Találatok a következő kifejezésre: Mért mondják h (70 db)

Szerintetek kinek higgyek a baratomna v masoknak? Mert mondjak h megcsalt de o eskuszik h nem .

Legjobb válasz: Kivel csalt meg? Egy doboz cigivel? Olvasni tudni kell...

Kivel csalt meg? Egy doboz cigivel? Olvasni tudni kell...
1. tanulj meg olvasni 2. tanulj meg írni 3. ilyen kérdésben valószínûleg nem egy vadidegen fogja megadni neked a választ

Mért nem tudok ismerkedni lányokkal Mért mondják h ronda cigány vagyok meg szemét mikor nem is vagyok ilyen?

Szerelem

Legjobb válasz: Ismerkedj romérókkal, õk biztos nem fogják ezt mondani.

Ismerkedj romérókkal, õk biztos nem fogják ezt mondani.
Pedig a sukár morékat lájkolják a csajék. Még a magyarok is (sajnos).
De roma srác vagy?
Az elõítéletek miatt
Csak úgy a semmibõl biztos nem mondják. Mit tettél?
ezt valamiért mondják...
Miért, õk annyira shukárcsájék?
Lehet hogy tényleg ronda/szemét vagy, csak nem gondolod magadról.Kicsit több inföt írj, hogy eldönthessük mi a baj.
Azt is szokták mondani, hogy nem tudsz írni?
Mi az, hogy sajnos??

Szeretem a barátom de kolis és ez naon rosz de a barátaim azt mondják h így jobb mert tovább tart a kapcsplat igaz ez?

nem az én neem fogok vele szakítani mert nagyon szeretem. csak kíváncsi vook.

Legjobb válasz: mondják,h akik naponta találkoznak elõbb-utóbb megunják egymást illetve akik ritkábban találkoznak tartósabb a kacsolatuk.ez teljesen emberfüggõ dolog az a véleményem.az,h tovább tart-e szerintem mind2 félen múlik,ki mennyire bírja,h kicsit hosszabb ideig vannak távol egymástól.nekem is távolsági kapcsolatom van és ritkán találkozunk,de mégis szeretjük egymást és kitartóak vagyunk :) ne arra gondolj,h milyen hosszú az a pár nap amíg várnod kell hanem,h milyen jó az az idõ amit együtt töltötök,a szép emlékek... ;) bennem is ez él,ezt tudom ajánlani

