Találatok a következő kifejezésre: Mért nem úgy mint régen (24 db)

Már nem szeretem? Több mint másfél éve van barátom. Ugy érzem mostanában ha vele vagyok nem szeretem, vagyis nem úgy mint régen. Néha nincs kedvem hozzá. De néha meg hiányzik és érzem, hogy vele szeretnék lenni. Mért van ez?

Legjobb válasz: Saját magadnak kell el döntened mit érzel iránta...lehet h már meg szokásból vagy vele? nem szereted? lehet van valami olyan dolog ami miatt nagyon kötõdöl hozzá! Saját magadba rendezd el a dolgokat utána vele beszéld meg!! Hidd el sokkal jobb lesz! Neked is meg neki is!

Saját magadnak kell el döntened mit érzel iránta...lehet h már meg szokásból vagy vele? nem szereted? lehet van valami olyan dolog ami miatt nagyon kötõdöl hozzá! Saját magadba rendezd el a dolgokat utána vele beszéld meg!! Hidd el sokkal jobb lesz! Neked is meg neki is!
szerintem már megszoktad a párod, de te magad már túlnõttél rajta, de vannak olyan tulajdonságai amit imádsz..de neked kell eldöntened véget vetsz ennek avagy magaddal kell ezt tisztáznod..
Nem kell engedni, hogy eltávolodjanak...
Ez a baj a mai világgal.Rengetegen feladják.Tessék küzdeni, és ha nem megy akkor szakítani!
Csak saját tapasztalatomat tudom veled megosztani: lassan és ábrándozásokkal telve ez a "kapcsolat" kihûl és nem lesz belõle semmi. De évek múlva is visszagondolsz majd rá...
ha szeretik egymást, akkor mért bezélgetnek alig és miért nincsenek együtt?
Még együtt se vagytok hivatalosan, de már kezd kihûlni (biztos sok volt a gond, igaz? :D)... Ja, inkább hagyjátok.
Én pont ettõl félek... szeretek egy lányt nagyon, de még nem jutottam el odáig, hogy bevalljam neki. Most kezd megérni bennem a szándék végre, de sajnos alig látom mostanában. A közös hely, ahová mindketten járunk... nos mostanában sajnos nem láttam Õt ott. Hetek óta. És hiányzik. De félek, hogy az lesz velem, mint a kérdezõvel... :\ 22F
#6 voltam. Egyébként én mindenképp megpróbálkozom nála! Nem adom fel anélkül, hogy megpróbálnám. Ha elutasít, hát jó, de azért meg kell próbálni. Ugyan ezt javaslom a kérdezõnek is: Próbáld meg vele!
küzdj érte! én már pár kapcsolatot kihagytam mert pont ebben a helyzetben voltam..és visszagondolva szomorúsággal tölt el hogy másképp is lehetett volna. szóval inkább küzdj még ezerszer, és majd elég akkor hagyni amikor tényleg szakítanotok kell.

Miért nem beszélget velem már úgy a fiú, mint régen? Azért, mert nem akarom, mint pasit, akkor már beszélgetni sem lehet tovább? (többi lent)

Tök aranyos fiúval beszélgetek, nagyon nagyon szeretem, de tény, mint pasit nem nagyon akarom, meg különben is most képben van egy másik. Õ igaz mondta hogy többet is eltudna képzelni velem, de én nem mondtam se igent, se nemet és most jött egy másik fiú, ami tény hogy mesélem ,neki, meg hogy mit szol hozzá akar-e engem esetleg stb. De úgy vettem észre mostanában, messze nem vagyok neki annyira fontos, mint régen, talán azért mert más fiút van a képben.... A pasik miért ilyen szemetek, hogy ha nem ?ket választom, akkor már nem úgy viszonyulnak hozzám?

Legjobb válasz: Kis hercegnõ, gyere le a földre. Nem a pasik szemetek. Mitõl szemétség az, hogy elutasítod, és utána azzal védi magát, hogy nem akar veled találkozni? Jó persze neked kényelmes, hogy van egy sírópárnád meg egy pasid, de õ is ember, és ha õ nem akar sírópárna lenni, akkor miért is lenne neki kötelezõ? Csak mert neked úgy jó? És ha nem, akkor meg máris szemét?

