Találatok a következő kifejezésre: Mért nem a cigányokat általában (1 db)

Mért nem szeretik a cigányokat általában?

Legjobb válasz: Sajnos igen sokan mondhatjuk azt, hogy jobb lenne ez az ország nélkülük. Vannak olyan emberek, akiket félelemben tartanak, vannak olyanok, akik kötekednek még az élõ fával is, vannak olyan cigányok akik lopnak, csalnak, hazudnak, s a legtöbben mindez egyben benne van. A média hírekben már igazi fõszerepet alkotnak... Véleményem szerint, "mindössze" ezért.

Sajnos igen sokan mondhatjuk azt, hogy jobb lenne ez az ország nélkülük. Vannak olyan emberek, akiket félelemben tartanak, vannak olyanok, akik kötekednek még az élõ fával is, vannak olyan cigányok akik lopnak, csalnak, hazudnak, s a legtöbben mindez egyben benne van. A média hírekben már igazi fõszerepet alkotnak... Véleményem szerint, "mindössze" ezért.
szerintem nyilvanvalo :) ) sokmindenert de egyszeruen azert mert vannak es olyanok amilyenek gusztustalanok.azert szaporodnak ugy mint a nyulak mert a kojkoket csak a gyerekpenzert csinaljak.akiknek meg van azok is lopjak
Hát igen, vannak cigányok akik lopnak, csalnak és hazudnak. Mi magyarok azért sem szeretjük õket mert nem lehet velük közös nevezõre jutni, mert ha mondunk nekik vmit, akkor már vagy 100-an ott vannak és ütnek vernek. Nagyon kevés az a cigány aki nagyon rendes kb.90%-uk rossz, nem szeretnek dolgozni, járnak a csomó segélyért végül is azért valamibõl nekik is élniük kell, mert hát így könnyebb. Uralkodni akarnak felettünk, csak nem tom miért. Nagyon nagy szájuk van, szerintem õk is utálják a magyar népet ez kölcsönös...
Azért, mert agresszívek, kötekednek, lopnak, késelnek, hazudnak, lejmolnak, büdösek, stb... Azért, mert este a városban félnem kell a cigányoktól.
Mert csunyan beszelnek.Tisztesegtelenek.Becsapjak az embert.Iylesmi/
Költözz melléjük és majd rájössz! Elképesztõ hogy van ilyen hogy valaki ennyire ne legyen tisztában azzal hogy miért is utáljuk õket!
Mert lopnak, csalnak, hazudnak, késelnek, büdösek, kötekednek, stb... :(
Itt azt hiszem eléggé kitaglalják a témát: http://www.c3.hu/~magyarnyelv/01-3/balazsi.htm
Én nem vagyok rasszista, de az ember fehér!
csak a rasszista balfaszok utálják õket. igenis vannak normális cigányok is, ahogy ugyanilyen rémes magyarok is. hagyjuk már az elõítéleteket.
Ha nem veszélyes a cigány nép, akkor a magyarok 90%-a miért fél tõlük? A maradék 10% azzért nem fél tõlük, mert nemismerik õket vagy hülyék.
sok rasszista fasz..ez nem bõrszín függõ ..a magyarok is ugyanilyenek..ugyanúgy lopnak csalnak hazudnak ölnek..és nem csak a magyarok az összes nép..csak mi magyarok vagyis a többség annyira primitív hogy képes ezt egy bizonyos bõrszínre ..fajtára fogni! egy szó mint száz..undorítóak vagytok! :)
Van a közelben 1 strand. Igényes strand, drága belépõvel. Az önkormányzat 200 cigányt hozott valami oldalfaluból, esélyegyenlõség gyanánt ingyen a strandra. Na már most úgy nézett ki a nagyobb része, mint valami jól felhízlalt mangalica, rajtuk a sok száz ezer forintos arany láncok, ékszerek, nem egy emberen volt még Rolex is. Na már most hol esélyegyenlõség az, hogy ennyi cigány ingyen fürdõzik -hozzáteszem a vizet egész éjszaka engedték le utánuk, mert annyira mocskos lett- a fehér ember, aki meg még fürdik is otthon, az meg fizesse ki a jegyet. Jah és hozzá kell tennem, hogy össze vissza rendetlenkedtek a medencébe, az úszómesterek nem gyõztek sípolni. 14éves kor alatti medencébe belementek az öregek, meg kajával mentek a medencébe...írtózatos, mindenkinek beszóltak. Nem a strandra kellett volna ezeket vinni, hanem Auswitzba -.-' Amúgy mindenkibe belekötnek, megerõszakolnak egyedül sétáló lányokat, lekényszerítik rólad az ékszert, az órát, de nem büntethetik meg õket, mert akkor egybõl rasszista a magyar. Én megmondom õszintén, rasszista is vagyok-lettem-pont ezek miatt. Amúgy Ázsiában nincs így, ott a fehér embernek k*ss van, nem kap érzéstelenítõt pl a kórházba, még az arab kap...Na én ezért vagyok felháborodva. No comment