mondják, h akik naponta találkoznak elõbb-utóbb megunják egymást illetve akik ritkábban találkoznak tartósabb a kacsolatuk.ez teljesen emberfüggõ dolog az a véleményem.az, h tovább tart-e szerintem mind2 félen múlik, ki mennyire bírja, h kicsit hosszabb ideig vannak távol egymástól.nekem is távolsági kapcsolatom van és ritkán találkozunk, de mégis szeretjük egymást és kitartóak vagyunk :) ne arra gondolj, h milyen hosszú az a pár nap amíg várnod kell hanem, h milyen jó az az idõ amit együtt töltötök, a szép emlékek... ;) bennem is ez él, ezt tudom ajánlani
szerintem ez abszolút hülyeség, h akik távolabb vannak egymástól azoknak tartósabb lesz a kapcsolatuk és ez fordítva. Én nekem pont az ellenkezõje van, mint az elöttem szólónak: nekem van egy párom nemsokára fél évesek leszünk és minden nap találkozunk. Suliba együtt megyünk, együtt jövünk. hétvégén is együtt vagyunk. (máramikor) és nem unom õt. szal ez szerintem teljesen ember függõ. ha szeret a barátod tiszta szívbõl akkor kifog tartani melletted.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz...én is mindennap látom a barátomat, és mi is MINDEN NAP találkozunk...és nem unjuk egymást!!!gondolj bele, ha azért jó hogy ne találkozzatok h nehogy megund a másikat akkor már régen nem beszélünk szerelemrõl!!! Mi fél év alatt többet találkoztunk a barátommal mint mások két év alatt:P szerintem igy klassz...ha meg megunnánk egymást a találkozások miatt akkor úgy is mindegy. Sõt a tavolság nem ok arra h tovább tartson a kacsolat, sõt...fõleg az elején rengeteg bizalom meg türelem meg stb... kell
Már én is rájöttem h ez nem igaz sokkal jobb lenne minden nap látni és nem csak telón beszélni vele. De a hétvége az jó :) :) :) :) akkor egész idõ alatt együtt vagyunk
hány éves vagy?
és már lefeküdtél vkivel?????
kicsit korán kezdted és így anyud lehet h tényleg nem örülne...ha kérdez, bevallod...ha megharagszik, így jártál..még nem kellett volna sztem...én 2nappal a 16.szülinapom elõtt vesztettem el..de anyumnak mondtam h szeretnék lefeküdni a barátommal...
ne haragudj, de én szégyellném magam és tényleg nem mernék szólni anyukámnak...nem ért volna még rá?
Nem vagy semmi.En a helyedben nem mondanam el.Mivel vedekeztetek?
A kérdező hozzászólása: jajj hat koszonom
Nem tudom, ti mit gondoltok, de milyen nevelés (vagy annak hiánya?) vezet ahhoz, hogy egy gyerek 13 évesen lefeküdjön valakivel?! Nagyon durva! Szerintem nyugodtan elmondhatod otthon, a fentiek miatt nem hiszem, hogy nagyon nagy leszúrást kapnál..sajnos.
én nem mondanám el.a saját érdeked is.majd 16 körül elmondod neki.addig meg maradj a szemében jókislány.azta, a hugom is 14.nem is akarom elképzelni mi lenne otthon, ha kiderülne, h lefeküdt vkivel.én 20 vagyok.15 voltam amikor elvesztettem(hozzáteszem korai), és ugy tudták meg, h elolvasták a naplómat, ugyhogy egy jótanács.ne írj naplót!ha meg rákérdez hazudj, nem szép dolog, de ez kegyes haugság lenne.meg tényleg, miért is kérdezné meg.nem látszik rajtad semmi, csak ugy érzed, h biztos látja rajtad.pedig ezt nem lehet.szerencsére.sok sikert!
szerintem pedig mondd el! Biztos nem fog örülni, meg a nyakadba ugrani a boldogságtól, de ha bármilyen kérdésed, félelmed, érzésed van õ tud a legtöbbet segíteni.Sokkal rosszabb minden nap úgy kelni - feküdni, hogy "jajjj, elmondjam-e".Nem kell, hogy bûntudatod legyen ha már így történt, de ha felmerült benned, hogy anyukádnak elmondd, akkor mondd el.
Én sem mondanám el. Tudom, hogy nem szép dolog, de annak érdekében, hogy az édesanyámat megkíméljem, megtenném, hogy elhallgatom. Szerintem nem is feltételezi rólad, így talán "védve" vagy.
amirõl nem tud, az nem fáj neki
Legjobb lenne, ha Te ajánlanád fel, hogy beszéljetek errõl. Fõleg, mivel ilyen korán kezdted. Lenne mit mondanotok egymásnak, és így nem érezné úgy, hogy nem bízol benne.
A kérdező hozzászólása: ovszerrel
Szerintem mond el neki magadtól, ne várd meg, míg rákérdez.Az én Édesanyám nagyon nagyon szigorú volt velünk annó(3 lány).Manapság elõbb kezdik el a lányok, szerintem ezzel õ is tisztába van.És ha tudja, hogy mindent elmondasz neki, megbízhat benned, máshogy fog hozzáállni a dolgokhoz.(lehet az elején nagyon ki lesz bukva, de rájön, hogy ellene úgysem tud tenni).Mikor elmondtam neki, hogy mi a helyzet, pár napig nem is beszélt velem, aztán magától odajött és mondta, menjünk el a dokihoz, és írassunk gyógyszert.Életemben elõször voltam nõdokinál.Mondjuk azt hozzátenném, én 14 és fél voltam, és az akkori fiúm a mostani férjem, már akkor tudtuk, hogy együtt maradunk, talán ez azért számított.õ volt 28, én 14, 5.Anyu elõször õt sem fogadta el, nem volt egyszerû.16 évesen már nála laktam. a lényeg, beszélj vele, mond el mi van.Nem kell félned, akármilyen is, az édesanyád.Meg ha már megtetted...... 2 gyermek édesannya