Kis hercegnõ, gyere le a földre. Nem a pasik szemetek. Mitõl szemétség az, hogy elutasítod, és utána azzal védi magát, hogy nem akar veled találkozni? Jó persze neked kényelmes, hogy van egy sírópárnád meg egy pasid, de õ is ember, és ha õ nem akar sírópárna lenni, akkor miért is lenne neki kötelezõ? Csak mert neked úgy jó? És ha nem, akkor meg máris szemét?
Mert férfi nõtõl egyet akar :-P
Mert a fájdalmas barátzónából csak egy módon van kitörés: ha felégeted a barátságot. Neked hogy esne, ha a srác, akibe szerelmes lennél, mesélné naponta, hogy hol tart az újdonsült csajával?!
Akkor biztos szõke ... :-P Ahogy elõttem mondták: az a srác többet szeretne Tõled (lehet nem csak szexet, szerelmet is), de Te másfelé húzol. Bezártad elõtte a kaput. Valószínûleg ettõl õ szenved és minél több találkozást, beszélgetést, kapcsolatot tart fent veled, annál jobban szenved, mert minden ilyen alkalom emlékezteti rá, hogy viszonzatlanok az érzései. Kicsit önzõ vagy, gondolj bele a helyzetébe! Te önzõ módon barátnak akarod õt, [email protected] az Õ érzéseit. Neked barátnak kell, akkor legyen az, a másik érzései nem érdekelnek! Szép mondhatom! Gratulálok az empátiádhoz!
Szexmániás? Azért, mert tetszel, mint nõ? Te fogalomzavarban szenvedsz. Szerinted egy normális férfi csak a szexre vágyik a barátnõjétõl? El kell keserítselek: NEM.
Na figyelj, megvilágítom neked a problémát egy hétköznapi példán keresztül, hogy megértsd. Van egy bolt, bemész, és kérsz egy kiló kenyeret, fizetsz, majd közlik, hogy bocsi, csak egy zsemle van, de a pénzedet már nem tudják visszaadni be kell érned ennyivel. Hazamész, megeszed a zsemlét, ami jobb mint a semmi, de éhes maradsz. Másnap megint mész, és megint ez történik, és ez így megy tovább egy darabig, amikor egyszer csak látod, hogy a mögötted jövõnek adnak kenyeret. Te visszamennél a boltba? Az a fiú így is sokat áldozott rád a szabad idejébõl (ami egyébként forintosítható, csak azért mondom, hogy értsd az összefüggést a boltos példával), ami alatt olyan lányokkal is tölthette volna az idejét, akiknél van esélye. Te ennyi erõforrás-ráfordítást értél meg. Mivel elérte azt a pontot, ahonnan már több erõforrását nem óhajtja a semmire pazarolni, így nem is foglalkozik veled, teljesen jogosan. Te sem várhatod el tõle, hogy állandóan ott legyen neked, amikor szükséged van rá, mint lelki szemetes, de te meg nem vagy ott neki, amikor szüksége van rád, mint barátnõ. Persze a párkapcsolat mindig két emberen áll, nem kötelezõ belemenni, viszont utána nem illik sírni, hogy most már a másik látni se akar.
Kamu, de azért jó. :D
A kérdező hozzászólása: 25 :)
Én sem vagyok a barátzóna-elméletek mellett, de a másik oldalnak sem kellene minden romantikus szándékot csak szexre sarkítani.
Egyrészt nem mindenkinek öröm azzal barátkozni, akitõl többet szeretne, másrészt az sem hangzik korrektnek, hogy nem tudtad tisztességesen visszautasítani, ráadásul neki áradozol a másik fiúról.
Én nõ vagyok, és nõként is osztom a férfiak véleményét! Szóval a fiú nem szemét, inkább Te küzdesz súlyos empátia hiánnyal. És nem hiszem el, hogy 25 éves vagy ennyi ésszel!
Én se beszélgetnék veled, ha kapcsolatot szeretnék tõled, te meg boldogan mesélnéd, hogy milyen csodapasit találtál magadnak máshol. Gondolkozz már egy kicsit! Azért mert te csak barátságot akarsz tõle, az nem jelenti azt, hogy az õ érzései is hirtelen megváltoztak, és már nem érez semmi többet irántad. Jól megforgattad benne a kést a másik pasi dumával, gratulálok! De nyilván õ a szemét...
Kérdezõ: a pasi a szemét? mert azzal beszélgetne akivel szexel is, vagy te vagy a szemét, mert egyikkel dugatod magad a másiktól meg elvárod, hogy szórakoztasson? Gondolkozzál már.
Hogy lehetnél már a barátja egy pasinak? Az ember a barátjával röhög primitív dolgokon (ami egy lánynak, jaaj de gyerekes, így vagytok programozva), fejbe fingják egymást mikor a másik nem számít rá, bebasznak tömören, lehányják egymást, ha muszáj, oltogatják egymást, ezt nem lányokkal szeretjük csinálni pláne nem egy potenciális csajjal. Ha az egyik saját hibájából is, de szarba kerül, akkor kitartanak egymás mellett akkor is. Ilyen kapcsolat csakúgy, nem létezik fiú és lány között, (kivéve, ha 50 évet melóznak rajta és együtt öregednek meg és a szex is inkább csak emlék marad már).
Sajnos ezt tapasztalom önzõség, nulla empátia részükrõl és hatalmas ego:) Simán elhiszik, hogy attól hogy azt mondják legyünk barátok, attól a pasi baromi örülni fog. Nem egy nõ jelentette ki majdnem hogy szeret, aztán van más és csodálkozott hogy basszus nem beszél a szemét pasija velem pfffff
25 vagy és ilyen alapdolgokat nem tudsz...
A kérdező hozzászólása: Valóban, ez itt a kérdés, miért ilyen szexmániás a pasik, hogy csak úgy akarnak, barátként nem?
Hány éves vagy 14? Drágám a természet így rakott össze bennünket. Nem a pasik hibája, így vagyunk genetikusan programozva. Ideje lenne felnõni, ha már pasizol :-P
Szerintem fake. :)

