor ezért plussz pénzt kapnak. Hát gratulálok
Kedves nagy arcú demagóg barátom, miért nem mész tanárnak, ha ennyire irigyled a helyzetüket? Ki akadályoz meg benne?

Nokia 5230-as készülék mért nem kapcsol be?

Leejtettem véletlen és amikor be akarom kapcsolni rezeg egyet, és se kép se hang. Próbáltam tölteni, de csak a képernyõ világít egy kicsit és ennyi.

Legjobb válasz: "Nokia 5230-as készülék mért nem kapcsol be?" "Leejtettem véletlen és..." Vajon miért nem kapcsol be? Nem is tudom...

"Nokia 5230-as készülék mért nem kapcsol be?" "Leejtettem véletlen és..." Vajon miért nem kapcsol be? Nem is tudom...
:D +1
A kérdező hozzászólása: nagyon vicces :D kb. 20 centit zuhant a szõnyegre, az ágyról . Nem hiszem, hogy ez olyan nagy esés.

Kötöttem egy kötelező biztosítást, ami meg szűnt mert nem fizettem be ha lejár a szerződéstől számított egy év akkor is be kell fizetnem a 60. napos díj nem fizetést?

Legjobb válasz: Felmerül a kérdés, hogy miért nem fizetted be? Esetleg el is adtad a járgányt? Mert ha nem, akkor újra kell kötnöd a szerzõdést, és akkor meg kell fizetned. Sajnos ma már behajtják a 60 napra esedékes díjat, ha nem kötsz új szerzõdést, akkor is...

Felmerül a kérdés, hogy miért nem fizetted be? Esetleg el is adtad a járgányt? Mert ha nem, akkor újra kell kötnöd a szerzõdést, és akkor meg kell fizetned. Sajnos ma már behajtják a 60 napra esedékes díjat, ha nem kötsz új szerzõdést, akkor is...

Szabályos az, ha egy 11. -es gyereket lebuktatnak 9. -be, mert nem felelt meg a különbözeti vizsgája? Hallottatok már ilyenről? (többi lent)

A gyermekem 11.-es, most váltott iskolát. Beiratkozásnál még azt mondták, 2 tárgyból kell különbözetit tennie, mostanra eszükbe jutott, hogy inkább 6 tárgyból kellene.Ez még nem is lenne akkora probléma, de eben a középiskolában úgy működnek dolgok, hogy ha nem sikerül a különbözeti vizsga akkor visszateszik a 9. évfolyamba.Na, ez azért már elég durva kicseszés lenne az emberrel, semmi értelmét nem látom és máshol nem is hallottam még ilyenről.Egyáltalán, mennyire lenne szabályos ez? Fontolgatjuk, hogy akkor inkább visszamegy a gyengébb középsuliba, mert nincs az az iskola amelyik annyit érne, hogy 3 évet ismételjen miatta.Ráadásul ebből a suliból, az érettségi előtt állók szinte menekülnek gyengébb iskolákba, hogy az érettségit ott tegyék le.Ebből mire következtettek?Vajon hagyjuk mi is a francba ezt az iskolát, és irassam vissza az előzőbe, ahol ugyan szinte nem tanulnak semmit, de a lányom ott sem tanult rosszul és talán könnyebben megszerezné az érettségit is, kevesebb kockázattal?

Legjobb válasz: Hallani hallottam már ilyet mert volt osztálytársam is így került hozzánk. Már a 11.-et kezdte volna de hozzánk 9.-be került át. Nála az volt a gond, hogy annyira alja iskola volt, hogy nemhogy semmit nem tanultak, de sokszor heti 1-2 nap is elmaradt, mert valaki épp bombariadót rendezett. Vagy bejött a tanár és közölte nincs kedve órát tartani. És ennek azért híre ment. És 11.-es létére olyan dolgokat nem tudott ami nálunk 9. elsõ 1-2 hónapjában már elvásár volt. De õ maximálisan elfogadta ezt, hiszen maga is tudta, gyakorlatilag 2 év anyaga hiányzik. Nálatok nem tudom mennyire drasztikus a helyzet. De én személy szerint kiszenvedném ott a maradék 2 évet és nem kezdeném elõlrõl, hiszen senkit nem érdekel hol írja az érettségit, csak az eredménye. Õ is szenvedje végig, és közben tanuljon tanuljon, mert az érettségin az lesz a lényeg. A legkeményebb iskolában is ugyanaz az érettségi mint a trógersuliban.