14, 5 éves korodban te már megtaláltad a férjed?:O:$ Ez igazán szép, akkor mégis vannak még ilyenek :) ))
Na es mi lett?Elmondtad?Mit mondott?:) Eggyut vagy meg a pasival?
Hát nem csodálom hogy ezen parázol.. nem tudom milyen kapcsolatod az anyukáddal, de nem lehet túl bizalmas ha félsz õszinte lenni hozzá. Nem tudom a helyedbe élni magam, és h mit kell ilyenkor tenni (én 13 éves fejjel még barbiztam, és 20 évesen vesztettem el.. na de már ezen nem is csodálkozok hogy ilyen "fiatal" ez a világ..)
Várj olyan alkalomra, amikor megkérdezheted a mamádat, õ mikor és hogyan..és mesélj a kiváncsiságodrol..aztán bökd ki..s vagy kapsz egy maflást, vagy ha megértõ, megprobál felvilágositani..Szerintem, már várja a vallomásodat..Nem kell félni, nem fog elzavarni..:) Kicsit kiabál, s lecsillapodik.Mégis csak a lánya vagy, mégha hülyeséget is csinálsz.
Szerintem, addig amíg nem kérdezi, hallgass róla. Biztos mérges lesz, hisz te a kicsi lánya vagy. Mondj el neki mindent rólatok, ha nem ismeri a barátodat, mesélj róla neki, esetleg ha már kicsit belenyugodott a dolgokba, beszéljétek meg, hogy bemutatod! Talán az lenne a legjobb, ha elõször csak arról mondanál neki valamit, hogy jártok, már ha még tényleg nem tud semmit rólatok. Aztán úgyis õ fog kérdezni. Legyél õszinte szerintem! Egy anyának röntgen szemei vannak, észreveszi, ha hazudsz! Ha megismeri a barátod, és látja, hogy rendes, nem csak "azt" akarta tõled, megbékél hamar.
A kérdező hozzászólása: kosz
Én lányos anyuka vagyok és egyáltalán nem szeretném ha a lányom bármit is eltitkoljon a jövõben elõlem. Sokan hazugságra buzdítanak itt magukból kiindulva, de szerintem ezt ne tedd! Hogyan segítsen a szülõ ha nem is tudja? Mond el az igazat! Mi van ha megharagszik?Meg kell beszélni mindent! Én már azelõtt beszéltem volna róla a helyedben mielõtt megteszem. Én akkor csalódnék ha azon kapnám a gyerekem, hogy hazudik. Én mindig azt mondom a lányomnak ha igazat mond bármi is az segítek, de ha hazudik és látom rajta v.tudom azért nagyon haragszom. Állj elé, mond el, tedd hozzá, hogy védekeztetek, belátod lehet túl korai volt.... Beszéld ki magadból. Az anyukád felfogásától függ, hogy büntet-e v.helyrehozza amit nem tett a neveléseddel, mert ezért sajnos a szülõ is hibás. Pasizz de ne szexelj még vagy 2 évig, nem maradsz le semmirõl hidd el!
Fõ az õszinteség. Nem kellene anyukádnak hazudnod. Hidd el, ha mérges is lesz, az csak ideig-óráig fog tartani, hiszen a lánya vagy és szeret téged. Most én ítélkezni nem akarok, megtaptad már a többiektõl. Azért az jó lenne ha édesanyáddal beszélgetnétek a szexuális életrõl, és nem a barátnõktõl vagy az internetrõl találnál - sokszor megtévesztõ - válaszokat. El kellene menned egy nõgyógyászhoz is, õ vele is lehet beszélgetni, elmondja a számodra szükséges és fontos dolgokat, ha édesanyáddal kellemetlennek éreznél egy ilyen beszélgetést.
A kérdező hozzászólása: :|:|:|:|:|...:|
Szerintem ha már így történt, várd meg, amíg 14 leszel, addig ne szellõztetsd a dolgot, mert a pasid valóban bûncselekményt (kiskorú megrontása) követett el, mikor lefeküdtetek, és ebben a te véleményed nem is számít a törvény elõtt, hogy akartad-e, vagy sem. Nehogy valaki berágjon, és feljelentse. (bár lehetett volna annyi esze, hogy legalább azt megvárja, hogy sitteljék le egy éjszakáért...)
Gondold végig azt is, mi van, ha anyukád annyira bepipul, hogy feljelenti a barátodat. Megalázó hercehurcának lesztek részesei mind a ketten, és nem csak anyudnak, de 1-2 rendõrnõnek is el kell mesélned mindent részletesen, úgy, hogy közben jegyzõkönyvezik. Mivel kiskorú vagy, természetesen csak anyukád jelenlétében hallgathatnak ki.
Nem akarok prédékálni, de hogy jut eszedbe 13 évesen ezt csinálni??Ráértél volna még bõven.Nem hinném hogy egy 13 éves kislánynak ezzel kéne foglalkoznia. Basszus, én 18 vagyok, de 13 évesen eszembe se jutott hogy ezt csináljam, én 16 éveen vesztettem el, az is korai, de nem hogy 13 évesen.Amúgy szerintem ne mondjad el hogy elvesztetted, mert tuti ki lesznek borulva miatta.Mikor én elmondtam, 16 évesen hogy megtörtént a dolog, akkor is kiakadtak rajta, nem hinném hogy örülnének neki ha megmondanád.Amúgy a legfontosabb kérdés az, hogy mivel védekeztél?