mert lopnak, csalnak, hazudnak, nem dolgoznak, és csak segélyekböl élnek..
az utolsó válaszoló a számból vette ki a szavakat:D
rondak , budosek , gusztustalanok , lopnak , csalnak , hazudoznak , gyilkolasznak , nem tudnak viselkedni , butak , primitivek , hangosak , aljasok , undoritoak , eloskodok , pofatlanok , mocskosak , lustak most hirtelen "csak" ennyi jutott eszembe
Apukám mesélte, hogy az egyik ismerõse nagyon jóban volt a romákkal, dicsérte õket mindig, hogy milyen jó fejek! Aztán mikor elment otthonról a jó fejek kirabolták. Nagybátyám decemberben halt meg(R.I.P.) még el sem temették, a cigányok feltörték az ajtót, elvittek mindent miután meghallották, hogy õ nincs többé... Flora
A legutóbb pl. az egyik ott rázta ki a bokorban a buszmegállóban! Mirõl is beszélünk akkor?!
Mert brahiból még azt is ellopják, ami nem kell nekik!
azt is tegyük hozzá hogy ha egy magyar cigányt öl akkor már azt a magyart már meg kell ölni mert cigányt öl és a roma vajda nagy csudát csinál az egészbõl, de ha a cigány magyart öl akkor nincs semmi probleme élünk tovább a roma vajda meg csak a bajusza alatt azt motyogja jól tette
Nagy szájuk van, de láttátok volna az egyiknek az arcát szilveszterkor, mikor leállt vergõdni, és ott termedt lõtte 20magyar aki szívesen elverné. Szerencsére nem lett semmi, mivel az utcán volt az eset, és tavaly is rendõrség ügy lett belõle. Lényeg az, hogy mindnek nagy pofája van, csak nincs mire!
Magyarok ÉBREDJETEK MÁR FEL !!! miért félünk ilyen sokan a cigányoktól mikor 90% al többen vagyunk mint õk. Egy faluban pl: 10000magyar tudna ütni egy cigány családot. Neféljetek õk forditva ezt tennék.Csak Magyarok mivagyunk ilyen bénák.hogy félünk ezren 1 tõl. Ébredjetek amig nem késõ!!!
Miért lenne jobb ha nemlennének cigányok? : -többet érnének az ingatlanok. -a gyerekek jobban tanulnának az iskolában, mert nem terrorizálnák õket a kis cigány harcosok. -a turizmus fellendülne az egész országban. -nem kéne félteni az értékeinket. -nem kéne félteni családtagjaink testi épségét. -ha vallaki elvesztené a munkahelyét több segélyt kapna, mert már nem csak a cigányokat támogatnák. -nem kéne annyi adót fizetni, mert már ezek a dögkeselyüket nemkéne eltartani az adónkból. -stb... még sorolhatnám. UI:akik támogatják meg védik a cigányokat azokat kiköltöztetném közéjük. Egy hónap mulva a világ legnagyobb skinhead-e ként jönnének vissza.
Össze kellene fogni, hogy minden magyar férfi megöl 1 cigót. Senkit nem sittelnének le, és béke lenne, a forint emelkedne, kevesebb segélyt kellene kiosztani-> fizetések emelkednének...
Nem a börszinük miatt utálják õket.Hanem a gusztustalan, mocskos viselkedésük miatt. (NEKED MEG AZT KIVÁNOM HA NEMVAGY CIGÁNY KÉSELJÉK MEG ÉS RABOLJÁK KI VALAMELYIK CSALÁDTAGODAT ÉS RÁJÖSZ MI VAN) Ha meg cigány vagy üssenek agyon a skinhead-ek.
A sok rasszista köcsög ''magyar emberek'' ha embereknek lehet az olyat hívni aki 1 bizonyos bõrszínre tudja fogni az egészet!
Na figyeljetek ide szerintem ezt nagyon abba kénne hagyni... hogy a cigányok lopnak csalnak büdösek:S Miért a gádzsó az nem lop nem csal és nem büdös? mivel lennétek külömbek mint mi??? szerintem semmivel söt már bocsi a zenénkel mi emeltük ki magyarországot de ezt ti is tudjátok.... na mind1 én csak ennyit akartom mondani...