Mért nem kíván úgy mint régen?

Egy éve vagyok együtt a párommal. Imádjuk egymást, nagyon jól megvagyunk, de mostanába furcsállom a szexet, kb 3hónapja. Alig kezdeményez, ha mégis akkor kicsit olyan arcot vág, mint aki nem is kívánja annyira. Ha egyik este iszogatunk akkor meg bevan indulva mint egy "vadállat". Ha én kezdeményezek, örül neki, de nincs ugy beindulva mint régen. Mit tudok tenni? Említettem ezt már neki többször, de ? állítja hogy még mindig kíván, és szeret velem szexelni. Azt azért elmondom,hogy jó vagyok az ágyba, ezt ? is mindig mondogatja, tehát tutti nem ez a baj. Megunt??? vagy ez a megszokás?? Egy 20éves lány( a srác 24) Létszi, csak olyanok válaszoljanak akik tényleg tudnak vmi okosat mondani. Köszönöm.

Legjobb válasz: Én is egy éve együtt vagyok már a kedvesemmel, nekem is nagyon jó vele. De egy idõ után elmúlik a párzási kényszer... Már biztonságban érezzük magunkat, tudjuk, hogy stabil széken ülünk. Mi is mostanában már nem napi 2X csináljuk, meg ugye vizsgaidõszak, szigorlat, annyira nekem sincs hangulatom hozzá. De ebben egyébként egy rész genetika is van. A nõstények ugye olyan hímmel párosodnak szívesen, akirõl már tudják, hogy jó appja lesz a porontyoknak, míg a hímek, a kapcsolat elején próbálják megoldani az utódlást, hiszen ki tudja, meddig lesznek a falka élén. Ez az állatvilág nagy részére igaz.