jó, de még kislány vagy...most 1-2évig simán ráértetek volna! mióta jártok? mert nálunk az elejétõl fogva komoly a kapcsolat...ha gondolod, írj privátot és beszélgethetünk, megpróbálok segíteni...
A kérdező hozzászólása: hat mi is vedekeztunk..
azt h akkor tegyem meg ha elég érettnek érzem magam, és ha szeretem a barátomat...meg tudta h vagyok olyan felelõsségteljes h védekezzek...szóval õ tudta h mire készülünk...és azóta is együtt vagyunk a párommal...(1, 5éve)
A kérdező hozzászólása: mikor mondtad h leszeretne' feludni a baratoddal?
A kérdező hozzászólása: es mit mondot?
A kérdező hozzászólása: de..
A kérdező hozzászólása: jajjjjjj...segitsetek mit mondjak...??!??!??!??!??!...
A kérdező hozzászólása: igen..1 vlkivel mar toobixor is
Hûha! Szerintem ráértél volna még! Én 19 voltam mikor elvsztettem, de megérte várni. És jó volt vagy nagyon fájt! Nem gondoltál a pettingre? Mi is úgy kezdtük!A párom tanított meg mindenre! Tényleg hány éves a fiú? De Könyörgöm védekezzetek! A Te korodban kizárólag óvszerrel! Írj ha tudsz!
A kérdező hozzászólása: hat a pasi 20 eves..igen vedekeztunk...nem fajt annyira csak egy kicsit..jou volt:P
Bizony korán volt! Ha rákérdez mondd el nyugodtan, ilyen dologban nem szabad hazundi, pláne nem a saját anyudnak! Nem akarok bántani senkit de egy 16 éves lány is még csak kislány!!!!! Bár manapság már minden más. Csak félek nem jó irányba változnak a dolgok.
Csatlakozom azokhoz, akik szerint korai volt. De visszacsinálni nem lehet. Ha jó a viszonyod anyukáddal, akkor mindenképpen õszintén válaszolj, ha kérdezi. Valószínûnek tartom, hogy nem fog örülni. Valaki már emlegette: a barátod bûncselekményt követett el! Ugyanis 14 éven alulival akkor is tilos nemi aktust létesíteni, ha a kiskorú beleegyezik! Csak hogy tudjatok róla. Ha elmúltál volna 14, akkor már a beleegyezéseddel szabad. De még nem múltál el... Valakivel mindenképpen beszélj, mert ennek a feldolgozása szerintem egyedül Neked még sok. Ha anyukáddal nem is, idõsebb barátnõvel, vagy megértõ rokonnal.
Anyukád tud a barátodról?? Mert, ha igen és jó a kapcsolatotok, anyukád pedig modern felfogású talán megmondhatod. De csak ha kérdezi. Ha nem ismeri a barátodat, akkor hiába kérdezi nehogy elmond neki, a saját érdekedben. Szerintem ne is mutasd be õt jó ideig, hidd el el, nagyon nagy felháborodást keltene egy családi körben, hogy egy 14 éves lánynak 20 éves legyen a barátja (legalábbis a legtöbb helyen ezen kiakadnak) Talán egy-két év múlva, ha még együtt vagytok bemutathatod, akkor már nem lesz olyan szembetünõ köztetek a korkülönbség. De szerintem megnyugodhatsz, mert szerintem anyukád a legvadabb álmában se gondolhatja, hogy már nemi életet élsz... a védekezésre meg figyeljetek továbbra is...
A kérdező hozzászólása: hat nem nagy kedvem lenne hozza ha megkerdezne, nem tudom mit mondanek hirtelen
Szerintem nem fog rákérdezni. Ha én anya lennék és lenne egy veled egykorú lányom, nekem álmomban sem jutna eszembe ilyet kérdezni tõle. Az utolsó gondolatom lenne. Ha mégis megkérdezné, azt hiszem nem merném elmondani, mert biztos rossz lenne neki. De persze te tudod, hogy milyen a gondolkodása az anyukádnak, hogyan áll az ilyen kérdésekhez. Az én anyukám annak idején régimódi gondolkodással bírt errõl. Mai napi nem tudja, hogy én 17 évesen voltam elõször fiúval. De soha nem kérdezte...
A kérdező hozzászólása: kocc a segitseget..igen lenne kedvem:P
Mond el neki!Lehet haragszik majd, de az anyukád kiben bízz ha nem benne? Beszélgessetek el a biztonságos és felelõsségteljes szexrõl, biztosítsd róla, hogy 1 v.ki volt és védekeztetek.
Ha van idõsebb tesód (nõvéred), akivel jó a viszonyod, akkor legalább neki mondd el, hátha tud tanácsot adni, de ha nincs, akkor mindenképp beszéld meg anyukáddal. Biztos, hogy csalódott lesz, és mérges is pár napig, de azért örülni fog, hogy legalább megbiztál benne, és nem titkoltad el a dolgot. Én anyukád helyében elbeszélgetnék a fiúval is, mert még akkor is hibás a srác, ha nem erõltette a dolgot! Sõt, ha nem tévedek, akkor még a törvény is bünteti a 14 éven alulival történõ szexuális viszonyt.
20 éves?? És egy 14 évest?? Hát annak örülök, hogy védekeztél, de akkor is. Én marha pipa lennék , ha a szemem fénye odaállítana, hogy bocs anyu de megvolt az elsõ keff. Igazából nincs miért balhéznia anyudnak, mert jócskán tehet róla, hogy ilyen korán megtörtént. Lenne kedved megdumálni ezt privátban?
A kérdező hozzászólása: 13..14 lexek

