Találatok a következő kifejezésre: Mért nem a (22965 db)

A kokaint, mért orron keresztül szívják, mért nem a szájukon veszik be?

Legjobb válasz: Mert az orrnyálkahártyán keresztül gyorsabban és jobban felszívódik. Egyébként meg is lehet enni, csak a gyomorból lassabban és kevésbé hatásosan szívódik föl. De szokták pipából is szívni, meg az ínybe beledörzsölni.

Mert az orrnyálkahártyán keresztül gyorsabban és jobban felszívódik. Egyébként meg is lehet enni, csak a gyomorból lassabban és kevésbé hatásosan szívódik föl. De szokták pipából is szívni, meg az ínybe beledörzsölni.
Ja, meg ugye intravénásan is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat

18 hetesen vettek tőlem vért AFP-re, és 2, 9 MOM lett az érték. Ez elvileg túllép a megengedett 2, 5-en, de a dokim azt mondta, hogy biztos azért több, mert nem a 16. héten volt vizsgálva és ilyenkor már nem az optimális értéket mutatja. Vélemények?

Legjobb válasz: Én anno, mikor mentem, mondtam a dokimnak, hogy nem akarom ezt a vizsgálatot, mert annyi rosszat olvastam róla. Mondta, hogy ne féljek, egyrészt õk se nagyon foglalkoznak már vele, az egész szakma a megszüntetésén ügyködik, mert elavult, és fejlettebb országoknál nincs is a protokollban. Másrészt azért se féljek, mert mi, az átlagemberek tudhatunk egy tól-ig határt, õk pedig egy ennél szélesebb skálát. Nem akarok hülyeséget mondani, mert nekem már 13 hete volt ez, de úgy rémlik, hogy kétszeres értékig tekintik elfogadhatónak. Egyébként csak a betöltött 16. héten lehet mérni, elõtte és utána majdhogynem értelmetlen. Bízz a dokidban!

Én anno, mikor mentem, mondtam a dokimnak, hogy nem akarom ezt a vizsgálatot, mert annyi rosszat olvastam róla. Mondta, hogy ne féljek, egyrészt õk se nagyon foglalkoznak már vele, az egész szakma a megszüntetésén ügyködik, mert elavult, és fejlettebb országoknál nincs is a protokollban. Másrészt azért se féljek, mert mi, az átlagemberek tudhatunk egy tól-ig határt, õk pedig egy ennél szélesebb skálát. Nem akarok hülyeséget mondani, mert nekem már 13 hete volt ez, de úgy rémlik, hogy kétszeres értékig tekintik elfogadhatónak. Egyébként csak a betöltött 16. héten lehet mérni, elõtte és utána majdhogynem értelmetlen. Bízz a dokidban!
Szia! Én nagyon be voltam parázva az AFP eredménye miatt. Még a védõnõm is észrevette rajtam hogy tiszta zizi vagyok, ezért alaposan elbeszélgetett velem. :-) Tõle tudom, hogy ha a down-kórra van valami kis esély is, azt észrevették volna már a 12 hetes uh-on is. Nézd meg azt a leletedet. Nekem azon az NT: 1, 9mm Azt mondta a védõnõm hogy ezt kell nézni, mert ha 3 mm alatt van akkor nincsen semmi gond. Másrészt azzal is megnyugtatott és a lelkemre kötötte hogy akkor sincs semmi baj ha magasabb értéket mutat az AFP eredménye. Mert azt mondta hogy ez már egy nagyon elavult módszer, már akkor is téveset mutat ha csak 1 nappal késõbb veszik le mint kellene. Állítja hogy az is lényeg hogy hány kg-os nõnél nézik. Mert más eredményt kell nézni egy 50 kg-os nõnél és mást egy 85 kg-osnál. Csak ezt sehol nem veszik figyelembe pedig kellene. Mert így csak feleslegesen riogatják a kismamát. Én maximálisan elhittem a védõnõmnek mindent hisz már több mint 25 éve van a szakmában, nagyon jó szakember. És totál megnyugtatott mire már az uh-ra kellett mennem.
Az orvosnak tudnia kell.Valószínûleg az UH is rendben volt, azért nem küldött további vizsgálatokra.
nem értem miért 18 hetesen vették le kötelezõen 16 hetesen kelett volna azért adott fals értéket
Szia! Nekem 3.89 lett a korrigált MOM értékem. Megjártam két kórházat, mert riogattak, hogy ilyen magas értéknél nagyo-nagyon beteg lehet a baba (záródási rendelleneségek, ilyesmi), de az UH-ok alapján egészséges a baba. Lehet, hogy nálunk is bezavart a mensi idõpontja, mivel nem írtam fel a pontos dátumot (nem számítottunk babára :) ). Lehet, hogy nálam is volt vagy 1 hét eltérés.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Remélem, hogy tényleg csak a késõbbi idõpont eredményezte ezt az értéket. Bár lényegében az UH eredménye felülírja az AFP eredményét, és aszerint a babámmal minden rendben! :) Azért csak késõbb lett levéve a vér AFP-re, mert a dokim pont akkor szabadságon volt! Még egyszer köszönöm a válaszokat!