Én is egy éve együtt vagyok már a kedvesemmel, nekem is nagyon jó vele. De egy idõ után elmúlik a párzási kényszer... Már biztonságban érezzük magunkat, tudjuk, hogy stabil széken ülünk. Mi is mostanában már nem napi 2X csináljuk, meg ugye vizsgaidõszak, szigorlat, annyira nekem sincs hangulatom hozzá. De ebben egyébként egy rész genetika is van. A nõstények ugye olyan hímmel párosodnak szívesen, akirõl már tudják, hogy jó appja lesz a porontyoknak, míg a hímek, a kapcsolat elején próbálják megoldani az utódlást, hiszen ki tudja, meddig lesznek a falka élén. Ez az állatvilág nagy részére igaz.
/Csakhogy mi emberek vagyunk és nem állatok.../ Nekem is sokszor volt iylen, hogy a párom angyon akarta én meg szinte csak hagytam magam.De viszont volt amikor én amjd bele õrültem, viszont õ nem akarta annyira.Errõl kicsit alaposabban beszélgessetek el. Vagy szexi fehérnemû?? Sõõt...kéresd magad!Bírd ki mondjuk 2 hétig nélküle, és várj addig amíg õ enm kíván meg téged.Tudom rossz várni/én jelenleg a házasságra várok, mert akkor lesz megengedett :'( /Kéresd magad, esetleg vess be nõi praktikákat. Üdv.:Bea

Nem izgulok már fel a barátomra úgy, mint régen, mert meghízott. Mit mondjak neki?

Sosem nedvesedek be, mindig csontszáraz vagyok, és nekem is kellemetlen meg neki is nagyon fáj a behatolás így. Nem izgulok fel rá. Felszedett jó pár kilót, hurkás a teste, tokája van. Hogy mondjam el neki ezt, anélkül, hogy megbántanám?

Legjobb válasz: Na látod szívem, ez tipikus olyan ember akinek ha van kapcsolata és biztosnak gondolja akkor onnantól nem foglalkozik magával elhanyagolja..."jó az úgy a csajomnak" NEM jó! Mond el neki, hogy mi a problémád, hogy amióta felszedett jópár kg-ot azóta nehezebb és rosszabb a szex! Kerek perec megmondhatod, ha megsértõdik akkor húzzon a [email protected]! Õ hízott el nem te! 27/f

