Találatok a következő kifejezésre: Mért maradt hőm 37 és (6 db)

lehet hogy baby??????
A kérdező hozzászólása: SZIA, VALÓJÁBA TESZTET CSINÁLTAM A MENSI NAPJÁN AZ NEG LETT, MAJD AZNAP MEG JÖTT MÁSNAP LE ESETT A HÕM 36.8 RA ÉS AZTÁN ÚJRA 37 ÉS AZÓTA IS.A MENSIM CSAK KÉT NAPIG TARTOTT A 6 HELYETT DE NORMÁLIS MENNYISSÉGBE.
A kérdező hozzászólása: JA ÉS AZ ALAPHÕM 36.2 KÖRÜL ALAKUL ÁLTALÁBA MENSIKOR.
Szia! Hasonló cipõben járunk.Nekem is nagyon fent van a hõm az elõzõ hónapokhoz képest, de én tesztet nem csináltam, mert sokkal gyengébben ugyan, de azért megjött. Remélem baba van a dologban. Szerintem csinálj egy tesztet, hátha késõbb volt péd + azok közé tartozol, akik babásan is mensiznek kicsit! Én szurkolok!
Nincs kizárva hogy az idõjárásnak köszönhetitek. 10 fokokat ingadozik most az idõjárás, ez is bekavarhat
Dehogy baj, de már ne mérd a hõdet, felesleges. Ott a baba, a hõddel ne foglalkozz! Gratulálok! :)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Fölösleges már mérned, nincs jelentõsége, örülj a babónak! :) )))) Szép babavárást! :) ))))
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/55535fe8515e4c0ee63d97.. Itt a görbém is. Mit gondoltok? Aggasztó?
Ilyenkor már ne mérd a hõdet, felesleges.Nincs semmi baja a bébinek, de ha idegesíted magad a hõmérséklet méréssel, az neki sem jó!
Látod, én is ezt mondtam neked! :-))) Ennyi embernek ugye már hiszel? :-)Pötty ott van és jól van!

Hány fokosnak kell lennie a hőmnek h az már a terheségre utáljon? 3 napja késik és délben mért hőm 37.1C volt most akkor babás vagyok?

elöre is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: elõször reggel kellene tudnod mennyi a hõd, a nappali hõ nem jelent semmit. Nekem volt, hogy nappal 37,5 is volt a hõm, nem voltam megfázva és mégsem lettem terhes. Ez nem jelent semmit, már az elõzõ kérdésedre is írtuk többen, hogy vegyél tesztet és utána kiderül.

elõször reggel kellene tudnod mennyi a hõd, a nappali hõ nem jelent semmit. Nekem volt, hogy nappal 37, 5 is volt a hõm, nem voltam megfázva és mégsem lettem terhes. Ez nem jelent semmit, már az elõzõ kérdésedre is írtuk többen, hogy vegyél tesztet és utána kiderül.
A jelenlegi hõbõl úgy lehet következtetni, ha a ciklus egészére vonatkozó napi hõk fel vannak jegyezve. És a délben mért hõ amúgy sem utal semmire. Max, hogy bújkál benned valami. De hogy ez baba, vagy valamilyen nátha, betegség, azt mi nem tudjuk. Csinálj reggeli pisibõl tesztet.
A hõd alapján jó, de szerintem tesztelj az a biztos:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, hát egy picit megvagyok fázva de nem érzem magamat lázasnak nem gondolonám h attol ilyen magas a höm
Ha 3 napja késik, ideje tesztet venni! A hõd alapján csak az a biztos, hogy nem vagy lázad és hõemelkedésed sincs. Ébredési hõt szoktak mérni, de azt minimum 3 hónapon keresztül kell, hogy tisztán lásd a ciklusod, és tudj következtetni. Csinálj tesztet!
Szia! Mi újság? Teszteltél azóta? Vagy esetleg megjött?
tesztet kéne csinálnod
A kérdező hozzászólása: 2db idõn túli pozi(romed kb 10.15perc után)
Szerintem is csinálj tesztet én mikor csináltam 11.én akkor rögtön ki is mutatta hogy pozitív de alig akartam elhinni így rá pár napra megint és szintén pozitív lett. Tegnap voltam orvosnál és 7hete vagyok :)
Az jó. Állítólag terhesség esetén 37 körül van, nálam is így volt, igaz mostanában nem mértem. Üdv: 27 hetes kismama
Ha tudnám most én is az lennék.Vitamin, nyugalom, helyes pózok ennél többet nem tudok tenni.
Következõképpen próbálkozatok: Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius póz és aktus során rakjál magad alá egy párnát. Aktus után gyertyaállás kb. 20. percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
Én ugy csináltam hogy már nemérdekel hogy mikor jönn a baby nem akartam annyira, szeretkezés 2-3 naponta, nem kötötem idöhöz!Aztán már jött is a babo!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Remélem a tippek be fognak jönni! :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!