Ez megy FADD-on...és sajnos nem csak ott... http://www.youtube.com/watch?v=uMLCsOzVZGg ha ezt a videót megnézed, akkor rájössz
Maximálisan egyetértek az elõzõvel!
Azért mert egy rohadt ocsmány faj! Hogy miért? Nagy a pofájuk , nem dolgoznak, és ha véletlen rájuknézel már belédkötnek, megvernek , kinyírnak de legalább beszolnak. Semmit sem tehetsz , ha megvered másnap 20an jönnek és neked annyi, reggel a buszon kussolnod kell és meg kell húznod magad nehogy belédkössenek, holott legszívesebben lelkiismeretnélkül megölnéd õket egytõl egyig!! DE NEM TEHETED! Csodálkozik a magyar hogy szaporodik a cigány, mert nincsenek visszafogva majd egy szépnap fölénk nõnek és átveszik a hatalmat , és akkor aztán szevasz..nemhiszem el hogy van olyan ember akibe cigány még nem kötött bele!! Össze kéne fogni magyarok!
"Az országot kell itthagyni" -Igen?! Gondolkozz, mielõtt ilyet írsz!!! Az rendben, hogy valaki talál kint munkát, jól beszéli az ottani nyelvet; de az istenért, ha mi értelmiségi fiatalok mind így teszünk, akkor mi lesz a idõsebb korosztállyal és azokkal, akiknek nincs lehetõsége ELMENEKÜLNI (szerintem ez gyáva elfutás). Ha az értelmiség itthagyja az országot, akkor a cigányok elérték a céljukat: -sikerül kiszorítani a magyart az ország(ából) -amikor hazajön látogatóba a kedves emigrált delikvens, majd egy idõ után azt látja, hogy a családja házát befoglalták a cigányok. A nagyszülõket, szülõket eke mögé fogják, mint egy állatot, és ostorral zavarják dolgozni! Kenyéren és vízen tartják a melléképületben, vagy kutyaólban (pont most a napokban volt egy hasonló eset ÉK-MO.-on)! Ahogy megérkezik külföldrõl, még a bejárati ajtót sem éri el, és az a kép fogadja, hogy csoportosan erõszakolják a húgát a járda közepén nyilvánosan és még kamerázzák is; mert tõlük ez tényleg kitelik!!! -Rendezetlen hordák járják a vidéket késelve és gyújtogatva. Tehát lehet kimenni külföldre, mert ott jobb a kereset, és kevés a cigány, de akkor ha valaki ilyet tesz, az nem igazi magyar. Ebbe az EU-ba is tök fölösleges volt belépni, csak jobban belerángatnak a szarba minket pl. a válságba, és biztosítják a cigányok magas segélyeztetését! Egy róma bukását feldolgozó filmben volt arról szó, hogy egy államot akkor lehet legyõzni, ha az belülrõl gyengül meg. AMIG A MAGYAR MENTALITÁS ILYEN: "Dögöljön meg a szomszéd tehene is, ha már az enyém megdöglött!; Ha nehézség van húzzunk külföldre!", addig ez az ország folyamatosan ROHADNI fog BELÜLRÕL. Nem a külsõ országokat kell szidni a bajainkért, hanem átszervezni ezt az egész beteges államszervezési rendszert!!!
Hmm... Vajon miért is? pl. nem a napokban támadták meg Veszprémben a kéziseket? úgy, hogy Marian Cozma (R.I.P.) Bele is halt? De nem. nem kell õket utálni. Szeressétek õket.
azért utálja az egész fajt, mert nem egy, hanem rengeteg cigány lop, csal, hazudik, ver meg, foszt ki embereket az utcán. túlnyomó többségük ezt teszi. viszont minden tiszteletem annak a kevés kivételnek.
Az itolsó elõttinek írom a válaszom.(én vagyok az autóbalesetes)Kérdem én , ha EGY cigány meglop akkor miért az egész fajt útálod??????Benne volt a válszom is.
A kérdező hozzászólása: Pont nem tettem fel hülyén kérdést azért tettem oda hogy Általában!!!!aki szereti õket mint egyes faszok akkor az ne irjon ide......ennyi.....
