Találatok a következő kifejezésre: Mért monta vagy csak (2 db)

a monta = az helyesen mondta. D betü
Szia! Én fiú vagyok, több lánnyal is voltam már akik nem voltak szüzek. Mostani barátnõm szûz volt..és azért kérdeztem meg, hogy mennyiore legyek hozzá gyengéd, ugyanis ez sokat számít!Több pettting/elõjáték szükséges hozzá, figyelmesebbnek kell lenni.Maga a tudat is benned van , hogy milesz ha fájni fog neki és elmegy a kedve az egésztõl!A srác lehet épp azért örült neki, mert nem kell testi fájdalmat okoznia neked!
Nem mindenki szeret elsõ lenni (pl. én sem). Egyrészrõl felelõsség, ami némileg nyomasztja az embert, másrész meg még macerás is. Az is igaz, hogy egy lány, aki már korábban lefeküdt valakivel talán kicsit hamarabb adja be a derekát jó értelemben. Nincs benne annyi görcs. Mindenki azt akarja, hogy csak-e, azt meg ennyibõl nem lehet leszûrni.
Van olyan lány, akivel szó szerint szenvedés ez elsõ. Nagyon szûk, meg más dolgok miatt. Nem kell megijedni, ez nem jelenti azt, hogy ne akarna, vagy csak a szexet. Ha nem akarod, hogy kiderüljön, te is megoldhatod. De a hazugság mondjuk nem hiszem, hogy segit.
Szerintem azért kérdezte, hogy tudja, "mihez tartsa magát"...van akinek fontos, van akinek nem...én speciel fontosnak tartom, s szerintem nem "nyûg" az egy fiúnak...illetve annak nem nyûg aki szereti a barátnõjét, és nem "csak azt" akarja...
Teljesen másképp kell viselkedni egy szûz lánnyal, és teljesen másra is kell számítani tõle. Egy gyakorlott lány lehet, hogy elaludna attól a bánásmódtól, amit egy szûz megkíván ahhoz, hogy szép emlék legyen utána. Na persze vannak kivételek... Egyébként tényleg sok oka lehet, hogy örült. Ahhoz, hogy megtudd, szervezz vele sok közös programot (ahol nem csak "azt" csináljátok). Ott elég jól kiderül, hogy mit szeretne tõled, és mennyire illetek össze.

Mért monta ezt vagy csak kiakar használni?

van egy 18 éves srác akinek bejövök és ? is nekem.az utobi pár napba üzengetet hogy szeretnék-e járni vele és én azt montam neki hogy várjon egy kicsit mert még nem felejtetem el a volt pasim.de ? erre azt üzente hogy nem tud várni.fogalmam sincs mért monta ezt

Legjobb válasz: Hát ha nem tud várni, ezt nem tudja megérteni akkor nincs értelme az egésznek...ha szeret most akkor két hét, két hónap múlva is szeretni fog és vár rád...ha neki olyan "sûrgõs" akkor keressen jobbat, mert te is jobbat érdemelsz...amúgy meg vigyázz ezzel a sráccal egyszer ismerd meg...

Hát ha nem tud várni, ezt nem tudja megérteni akkor nincs értelme az egésznek...ha szeret most akkor két hét, két hónap múlva is szeretni fog és vár rád...ha neki olyan "sûrgõs" akkor keressen jobbat, mert te is jobbat érdemelsz...amúgy meg vigyázz ezzel a sráccal egyszer ismerd meg...
Szia! Ha nem tud várni, akkor csak "azt" akarja. Nem érdemes egy ilyen emberkére vesztegetni az idõdet.
Szerintem is csak a szexre hajt a pasi, de másrészrõl én Téged sem értelek: ta tetszik Neked a fickó, akkor miért nem találkoztál vele? Nem kell még attól vele járni, és talán ha õ is jobban megismerne Téged, akkor rájönne, hogy a szexen kívül mást is akar Tõled. Szerintem a pasik nem díjazzák az "el akarom felejteni a volt pasimat" szöveget, ez tipikus lerázós duma- és hogy felejtenéd el, ha nem ismerkedsz meg másokkal- fõleg olyannal, aki még tetszik is? :) De ezt végül is te tudod!
én ezt a még nem tettem túl magam rajta szöveget ki nem állhatom. Legalább akkora baromság, mint a legyünk inkább barátok. Gyakorlatilag minden fajta biztosíték és igéret nélkül azt várják el az ambertõl, hogy viselkedjen úgy, mintha párkapcsolatban lenne, annak minden hátrányával és elõnye nélkül. Tipikus döntésképtelen nõ szöveg. Én sem várnék. Nem azért, mert csak megfarkalni akarom, hanem azért, mert 99%, hogy sosem jön el az alkalmas idõpont, ha várok. Megyek az utamra, ha összefutunk még egyszer, akkor talán lehet valami. de a várakozásból sosem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!