Hallani hallottam már ilyet mert volt osztálytársam is így került hozzánk. Már a 11.-et kezdte volna de hozzánk 9.-be került át. Nála az volt a gond, hogy annyira alja iskola volt, hogy nemhogy semmit nem tanultak, de sokszor heti 1-2 nap is elmaradt, mert valaki épp bombariadót rendezett. Vagy bejött a tanár és közölte nincs kedve órát tartani. És ennek azért híre ment. És 11.-es létére olyan dolgokat nem tudott ami nálunk 9. elsõ 1-2 hónapjában már elvásár volt. De õ maximálisan elfogadta ezt, hiszen maga is tudta, gyakorlatilag 2 év anyaga hiányzik. Nálatok nem tudom mennyire drasztikus a helyzet. De én személy szerint kiszenvedném ott a maradék 2 évet és nem kezdeném elõlrõl, hiszen senkit nem érdekel hol írja az érettségit, csak az eredménye. Õ is szenvedje végig, és közben tanuljon tanuljon, mert az érettségin az lesz a lényeg. A legkeményebb iskolában is ugyanaz az érettségi mint a trógersuliban.
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre nem biztos benne, hogy akar-e fõsulira járni, de valamilyen képzést még szeretne középiskola után, valami érettségire épülõt.
Az a kérdés, hogy akarod e, hogy tovább tanuljon egyetemen, vagy fõiskolán. Ha nem, akkor maradhat buta a szar iskolában, viszont ha tovább szeretne tanulni, akkor a szar iskola szóba sem jöhet, mert az elsõ félév végén ki fog bukni fõsuliról.
Igen, azt írják, mailben és telefonon is lehet.
Azt nem tudom, hogy mailben megy-e, de biztosan ingyen van, mert az állam fizeti.
A kérdező hozzászólása: 10.24 Köszönöm a linket.Látom, van ott email címük.Vajon ingyen lehet kérni tõlük mailben tanácsot?Tudsz errõl valamit?
A kérdező hozzászólása: 19 évesen kezdje újra esetleg a 9.-et?Csak hogy jobban áttanulja azt, amire lehet, az életben nem lesz szüksége?Az marhaság!Ugye 2. magad sem gondolod komolyan? Igen, jó lenne az erõsebb suli, de nem minden áron.Manapság úgysem a tudást nézik elsõsorban, hanem , hogy meglegyen az érettségi papír.
Én nem látom ennek a jogi alapját. Szerintem itt érdeklõdj: http://www.oktbiztos.hu/
Szerintem inkább válaszd az erõsebb sulit. A tanulás nem fog kárára menni. Lehet elveszt pár évet, viszont többet tanul, tovább lesz fiatal, lesz ideje kitalálni mihez kezdjen magával az életben. Plusz nyer pár jó évet, ahol még gondtalan lehet.
Akkor mindenképp az erõsebb iskolát érdemes választani. Az érettségire épülõ oktatásoknál általában azért tudni is kell az érettségi anyagát. Ha csak nem az is egy alibi képzés. Magasabb végzettség esetén pedig már kinézhet egy magasabb munkakör is, ahol azt is megnézik, hogy hol szerezte a papírjait.
Pedig ezek szerint de.
homtail.comon az elfelejtett jelszó részen vannak opciók a visszaszerzésre.
A kérdező hozzászólása: hol?

Ha nekem a vékony, feszes, kicsi cicis lányok jönnek be, akkor miért kell támadni azért, mert nem adok esélyt a nekem nem tetsző lányoknak?

Csak, mert már elegem van, hogy mindenki támad itt is lehet olvasni sok kérdésnél, heegy lány nem ad egy alacsony fiúnak például esélyt, akkor őt senki sem támadja, de ha egy fiúról van szó, akinek nem jönnek be csak a vékony vagy normális alkatú lányok egyből mindenki letámadja meg elítéli, hogy felszínes, válogató és bunkó, meg miért válogat. Na és ti kedves lányok miért tehetitek meg ezt a sok gonoszságot a fiúkkal? Akkor mi fiúk miért ne vonzódhatnánk azokhoz, akik nekünk bejönnek?! Miért csak ti válogathattok kedvetekre láynok?! Mitől vagytok többek, értékesebbek, mint bármelyik fiú?!

Legjobb válasz: Mért törõdsz ezzel? Senkinek semmi köze hozzá hogy mi meg ki jön be neked. Az ilyenek is azért vannak, mert aki kívül belül olyan, hogy nem fogja meg a pasikat/lányokat az itt sír meg nyíg, hogy persze nektek csak ez jó meg az jó de hát Istenem, ilyenek az emberek. Engem sose érdekeltek az ilyesmik, bár ez eléggé szánni való.

