Találatok a következő kifejezésre: Mért monta vagy (9 db)

a monta = az helyesen mondta. D betü
Szia! Én fiú vagyok, több lánnyal is voltam már akik nem voltak szüzek. Mostani barátnõm szûz volt..és azért kérdeztem meg, hogy mennyiore legyek hozzá gyengéd, ugyanis ez sokat számít!Több pettting/elõjáték szükséges hozzá, figyelmesebbnek kell lenni.Maga a tudat is benned van , hogy milesz ha fájni fog neki és elmegy a kedve az egésztõl!A srác lehet épp azért örült neki, mert nem kell testi fájdalmat okoznia neked!
Nem mindenki szeret elsõ lenni (pl. én sem). Egyrészrõl felelõsség, ami némileg nyomasztja az embert, másrész meg még macerás is. Az is igaz, hogy egy lány, aki már korábban lefeküdt valakivel talán kicsit hamarabb adja be a derekát jó értelemben. Nincs benne annyi görcs. Mindenki azt akarja, hogy csak-e, azt meg ennyibõl nem lehet leszûrni.
Van olyan lány, akivel szó szerint szenvedés ez elsõ. Nagyon szûk, meg más dolgok miatt. Nem kell megijedni, ez nem jelenti azt, hogy ne akarna, vagy csak a szexet. Ha nem akarod, hogy kiderüljön, te is megoldhatod. De a hazugság mondjuk nem hiszem, hogy segit.
Szerintem azért kérdezte, hogy tudja, "mihez tartsa magát"...van akinek fontos, van akinek nem...én speciel fontosnak tartom, s szerintem nem "nyûg" az egy fiúnak...illetve annak nem nyûg aki szereti a barátnõjét, és nem "csak azt" akarja...
Teljesen másképp kell viselkedni egy szûz lánnyal, és teljesen másra is kell számítani tõle. Egy gyakorlott lány lehet, hogy elaludna attól a bánásmódtól, amit egy szûz megkíván ahhoz, hogy szép emlék legyen utána. Na persze vannak kivételek... Egyébként tényleg sok oka lehet, hogy örült. Ahhoz, hogy megtudd, szervezz vele sok közös programot (ahol nem csak "azt" csináljátok). Ott elég jól kiderül, hogy mit szeretne tõled, és mennyire illetek össze.

Mért monta ezt vagy csak kiakar használni?

van egy 18 éves srác akinek bejövök és ? is nekem.az utobi pár napba üzengetet hogy szeretnék-e járni vele és én azt montam neki hogy várjon egy kicsit mert még nem felejtetem el a volt pasim.de ? erre azt üzente hogy nem tud várni.fogalmam sincs mért monta ezt

Legjobb válasz: Hát ha nem tud várni, ezt nem tudja megérteni akkor nincs értelme az egésznek...ha szeret most akkor két hét, két hónap múlva is szeretni fog és vár rád...ha neki olyan "sûrgõs" akkor keressen jobbat, mert te is jobbat érdemelsz...amúgy meg vigyázz ezzel a sráccal egyszer ismerd meg...

Hát ha nem tud várni, ezt nem tudja megérteni akkor nincs értelme az egésznek...ha szeret most akkor két hét, két hónap múlva is szeretni fog és vár rád...ha neki olyan "sûrgõs" akkor keressen jobbat, mert te is jobbat érdemelsz...amúgy meg vigyázz ezzel a sráccal egyszer ismerd meg...
Szia! Ha nem tud várni, akkor csak "azt" akarja. Nem érdemes egy ilyen emberkére vesztegetni az idõdet.
Szerintem is csak a szexre hajt a pasi, de másrészrõl én Téged sem értelek: ta tetszik Neked a fickó, akkor miért nem találkoztál vele? Nem kell még attól vele járni, és talán ha õ is jobban megismerne Téged, akkor rájönne, hogy a szexen kívül mást is akar Tõled. Szerintem a pasik nem díjazzák az "el akarom felejteni a volt pasimat" szöveget, ez tipikus lerázós duma- és hogy felejtenéd el, ha nem ismerkedsz meg másokkal- fõleg olyannal, aki még tetszik is? :) De ezt végül is te tudod!
én ezt a még nem tettem túl magam rajta szöveget ki nem állhatom. Legalább akkora baromság, mint a legyünk inkább barátok. Gyakorlatilag minden fajta biztosíték és igéret nélkül azt várják el az ambertõl, hogy viselkedjen úgy, mintha párkapcsolatban lenne, annak minden hátrányával és elõnye nélkül. Tipikus döntésképtelen nõ szöveg. Én sem várnék. Nem azért, mert csak megfarkalni akarom, hanem azért, mert 99%, hogy sosem jön el az alkalmas idõpont, ha várok. Megyek az utamra, ha összefutunk még egyszer, akkor talán lehet valami. de a várakozásból sosem.
Mire szeretnéd használni? Ez fõ szempont a telefon választásnál.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is tökéletes a monte...
Egyébként meg 2 év garancia úgyis van, tehát ha el is romlik akkor cserélik. T-mobile nem is javítja a Blade telókat, hanem beviszed és adnak másikat.
ZTE Blade nem rossz teló. Lehet, hogy sok ilyen telót visznek vissza a szervizbe de pont azért, mert nagyon sokan vesznek ilyet. Nyilván amelyik teló kevésbé fogy abból kevesebb megy a szervizbe.
Persze. Istenitsük a ZTE Blade-t, mert az olyan jó, az olyan szuper, az olyan menyországból való!!! Annyira szar minõségben, hogyha az volna az egyetlen Androidos telefon, akkor hamarabb vennék egy Nokiát! Van, akinek nem kell 1 millió alkalmazás, csak egy könnyen kezelhetõ, használható és minõségi telefont akar!!! És erre a célra a Monte pont megfelel. :P
Számomra az operációs rendszer a fõ szempont és az alapján mind a kettõ szar. A Monte szutyok zárt oprendszeres ilyet csak az vesz aki a kõkorban él. A Nokia 5230-on meg a kötözködõs Symbian rendszer van. Szerintem egy teló akkor ér valamit ha lehet rá normális programokat rakni. Egyiket sem venném meg de ha választani kell akkor 5230. Inkább vennék egy ZTE Blade-t még ha gyengébb is a külsõ minõsége de legalább használható és az Android miatt több ezer program van rá.
MONTE!!!
A kérdező hozzászólása: köszi!
A Monte ez esetben. GPS, WLAN és a jobb kamera miatt. Bár zárt az op. rendszere és nem tudom milyen programmal lehet használni a GPS vevõjét. Nokia 5530 lehetne még alternatíva, abban van WLAN, viszont GPS nincs.
A kérdező hozzászólása: mármint a célnak megfelel