Mért nem a feltett kérdésre válaszolnak itt az emberek?

Nagyon sok ember okoskodik az helyett hogy hasznos választ adna.Söt nem is a kérdésre válaszol...

Legjobb válasz: azért mert azt hiszik hogy marha okosak, és így leplezik a sötétséget körülöttük xD

azért mert azt hiszik hogy marha okosak, és így leplezik a sötétséget körülöttük xD
"Mert a sötétség ura, mindenki feje felett van" Petõfi Sándor: Anyám tyúkja
de az is lehet, hogy örök félhomály/sötétség uralkodik :P -C-
azért, mert jófejek akarnak lenni, csak valakinek nem jön össze:D -C-
Válaszom a kérdésre: NEM
Azért hogy legyen most mit kérdezned!!!
A kérdező hozzászólása: De komolyak vagytok :D XD
A kérdező hozzászólása: Egyszer csak kisüt náluk is a nap LOL
Sztem terhes vagy!!
háromnegyed 3 lesz 7 perc mulva
ebben van némi igazság:P -C-
Kb. 4 méter 20 centi. :)

Mostanában mért nem a fiúk kezdeményeznek leginkább?

Sok barátnõmtõl hallottam már, hogy nekik kellet megtenni az elsõ lépést. Mért kényelmesedtek el ennyire a fiúk? TISZTELET A KIVÉTELNEK!! (Kérlek ne olyan válaszokat írjatok amiben felháborodásotokat fejezitek ki mert én is tudom, hogy vannak kivételek.!) Köszönöm.

Legjobb válasz: Szerintem nem elkényelmesedtünk,hanem sok fiú eleve úgy áll hozzá,hogy kudarcra van ítélve.Mondjuk én is.De mindegy.