Mért mondják a fiúk a szőke lányokra h k***va?

Én is sz?ke vagyok ..és ha nem is ismer valaki egyböl azzal jön h az a sz?ke k***va ott!És elég kellemetlen:(:(

Legjobb válasz: Azért mondják, mert bunkók és ostobák vagy azt kívánják, hogy bárcsak k...va lennél és lefeküdnél velük.

Azért mondják, mert bunkók és ostobák vagy azt kívánják, hogy bárcsak k...va lennél és lefeküdnél velük.
nekem az a tapasztalatom, hogy csak a festett szõkékre mondják - már pedig elég könnyû megállapítani, hogy valakinek festett szõke e a haja. ha ilyen vagy ne csodálkozz. ha nem vagy festett, de olyan a viselkedésed, akkor se! Ha viszont normális vagy, akkor nem tehetsz semmit. az emberek hülyék, sokszor megjelenés alapján ítélnek ahelyett, hogy megismernék az embert. ez van sajnos :S
A kérdező hozzászólása: Hát nem..igazad van..de egyébként igy mintha szebbnek érezném magam..de lehet h ez hülyeség!!
Hát sztem is hülyeség. A szõkésbarnánál nincs jobb :P
22 éves vagyok :) És mindíg csesztetnek h buta szõke, hülye szõke...stb. Ja, meg hidrogén barbie... Pedig tényleg nem vagyok ostoba!
A kérdező hozzászólása: Elhiszem..Meg amikor elõttem mondják a szõkenõs vicceket..
"de egyébként igy mintha szebbnek érezném magam.." Az a lényeg. :) Az osztálytárs meg úgyis mulandó dolog. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm$
aha, a szõke nõs viccek :@ Azokat én is utálom :/
Hát igen, az igazság néha fáj...
A kérdező hozzászólása: De most lehet valaki barna is ha se## hülye..nem?
Így van. De azért a szõkéknél rosszabb az arány :P
Egy idõben a szõke nõk voltak a menõk, aztán elkezték õket cikizni. Én úgy vagyok vele, hogy nem számít. A lány szép legyen és kész. Lehet mindenki se.gg.hül.ye, ezért szokták egymást bas.ztatni az emberek.
A kérdező hozzászólása: De én nem érzemm magam butának..jó vannak hülye mondásaim..de azért ..
"De én nem érzemm magam butának..jó vannak hülye mondásaim..de azért .." Még mindig ezen rágódsz? :D Meg lett mondva, hogy ne foglalkozz ezzel. :)
"A fiúosztálytársaim gyökérségén meg nem tudok változtatni:(:(" Nem is kell. Bõven elég lesz, ha nem veszel róluk tudomást. A hidrogén pedig nem vagyok benne biztos, hogy jót tesz a hajadnak.
A kérdező hozzászólása: :D:DDejóó végre valaki.. Jaja ezzel is jönnek h szõkee! Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Hát igazad van..de én mondjuk festett szõke vagyok:S De nem viselkedek ugy mert általában mindenkivel normális vagyok:D:D^^ És köszii
Nem mondják.
A kérdező hozzászólása: Akkor csak az én koromban!
Mert minden nõ durva - kivéve persze a jelenlévõk kedves édesanyját - így ha egy szõke nõre azt mondják, hogy durva, akkor nem tévednek.
A kérdező hozzászólása: De hát én nem vagyok az..nem is lehetek..Vagy nincsnnek tisztába a szó jelentésével?
"Akkor csak az én koromban!" A te korodban se mondja mindegyik.
Most eszembe jutott egy mondás, de nem tudom szóról szóra. Egyszer az egyik újságban olvastam. ;) Prosti, az egy foglalkozás, a k*rva pedig egy személyiség. Kedves kérdezõ, nemhogy most ezt magadra veszed, ezt csak úgy általánosan írtam.
A kérdező hozzászólása: óó..értem..:D:D De én csak 14 éves vagyok.., A fiúosztálytársaim gyökérségén meg nem tudok változtatni:(:(
hát ha 14 évesen fested a hajad, nem is tudom mit vársz... 18/F
A kérdező hozzászólása: De nem azért festettem be mert szõke akartam lenni!
Hanem miért? :D
A kérdező hozzászólása: Hát mert annyira zsírosodott h nem lehetett vele mit kezdeni ..és anyum azt mondta h a hidrogén kiszárítja..és ezért..de alapból világos barnás.sötétszõkés a hajam tehát nem olyan nagy a változáss..
üdv a klubban! :( szintén festett szõke vagyok...igaz rám nem mondják h k.urva...de ha vmihez nem értek, tuti azzal jönnek elõ h "perszeee, buta szõkeeee" :( ez diszkrimináció! (én is alapból is világos barna hajú vok)
A kérdező hozzászólása: Jólvanna..értettem:P:P

Mért mondják azt h ha kedveskedsz lánynak vagy simogatod h akk "felál" a melbimboja?

vagy most ez h van ha téll vmi nagyon kedveset csinálsz neki vagy olyan helyen simogatod akk téll "felál" a melbimboja???

