Találatok a következő kifejezésre: Mért nem az (13616 db)

Téged nem idegesít ha órákig ugat a kutyád? Azért idegesít a szomszéd kutyaugatása, mert nem az enyém?

A szomszéd kutya láncon van és itszta idegbeteg módjára ugat habzik aszája meg dilis.

Legjobb válasz: Engem nem idegesít, mert nem ugat órákig. Kb bruttó másfél másodpercbe telik rászólni, hogy kussoljon, és akkor kussol. Mondjuk le is van vezetve az energiája, nem az ugatásban kell kiélnie magát. Tudod, a kutyatartás együtt jár a neveléssel. Persze csak ha nem egy értelmi fogyatékos tart kutyát, akinek arról szól a dolog, hogy láncra verve kínozza, és le se szarja.

Engem nem idegesít, mert nem ugat órákig. Kb bruttó másfél másodpercbe telik rászólni, hogy kussoljon, és akkor kussol. Mondjuk le is van vezetve az energiája, nem az ugatásban kell kiélnie magát. Tudod, a kutyatartás együtt jár a neveléssel. Persze csak ha nem egy értelmi fogyatékos tart kutyát, akinek arról szól a dolog, hogy láncra verve kínozza, és le se szarja.
De idegesítene. Le is lehet szoktatni róla, és nem is nehéz. Nagytestû kutyám van (85 kg) és ennek megfelelõen a hangerõ sem kicsi. De ha ugat, akkor az azt jelenti, hogy megállta valaki a kerítés elõtt, és ez a dolga. Errõl nem akarom, és nem is szabad leszoktatni.
Néha a saját is idegesít.... Anyám macskája meg egész nap nyávog. :-(
Az én kutyám egy labrador, de meg ne mondjam milyen mélyen, hangosan ugat.Nagyon idegesítõ, bár csak estefele kezd ugatni, addig hallgat.És amikor ugat akkor sem órákig, hanem 5-10 percet. A szomszéd kutyákat meg már megszoktam, azok nem idegesítenek.Éjjel-nappal ugatnak.
Az én kutyám nem ugat órákig, mert rászólok, ha már azt látom, hogy a semmit ugatja jó ideje (10 perce mondjuk). A szomszéd kutyájára sajnos nincs aki rászóljon.
Nálam az egyik néha mindent megugat (velünk szemben tankolókat, beszélgetõket...), a másik kettõnek ilyen eszébe sem jutna. Nem hagyom, hogy feleslegesen ugasson, rászólok vagy elterelem a figyelmét. Elég magas hangon ugat, sokáig nem is bírnám idegekkel. :) Ellenben a szomszéd mudija... na az is mindent megugat, nehezen hagyja abba, nem is szólnak rá, és ráadásul neki visítósabb hangja van mint az enyémnek... :D Eleinte nagyon utáltam az egész helyzetet, de már annyira nem zavar.
Felõlem még a fülembe is ugathatna a saját kutyám egész nap, nem zavarna. Mert tudom, hogy ez a kutya nevelésével együtt jár. De más kutyájának ugatása zavar.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A szomszéddal beszélni kéne, hogy engedje el a láncról a kutyát, különben simán feljelenthetnéd, ha nem elég hosszú! A saját kutyám folyamatos ugatása idegesítene...elég reggelente arra ébredni, fõleg most nyáron, hogy nyitva a fürdõ ablaka, hogy a szomszéd kutya csahol, nyüszít, gazdáját hívva :( Nappal ha kutyás megy kint, a kutyám rohan õrjöngeni, de ez nincs összesen 10 perc egész nap!!! Ma hajnal 1-kor arra ébredtem, hogy az összes kutya õrjöngött a környéken...aztán már csak az enyém ugatott, hol jobban, hol kevésbé...mint mikor unalomból ugatott anno...már készültem kimenni lebacni, akkor láttam, hogy a szomszédos sörözõbõl az elég ittas egyének a kapunk elõtt dajdanoztak, reggelre persze szemetet hagyva...visszafeküdtem, aztán hamar tovább is álltak
Engem csak az óráig tartó monoton ugatás zavar, sajna.Az is csak azóta, hogy éjjel is erre ébredek.A saját kutyám meg nagyon ritkán ugat, mivel rendszeresen viszem sétálni, futni, meg soha nem hagytam ugatgatni.Ha leengednék a láncról, egy darabig jobb lenne, de nem fogják.