Szerintem nem elkényelmesedtünk, hanem sok fiú eleve úgy áll hozzá, hogy kudarcra van ítélve.Mondjuk én is.De mindegy.
Mindkét nem normális egyedeinek elege van a másikból és egymásból is. Nem csak párkapcsolat terén, hanem az egész életben. Kissé hanyatlik a társadalom, de végülis a Római Birodalom bukását is a társadalmi korcsosulás okozta. Gondolom ránk is ilyesmi vár.
mert a nõk lerombolják a férfiak önbizalmát+ a mai fiúk ratyik, és nem mernek kezdeményezni
Minek törjük magunkat mikor minden lány csak egy ótvar r*banc? TISZTELET A KIVÉTELNEK!!
Mert lassan nincs értelme?Hulladék a lányok fele, a másik része foglalt.
És ez miért baj? Egyenjogúság van.
Ahogy már sokan leírták: Mert a legtöbb lány qrva. A kivételeknek tisztelet, csak kár, hogy egyet sem ismerek.
15. Miért nem maradtál csöndben? A 20. próbálkozót is el lehet kedvesen küldeni.De mindig a kifogás...
Uraim, azért álljon már meg a menet. Magatok sem gondoljátok komolyan, hogy minden hiba a nõkben van. A gyk-n az ilyen és hasonló kérdések alatti kommentek alapján az átlag férfinek az a meggyõzõdése, hogy neki szép és okos nõ JÁR, mert a nõ egy gép, amibe ha bedobják a kedvességet, akkor kiesik a kapcsolat meg a szex. Vagy ha csúnyácska szegény, akkor örüljön hogy beéritek vele, mert ti meg a jó csajoknak nem kelletek. Nem minden nõ qrva, nem mindegyik ostoba, csak ti vagytok képtelenek felmérni, hogy kivel kéne kezdeni és kivel nem, mert bizony vannak olyanok, akik messze más színvonalon mozognak. Az állatvilágban is így megy, az erõsebb kutya ba.szik, csak az ember hiszi azt, hogy mindenkinek jár a tökéletes pár és esélyt kell adni a nyomiknak is hogy érvényesülhessenek. Azt meg honnan tudjátok, hogy annak a lánynak nem ti vagytok a héten a huszadik széptevõje, és emiatt rajtatok csattan hogy már a haját tépi a nyálas ismerkedõs dumáktól? Vannak hülye nõk, de azt is meg kéne érteni, hogy nem fog senki elájulni pusztán attól, hogy emberi hangon szóltok hozzá. A közhiedelemmel ellentétben a nõk a kedves férfiakat szeretik, nem az egybites agyú, agresszív bunkókat, ezzel csak ti próbáljátok vigasztalni magatokat. De ha nincs a tömény talpnyalás mellé semmi más, akkor ne várjatok csodát. Csalódások meg a nõket is érik, ha valaki ezeken egy életre fennakad és a kis lelkében mindenféle probléma alakul ki, akkor az ne is akarjon kapcsolatot, hanem inkább önmagával próbáljon meg tisztába kerülni.
Én rengetegszer kezdeményeztem már, de többnyire ezt csinálják a lányok, hogy bunkón, ellenségesen állnak hozzám, pedig kedves és udvarias vagyok, de úgy látszik a rossz fiúk kellenek nekik, mert legutóbb is direkt egy olyan lányra írtam rá fb-n, aki ilyen egyszerû, értelmes lánynak tûnt, még tetszett is, hogy ilyen szép tájképet rakott ki magáról borítóképnek, erre annyira durván támadni kezdett, hogy mit képzelek én magamról, hogy csak úgy ráírok meg bejelölöm õt, miközben nem is ismerjük egymást. Na szép, ha már a rendesnek tûnõ lányok is ilyenek, akkor a ribikre mit lehet mondani?! DE ha ennyire nem is vagytok vevõk a rendes fiúk közeledésére, míg a bunkókra nedvesedtek, akkor jól van, én nem kérek belõletke , majd eljárok prostizni az legalább megbecsül és tisztel, még, ha csak a pénzemért is teszi. Defektes, selejt az összes lány, aki nem az meg már foglalt.
El se olvasom a kommenteket... :D Nem vagyok elkényelmesedve, de áruld már el, mégis melyik plázarib.anchoz menjek oda? A nõk nagy részén már ránézésrõl látszik, hogy értelmileg egy amõba szintjén áll. Ne érts félre, adok én esélyt, ha éppen a társaságba keveredik egy valahogy, de miután a 3. összetett mondatnál elvesztette a fonalat, pedig mindenki más érti, akkor azért elgondolkodok azon, hogy vajon ugyanazt az utat jártuk-e be az evolúció folyamán... Persze 1-1 eset még nem okozna gondot, de amikor ilyen az egész beszélgetés, akkor feleslegesnek tartom, hogy a 20. nõhöz is odamenjek. Mielõtt félreértenél ez nem volt támadás a nõi nem ellen. A pasik nagy része dettó ugyanilyen... Sajnos az egész emberiségre jellemzõ, hogy értelmi és érzelmi szinten igencsak kezdenek visszafele fejlõdni. 25/F
- az igaz, hogy élõben ritkábban próbálkozom de az inkább azért van mert kevés körülöttem a magyar lány...( románia)..természetesen van sok magyar lány de sajnos egyikre sincsen rá írva - a másik dolog meg tényleg az önbizalom, valahogy ha meglátok egy szép lányt vagy 1001 kifogást találok , hogy miért ne szólítsam meg... ilyenkor iszonyú fájdalmat érzek a mellkasomban, melegem van, szorul a torkom, úgy érzem menekülnöm kell... mindez csak mer volt néhány lány ki szemétkedett velem ... - netrõl meg egyet sem tudok rávenni, hogy találkozzon velem, ez még jobban rombolja az önbizalmam fölég akkor ha netten sem akar valaki dumálni - ha nem vad igen a lány akkor tudok vele beszélni és elhívni ide vagy oda , ha eljönne még nem volt barátnõm, de egyre reménytelenebbek tûnik a egész... már eljutottam oda, hogy a szerelem, tár s boldogság és hasonló szavakhoz valami fura erõs intenzív fájdalommal teli érzést társítsak valami olyan ez mint egy rémálom mikor-miden oldalról bekerítenek és nincs menekvés
Tehát olyan lányoknál kezdeményezzünk akiket az internet általi népszerûség és a külsõségeken kívül nem igazán érdekel semmi? Nekem nem nagyon voltak nõtlenségi gondjaim sosem. Nem tartom a nõket k*rváknak mint az itteni pasik nagy része. Egy pasi akkor kezdeményez ha tényleg akarja a lányt. Másrészt meg egy félénkebb srácnál egy pár visszautasítás elveszi az önbizalmát egy idõre.
- az igaz, hogy élõben ritkábban próbálkozom de az inkább azért van mert kevés körülöttem a magyar lány...( románia)..természetesen van sok magyar lány de sajnos egyikre sincsen rá írva - a másik dolog meg tényleg az önbizalom, valahogy ha meglátok egy szép lányt vagy 1001 kifogást találok , hogy miért ne szóllítsammeg
#3:A kivétel általában foglalt.
Mert azt aki kezdeményezne sokszor kosarazzák, és a végén eltûnik minden önbizalma, vagy áttér az alkalmi kapcsolatokra...
IGEN!
Ott van a bios leirásában: radeon HD 5xxx szériás kártyák támogatása. Tehát telepitsd a biost, figyelj arra pontosan melyik lapod van (rev1, rev3).
A kérdező hozzászólása: Na igen ezt sehogy sem tudom megnézni, hogy rev1 vagy rev3. Sehol sem találom ezt a revet. Az alaplapon nem látom, illetve az Aida64 sem írja ki, hogy rev1 vagy 3. Viszont ahogyan elnézem a hangkártya csatlakozóit a képeket és az én alaplapomon, úgy szerintem rev1es az alaplapom.
A kérdező hozzászólása: Meg még arról is következtetek, hogy a honlapon a rev3asnak nincs 1.30as BIOS rendszere még a rev1esnek van 1.30as BIOS verziója.
Alaplapodon találod, ott ahol a lap neve rá van nyomtatva vagy oldalt. http://faq.gigabyte.com/FileUpload/FAQ/1/864/photo/faq_rev_i..