Mért törõdsz ezzel? Senkinek semmi köze hozzá hogy mi meg ki jön be neked. Az ilyenek is azért vannak, mert aki kívül belül olyan, hogy nem fogja meg a pasikat/lányokat az itt sír meg nyíg, hogy persze nektek csak ez jó meg az jó de hát Istenem, ilyenek az emberek. Engem sose érdekeltek az ilyesmik, bár ez eléggé szánni való.
Kit érdekel, hogy neked mi jön be, kinek adsz esélyt? Ki támad téged ezért? És miért nem [email protected] a véleményére nagy ívben? Felõlem válogass, amennyit jól esik. Én sem jönnék össze senkivel, akihez nem vonzódom, ezt mástól sem várom el. Egyébként is, összejönni valakivel, aki nem is tetszik az az én olvasatomban vagy hitegetés vagy "ha nincs ló, jó a szamár is" effektus.
Szerintem nagyon fontos hogy vonzódj a párodhoz. Ha te olyanokhoz vonzódsz, akik vékonyabbak, senkinek semmi joga beleszólni. Ezek még csak nem is különleges igények. Én lány vagyok, és így gondolom.

11. -es voltam most de évvégén elég sokból meghúztak mer nem jártam be családi problémák miatt és a barátom miatt is mulasztottam pár igazolatlan napot. Hogyan dolgozzam fel hogy újra kell járnom ezt az évet?

nappalokat éjszakákat sírtam át emiatt..egyszer?en nem tudom elvilselni hogy én is.. csomó ismer?söm bukott, azt elnéztem nemis az érdekelt, de én saját magamnak nem tudom elfogadni :( életem legrosszabb nyara, mert 8ból buktam és of? is meg mindenki megmondta esélyem sincs.. új suli senkit nem ismerek talán annyira nem lesz ciki.. semmihez nincs kedvem..kimozdulni se.. nagyon rosszul érzem magam.. nagyon fura a családi helyzetem és barátom is alkotott elég sokat szóval éjszakáztam mindig.. attól mer egy évet elpocsékoltam az életemb?l lehetek még ugyanolyan ember mint mások? és hogy dolgozzam fel? rettenetesen rosszul érzem magam

Legjobb válasz: mint ahogyan én. én mondjuk tavaly buktam 10.-ben mert nem tanultam abszolút semmit, annak ellenére h bejártam. 4 tantárgyból buktam. idén viszont olyan osztályba kerültem akik 9.-be már tanultak olyan tárgyakat amiket én csak 10.-ben kezdtem el.. nekem sajnos idén megint nem sikerült az évem de készülök ezerrel pótvizsgára. a tavalyi nem nagyon érdekelt de az idei bukás annál inkább mivel ha valamiért megbukok pótvizsgán akkor ki leszek rúgva... feldolgozni nem nehéz, ezt a nyarat bulizd át, élvezd minden percét mert nem tart sokáig... :S és mikor kezdõdik a tanév tanulj ezerrel és mindig legalább a 3-as legyen a cél. (ha a hármasra hajtassz, tanulsz akkor a 2-es meglessz.)