Alaplapi integrált videokártyát kiváltanék Nvidia kártyával driver letöltve, telepítést nem viszi végig, mert nem az újra van téve a monitor, mert még nincs telepítve. Rókafogta csuka? Hogyan kell? Köszönet

XP; Gigabyte GA-8 SIML 1.0

Legjobb válasz: Úgy, hogy a biosban átállítod a videovezérlõt a kártyára (egyúttal az integráltat kikapcsolod). Aztán bootolsz be xp-re, és onnan már menni fog.

Úgy, hogy a biosban átállítod a videovezérlõt a kártyára (egyúttal az integráltat kikapcsolod). Aztán bootolsz be xp-re, és onnan már menni fog.
A BIOS-ban állítsd át azt is, hogy bekapcsolásnál a PCI-E kártyát keresse elõször, különben sokat kell várni a képre, ami néha nem jó. Telepítésnél meg nem árt ha fent van chipset driver, NVidia driverbõl sem árt friss. Ja és elõtte összes víruskeresõt és biztonsági programot kapcsold ki! Ha meg sikerült, akkor vissza!
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1335#dl Mondjuk ezek nagyon régi SIS driverek, talán a SIS saját oldalán frissebbek vannak.

Fiúk, ti szeretitek a One Direction-t? Mert én imádom őket! Lécci ne írjatok olyat, hogy bu***, mert nem azok.

Legjobb válasz: igazából nem tisztán értem mit írt az utolsó kommentelõ, de biztos vagyok benne hogy az IQ-szintje alacsonyabb, mint az életkora. és ezt õ is tudja legbelül :)