Mééééér az izmot épiti le a szerwezet, mért nem a zsírt előb? nem értem . Valaki felvilágositana ezzel a témával kapcs?

Legjobb válasz: mert ínség idején kevesebb izomzattal lehet élni, sõt energia takarékosabb. viszont ha zsírod nem marad, akkor mibõl élsz holnap? már ha nincs kaja..

mert ínség idején kevesebb izomzattal lehet élni, sõt energia takarékosabb. viszont ha zsírod nem marad, akkor mibõl élsz holnap? már ha nincs kaja..
A kérdező hozzászólása: de akkor mért mondják sokan h elõbb a zsír tünik el asztán az izom?
Mert ez lenne a cél, ez lenne a normális. Hisz a zsírtól vagy dagadt, nem az izomtól. Ezért hangsúlyozzák mindig, hogy a fehérjebevitelre oda kell figyelni, ugyanis többek között az akadályozza meg, hogy izmot bonts, és így megy le a zsír.
majd kinyírom õket, és akkor nem lesz aki hülyeséget beszéljen. de addig szíves türelmedet kérem, nem olyan könnyû ezzel haladni, manapság. :(
Most nem kezdenénk el fejtegetni a szervezet (nem szerwezet) biokémiai folyamatait, elõször tanuld meg leírni, hogy "aztán", meg "elõbb". Aztán olvass sokat, talán kemény erõlködéssel le is érettségizhetsz. Addig meg fogadd el, hogy így van.

Makroökonómia. L felsőindex s, L felsőindex d, M s és M d ezek mit jelentenek pontosan? Légyszi segítsen vki, mert nem a saját füzetemből tanulok, és nem tudom. :S

Legjobb válasz: Ls= munka kínálati függvény Ld= munka keresleti függvény Ms= pénzkínálat fv Md=pénzkereseleti fv már bocs,de hogy jegyzetelsz az órán...:)

Ls= munka kínálati függvény Ld= munka keresleti függvény Ms= pénzkínálat fv Md=pénzkereseleti fv már bocs, de hogy jegyzetelsz az órán...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Sajna sehogy, mert nem tudok. :S

Mért nem a szeretteiddel vagy?

Karácsony van, ti meg itt lopjátok a napot..

Legjobb válasz: És te miért nem vágod fel az ereid?