Aki azt írta, hogy azért hálás a cigóknak mert megmentették az életét: Miért az egész fajnak vagy hálás? Elég ha annak a cigány családnak vagy mert igen vannak kivételek ez az 1% Aki írta, hogy cigánycsalád mellé költözött: Nálunk fordítva van. Van erre sok cigány, de a szomszédaink fehérek voltak eddig, de pont mellénk költözött egy cigánypár. Éjjel-nappal minket kukkolnak, ki se tudjuk nyitni az ajtót mert feléjük esik, semmi magánéletünk nincs. El nem mondom milyen szavakat mondanak ránk mert csak lenéznétek engem merthogy magyar vagyok ti pedig cigányimádók. A rasszizmusról pedig annyit írnék, hogy a CIGÁNY szomszédaink a RASSZISTÁK velünk szemben. ui: rasszizmus? Ha elfogadott a buziság, cigányság akkor nektek semmi közötök a MAGYAR rasszistákhoz. Huzzatok egy külön országba a cigányaitokkal csináljatok gyerekeket aztán majd megtudjátok milyen érzés cigány mellett élni! ( most lehet lepontozni pontozómániás unatkozók)
Amikor ilyen válaszokat látok, mint az elõttem szóló, szintem testvéremnek érzem. Pedig magyar vagyok, bár nagyon helytelen erre hivatkozni egy ilyen válasznál, mert nem mindegy? "Azért, mert este a városban félnem kell a cigányoktól." Ha nem lenne egy sem, akkor kitõl félnél? Vagy tõled kellene?
Úgy gondolom a kérdés írója rosszul tette fel a kérdést.Ha egy sima véleményt lepontoz, akkor szerintem ezt kellett volna kérdezze: Miért útálom a cigányokat? Erre pedig a váaszom az lenne hogy mert még nem érdemelted meg hogy rendesek legyenek veled, mert egy rasszista hülye vagy.Nekem az életemet egy cigány család mentette meg, mikor autóbalesetem volt, és azóta hálás vagyok nekik. Most lehet lepontozni.
Írtátok, hogy a cigányok lopnak, stb.Kérdem én, a magyar nem ezt csinálja????Van rossz cigány, rossz magyar, rossz orosz, rossz olasz, stb.De vannak igenis rendes dolgozó, mûvelt cigányok is.Én magyar vagyok, de a világ legjobb szomszédai mellé költöztem, pedig cigányok.Tisztábbak mint sok magyar .Becsületesek, rendesek, megbízhatóak, és nem mocskosak.Biztos van útálni való is a cigányok között, de a magyar között is.Elõször ismerd meg azt, aki felett pálcát törsz.
Én nem szoktam általánosítani. Általános iskolában nem tettem semmi rosszat mégis mindennap kigáncsoltak, megvertek. Középiskolában is volt cigány oszt. társam és velük semmi gond nem volt. Ellenben a cigányoknak vannak csoportjai úgy mint lovasok, késesek, tolvajok, oláhk, zenészek. Ez benne van a kúltúrájukban nem én találtam ki õket. Na már most én a késeseket nem igen kedvelem, de a zenészekkel semmi problémám nincs. Ennyi, remélem érhetõ voltam.
Sok a harag, még több a gyûlölet az elõttem szólóknál. Én nem értem miért általánosítanak ezek az emberek! Miért beszélnek cigányságról kollektív módon, mikor mindannyian (még õk is) tudjuk, hogy nem minden cigányról van szó. Ki az, aki felállította a 99:1%-os arányt. Mutassa már be azt a kutatást, amely korrekt és hivatalos eszközökkel bizonyítja ezeket a számokat! De még a 70:30%-os is durva túlzás, és hazugság lenne! A másik: JELLEMZÕ a lepontozókra, hogy módszeresen kipontozzák minden olyan hozzászóló kommentjét, aki az õ szélsõséges ideológiájukkal nem, ért egyet. Ez egy diktatura sötét cenzúrája! NE ÚGY LEGYEN IGAZATOK, HOGY KÖZBEN MINDEN MÁS VÉLEMÉNYT ELNYOMTOK! Nincsenek rossz népek, csak rossz politikusok! Sokáig voltam kénytelen élni én is egy több lakásos udvarban, ahol kénytelen voltam megismerni a cigányok vadabbik, szemetebb fajtáját. Na és?!!! Mert vannak rossz tapasztalataim néhányukkal, most ostoba módon az összesre (vagy majdnem az öszesre) terjesszem ki a dühömet? Mi ebben a logika? Valamelyik (enyhén szólva) felületes hozzászóló, másik hasonló topikban azt mondta, hogy minden népnek megvan a maga szemete. Ezzel nyilván arra célzott, hogy szinte minden országban gyûlölnek egy, vagy több etnikumot, kissebbséget, rasszt. Tehát akkor erdélyben, vajdaságban, felvidéken a magyarok a társadalom szemete? Kérdezem ezt azoktól, akik gyülölködnek, köpködnek egész népekre. Jól esik netán külföldön, ha néhány kedves hazánkfia miatt a magyarokról elitélõen beszélnek? Pedig ez bizony gyakran megesik erre-arra! Mert ott is vannak, akik általánosítanak! Vagy kinek jó, ha sok lehetséges túrista azért kerüli el az országot, mert elterjedt a hír miszerint sok a csaló vendéglátós?! És most pl. a magyarok mocskáról beszélünk! Ennyit errõl!