igazából nem tisztán értem mit írt az utolsó kommentelõ, de biztos vagyok benne hogy az IQ-szintje alacsonyabb, mint az életkora. és ezt õ is tudja legbelül :)
Kétlem hogy bármelyik fiú is szeretné, ezek a JB és 1Direction féle mocskok direkt úgy készülnek, hogy a manipulálható kiscsajok mint te csorgathassák rá a nyáluk, bocs.
Drágám gondolom gondolod hogy 10 oldalnyi caps lockos nem fog jönni válasznak kezdeném én:NEM
Csak úgy mondom, hogy a One Direction egy média által generált szemét... úgy tûnik, a te szervezeted befogadta ezt a szemetet, a média le tudta nyomni a torkodon. Ez szégyenletes... de még nincs minden veszve. Mint minden betegsére, erre is van gyógyszer: a jó ízlés. Valahol mindenkiben ott van a jó ízlés, csak elõ kell csalogatni. Sok sikert.
utolso elötti kommentelö..: nemtudjuk mi az igazi zene?! ilyenkor a Sex Pistols meg a Ramones holmarad? azok az igazi zenék ellentétben ezzel a zenével akiket csak a lányok többsége szeret.. kivéve én. a 70es években voltak még igazi zenék..:*
én lány létemre rühellem:D magát a mai divatzenéket gyülölöm.. 13/L
ó hogy miért nem minden kislány olyan mint a felettem válaszoló
Igaz hogy a fiúktól kérdezted de n lány vagyok és fontosnak tartom leírni a véleményemet, mert vannak a kommentelõk között ölyanok akiknek komoly ízlésficamuk van és nem tudják mi az igazi zene és nem tudják értékelni mások tehetségét megnézném ha fele olyan tehetséges lenne az a kommentelõ aki ilyan baromságokat ír, hogy ezek ilyen, meg olyan melegek akkor mit írnának róla amúgy ezt az egészet akár irígységbõl írták akátr nem irígyek lehetnének rájuk, hogy vannak ilyen tehetséges emberek akik meg merik mutatni tehetségüket a világ elõtt és nem csak a szobában kuksolnak a számítógép elõt!!!!Szóval az ember aki szereti a One Directiont a többi meg egy nagy LÚZER!!!!!!
én is lány vagyok, de nekem se nagyon jönnek be. a számaik jók, de túl nagy körülöttük a tömeghisztéria. külsõre helyesek meg minden, de egyre inkább kezdenek a Justin Bieber-félékre hasonlítani.ezzel senkit se akarok megbántani, ízlés kérdése.
Én nagyon szeretem két számukat (a one thinget és a what makes u beautifult) de a többi nem igazán tetszett. Tényleg cukik, meg minden, és ha nézed a klipjüket az jön át hogy mennyire jó barátok, és szeretik egymást, és szerintem jó ilyet látni :) Nem vagyok valami hatalmas rajongó, de azért bírom õket :)
Elõzõ xD Én inkább felpontozlak! Nekem nem jön be Britney annyira, de van jópár száma ami tetszik: i wanna go, till the world ends, criminal stb. A ván dájrektet meg a legtöbb fiú utálja, mert értéktelen szar és csak a pénz miatt csinálják. Tehetségük zero csak az anyagi háttér miatt jutottak idáig: nyominger zsidó kölykök
UTálom õket!! De, igen, bevallom(lehet érte le*uzizni, mert LESZAROM, én ezt szeretem!) Én FIÚ létemre Britney Spears-t hallgatok!! Problem??? És , most gyerünk, gyerünk, dobjátok csak a piros kezet LESZ*ROM!! Na szóval, mivel nem ez volt a kérdés ezért válaszolok inkább arra! Azért utálom õket, mert b*zik akik úgy öltöznek, mint õk, és most lehet mondani akármit, aki így öltüzik és így néz ki, az bu*i!! Aztán a másik az, hogy fiú létükre nyávognak!!! ez engem nagyon irritál, és nem érdekel az-az ember aki azt mondja, és Brit, õ nem??? Kérem szépen õ NÕ, és neki nõies hangja van, ezek pedig "férfiak" és esküszöm , hogy 2 perc után megsüketülök ettõl az eröltetett f*s zenének nem nevezhetõ szégyentõl!!! És , még ezeket istenítik, hova süllyedünk, még??? És GYERÜNK , GYERÜNK , nyomd már meg azt a pirosat, mert úgyis azt fogod, tudom, na gyerünk!!!!!! IT's Britney Bitch!! xy/F
45. Mûbroki. És amikor feszülõs gatyákat vesznek fel felkapcsolják, hogy a tinipinák tudjanak otthon mire élvezkedni.:PP
43. válaszoló:Milyen "töküket" ?:D
Pont azért tettem a szépet idézõjelbe, mert bieber b*zi az 1d úgyszintén
B*zmeg!! Nem értem , hogy miért teszed fel a kérdést, ha úgyis tudod, (" Lécci ne írjatok olyat, hogy bu***, ") hogy leszólják õket! Ennyi eszed van?? Nem kéne ennyi szemetet nézni, aztán talán több lenne... Ha csak egy csöpp eszed lenne, láttad volna már a többi ugyan ilyen kérdést is amit a földig aláztak! Amúgy meg, nem érdekel , hogy mit mondasz akkor is szeretik a seggbekukit, azok a ronda mûmájerek. Legszívesebben férfi börtönbe küldeném õket! Amúgy is olyanok a számaik, mintha a töküket szorítanák, ott dalolhatnának kedvükre! 15/L
De szerintem nem is néznek ki jól. Nem értem más lányok mit szeretnek rajtuk.
Nem szeretjük, taknyos, tehetségtelen nyálas kölykök, ilyeneket lehetetlen szeretni. Gondolom te se szeretnéd õket ha nem ilyen "jól" néznének ki