És te miért nem vágod fel az ereid?
Mert anyádat futattom a gubacsin :)
Mert édesanyám elhunyt, édesapámal nem beszélek, 16F
mert ez egy sz.r nap
Nálunk csak holnap lesz karácsony, ráadásul még csak délelõtt van:D
Mert a szüleim a díszek a 12 méteres karácsonyfámon...
Kérdezi ezt az, aki ugyan ezt csinálja.
Én éppen pénzt keresek, nem lopom a napot.
én velük vagyok... sütés fõzés :P laptop nem lehet a nappaliba?
Be vagyok b_aszva. Ne csodálkozz!
Te meg itt ülsz, és várod a válaszokat. Na?
Szar az élet:)
Azért mert mi már ünnepeltünk :)
háhá ezt te kezdted a kérdéseddel!
És te, aki a kérdést írtad, miért? Egyébként nekem pl. dolgoznak a szüleim.
nem szeretem a karácsonyt

Hazaáruló vagyok, mert nem a jobbikra szavazok?

Legjobb válasz: Jobbikos vagyok,nem tartalak hazaárulónak.

Jobbikos vagyok, nem tartalak hazaárulónak.
Nehogy már politikától függjön, hogy ki hazafi és ki nem!.. Nem tudom, de én azokat tartom hazafinak, akik nem ordibálják lépten-nyomon, hogy milyen nagy magyarok, hanem csendben, tisztán magyarként viselkednek és gondolkodnak (anélkül, hogy másoknak ártani akarnának). Attól senki nem lesz "magyarabb", mert mondjuk a jobbikra szavaz. Sõt.
én sem rájuk szavazok, és nem tartom magam annak.. mostanában egyre többen dobálóznak ezzel felelõtlenül..
Nem vagy. Szebb jövõt, és Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
"Igen az vagy. És ha most nem nyerünk jövõre már se hazád se otthonod nem lesz. Földönfutóvá válsz." Én pl a Fidesztõl várok egy kicsit kiegyensúlyozottabb, kiszámíthatóbb gazdasági környezetet. Azért az egyéni sorsok, egzisztenciák alakulását nem csak a pártoktól kell várni.
igen és az ország 85% hazaáruló, itt valami nem stimmel. ezzel a dumával ha megmondják, ha nem szavazol a jobbikra, akkor közöd nincs a magyarsághoz, csak szavazatokat vesztenek. a megfélemlítés rossz eszköz a demokráciában.
Szép provokáció... de már ez a kérdés kb 50szer volt.
Én sem vagyok jobbikos, de a demokrata szemléletû emberek szerint "szélsõséges" értékeket képviselek még a jobbikhoz képest is. Bevallom, hungarista vagyok, de a jobbikos ismerõseim ugyanúgy hazaárulóznak engem is, mert nem szavazok a drága pártjukra.
azért mert jöttek a jobbikkatonák és a 12 25öst nem tartják mostantól igazi jobbikosnak mert ellentmondott hõn szeretett vezérükkel.
És ezt is köszönd az MSZPnek. Megnézheted a tanári fizetéseket!
Nagymamám hazaáruló mert a Fityiszre szavaz?
Igen az!
Verjem meg?
vagy hazaáruló vagy naiv vagy
nem haza áruló, szerintem a jobbikosok azok
Hazaáruló vagy, és készülj a legrosszabbakra, mert a vonákok rád küldik a gárdát! :DD
Hát kérdezõ, te egy nagy suttyó vagy, ugyanis ehhez hasonló kérdés múlt héten már volt, rádásul nem is egy. A válaszom: Nem. Egyébként ez elég gyenge lejáratási kísérlet, valami jobbal gyertek :) Egy Jobbikos
Az a hazaáruló aki Fideszre, Mszpre, Bokrosra szavaz!
Már megint lepontoztak, mert jobbik ellenes válasz mertem írni. Nem baj! Jobbikmentes szép jövõt!!! :) ) Lehet kattintgatni. XD XD
Nem, de ha a szocikra szavazol, hülye vagy.
"Már megint lepontoztak, mert jobbik ellenes választ mertem írni. Nem baj! Jobbikmentes szép jövõt!!! :) ) Lehet kattintgatni. XD XD" Nem én pontoztalak le, de az acsarkodást, meg a lenézést be kéne fejezni. Azért, mert nem egy elvet vallanak akik erre a kérdésre is válaszoltak, még normálisan lehetne viselkedni. Az, hogy Te Jobbik ellenes vagy a Te dolgod. Intézd el ezt magaddal. Én biztos nem szavazlak le érte!!! De Te se tedd, ha valaki MSZP és SZDSZ ellenes. Mikor tanuljuk már ész érvekkel meggyõzni egmást? Esetleg elfogadni egymás véleményét?