Legjobb válasz: mer így van. így kidudorodik:D de nem attól h kedveset csinálsz neki, hanem a vágytól, a hetvenéves leprás tanárom nekem adhatja a lottófõneyereményét, nagyon fogok neki örülni, de a mellbimbóm az sima marad... ha meg simogatni kezd, beperelem és kiherélem. de ha vki olyan csinálja, aki tetszik... akkor már egy pillantásától is lehetséges. am hidegtõl is szokott lenni. legalábbis nálam így van.:D

mer így van. így kidudorodik:D de nem attól h kedveset csinálsz neki, hanem a vágytól, a hetvenéves leprás tanárom nekem adhatja a lottófõneyereményét, nagyon fogok neki örülni, de a mellbimbóm az sima marad... ha meg simogatni kezd, beperelem és kiherélem. de ha vki olyan csinálja, aki tetszik... akkor már egy pillantásától is lehetséges. am hidegtõl is szokott lenni. legalábbis nálam így van.:D
Inkább megkeményedik. És azért, mert izgalomba jön. :) Amúgy a hideg is kivált ilyen hatást.
szerintem nem, de impotens leszel
A kérdező hozzászólása: miért lennék impotens? a cigitõl?
Igen, meg a kukid nem fog megnõni.
Ha már vagy annyira menõ, hogy cigizz, akkor vedd már a fáradtságot, hogy megnézd, hogy milyen káros következményei vannak annak, aki dohányzik.
tönkre teszi az érrendszert, és a pénisz erektált állapota azért következik be mert vérrel telítõdik, és sok cigitõl nem jut elég vér a péniszedbe, ezért nem fog felállni
Ezek hülyeségek, de egy normális sprint vagy egy lépcsõzés olyan köhögésrohamhoz vezet, dugig lesz a szád turhacsatakkal, meg büdös leszel, mint egy klozet, és állandóan rád kell várni, hogy szívd már el azt a szrt. Utána meg überbüdös vagy, enyhén ki kéne rugdosni a kocsiból. A munkaadód b-kategóriásként tart nyilván az óránként tíz perc pihenõd miatt, vagy az állandó feszültség miatt, amit a gyakori cigiszünet tilalma miatt állandósítasz. És fizetsz érte, mint a kisangyal, mert ennyi eszed van. Igen, egy kicsit az is igaz, amit írtak. Biztos nem dopping a cerkának az érszûkítõ. Kinek higgy? Nekem se higgy, nézz körül magad, és higgy a saját szemednek!

Minden pasi azt mondja, hogy a természetes mell híve, sokan azt is mondják h mérettől függetlenül. Meg stb h nem az a legfontosabb h a bnője 50 kg legyen. Akkor mért áll fel a dákó a műnőkre?

elnézést a szókimondásomért, de nagyon irritál az áll pr?dség, és ha már így névtelenül vagyunk, mindenki legyen ?szinte...

Legjobb válasz: HAHÓÓÓ... a fiúk f*sza már attól is feláll ha hozzádörzsölöd egy kidõlt odvas fához... istenem..ebbõl kiindulni-.-" akkor én most hazug leszek meg minden.. de engem taszít a mûmell..pontosabban a tulajdonosa..érzelmileg... nem tagadom.. feláll a mû mellre... de nem tudnám elképzelni magam a tulajdonosával egy komoly kapcsolatban.. elõítélet?? lehet... kit érdekel? én ilyen vagyok... minden ember elõítéltekkel él. viszont! az igen is fontos hogy ne legyen kövér a barátnõm... ember.. ha kell akkor magamhoz kötöm és úgy megyek futni vele az erdõbe, de akkor sem hagyom hogy úgy nézzen ki mint egy teleszart búvárruha.... 22/f