Való igaz, hogy van köztük normális is, mint ahogy a magyar között is akad bõven barom, de ha már a százalékoknál tartunk, van valami olyasféle mondás, hogy "Egy ország inteligenciáját a börtönök számában lehet lemérni"! Ezt valami nagyfej politikus mondta, pontosan nem tudom ki, meg hogy pontos-e az idézetem, de az tény, hogy a magyar börtönökben 100 emberbõl legalább 90 cigány. Ez tuti, a bátyám börtönben dolgozott! Na erre varrjatok gombot!
Minden tiszteletem a bátyádnak és azt is köszönöm, hogy még mindig látható a kommentem az elsõ vonalban. De egy dolgot semmiképpen nem kéne erõltetni: azt bizonyítani, hogy a bûn faji, nemzetiségi kérdés! Mert nem az! Lehet, hogy vannak rá adatok hogy börtönönként, vagy általában a börtönökben milyenek a nemzetiségi arányok, bár ezt diszkriminatívnak tartanák szerintem. Egyes börtönökben (ha vannak ilyenek!!!), miért több a cigány, mint mások, több okra visszavezethetõ. Lehet felsõbb intézkedés, hogy sokukat összerakják. Nem tudom. De egy biztos, minden népnek vannak rossz szokásai, ami következik a kultúrájukból, szokásrendszerükbõl, és ebben bizony vannak mindenfajta eltérések. Egy nép szokásrendszere nem csak "jó" szokásokból áll! Sok-sok nép, sok-sok babona és butaság. Ezért idéztem valakitõl valahonnan, hogy nincsenek rossz népek, csak rossz politikusok. De ha úgy állunk hozzá, hogy vannak rossz népek, akkor mindegyik rossz! Mindegyik követett el sok gonoszságot a másik ellen, nem is akár milyeneket! Ezért dõreség ezen lovagólni. A börtönök száma (és a lakók száma) sajnos diktatúrákban és szabadabb helyeken is különbözõ okok miatt bár, de nem kevés. Ilyen téren azért olyan sok különbség nincs a világban.
Azért, mert az emberek általában lusták gondolkodni. Illetve azt hiszik, hogy a jelenleg fennálló gazdasági/társadalmi berendezkedés nekik jó lesz, megbecsült helyük lesz benne, anyagilag gyarapodhatnak, lesz sok dvd lemezük és sörük. A legtöbben azzal nem foglalkoznak, hogy ez egy illúzió, az önzésre épül, azzal sem foglalkoznak, hogy mekkora terhet jelent a természetre és a jövõ generációira. Ezzel legtöbben nem foglalkoznak, csak attól félnek, hogy a cigányok, akik az ipari forradalom elõtt sokkal szervesebb részét képezték a társadalomnak, csak a gépek elõször az õ munkahelyeiket tették tönkre, azok mégis ennének, és sok esetben ugyanazokat a butító reklámokat nézik, amelyeket sokan, s ezért ugyanazokra a buta dolgokra vágynak, s ezt bizonyos esetekben nem tisztességes munkával, hanem illegálisan érnék el. Azok, akik általában nem szeretik a cigányokat legtöbben gyávák és/vagy együgyûek ahhoz, hogy bevallják, hogy a neoliberális kapitalizmus lassan õket is gépekre fogja lecserélni a drága hatékonyság szent nevében. Erre nem akarunk gondolni, mert ez félelmetesebb, mint a cigányok. Az emberek szeretik jónak képzelni a világukat, ha mégis úgy alakul, hogy egy adott gazdasági/társadalmi rendszer sok embernek, köztük esetleg sok cigánynak rossz, az eléggé nehezen viselhetõ el. Ezért az egyszerûbb emberek arra szoktak gondolni, hogy biztos azzal van a baj, akinek rossz ez a rendszer (az áldozat hibáztatása). Aztán, akik nem szeretik a cigányokat, sokszor csak bizonyos szituációba foglalt módon hallottak róluk. Az usában a fekákat utálják, ott hoztak is egy törvényt, hogy minden filmben kell lennie egy pozitív néger szereplõnek, mert a híradó számára csak akkor érdekes egy feka, ha valami bûnt követ el. Aki otthon békében neveli a gyerekeit, azt nem lehet izgalmasan bemutatni. S ez sajnos hat az emberekre, elhiszik, hogy ami a tévében van az a valóság. S mivel egymással már nem beszélgetünk, nehéz is ezt leellenõrízni.