10-hetes kismama vagyok, és nem tudom hogy most mit csináljak szabad-e vagy nem? Mert volt aki azt monta igen volt aki nemet mondott.

Nincs munkahejem mert sajnos bezárt a cég ahol dolgoztam és így nem kapok semmi pénzt,most pedig lenne lehet?ség elmenni szilvát szedni.Most mit csináljak???A pénzre nagy szükségünk lenne.Szerintem nem baj ha mozgok emelgetni úgysem emelgetnék mert a párom is ott lenne ? emelgetne énnekem csak annyi lenne a dolgom hogy szedjem a szilvát.Kb 3-hete voltam utoljára dokinál és azt monta minden rendben van.Tehát ha nincs panaszom akkor nem lessz semmi bajom ha elmegyek egy kicsit dolgozni ugye??Mert szerintem a terhesség nem betegség.Ha nem birom azt úgyis észre fogom venni??

Legjobb válasz: szia! ha nem emelgetsz, nyugodtan menj! a mozgás nem árt, de arr vigyázz, hogy ne fulladj ki! igyál sûrûn folyadékot, ha úgy érzed, fáradsz, állj meg egy picit! én a sportot nem hagytam abba amikor terhes lettem, de vigyázok magamra. ráadásul a 10 kilós fiamat emelgetem napjában százszor, ezek sem kevésbé megterhelõek, vagy veszélyesebbek, mint a szilvaszedés. szerintem menj el. legfeljebb kérd ki az orvosod tanácsát (aki lehet pl. a háziorvos is, ha felhívod), akkor nyugodtabb leszel.

szia! ha nem emelgetsz, nyugodtan menj! a mozgás nem árt, de arr vigyázz, hogy ne fulladj ki! igyál sûrûn folyadékot, ha úgy érzed, fáradsz, állj meg egy picit! én a sportot nem hagytam abba amikor terhes lettem, de vigyázok magamra. ráadásul a 10 kilós fiamat emelgetem napjában százszor, ezek sem kevésbé megterhelõek, vagy veszélyesebbek, mint a szilvaszedés. szerintem menj el. legfeljebb kérd ki az orvosod tanácsát (aki lehet pl. a háziorvos is, ha felhívod), akkor nyugodtabb leszel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Menj nyugodtan. Én 36hetesen fejeztem be a munkát, és hozzá teszem szakács vagyok és konyhán dolgoztam. Ne emelgess és minden rendben lesz.
Szia! Szerintem is menj nyugodtan, ebben a jóidõben a levegõ és a mozgás sem árt! Én is szedtem cseresznyét 13 hetesen. Viszont az emelgetésen kívül nekem még azt mondták, hogy ne nagyon nyújtozkodjak. Legalábbis annyira ne nyújtozkodj, hogy a hasadon is érezd. Inkább lépj fel a létrán egy fokot, bár mondjuk a létrán állással is vigyázva! Csak ha biztosan áll, és te is biztosan állsz rajta :o) Legalábbis magamon azt vettem észre, hogy az egyensúlyérzékem nem a régi, holott semmi gondom az ablakpucolással sem a létráról, de ebben a helyzetben azért jobban figyeltem az ilyenekre. Úh. szerintem is hajrá!
Nyugodtan menj el de nem versenyszedés lesz ugye?Normál terhességnél semmi gond nem lesz!Jó neked, hogy van ilyen lehetõséged!Én is szívesen elmennék egy kis pénzért! 2 gyermekes+14 hetes anyu
A kérdező hozzászólása: BENNE*
A kérdező hozzászólása: AZ A GÁZ HOGY OSZTÁLYTÁRSAK VAGYUNK!!
Csak én nem értem..?
A kérdező hozzászólása: kinek van igaza abban hogy miért nem akarunk a másik barátja lenni
:DDDDDD édesistenem...:'DDDDDD ehhez inkább n em fûzök semmit. Pedig lenne mit :').:DDDDDD