Figyelj, akárhogy is szeretnéd, ezt nem lehet úgy elmondani hogy a másik egyáltalán ne sértõdjön meg...:-/.Annyit tehetsz hogy finoman adagolod be neki.Vagy ahogy mondták:legyen közös edzõ programotok, például futni vagy hasonló.Ha megkérdezi miért akkor mond azt hogy kicsit elhíztál (mármint te, kérdezõ) és azért akarod hogy veled mennyen hogy legyen társasága. Sok szerencsét!:-)
Próbáljátok meg síkosítóval, úgy nem fog fájni remélhetõleg. Menjetek el együtt (és ez nagyon fontos) futni például. Hogy õszinte legyek, azt én sem tudom, hogy mit lenne neki érdemes mondanod, de szerintem mondd el õszintén, hogy már nem olyan jó, mint régen, de ezen lehet változtatni.
Na látod szívem, ez tipikus olyan ember akinek ha van kapcsolata és biztosnak gondolja akkor onnantól nem foglalkozik magával elhanyagolja..."jó az úgy a csajomnak" NEM jó! Mond el neki, hogy mi a problémád, hogy amióta felszedett jópár kg-ot azóta nehezebb és rosszabb a szex! Kerek perec megmondhatod, ha megsértõdik akkor húzzon a [email protected]! Õ hízott el nem te! 27/f
Fogyjááá máá le! Szeretem ha lefogysz egy kicsit.
Úgy, h nektek szabad felszínesnek lenni, mi sem természetesebb, mi viszont ne merészeljünk a külseje miatt egy rossz szót szólni egy lányra.
Én megcsipkedtem a tokáját, "lötyögtettem" a pocakját(nem volt egyébként vészes elhízás, de akár az is lehetett volna belõle)...és hozzá tettem, hogy drágám ezt nem ártana picit formázni...Semmi gond nem volt belõle...Pár nap múlva már tornázott is, néha közösen... Nem kell a kérdezõt támadni.Olyat pedig senki ne mondjon, hogy akkor is rózsaszín ködben él, ha a párja a háromszorosára nõ...
Jajj istenem , egybõl felszínes mert nem találja szexinek a hullámzó hurkákat meg a fityegõ tokát? Jajjj már!Velem is volt ilyen , hogy meghíztam kb 10 kg-t aminek nagy része zsír volt , nekem akkor nem volt bnõm de csomóan megjegyezték , hogy felszedtem egy-pár kilót , de amikor az egyik csaj megjegyezte , hogy "fúúúúúújjjjj de nagy hasad van FÚÚÚÚÚÚúúj" HÁT akkor kegyetlenül megsértõdtem :DKinek fújjjog ott b*zdmeg? :D :D Utána meg azt beszélte hogy nagy lett a seggem...!Egyébként engem akkor nem lehetett rábeszélni a fogyásra vagy alakformálásra , fõleg hogy vasasnál melóztam azon a nyáron és 60kg alatt nem igen emeltem meg semmit és praktikus volt. Én betegségtõl fogytam le , azóta megint edzek már jó ideje és nagyon jó formába vagyok de jó dagi lehettem mert még mindig nagyok rám a kinyúlt pólóim. A lényeg az , hogy ha olyan típus mint én aki nem hallgat senkire és inkább megsértõdik akkor hiába mondod neki, magától kell valahogy rádöbbennie. Szerintem jegyezd meg gyakran hogy "Á milyen jól néz ki ez a dzsékob az új tvájlájtba , uhh azok a kockááák, bááárcsak... aaajjj mind1" :DDD
Szexeljetek folyamatosan sokat, az feldolgozza a felesleges zsírt és mivel szex van, nincs idõ fõzni és enni.
A kérdező hozzászólása: :) ) köszi a válaszokat :)
Bezzeg ha egy férfi írna ilyet a bnõjérõl, egybõl menne, h mekkora disznók a férfiak...
Akkor tisztázzuk. Kétféleképpen lehet nézni a helyzetet, hogy meghízott, és ennek függvényében, megérteni, avagy nem megérteni a kérdezõt. Vannak emberek, akik kevésbé szépnek születnek, olyan génállományuk, hogy egy plasztikai mûtét sem segít rajta, vagy bármi olyan betegség, egyéb biológiailag meghatározó tényezõ, amirõl NEM TEHET. Ellenben, amikor valaki meghízik, és tesz is érte, vagy hagyja magát hízni, azt ne nevezzük tehetetlenségnek, ugyanis, ez nem külsõ körülményektõl függõ dolog jelen esetben, ahogy érzem a fogalmazásból, hanem egy BELSÕ jellemvonás KÖVETKEZMÉNYE. Amit úgy hívunk lustaság, tunyaság, hanyagság. Mindegy. Ebben az esetben a kérdezõnek igaza van. És nem kötelessége elfogadni, hogy a másik szarik rá, úgymond ezzel a kapcsolatukra is, és zsarolja a másikat azzal, hogy hiszen szívem, ha szeretsz, elfogadsz így, hogy tulajdonképpen...lusta vagyok. Mert itt nem a hízásról van szó, hanem egy magatartásról. Szóval ne hasonlítsuk össze azzal, ha valaki beteg, rossz idõszaka van, ami úgymond rázuhant, és valóban nem tehet róla, ellenben, ha csupán hanyagságról és kényelmességrõl van szó. Ha felszínes, ha nem a kérdezõ, egy tényállás, hogy nem izgul fel rá. Picit fura, hogy még szólnod is kell, mert magától nem veszi észre, hogy nem izgulsz fel úgy, vagy valami nem olyan... Próbáld meg finoman noszogatni, persze meg fog sértõdni, de ne hagyd, hogy elhagyja magát. Nem kell szadistának lenni, de keményíts be picit.
A kérdező hozzászólása: és ez most hogy jön ide? ...
A kérdező hozzászólása: ebben most mi a felszínes hogy nem izgulok fel így??? akkor már nem is szeretem, vagy mi van? ja valszeg azért fordultam segítségért mert el akarom hagyni, logikus... utálom az olyan válaszadókat, akik minen hülyeségüket belekombinálják egy nyavalyás kérdésbe... te ostoba az értelmes válaszokat köszi, több válaszra nincs szükségem, a többi ember meg ne itt élje már ki a nyomorékságát, kösszépen
A kérdező hozzászólása: :/
A kérdező hozzászólása: nem tehetek róla, hogy így reagál a testem rá, szerelmes vagyok belé nagyon is
Hát nem tudom... Az én exem is felszedett vagy 10 kilót a kapcsoltunk alatt, de én egy kicsivel se kívántam kevésbé. Szerintem nem szereted igazán.
A kérdező hozzászólása: asszem értelmesen leírtam, hogy megbántás nélkül.
Kapcsolatfüggõ. Mi a párommal minden nap "szívjuk egymás vérét" azzal, hogy duci a másik. Ha elfogadott nálatok ez a stílus, akkor nincs probléma, õszintén mondd meg neki. Ha ez nem opció, akkor csinálj közös edzõprogit magatoknak, hívd el kocogni, úszni stb. Vagy vegyél neki 1-2 mérettel kisebb márkás pólót és akkor bele kell fogynia. :)
A kérdező hozzászólása: hát iszonyú sértõdékeny az a baj :/
Mondjuk így: "Bocsi, de itthagylak, mert te meghíztál, én meg egy felszínes liba vagyok."
A kérdező hozzászólása: értelmi szinted látom meg van, kérlek másold be, hol írtam, hogy el akarom hagyni, jaaa hogy ilyen nem található a szövegben, én kérek elnézést, gyökér
A kérdező hozzászólása: többieknek köszönöm! :)
Szerinted te, soha nem fogsz változni? Ha neked csak a külsõ számít, akkor még nagyon sok pofont fogsz kapni az élettõl, és a lesz a vége, hogy egyedül fogsz meghalni. Ha ennyire a külsõ a lényeg, akkor hagyd el, keféltesd meg magad minden jó pasival, de ne sírj, ha pár év múlva te is meghízva, megcsúnyulva, esetleg pár becsúszott gyerekkel az oldaladon könyörögsz majd azért, hogy valaki szeressen.
A kérdező hozzászólása: el vagy tévedve, de sebaj elnézem neked :D
Nem értem a kritizálókat... Nyilván a kérdezõ szereti a párját ezért is kérdezte azt, hogy hogyan tudná anélkül rávenni a fogyásra, hogy megbántaná. Ergó nem akarja megbántani. És miért lenne baj, ha kicsit felszínes?! Nyilván azért jönnek össze emberek, mert tetszik nekik a másik. Mint mondtam, mi a párommal mindketten ducik vagyunk kicsit, de próbálunk együtt fogyni, mert egyértelmû, hogy ha csinos és karcsú lennék, jobban tetszenék neki. És vice versa. De attól szeretjük egymást.
Megjegyezném, hogy én LÁNY vagyok, és a párom bizony nekem is beszól, hogy duci vagyok, és le kéne fogyni, mégsem sértõdök meg, mert én is látom, hogy felszaladt rám nem kevés kiló..