HAHÓÓÓ... a fiúk f*sza már attól is feláll ha hozzádörzsölöd egy kidõlt odvas fához... istenem..ebbõl kiindulni-.-" akkor én most hazug leszek meg minden.. de engem taszít a mûmell..pontosabban a tulajdonosa..érzelmileg... nem tagadom.. feláll a mû mellre... de nem tudnám elképzelni magam a tulajdonosával egy komoly kapcsolatban.. elõítélet?? lehet... kit érdekel? én ilyen vagyok... minden ember elõítéltekkel él. viszont! az igen is fontos hogy ne legyen kövér a barátnõm... ember.. ha kell akkor magamhoz kötöm és úgy megyek futni vele az erdõbe, de akkor sem hagyom hogy úgy nézzen ki mint egy teleszart búvárruha.... 22/f
Én sem értem a pasikat. Például sokan írják/mondják, hogy a mû mell nem jó, mert mû stb. De ha egy csajnak természetes kicsi melle van, akkor azt már egybõl csúfolják, hogy deszka... Most akkor mi a jó?:S Tényleg nem értem. Egy mû nõ szerintem kimondottan szép, hogyha nincs rajta eltúlozva semmi, hanem pl csak mellplasztika (nem túl nagyra). + ezek mellé karcsú és ápolt. Szerintem ez csak egy idióta kifogás, hogy nem számít a méret, csak természetes legyen. :D Ha egy nõt nem a melléért szeret egy férfi, akkor már alapból mind1, hogy az mû, vagy nem. Sõt szerintem egy normális méretû mûmell milliószor jobb, mint egy természetes kicsi. :) (dekoltázs szempontjából pláne) Ugyanez a súllyal is. Szerintem az aranyközépút a jó, vagyis se túl sovány, se túl kövér. :D
én se értem ezt az állprûdséget, én a nagy csöcsöket szeretem jó seggel, arccal. ennyi.
Én megmondom neked õszintén, nekem a vékony testalkat a szimpatikus, függetlenül a mellmérettõl. Ha hiszed, ha nem. 20F
nos :P az igazi nõ szebb nyilván :P de pasik vagyunk :P ha olyan állapotba vagyunk mindenre rá megyünk aminek lyuka van XD [k majdnem mindenre ..xD] de gondolom nem csak az utcai mû nõkre célzol hanem a pornóra pl :P na ott a hang :P már ha jó féle és nem ez a kamu "ah au bassz" XD az inkább vicces mint izgató :P persze hogy jók a nagy agyon szilikonozott dudák :P ezt már El is megmondta "dudáááááák" XD [am ismerek olyan csajt aki 175 és 52 kg] de szerencsére lényeges pontokon nincs gáz tehát nem látom a bordákat XD minden esetre annyiba meg egyezhetünk : az eredeti jobb :P elvégre ha gumi nõt akarok tömni amit számító géppel terveztek akk veszek 1et :P talán inkább az érzés miatt jobb az igazi a tudat hogy van 1 bomba nõ és a miénk és ezt a bomba nõt magunknak köszönhetjük :P és nem a Dr jony endoszkópnak :P am is betti a csúnya lány szilikonozva is csak betti a csúnya lány:P a mosott szar is szar :P
A kérdező hozzászólása: nyilván, ha egy férfinak a vékony nõk tetszenek, és a kisebb mellek, azt nem izgatja a szilikon kérdés... elhiszem... :)
Más egy mûnõt dugni és más vele komoly kapcsolatban élni. Gondolj bele elmegy vele valami komoly rendezvényre és hogy mutatja be? Õ itt Miss Mûanyagdarab, a menyasszonyom... :D Arról nem is beszélve, hogy van sok igazi gyönyörû nõ aki gyönyörû és ott van az aki gyönyörû, mert megcsinálták, és a tudat hogy milyen lehetett elõtte....Alkalmi kapcsolatban meg tökmindegy. Alkalmi kapcsolatban túlságosan nem válogatnak a férfiak, feláll nekik nemcsak a mûnõkre hanem bárkire, hisz egy alkalmi kapcsolatban többé kevésbé vödörnek használnak egy nõt ha meg komolyról van szó, akkor meg nyilván a szép, de nem mû nõket keresik. Tehát sztem nem álszentek a férfiak, csak egy megfelelõ egzisztenciával rendelkezõ inteligens férfit zavar, ha a barátnõje olyna mint egy pornós nõ.... alkalmi kapcsolatban mindenki dugná a mûp*nát, meg szinte bárkit. de más az hogy együtt tud e élni vele. 18/L
Én megmondom õszintén, egy mû mell sokkal szebb, persze csak ha nincs eltúlozva, de más ne legyen mû rajta.És igen az is fontos, hogy eljárjon futni vagy valamit mozogni és ne legyen rajta felesleg.Ezt azért várom el, mert én is megteszek mindent, hogy ne hízzak el és legyen viszonylag kidolgozott felsõtestem.Természetesen a mû mell nem elvárás, de annyi olyan lányt látni, akiken látszik, hogy gyönyörûek lehetnének csak elhanyagolják magukat, hogy számomra igenis fontos, hogy az adott lánynak legyen jó alakja.
olvass már kérlek. érzelmileg taszít... testileg mindenre feláll a f*szom.. mint írtam az odvas fát is akár.. ne csak nézd a szöveget, fogd is fel mit írok. a lány felettem írta jól: ***Ha egy nõt nem a melléért szeret egy férfi, akkor már alapból mind1, hogy az mû, vagy sem.*** ennyi. túl van ragozva... egy lányt megdugni és szeretni két külön dolog.
A kérdező hozzászólása: 15:55 nem azt mondom, hogy rossz az álláspontod. de nem hiszem h csak az önbizalomhiányos nõk csinálják ezt magukkal... mármint sok gyönyörû vagy szép nõ megvan elégedve magával, és azért mûtetti meg magát, hogy észrevegyék, pedig saját magának tetszik az eredeti... és ez így van!
"16.03 remek, egy nõ tudodtt csak normális választ adni" Tehát aki démonizálja a férfiakat csak az a megbízható. remek. a 15:55-ös választ én írtam, légyszíves mond meg hogy mi nem jó benne.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:00 ha taszít, akkor mért áll rá fel? ha sovány az ideálod, akkor majd feláll egy 180 kg-s elhízott nõre is. nem?
de egyszerûen ha tudom hogy mû a melle akkor csak arra tudok gondolni h természetesen kicsi volt. ennyi.
A kérdező hozzászólása: 16.03 remek, egy nõ tudodtt csak normális választ adni
Jogos kérdés. Akár mennyire is kevésbé tartom vonzónak, mint egy természetes nõt, attól még az is csak nõ marad. Ez olyan, mintha azért vonnál felelõsségre, mert azt állítom, hogy a nagyi sütije a kedvencem, mégis megeszem a látványpékségben árult sütit is.
nem undorító. mért volna az? egyszerûen önbizalomhiányt mutat, és hogy valójában nem ilyen adottságai vannak, hanem ez csak látszat. gondolom egyik férfitársamnak sem az az elsõ kérdése h "hellószia, mû a csöcsöd?".Az alkat meg akkor jó ha sovány, de teltek az idomok. én a szamárkórót nem szoktam qrogatni...
A kérdező hozzászólása: köszönöm, h végre nem az megy h milyen undorító a mûmell...
teljesen mindegy milyen nõ.a természetes jobb persze, de mivel nem vagyok buza, így az sem érdekel ha mûnõ.ezért áll fel.
egy lánynak onbizalmat ad, ha szépek a mellei, akkor miért ne. Ottvan pl. Lévai Adrienn is. Nem hiszem el, hogy undorodnanak tole a ferfiak. Attol, hogy valaki kés alá fekszik, még nem buta liba. Lehet értelmes, kedves lány, és nem kell szégyenkezni vele a társaságban, hogy muanyagdarab, mert szerintem egy pasi is buszke rá, ha a barátnoje jol néz ki.