Tegnap 21.54! 100 %-ig egyetértek veled, ha hiszed, ha nem! Egyébként az acsarkodás és a lenézés nem stílusom, nem is írtam ilyen válaszokat soha. Azt tapasztalom ezen az oldalon, hogy aki nem ért egyet a jobbikkal, azokat húzzák le (velem együtt) szinte automatikusan. A jobbikosokat nem érdeklik az észérvek, voltam én itt már patkánytól kezdve hazaárulóig minden. Pusztán azért, mert nem értek egyet velük. De én még senkire nem írtam még csak hasonlókat sem. Akkor hol is van a hiba?
Ha az oeszág 85% a hazaárulo lenne akkor a maradék 15% al van a gond ... Hülye a Jobbik azt annyi
Nem tanítok két éve.. bocs..
Utolsó, szerdán kezdõdik a suli...
A kérdező hozzászólása: 12:25ös és 12:27es két normális jobbikos. 12:26os igazán példát vehetnél róluk! 12:25ös neked és a családodnak is kellemes húsvéti ünnepeket! :) Amúgy valaki megmondaná nekem, hogy miért kellett lepontozni 12:25öst??
Szintén jobbikos vagyok, rájuk is fogok szavazni, de senkit nem tartok hazaárulónak, aki másik pártra szavaz. Szebb jövõt és Boldog nyulat!
Én jobbikos vagyok, mert jobb nincs. Elmegyek szavazni, de nyilvánvaló a végeredmény. Tudjátok mit jelent a hazaáruló szó? Nem azt, hogy nem szavazol a jobbikra. Kicsit unalmasak már ezek a kérdések, senki nem mondott ilyet, ha mégis az valami 15 éves webhitler. Szálljunk már le a földre emberek!
Nem vagy hazaáruló. Én nem voltam Jobbikos, belõlem az MSZP csinált azt. Avval, hogy különbséget tett a Magyar Állampolgárok között etnikai alapon. Magyarázom: Rokkantnyugdíjasként elvesztettem az állásomat, kaptam egy papírt amivel mentem az önkormányzathoz rendkívüli segélyért. Kiröhögtek, mit képzelek. Nem hívnak orsósnak vagy ilyesmi. Rokkantnyugdíjasnak nem adunk. A FIDESZ azelõzõ választáson és utána is azt mondta: Megvédjük a munkahelyket! Én bementem. 12 ember munkahelye volt veszélyben, kértem védjék meg. Válasz: széttárt karok. Álldott Húsvétot minden Magyar Állampolgárnak!!! (Személyiden rajta van.)
orsós=Orsós. Bocs, ennyire nem vagyok rasszista!!!
Te viszont normális nem vagy!!!
Dehogy vagy az. Egyes jobbikos "nagy magyar" ismerõseim még azt se tudják ki volt Petõfi, a magyar történelem pedig végképp ismeretlen számukra. Szerinted õk nem azok?
Nem vagy az idõvel úgyis megjön az eszed Boldog húsvéti ünnepeket
Te viszont normális nem vagy!!! Sajnos a mondatom elé elfekejtettem idézni: "Igen az vagy. És ha most nem nyerünk jövõre már se hazád se otthonod nem lesz. Földönfutóvá válsz." Aki ilyet ír, az nem normális.
Igen az vagy!
Az hát! Meg szemét, zsidó, cigány, meleg, stb., stb.! XD XD
Helyeslek. :)
Nem vagy hazaarulo csak egy megalkuvo allampolgar vagy.
Megalkuvó és gyenge.
Nemvagy az, csak nem értelek....:)
Mi az, hogy még sincs szerencséd?
Te kirívóan szép vagy?
A kérdező hozzászólása: Talán azt nem nekem kéne megítélnem mennyire vagyok szép. Ez h***lye kérdés volt.
Csak nekem az a fura, hogy a szerencse, és az általad választott választott lányok között nem tudom mi az összefüggés.
Nem errõl van szó kedves kérdezõ, hanem arról, hogy az átlagos lányok többsége is furán viselkedik manapság. Hûvösek, elutasítóak, soknak hiszik magukat, indokolatlanul el vannak szállva maguktól. Van aki nem ilyen, õk kell meghódítani. Csak nehéz megtalálni.
A kérdező hozzászólása: Vegitaéssongoku: mert leragadtál a mesénél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!