A bnőm elhagyott egy "vége" szóval, 5, 5 éve után, mert "már nem úgy szeret" és nem szeret mint régen?

Össze voltunk költözve 2 évig, most 19, állítólag nem élte ki a fiatal életét, de mondta is h szeretne bnőzni meg minden, de soha nem mondtam neki h ne mennyen, ja és mindent megkapott, taln picit el is lett kapatva. Hát rendesnek rendes velem, nem fújunk egymásra, ha kérek puszit ad, homlokomra, arcomra, simogatni nem engedi magát. 23F vagyok és most minden összejött, megkérdeztem h valaha együtt leszünk-e még, azt mondta h nem. Ötlet vagy tanács, nagy kakiban vagyok :S:S Köszi!

Legjobb válasz: Egy 19 évestõl akivel 5,5 éve együtt vagy mit vársz? Ilyen hamar nem fogja magát egy életre elkötelezn és most erre õ is rájött.

Egy 19 évestõl akivel 5, 5 éve együtt vagy mit vársz? Ilyen hamar nem fogja magát egy életre elkötelezn és most erre õ is rájött.
túl fiatalon jöttél vele össze. sajnos ez az élet rendje. nagyon ritkán tartanak ki egymás mellett az ilyen korán összejövõ párok. legjobb amit teszel ha nem reménykedsz és próbálsz talpra állni. majd keresni mást. mert most kibulizza magát, páran jól alávernek, lehet nem fogják eltartani, aztán majd vissza akarja kuncsorogni magát, de nem engedheted.
Figyi te leálltál egy 13 évessel amikor 17 voltál. Sajnálni nem tudlak de megütnélek szívesen.
Talált magának másik csávót.
Adtál neki elég önbizalmat, most már válogathat a jóképû pasik között a discoban, hogy kivel dugassa meg magát.
Jaja, 5-ösnek igaza van. Gyakorlatilag te se nagyon élted ki magad, ha 17 éves korod óta vele vagy, neked se ártana pár muffba belekóstolni még. 26F
én is osztom az 5-ös véleményét. hallgass rá, igaza van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, zöld kezek! Megfogadom és rájöttem én is h elõttem az élet.