FIÚK! Nektek a hosszú vagy a rövid haj tetszik egy lányon? Nekem rövid a hajam de azt mondják h nem szép mert h fiús de a hosszú meg nem állt jól. Akkor most mit csináljak?

Legjobb válasz: inkább azt nézem hogy kinek mi áll jól tényleg a hosszú hajat tartják nõiesnek,gyönyörû tud lenni,viszont vannak olyan lányok akiken sokkal jobban tetszik a rövid haj

inkább azt nézem hogy kinek mi áll jól tényleg a hosszú hajat tartják nõiesnek, gyönyörû tud lenni, viszont vannak olyan lányok akiken sokkal jobban tetszik a rövid haj
Hát ez tényleg nagyon fiús, neked valahogy nem áll jól..lehet, hogy csak nem látszik elég jól az arcod, de a képrõl a nemedet se tudnám egyértelmûen megmondani. Növeszd meg kicsit szerintem. 23L
szerintem azért valamennyivel növeszthetnéd hosszabbra. ez nem áll olyan jól
A kérdező hozzászólása: Az nem látszik de hátul olyan tüsis:)
Ez a hajstílus tényleg fiús kicsit így elsõre, meg ahhoz, amit látok az arcodból. Az ilyen csak a nagyon nõies arcú lányoknak áll jól. A röviddel nincs semmi baj, de abból egy kevésbé felálló, "vagány" frizura helyett egy klasszikusabb fazon állna jól sztem.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek jól áll nekem ez a haj?? http://kepfeltoltes.hu/view/130825/969456_649762605034709_62..
A kérdező hozzászólása: Akkor nem tudom! Nem lehet ide valahogy feltölteni képet?
"Ez a tartalom jelenleg nem érhetõ el"
A kérdező hozzászólása: Szerintetek jól áll nekem ez a haj? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=649762605034709&set=p..
Ha jól áll neki a rövid haj akkor nem zavar egyáltalán. Viszont van olyan ismerõsöm, aki sose jönne össze rövid hajú lánnyal, még akkor sem ha egyébként tökéletes a csaj.
Teljes mértékben egyetértek az elsõvel.
A hosszú jobb... Lányos rövid hajnak ez még túl rövid

B. Pesten milyen koncertek vannak, mert én nem hallom h lennének viszont ismerősök mindig mondják h mennek koncertre?

Mintha minden nap lenne koncert kb.. Vagy egyátalán mire értik h koncert, beülnek egy kocsmába és ott zenél vmi noname fiatalokból álló egyetemi banda és akkor ez koncert vagy mondjuk olyanra mint a sziget értik ezt?

Legjobb válasz: ZP

ZP
A kérdező hozzászólása: Tényleg ott van a port.hu-n , most belehallgattam néhányba youtubeon de nem nagyon jönnek be :S viszont nemtudom h a csajok miatt megéri -e elmenni?
Mennek rádióban ezek is. Ha nem vagy képes utánajárni mi hol lesz akkor poshadj otthon.
A kérdező hozzászólása: és ezek jók is? nem hiszek az ilyen noname elõadókban az a baj :/ mert vmi neves elõadó lenne , akik pl rádióban is mennek, azoknak szeretem a zenéiket :)
ZP ma Kaukázus és nem tudok menni :'( Holnap A38 Plútó Aug 30. Bp. Park Pál utcai 30 éves :D De egyébként a port.hu, vagy est.hu-n van koncertbontás.
Amikre én megyek.Road aug 16. Budapest Park.Depresszió aug. 22. Zöld Pardon
Megnézed a honlapon. Nagyon nehéz?
A kérdező hozzászólása: De ott milyen koncert megy? Azok nem csak sima diszkók?
Zold Pardon, Park Office... stb
Keress olyan zenékre/klubokra ami a te stílusod. Minden héten több buli van szinte minden stílusban. Goaparti pont nincs sok Budapesten, de más igen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!