31-32#-es sráccal értek egyet. :) Sajnos, ma ez a hulladékzene a menõ... Ha megkérdeznétek, pont azért nem szeretem Justin Biebert, a OneDirection-t meg a többit, mert a közönségük 95%-a lány és 90%-uk még 16 éves sem múlt el. Itt van a baj. A szememben azok a zenekarok még mindig többet érnek, ahol színes a közönség és találkozni 4 éves kislánnyal, pont úgy, mint egy 70 éves öreg úrral, aki egész végig énekelte a számokat a koncert alatt... Bár én nem olyan zenéket hallgatok, mint az iménti srác, de azokkal sincs semmi gond. :) Szerettem volna 50 évvel ezelõtt élni és a rengeteg jó zenét hallgatni. http://www.youtube.com/watch?v=11F7OWxVrv4 - Lord - Az utca kövén http://www.youtube.com/watch?v=bN43r_2fUHo - Lord - Vándor http://www.youtube.com/watch?v=ZV6MoA-N7Fk - PBOX - A zöld, a bíbor és a fekete http://www.youtube.com/watch?v=Fr9Oawy41c4 - PBOX - Soha nem elég http://www.youtube.com/watch?v=CGt-rTDkMcM - Omega - Gyöngyhajú lány http://www.youtube.com/watch?v=4szfWQ7Sspg - Omega - Petróleum lámpa http://www.youtube.com/watch?v=e5MOC-cbm6g - LGT - Elfelejtett szó http://www.youtube.com/watch?v=qgqATXddW6Y - LGT - Ringasd el magad http://www.youtube.com/watch?v=8kQBlHwv9Ps - Presser Gábor - La Baletta No. 2 http://www.youtube.com/watch?v=Dqj0R-eoQtQ - Beatrice - Gyere kislány gyere http://www.youtube.com/watch?v=T0YifXhm-Zc - Beetles - She loves you http://www.youtube.com/watch?v=cNd4eocq2K0 - Depeche Mode - Personal Jesus http://www.youtube.com/watch?v=aGSKrC7dGcY - Depeche Mode - Enjoy the silence http://www.youtube.com/watch?v=ekked3K6Byo - Edda - Álmodtam egy világot http://www.youtube.com/watch?v=NOajePy4jkU - Karthago - Lépd át a múltat http://www.youtube.com/watch?v=lyl5DlrsU90 - Frankie goes to Hollywood - Relax 14/F
Kik ezek egyáltalán??? gay.com, vagy mi a fasz?
Én az összes számát (Britney-nek hallottam, már 2x:D) mellesleg hallgasd meg:up'n down, big fat bass, beautiful(drop dead)na szóval amit mondtál a végén, én pont azt hagytam ki!:D
Laci.. te rasszista vadbarom.. lehet nem szeretni õket na de zsidó?? könyörgöm.. ne legyünk rasszisták. én meg az ilyen vadbarmokat nyomnák 'férfi' börtönbe..
én meg a te ronda pofád, te "okoska" f*sz nézd már meg ezt az 1D-s fost, nyomorult, bü*ös pa*kányok, akik a fellépéseik után seggbeku*iznak!! Hülye r*tkes patkány banda ez a 1D!!!!
Szindyke meg egy büdös k*rva
Az ilyesmikért: Szindyke válasza: Az egész rock egy nagy divat!!! Csak ilyen fekete hajú 17 éves fiúk hallgatják akik azt hiszik hogy ettõl keményfiúk leszek. Az egész rock egy hatalmas üzlet: A normális emberek megvehetõk popzenével, hip-hop-al dubsteppel míg a b*zi rockerek a rock-al vagy a meállal ami szintén homokosoknak való. tehát a rock-ot is eladják a b*ziknak emósoknak és más kisebbségeknek. Egyébkén is az ilyen rockzenéket csak az különcködni akarók hallgatják..... Ezért is gyûlölöm az összes rockzenét!!!! Tehát nem kell isteníteni a szar rock-ot mer fos zene az is mint a többi!!! És attól hogy lepontozol még nekem van igazam!!! A válasz 29%-ban hasznosnak tûnik. A válaszíró 30%-ban hasznos válaszokat ad. # 13/15 2012-10-20 17:52 Privát üzenet Hasznos számodra ez a válasz?
Mi ertelme van itt veszekedni hogy ki szereti es ki gyuloli a One Direction-t?:D Mindenkinek megvan a sajat izlese es azt tiszteletben kene tartani.A fiuk tobbsege nem szereti a 1D-t.Szerintem ezt te is tudtad.Mert kottok bele abba hogy ki milyen zenet hallgat?En szemely szerint nem nagyon szeretem a 1D-t, de nem szolom le azokat akik szeretik. 14\L
De b*zik!!!! Gyûlölöm az ilyen r*hadt transzvesztita kinézetü kis köcsögöket mint ezek a k*baszott zsidó kölykök. Nyomorodna le a one direction összes tagja egy életre!!!!!
én lány vagyok és imádom
Ilyen degenerált nyálas kis dögöket fiú nem tud szeretni :D És bármennyire is nem tetszik b*zik!
Azok jóval különbek annál hogy ilyet hallgassanak. Mondom a one direction a 10 évesek kedvence, meg a tudatlanoké
Vagy egy beszívott drogos állat!:D
51-es szívembõl szóltál. Amúgy ne foglalkozz ezekkel , az 1d-ért csak ilyen 10 évesek rajonganak, de ketyós az összes aki szereti
48-as vagyok és 51-es KÖSZ A PIROS KEZET!!
Tudod mit?NEM ÉRDEKEL.A directionerek úgyis megvédik õket szóval fölösleges próbálkozni :P
dettó:D a sráccal értek egyet:D akik one direction-t, J.B. meg más szemetet hallgatnak azok vagy hülye libák nagy egóval vagy naivak vagy ízlés ficamosok:D 16/L
Szerintem meg az szégyen ha valaki nem tudja elviselni hogy nem csak az a jó zene amit õ hallgat.. nem minden ember ugyanolyan mindenkinek más az ízlése. Én nem mondom hogy a Ramones számok rosszak, de én nem szeretem õket, hát nem hallgatom és kész, nem kell fikázni senkit!
tegnapelõtt 15:36 Nagyon nem vagyok ideges, de nagyon szánalmasnak tartom hogy egy 10 éves balf*sz, leszól más embereket, mert nem szeretik az OneDirectiont + még az Onedirectional feszít hogy "Az az igazi zene". Az már igazi zene, amit az elõzõ be linkelt ide. Meg az ahhoz hasonlók. De amíg Onederectiont hallgat, addig már nehogy õ mondja meg hogy mi az igazi zene, és hogy ki a lúzer. Hallgassa ha neki tetszik, de mást hagyjon, mert nekem élete végéig mondhatná hogy az Onedirection a legjobb, de nekem nem változna meg róluk a véleményem. -.-
Bocs, lány vagyok, de válaszolok. Ha nem b*zik akkor miért öltöznek úgy? És az nem zene amit õk csinálnak. És miért kérdezted hogy "Fiúk, ti szeretitek a One Direction-t?" Mikor tudod hogy utálják. Ha hallgatnál egy kis metál zenét, megtudnád mi az a zene. Nem is értem az ilyen nyálas "pop zenének" nevezett [email protected]ágokat hogy lehet szeretni? Hallgasd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=ZPRt6Tt6RyM ez már zene!!!! Vagy ha neked túl zúzós és lazábbat akarsz:http://www.youtube.com/watch?v=duTKDlPXCQg most biztos le fogtok pontozni, de [email protected] A véleményemet kérted, kedves kérdezõ igaz nem vagyok fiú. 12nemsokára13/L.