mint ahogyan én. én mondjuk tavaly buktam 10.-ben mert nem tanultam abszolút semmit, annak ellenére h bejártam. 4 tantárgyból buktam. idén viszont olyan osztályba kerültem akik 9.-be már tanultak olyan tárgyakat amiket én csak 10.-ben kezdtem el.. nekem sajnos idén megint nem sikerült az évem de készülök ezerrel pótvizsgára. a tavalyi nem nagyon érdekelt de az idei bukás annál inkább mivel ha valamiért megbukok pótvizsgán akkor ki leszek rúgva... feldolgozni nem nehéz, ezt a nyarat bulizd át, élvezd minden percét mert nem tart sokáig... :S és mikor kezdõdik a tanév tanulj ezerrel és mindig legalább a 3-as legyen a cél. (ha a hármasra hajtassz, tanulsz akkor a 2-es meglessz.)
Én is megbuktam! De én azért, mert rossz társaságba kerültem + a matekom így is nagyon gyenge volt még általánosban is! 9-ben buktam én meg matekból pótvizsgáztam is, de szerintem már a magatartásom miatt se adták meg a kegyelem 2-est a pótvizsgán! Mert egész évben logincáltam + beszóltam a tanároknak miközben kitûnõ eredménnyel mentem el ált suliból és mint mondtam a rossz társaságnak köszönhetõ mindez! Megbuktam napokat sírtam és sírtam ROHADT nehéz volt egy másik osztályba bemenni azt hittem elsírom magam amikor évnyitóra kellett mennem! DE ÚJRAKEZDTEM! Jobb osztályfõnök jobb osztálytársak lett az eredmény + bukás után 4.5 lett az átlagom! Az igazgató külön kiemelt minden rendezvényen, h ezt is meglehet csinálni + a szülõknek is mindig velem érvelt ha diákokkal találkoztam mindig azt halottam, h te vagy az aki megbuktál és most kitûnõ tanuló vagy jaj anyámnak is veled pedálozott az oszim!
A kérdező hozzászólása: az elsõ kommentelõnek köszönöm :) a többiekbõl kiindulva tovább lehet lépni értem én csak nehéz és félek :S de majd csak alakul valahogy :S :)
Mert szûk vagy (és szûz)
Hasonló problémám van nekem is. Olyan érzés amikor 2 ujjamat dugom be mintha a hüvelybemenet fel akarna szakadni:( 20:22! Mennyi idõ után mûködött 2 aztán 3 ujjal?
barátnõm is így kezdte de kiderült hogy nem errõl van szó hanem arról hogy vaginizmusa van(vagyis nem tágul elégé a hüvelye és ezért nem tud semmi behatolni), amit tudok ajánlani ha vaginizmusod van, amit mi is tettünk barátnõmmel: Kezd egy ujjal és erõltesd néha kicsit jobban, elõbb utóbb úgy i tágulsz annyit hogy 2 ujjal is csináld simán és miután a 3 ujjal is megy akkor mehet a sex. :) (nekünk bevált)
Én is nagyon szûk vagyok és még szûz is ráadásul úgyhogy nekem se olyan könnyû.De ha gyakorolod és nem nagyon erõlteted akkor talán sikerül.Én is régen csak 1 ujjal tudtam most meg már egy idõ után megy 3-al is. Sok sikert!
Szûk a puncid, ennyi..!
Be kéne annak menni. Ha csak kettõ kis vékony ujjacskád se megy be akkor egy pénisszel mi lesz.
Ez még elõnyödre válhat :D
Használj gépzsírt :D amúgy tágulékony az, a fütyi meg ügyes :)
próbálkozz gumiököllel és gépzsírral
A kérdező hozzászólása: Hátt igen szûz vagyok még! De mért olyan szûk?
De hülyék vagytok már bocsánat!! Nehogy "gyakorolj" vagy ilyen hülyeségeket csinálj!! A szûzhártyán van egy kis nyílás, amin 1 ujj még befér, de ha tovább erõlteted felszakad, és gyakorlatilag nem leszel többé szûz. ( Elméletileg igen, mert még nem voltál pasival.) A helyedben én inkább egy pasinak adnám oda szüzességem. És nem ártana egy kis anatómiát tanulni, ha már a saját testedrõl van szó.
ha már gépzsír akk a választ a puruttyán találod :)
ugyanígy voltam vele én is. aztán lefeküdtem a barátommal és azóta 2-3 ujj is simán bemegy. igazuk van, nem kell feszegetni, sz ex közben nagyon fel vagy izgulva és elismerem, kicsit fáj, de nem vészes.
Lehet aztán pár év múlva annyira kitágulsz, hogy a srác fél karja is befér már..:)
02:27. inkább te vagy a "hülye " márbocs. de a szüzességét csak akkor veszti el, ha egy pasi dugja be neki...és nem az ujjával veszti el... am lehet h nem vagy eléggé ellazulva..és lehet h ezért nem megy a 2....

Hány doboz hajfestékre van szükség, ha hosszabb a hajam? 1 doboz elég vagy az nem elegendő, mert nem fogja be az egész hajat?

Legjobb válasz: ha váll alá ér akkor már 2 dobozt vegyél a biztonság kedvéért,és nem azért mert nem fogja be,hanem mert elfogy:DD Tapasztalat:)

ha váll alá ér akkor már 2 dobozt vegyél a biztonság kedvéért, és nem azért mert nem fogja be, hanem mert elfogy:DD Tapasztalat:)
nekem majdnem derékig érõ és nagyon dús hajam van, általában csak egy dobozt veszek rá, de igazából csak kettõvel lehet rendesen átfesteni ha elõször akarod festeni, vagy át akarod festetni, akkor kettõt vegyél
enyém nagyon hosszú, és dús is... minden hajfestésnél 4 (jobb esetben 3) doboz festéket elhasználok.
elõzõ vagyok... most meg a 4 majdnem nem lett elég :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!