Találatok a következő kifejezésre: Mért nem az xp-m (7 db)

Vettem egy sb live ct4830-as hangkártyát de nem találok hozzá drivert? Mert az oldal amit bead nem elérhető. Xp-m van és nincs hang a gépen azért kellene.

Legjobb válasz: Ja most látom hogy XP -s kell: http://drivers.softpedia.com/get/SOUND-CARD/CREATIVE/Creativ..

Nem lett volna nagy dolog beírni a gugliba, neked sem szerintem... http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?a..
A kérdező hozzászólása: beírtam a googleba és letöltöttem egy párat de egyik sem mûködött azért kértem segítséget.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a linkeket de ezeket már letöltöttem és nem mûködött velük.

Mért nem tudom letölteni a adobe flash player-t? Lehet azért mert nem eredeti az XP-m? Most telepítettem újra a gépet, de azelőtt engedte, szépen működött a youtube is.

Legjobb válasz: Szia Nmetudod letölteni, vagy telepíteni? Ha telepíteni nem tudod, az a böngészõ miatt lehet, kapcsold ki, és utána újra indítsd el a telepítést. Ha letölteni nem tudod, az valamilyen tûzfal beállítási hiba, vagy az oldal amirõl töltöd nem jó. Keress rá gugliba, és máshol próbálkozz.

Szia Nmetudod letölteni, vagy telepíteni? Ha telepíteni nem tudod, az a böngészõ miatt lehet, kapcsold ki, és utána újra indítsd el a telepítést. Ha letölteni nem tudod, az valamilyen tûzfal beállítási hiba, vagy az oldal amirõl töltöd nem jó. Keress rá gugliba, és máshol próbálkozz.
Próbáld meg innen: http://download.chip.eu/hu/-div-Adobe-Flash-Player-9.0.28-_d.. A "Töltse le most"-ra katt. A letöltés automatikusan elindul. Ha nem, akkor kattintson >ide<-re katt! (Az XP eredetiséghez semmi köze!) ha innen sem megy, máshol kell keresni a megoldást.

Mért nem birja az xp-m 3-4 hónapnál tovább ha van kémprogram figyelő és nod 32-is rajta?

Legjobb válasz: Azok sem védenek meg mindentõl! Általában a free víruskeresõk a jelenlegi vírusok 50-60%-át tudják távoltartani. A legközelebbi újratelepítés után csinálj egy teljes másolatot a wincjesterrõl (pl. Ghost programmal) és sokkal gyorsabban helyre tudod állítani at eredeti állapotot mintha újra telepítenél mindent. És a sok program telepítése és uninstallálása is elõbb utóbb lelassítja a rendszert.

Azok sem védenek meg mindentõl! Általában a free víruskeresõk a jelenlegi vírusok 50-60%-át tudják távoltartani. A legközelebbi újratelepítés után csinálj egy teljes másolatot a wincjesterrõl (pl. Ghost programmal) és sokkal gyorsabban helyre tudod állítani at eredeti állapotot mintha újra telepítenél mindent. És a sok program telepítése és uninstallálása is elõbb utóbb lelassítja a rendszert.
azert azt is vegyuk figyelembe, hogy az xp alapbol nem egy stabil dolog..


Ha xp-m van akkor miért írja ki a gép ha csatlakoztatni akarok valamit, vagy programot telepíteni, hogy telepítsem az xp-t, mert nem megfelelő az operációs rendszer?

Így nem is tudok se telefont,se fényképez?gépet csatlakoztatni.se msn-t telepíteni, semmit. Miért van ez, mit lehet ezzel csinálni? El?re is köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Lehet hogy hiányzik az SP2 szervízcsomag, anélkül sok periféria kezelés nem megy.