Utolsó! Ne idegesítsd fel magad, nem érdemes, megérjük, ha te mást szeretsz, Õ is biztos nem úgy értette, csak felindulásában írta ezt, mert nagyon szereti Õket, ez nem helyes, de ezzel nem kell törõdnöd, mert elég neked tudnod, hogy nem vagy looser. Neked is jobb lesz úgy, hidd el nekem.
Viktor Luca: " ... többi meg egy nagy LÚZER!!!!!!" Te hülye kretén. Aki nem szereti az OD-t, az lúzer? Úristen ... Tudod mindenkinek más ízlése van. Inkább te vagy a lúzer, mert nem tudod elfogadni, hogy más zene is van ami az Onedirection, vagy ahhoz hasonló. Most azt mondom nem szeretem ez OD-t, mert számomra Bon Jovi jobb, s én vagyok a világ legszerencsétlnebb, leg hülyébb, legbalf*szabb lánya a világon?? Szánalmas vagy tudod?
No igen oké de az énekeshez a 8 elemi se kell(de van köztük sok diplomázott is) szóval csak a tehetségen múlik meg hogy milyen vastag a zsebe hogy "átteknozzák" a hangját.Azt bizony észre vettem hogy ha jön egy komment ami azt mondja hogy nem szereti õket megy a piros kezecske, fogadd el hogy a világban nem mindenkinek ugyan olyan az ízlése, japán, rock, klasszikus, country, gondolj bele milyen unalmas lenne a világ ha mindenki Justin Bieberre ropná.Ebbe gondolj bele egy kicsit.
az utolsó egy tipikus 13-14 éves szájából érkezett válasz, semmi intelligencia nincs benne, csak vaktalanul védi azt amit szeret :) de nembaj, egyszer te is felnõsz
Kedves utálók! Ah, mirõl beszélek... hol vagytok ti kedvesek? I AZ, hogy médiazene? Megdolgoztak a hírnevükért. A 2010-es X-Factor-ban lettek HARMADIKAK! Úgy beszéljetek, hogy nincs hangjuk és tehetségük! Köny9rgöm! Nézzetek már egy kicsit magatokba! Egy albumot kiadtak, gyorsabban adtak el jegyet, mint Jusin Bieber! Hol nem tehetségesek? EGYETLEN EGY OKOT KÉREK! Bár úgy sem tudtok, de mindegy... Most van készülõben a második albumuk... Fél éveken át turnéznak. Most Amerikában vannak. Nem mondom, hogy nem változtak, mert persze igen. DE VAN TEHETSÉGÜK ÉS SZEMÉLYISÉGÜK! Sõt háromnak még BARÁTNÕJE IS! az 5-bõl, ha nem tudnátok! Elõbb magatokban keressétek a hibát, és gondolkodjatok, majd utána szóljatok. DE AKKOR SEM TEHETSÉGTELENEK! Max te vagy az.. Mindenki magából indul ki! Aki utálja õket, inkább maradjon kussban, mert nagy merészség 2000 magyar Directioner-rel szembenézni..:D a Directioner. Xx
Én szeretem õket de nem áradozok mindenkinek hogy "istenek" :D hallgatom a zenéjüket, bírom õket ... :D
Nem alacsony az IQ szintem én nem is éredekel mások véleménye és õszintén szólva fogyatékos az aki beleszól mások véleményébe és másokat megpróbál lealázni de nem nagyon megy neki!!!!
Az utolsóval értek egyet.
most komolyan gondoltad a kérdést ?!Bármit csinálsz a fiúk nem fogják szeretni egyiket se kész, de erre te is tudtad a választ csak azért csináltad a kérdést hogy tudj kinek piros kezecskét osztani.
dettó:D a sráccal értek egyet:D akik one direction-t, J.B. meg más szemetet hallgatnak azok vagy hülye libák nagy egóval vagy naivak vagy ízlés ficamosok:D
ma 13:25 Én is ezeket hallgatom. S egyet értek azzal amit írsz, teljes mértékkel :D
Utolsó válaszolóval egyet értek!! :) 13/L
Elõzõ vagyok, Indoklás: Az egész 1d nagyon ratyi és meleges, akárcsak a hulladék zenéjük. Egyébként kis drágám akárhogy is hiszed semmi tehetségük nincsen. A 21. század 10-es éveiben élünk ahol már rengeteg módszer van az ilyen média által megcsinált senkik hangjának javítására. Persze nem csak az 1d ilyen hanem, bieber, lmfao, sp, fluor, béci... etc. De nincs olyan nagy baj, mert csak az ilyen fiatal lányok mint te szeretik. Ha a te korosztályod érettebb lenne akkor nem kellenének a kutyának se azok a rossz b*zik. Most teszek egy próbát és linkelek néhány normális elõadót kiváló számokkal: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=.. És még sorolhatnám egész nap. Lepontozhatsz de akkor is nekem van igazságom. :DD 17/F
Rohadtul utálom õket 17/F
Igaz, hogy lány vagyok, de ezt elmondanám: Van egy csoport Facebookon.. És nem 1-2 fiú (õk sem melegek) szereti õket, hanem több.:)
Lány vagyok.Attól még, hogy ha valaki nem szereti az 1D-t, akkor mondja meg, hogy mért nem! Mert b**i-k? Nem azok. Attól még, hogy valaki jól öltözködik, és tehetséges, nem kell rögtön lebu***ni..Mert ez inkább irigység. Mert az illetõ, aki fikázza õket, az soha az életben nem lesz olyan tehetséges, mint õk! Õket több millióan imádják, de van aki nem szereti õket...de akkor mondja meg, hogy mért nem?! Mert helyesek, és nem zúzós rock-ot játszanak? Én például nem hallgatok Justin Biebert, de elismerem, hogy tehetséges. Meg én senkit sem kritizálok, azért mert én személy szerint nem vagyok a rajongója és nem hallgatom... One Direction forever <3
E'n nagyon imädom öket.!v es bärki bärmit mond, en tudom, hogy nem b***k! I Love Hazza(:
26# Lány vagyok
Szerintem a banda jó. Mármint jó számaik vannak. De szerintem nagyon nem helyesek. És tudom, hogy azt kérted, ne mondjuk, de õk tényleg bu***. Szóval bocsi.
Én lány vagyok. És én is imádom a One Direction-t, mint a kérdezõ, és nem csak azért, mert "cukik", mert engem az sem érdekelne, hogyha torzszülöttek lennének, ha ilyen tehetségesek, én a zene miatt szeretem Õket.