Üdv mindenkit 4 ével ezelőtt tanáromat kirúgták miatam mert ki kezdet velem és más diákok is bízonyitótták 21 vagyok ő 35 éves és most fel jelentet pedófilt montam rá és azért de nem volt még rendőrségi dolgom lehete ebből nekem veszteségem?

Legjobb válasz: Ha nem tudod bebizonyítani, hogy pedofil, akkor megbüntetnek rágalmazásért. 21 évesen illene megtanulnod helyesen írni. Egy 3.-os gyerek is jobban ír.

Ha nem tudod bebizonyítani, hogy pedofil, akkor megbüntetnek rágalmazásért. 21 évesen illene megtanulnod helyesen írni. Egy 3.-os gyerek is jobban ír.
kamu... Több okból is - 17 évesen már nem tudsz pedofil gyanújával senkit beperelni, még a tanárodat sem. 17 évesen már nem törvénybeütközõ a szexuális élet. - Kizártnak tartom hogy valaki 21 évesen ilyen borzalmasan írjon mint te. Ha igaz akkor te egyszerûen egy primitív fél analfabéta vagy. Nem unjátok még a kamu sztorikat??
nincs.
A kérdező hozzászólása: Milyen köze van az én helyesirásom a témához?Én valaszt kértem nem komentet hogy én milyen vagyok .
NYELVTANKÖNYV ÉS HELYESÍRÁSI SZÓTÁR :D
ha hiba nélkül leírsz neki pár mondatot egymásután, akkor lehet azt mondja: Itt az idõ! :D Ha nem akkor inkább felejtsd el, pótlék vagy neki
kérdezõ, hány éves vagy? ez fontos infó ahhoz, hogy válaszolni tudjak....
nah idefigyelj. két dolgot tehetsz ha már annyira okos vagy. vagy maradsz az ügyeletes szeretõje (nah persze csak addig hidd el amíg õ nem talál jobbat). vagy szépen kilépsz ebbõl a kapcsolatnak koránt sem nevezhetõ dologból. lehet nyafogni hogy szereted, ettõl még nem fogsz neki komolyan kelleni. sõt. lehet azt írogatni hogy te milyen okos vagy "meee" összejöttetek. ettõl még mindenki tudja (csak épp te nem) hogy hitegetve vagy hiszen az "ingyen luk" sokak számára mindig is kedvelt lehetõség volt. nem mellesleg tanulj meg helyesen írni ha már ahhoz elég okosnak érezted magad hogy kefélj!
A kérdező hozzászólása: Mit tok csinalni h nekem se legyen csalodas ebbol.
A kérdező hozzászólása: Ahoz nagyon szeretem h ijent kerjek tole. Inkab elturnem ezt minthogy felejtsuk el egymast.
A kérdező hozzászólása: Hat szerintem neki konyen mene de en nem tok ilyent kerni h felejtsuk el egymast ez nekem nem megy.
A kérdező hozzászólása: Sokszor beszeltem vele erol de semire se jutok es nyagatni sem akarom me ak megharagszik es elvesziteni sem akarom
Állítsd válasz út elé. Vagy összejöttök vagy akkor felejtsétek el egymást. Így semmi értelem csak a te idõdet pazarolja. Simán kereshetnél te is mást.
A kérdező hozzászólása: Anyira en sem vagyok huje hogy lefekugyek vele ha nem jotunk ossze . Edig az volt a gond hogy a legjobb baratnom is szerelmes volt bele most pedig semi akadaly. De meg se mit tegyek?
Csak szexre vagy jó neki.:D Ember 4 év alatt simán összejöhetettek volna.
A kérdező hozzászólása: Seeegitsetek
A kérdező hozzászólása: Nem költözésröl van szo csak vele akarok lenni me szeretem. És amikor együt vagyunk ö sem ellenkezik.
4éve vele akarsz járni? csak akarsz? akkor, ha nem vagytok együtt akkor, hogy akarsz vele össze költözni. plus: vagy kamu a kérdés? mert a helyesírás mondjuk úgy: nem valami jó!
Kb ugyanigy voltam egy sraccal tobb honapon keresztul. Meguntam amit csinalt es aztmondtam hogy felejtsen el. 5 napja nem beszelunk de latom a valtozast, azthizem eszhez tert es rajott mit veszitett, de varok meg hogy bebizonyosodjon a valtozas. Nagyon szeretem es hianyzik de meg tettem mert van buszkesegem. Legy eros!!! L/17 F/21
Nekem sosem bírták sokáig a Samsungjaim:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!