Lehet hogy hiányzik az SP2 szervízcsomag, anélkül sok periféria kezelés nem megy.
A kérdező hozzászólása: Ezt meg kell venni, vagy le lehet tölteni valahonnan?
Elõbb nézd meg, hogy rajta van-e? Amúgy a win-t vetted?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hol kell megnézni, de a programoknál kerestem és ott nincs. Fogalmam sincs , hogy mi meg hogy van ezzel a géppel, kaptam ismerõsünktõl egy leselejtezett gép, és hát alapjáraton nem sokat értek hozzá...:S Nagyon megköszönném ha tudnál egy kis távsegítséget nyújtani!
Belépsz a vezérlõpultba, és ott "rendszer" menü. kiirja milyen windfos. Ha rám hallgatsz akkor hívsz vmi havert aki jobban ért hozzá. Hoz neked vmi újabb wint, és azt felrakjátok.
Kedves kérdezõ! Biztos vagyok benne, hogy a gép nem azt írja ki, hogy telepítsél XP-t, hanem valami mást ír ki. Itt egyetlen betûnek, számnak jelentése van. Ez egy számítógép, és nem egy szõke nõ.

Nem tudom letölteni az Internet Explorer9-t, mert Windows XP-m van. Hogy tudok Windows7-re, hogy letölthessem?

Legjobb válasz: Windows 7-re mi? Váltani? Megveszed vagy torrent. Amúgy meg minek egy internet explorer miatt oprendszert váltani??? Ott van egy rakat remek kis bongészo, válogathatsz...

Windows 7-re mi? Váltani? Megveszed vagy torrent. Amúgy meg minek egy internet explorer miatt oprendszert váltani??? Ott van egy rakat remek kis bongészo, válogathatsz...

Hogyan tudom a számítógépemet újra telepíteni? Telepítő CD-m az van. A gépem Windows XP, és Vista-ra szeretném újra telepíteni. Legutóbb 4 és fél éve lett frissítve. Egyébként azért szeretném, mert már nem megfelelően működik a gépem.

Legjobb válasz: Elképzelni nem tudom, hogy valakinek 4,5 évig, hogy mûködhet a gépe újratelepítés nélkül. Biztos nincs internetre kötve, ha igen akkor mindig friss vírusirtó figyel, és nem lett rátelepítve vagy letörölve kis-milliárd program meg alkalmazás az évek alatt. Gratulálok! Én 6 havonta-1 évente legyalulom a rendszert és mindent újratelepítek mert már annyira zavaró a lassúsága, szöszmötölése.... Vista helyett inkább a Win7-et ajánlom, de jó lenne tudni a géped paramétereit....

Elképzelni nem tudom, hogy valakinek 4, 5 évig, hogy mûködhet a gépe újratelepítés nélkül. Biztos nincs internetre kötve, ha igen akkor mindig friss vírusirtó figyel, és nem lett rátelepítve vagy letörölve kis-milliárd program meg alkalmazás az évek alatt. Gratulálok! Én 6 havonta-1 évente legyalulom a rendszert és mindent újratelepítek mert már annyira zavaró a lassúsága, szöszmötölése.... Vista helyett inkább a Win7-et ajánlom, de jó lenne tudni a géped paramétereit....
Én is a win7-et javaslom. Ugyanis az a Vista tökéletesített változata.
Windows 7-t ajánlom mert még az aero is ki van javítva mert ha kinagyítjuk az ablakot akkor Windows 7-n még mindig átlátszó az ablak de vistan nem meg a Windows 7-esen van Aero Peek, snap, shake. de a Vista csak elrontja a gépeket mert szinte minden a Windows Server 2003-ból maradtak meg a káros dolgok. Windows 7 Kinagyított ablak: http://kepfeltoltes.hu/view/131021/799310534maxresdefault_ww.. Windows Vista kinagyított ablak: http://kepfeltoltes.hu/view/131021/windows-not-transparent-w..

Miért mûködik másként a windows 7 eszköztárja a windows xp (és elõtti) -eknél? Nem a quick launch-al van gondom mert azt gond nélkül megtaláltam,

Nem a quick launch-al van gondom mert azt gond nélkül megtaláltam, hanem létre lehet hozni a tálcán eszközárakat mappákról, és akkor egy kis menüben akár az egész gép tartalmához hozzá lehet férni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!