Hogyan értelmezhető a következő mondat: "Az akkori előírások nem tették kötelezővé a teljes utaslétszámnak megfelelő hellyel ellátott mentőcsónakok felszerelését, mert nem az utaslétszám, hanem a vízkiszorítás számított"?

A vízkiszorítás lényegében a hajó saját tömegét adja. Azt jelenti, hogy a test annyit veszít a tömegéből, amennyi az általa kiszorított víz tömege. Így ezt a mentőcsónakoknál való alkalmazást nem értem. Segítsetek légyszi!

Legjobb válasz: "A hajó építésének tervében eredetileg 64 mentõcsónak lett volna, de – arra hivatkozva, hogy elsüllyeszthetetlen, illetve hogy a csónakok túl nagy teret vennének el az utasoktól a csónakfedélzeten – mindössze húszat helyeztek el. Az akkori elõírások nem tették kötelezõvé a teljes utaslétszámnak megfelelõ hellyel ellátott mentõcsónakok felszerelését, mert nem az utaslétszám, hanem a vízkiszorítás számított. A tragédia következtében ez az elavult szabály megváltozott." http://hu.wikipedia.org/wiki/RMS_Titanic Szóval lehet, hogy éppen a helytakarékosság miatt találták ki ezt a szabályt, és valós kapcsolat nem volt a két dolog között. Akkoriban a szabályhozókon nagyobb gazdasági nyomás volt, mint manapság.