Barátnőm szakított velem azért, mert állítólag már nem szeret úgy, mint régen, de közben nem nézett a szemembe. Most akkor ez mi?

Amikor megfogtam a kezét akkor néha elhúzgálta, máskor nem, egyszer hagyta, hogy simítsam a bőrét, máskor nem, meg néha ő is simogatott. Eközben meg azt mondogatta, hogy sajnálja, meg hogy mennie kell, meg ne csináljam ezt, mert nehezebb lesz csak, és hogy nem fog változtatni a döntésén. 17 éves.

Legjobb válasz: Ha abban reménykedsz hogy hazudott akkor se lesz jobb.Végleg szakított veeld valószínû inkább próbálj meg tovább lépni rajta bár tudom nehéz lesz :)

Ha abban reménykedsz hogy hazudott akkor se lesz jobb.Végleg szakított veeld valószínû inkább próbálj meg tovább lépni rajta bár tudom nehéz lesz :)
Hát egy szerelmes ember szerintem nem csinál ilyeneket, hogy hol örül egy érintésnek hol elhúzódik... Én akármilyen körülmények között szívesen fogadom a párom közeledését... Meddig tartott a kapcsolat? a leírtak alapján nem valami hosszú
hát nekem ezt még csak nem is élõben mondta a barátom amikor szakított velem... msn... :DDD..
Talált egy nálad jóképûbb srácot.
A kérdező hozzászólása: 13 hónap.
Szerintem aszt lyelenti, hogy meg kellene kérdezni tölle, és majd elmongya...
Szerintem nem lép férre, csak aszért mert nem kivánlya.Hát esz mekkora hüjesék lenne?22/fggyh
Vagy félrelép vagy már kezd kiszeretni esetleg már ki is szeretett belõle(d). Tapasztalat. 26 ff
Vagy csak az élet más dolgai szimplán elveszi az erejét, idejét a szextõl. Vagy csak szimplán beleunt a mindig ugyanúgy kefélünkbe. Inkább el kellene gondolkozni azon, hogyan lehetne feldobni az aktust.

Karácsonyra kaptam 1 új gépet, mert a régi elromlott.. A régin metineztem de ezen nem tudok.. Mint később kiderült Integrált Videokártyát tettek bele... (y) és ez így nem viszi a játékot valamit esetleg nem tehetnék az ügy érdekében hogy vigye a gép?

elindítottam először azt írta ki hogy nem támogatott a 3D-s grafika de húgomnak leszedtem a Tarzant ami úgy szint 3D-s játék és viszi.....akkor most mivan??????mostmár nem ír ki semmit a metin elindítom betölt és kilép a programból?????segítsetek kérlek......:S

Legjobb válasz: Kell venni egy videókártyát bele és probléma megoldva.

Kell venni egy videókártyát bele és probléma megoldva.
:) Üdv gépadatokat tudnál mondani ?
Úgy van, gépadatok, úgy, mint: alaplap típusa. Videókártya típusa proci típusa és RAM mennyisége...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) ha megmondjátok hol lehet pontosan megnézni a típust azon nyomban megnézem..Nem igazán értek így a gépekhez :D:D
leszeded az aida64 et telepíted és közlöd hogy mit ír :)
Igen de mivel most kaptad biztos vanak papirjai is. hát integrált kârtya is elég valamihez metinhez már job kel ezek szerint viszont nem integrált kártyát tetek bele hanem nem tetek bele vga kártyát igy helyes:p persze még az se biztos lehet hogy nincs fent driver stb. ha adatokat mondsz töbet tudunk.
próbálj meg mellé ülni, kérdezd meg az idõt, aztán mutatkozz be neki, kérdezd emg melyik suliba jár/hol dolgozik... :D
Én is voltam így gimis koromban egy csajjal, tök kár, hogy nem szólítottam meg. Menj oda hozzá, és ha tudod, hova megy a busszal, akkor beszélj arról, ha meg nem tudod, hova megy vele, akkor kérdezd meg tõle.
Vegyél erõt madadon
Megszólítottad azóta? :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!