Azért, mert az ember amitõl fél, azt utálja, és agresszív vele szemben (Lehet hogy õk is azért agresszívak velünk?)
Nekem is volt már velük rossz tapasztalatom (ahogy a többségnek) A szomszéd utcában volt egy cigány család. Sajnos nem lehetett õket kikerülni, ha dolgom volt (boltba mentem, stb) mindig elõttük kellett elmennem. Naphosszat álltak a kapuba. Már TERHES voltam, mikor az egyik suttyó kölyök fel akart szedni. Folyton beszólogatott. Én soha nem válaszoltam semmit, meg se szólaltam, mert úgyis én húztam volna a rövidebbet, folyton csapatostul voltak. És mikor észrevették, hogy nem foglalkozom a taknyos csitrivel, folyton beszóltak, ha átmentem a túloldalra, oda is utánam kiabáltak, még én voltam a bunkó, köcsög, meg a hülye kurva, stb, hogy nem álltam le velük kamatyolni. Mi volt a megoldás? Elköltöztünk a környékrõl. EZÉRT utálom azt a családot. De tudnék még mesélni bõven... Viszont a munkahelyemen volt egy cigány csaj. Normálisnak tûnt, egész jól elvoltunk. De ha vahogy nem úgy jött ki a lépés, akkor elõbújt belõle a vére, nem tudta volna letagadni sem, úgy viselkedett.
egyik ismerõsöm ment koleszt, kaját befizetni, és egy késes cigány elvett tõle 30 000-ftot, amúy lopnak csalnak, igénytelenek, segélyeken élnek, és nem dolgoznak, nem az országból kell kiigtatni õket, hanem az országot kell itthagyni
Ezen az oldalon is mindenki le van pontozva, aki nem szélsõséges, és cigánygyûlölõ! Hát bizony kedveskéim, ti sosem tanultok semmibõl. Ehhez méltó lesz a jutalmatok. A történelem sokszor ismétli önmagát, de az vígasztal, hogy a türelmetlenség, a gyûlölet mindig, csak rövid ideig él, utána jön a pusztulás! lásd a közelmúltat!
Nekem is ellopták oviban a játékomat, és barna plüss kiskutyát, de jééé...nem cigány...na akkor ez hogy lehet???
Te biztos nem vagy ostoba, igaz? Mondjuk ez kiderült az írásodból is. Lehet, hogy sok cigány okosabb nálad! Ezzel minõsítetted saját magad, bár ezt hiába mondom, az önkritika hiánya látszik erõsen. Nem baj, majd az élet cenzúráz.
lehet kicsit késõn írok, de ha vki rossz cigányok mellett lakik, annak megkeserítik az életét(egész nap ordítoznak, éjjel kettõkor még teljes hangerõvel hallgatják a zenét), akik jó cigányok mellett, annak szerencséje van. De ha nem mellettük lakik, akkor is összefut velük...és álltalában beszólogatnak, keménykednek, köpködnek, stb... Semmi bajom nem lenne, ha egy magyarra nem 3 cigány jönne. Ismerek normális cigányokat, de akkor is álltalánosítok: ostobák! Még óvodában is ellopta a 4 éves cigány a játékomat =(
Mert van köztük is mint minden emberfajtában olyan aki megbízhatatlan, lop, csal hazudik.Lehet, hogy köztük több van, mint más kultúrájuaknál.És az ilyen rossz cigányok miatt a buta primitív magyar emberek, akikbõl sok van tesznek egy blõdi nagy általánosítást és ámblokk az egész fajra azt mondják: cigány =rossz. Pedig valójában: züllött rosszéletû ember= rossz. Csak mint az itteni válaszolók többsége is nagyon sok a rasszista buta ember. Ja és az ember bármilyen színû lehet, csak legyen becsületes...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jehovák, Russelnek köze volt a szabadkőművességhez, Illuminátihoz? Hiszen a piramisoknak különleges szerepet tulajdonított.