"A hajó építésének tervében eredetileg 64 mentõcsónak lett volna, de – arra hivatkozva, hogy elsüllyeszthetetlen, illetve hogy a csónakok túl nagy teret vennének el az utasoktól a csónakfedélzeten – mindössze húszat helyeztek el. Az akkori elõírások nem tették kötelezõvé a teljes utaslétszámnak megfelelõ hellyel ellátott mentõcsónakok felszerelését, mert nem az utaslétszám, hanem a vízkiszorítás számított. A tragédia következtében ez az elavult szabály megváltozott." http://hu.wikipedia.org/wiki/RMS_Titanic Szóval lehet, hogy éppen a helytakarékosság miatt találták ki ezt a szabályt, és valós kapcsolat nem volt a két dolog között. Akkoriban a szabályhozókon nagyobb gazdasági nyomás volt, mint manapság.

Óvodai beiratkozás. Mi van akkor, ha az általunk választott oviba nem veszik fel, mert nem az illetékes óvoda?

Abba az óvodába szeretnénk beíratni a kislányomat, ami nagyon közel van hozzánk, viszont helyileg nem oda tartozunk. Ha beadom oda a jelentkezést, és nem fogadják el, akkor mi van? Továbbítják az illetékes ovihoz, és oda automatikusan felveszik? Vagy akkor nem veszik fel sehova? Mi ilyenkor a teendő? Köszi a segítséget.

Legjobb válasz: Jelentkezni kell az összes környezõ helyre, és remélni, hogy felveszik az egyikbe. Ha nincs kis tesó, és Te is dolgozni mész, akkor abba, ahová tartoztok, nagy valószínûséggel fel fogják venni. Nálunk is így volt, mi a legközelebb van, oda nem tartozunk, esélyünk nem volt bekerülni. a mi környékünk nagyon zsúfolt, mondták is a nagyobb gyerekes anyukák, hogy ez csak hátszéllel megy. Illetve olyat is ismerek, aki ezért másik lakhelyre íratta át a gyerekét, hogy abba a körzetbe tartozó legyen. (Megtehette, mert egy rokona lakott ott).

Jelentkezni kell az összes környezõ helyre, és remélni, hogy felveszik az egyikbe. Ha nincs kis tesó, és Te is dolgozni mész, akkor abba, ahová tartoztok, nagy valószínûséggel fel fogják venni. Nálunk is így volt, mi a legközelebb van, oda nem tartozunk, esélyünk nem volt bekerülni. a mi környékünk nagyon zsúfolt, mondták is a nagyobb gyerekes anyukák, hogy ez csak hátszéllel megy. Illetve olyat is ismerek, aki ezért másik lakhelyre íratta át a gyerekét, hogy abba a körzetbe tartozó legyen. (Megtehette, mert egy rokona lakott ott).
A kérdező hozzászólása: Köszi. Mondjuk anyósom az óvoda körzetében lakik, csak nem tudom mennyi idõ egy ilyen átíratást elintézni. Kistesója viszont még nincs, én még nem dolgozom, és hátszelünk sincs. Nem tudom így van-e esélyünk ha átíratnánk anyós címére.
Sokan csinálják azt , hogy átíratják a gyerek lakcímét , hogy abba az óvodába kerüljenek ahová akarnak.A jelentkezési lapon fel kell tüntetni , hogy mióta lakik a gyerek és a szülõ azon a címen , amit beírtak és a jelentkezési lap leadásakor elkérik a lakcím kártyát is és lefénymásolják , ezzel tudják ellenõrizni , hogy valódi-e a lakcím, (gyerekét és a szülõét is). Így ki tudják szûrni , hogy kik azok akik csak ezért jelentkeztek át más lakcímre.
http://www.volanbusz.hu/hu/gyik anyás meg mossa ki a szádat, miután apád két büdös nagy pofont leken
Vagy tudta, hogy ilyen bunkó vagy...
Csak suli és lakhely között válthatsz diákbérletet volánra!!
Nem volt igaza. A szabály szerint a diákigazolvánnyal csak a lakóhely és az oktatási intézmény között lehet igénybe venni a kedvezményes utazást. Viszont a felhasználás jogosságát a jármûvezetõ és a jegyellenõr jogosult ellenõrizni az utazás során, illetve a visszaélés megállapítása is az õ hatáskörük. Ez kb. olyan mintha én kiállnék az út szélére és leinteném a gyorshajtókat meg a szabálytalankodókat, mert ismerem a kreszt. Tehát a pénztáros jogtalanul tagadta meg a bérletszelvény értékesítését, attól függetlenül hogy tényleg nem járt neked az általad kért viszonylatba szóló kedvezményes bérlet. De nem tehetsz ellene semmit, így jártál.

Beírom telefonba a www.facebook.com-t akkor mért nem azt az oldalt nyitja meg? Mért valami touch. Facebook.hu-t

telefonos facebookról nem is tudok sehol chatelni?

Legjobb válasz: szia, Elõször a gépen kell a facebook-nak megadnod a tel.számod. Kapsz 1 sms-t egy kóddal, azt beírod a gépen. Innentõl kezdve mennie kell.

szia, Elõször a gépen kell a facebook-nak megadnod a tel.számod. Kapsz 1 sms-t egy kóddal, azt beírod a gépen. Innentõl kezdve mennie kell.

Mér nem azt kérdezték a fókuszban, hogy örülünk-e Stolh visszatérésének?

Legjobb válasz: Mer ez az eufória még erõsen formálódóban van.

Mer ez az eufória még erõsen formálódóban van.
szavaz egyáltalán oda valaki?, én mindig ugyanolyan százalékokat látok:)
A riport elõtt, vagy tán még a Híradóban elmondták, hogy a megkérdezettek több mint 70%-a visszavárja a képernyõre Stohlt, fõleg a VV nézõi. Azért érdekes lett volna errõl egy telefonos szavazás.

A kis macskám mért nem az alomba kakail?

Ezek a macskák olyan 1.5 2 tenyér és talán 7-8 hetesek és még van egy anya macska aki felnőtt már és ő se.

Legjobb válasz: Mert meg kell nekik tanítani elõször is, hogy oda kell menni.

Mert meg kell nekik tanítani elõször is, hogy oda kell menni.
A kérdező hozzászólása: Én odavittem és kapargattam a tappancsával.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!