3

Hogy tudok részt venni egy temetésen, ahova nem hívnak, bővebben lent?

Ismertem a személyt és nagyon jóban voltunk, viszont egyetlen közös ismerősünk sincs, szüleit sem ismerem és azt sem tudom mikor lesz, írjak a szülőknek vagy hogy szokás ezt?

Köszönöm.

1

Ez nagyon gáz szerintetek?

Részegen puszilgattam a barátnőmet meg a nyakát (mások elmondása szerint) és azt kérdeztem tőle h nem akar-e csajjal smárolni (azt nem h velem csak h csajjal) és egy közért elé pisiltem amit a barátnőm anyukája is látott, meg idegenek...
16L

9

Miért ez a nagy "Utálom amerikát! " örület? Divat lett szidni az amerikaiakat?

Négy szó: "mit majmolod az Amcsikat?!"
Ezt annyiszor hallani!
Most miért? Divat lett szidni mindent ami nem Európai?

És irigykednek mi? Szeretnének Õk is ott élni, tudni olyan jól angolul, csak nem tehetik, és inkább szidják, és húzzák le maguk közé azokat is, akik szeretik ezeket a dolgokat mi?

8

Általános műveltségbe/ tudásba a természettudomány is beletartozik?

Nem azt mondom, hogy nem olvasok könyveket (méga Bibliát is olvasom minden nap!), de nekem sokkal izgalmasabb, hogy a szervezetben milyen kémiai folyamatok vannak, mint mondjuk egy kockafejű lilagőzös költő vagy festő művei, vagy hogy melyik király mit csinált...

8

Kanadában élök! Segítene valaki? Kiköltözêssel lenne pár kérdésem priviben.

Papírok, engedélyek stb..

0

Mi a véleményetek a Parlament Tv ről?

2

17 ker. -hez hol van legkőzelebb egy jobb kőnyvtár?

Tudom hogy a 17 ker.-ben is van csak pont olyan könyv nincs amit ki szetetnék olvasni

2

Hogyan működik ez névváltoztatást követően?

Ha felnőttként nevet változtatok:

1) Hogyan tudom bizonyítani, hogy az eredeti, régi nevemre kiállított érettségi bizonyítvány, OKJ-s papírok valóban az enyémek? (Ezekből nem adnak ki újat névváltozás miatt.)

2)Miután nevet változtattam, akkor hivatalos papírokon, ahol két rovat van: "név" és "születési név", akkor oda a "név" rovatba a jelenlegi (éppen használatban lévő) nevemet kell írni, a "születési név" rovatba pedig az eredeti nevemet? Így látható az eredeti és megváltoztatott nevem is?

3

Ajánlanátok valami érdekes orvosi könyvet?

Elsősorban szakirodalomra gondolok!

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!