Találatok a következő kifejezésre: Mért maradt hőm 37 (11 db)

Megint késik, de sokszor van ilyen. Csak ritkán van peteérésem mert sokszor a 40. napon jön meg. Ez most nekem a 43. nap. Már régen volt peteérésem ezért gondolom hogy hátha most igen. Mert a hőm 37, 2. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ez volt az én gondom is,de egy ovulációs mikroszkóp segítségével pontosan tudtam,hogy mikor van peteérésem.Most 7 hetes vagyok.Sok szerencsét!

Ez volt az én gondom is, de egy ovulációs mikroszkóp segítségével pontosan tudtam, hogy mikor van peteérésem.Most 7 hetes vagyok.Sok szerencsét!
De bizony ám, hogy Igen! Úgyhogy én a te helyedben rohannék egy tesztért!)))D Nagyon drukkolok neked!
Dehogy baj, de már ne mérd a hõdet, felesleges. Ott a baba, a hõddel ne foglalkozz! Gratulálok! :)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Fölösleges már mérned, nincs jelentõsége, örülj a babónak! :) )))) Szép babavárást! :) ))))
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/55535fe8515e4c0ee63d97.. Itt a görbém is. Mit gondoltok? Aggasztó?
Ilyenkor már ne mérd a hõdet, felesleges.Nincs semmi baja a bébinek, de ha idegesíted magad a hõmérséklet méréssel, az neki sem jó!
Látod, én is ezt mondtam neked! :-))) Ennyi embernek ugye már hiszel? :-)Pötty ott van és jól van!

Hány fokosnak kell lennie a hőmnek h az már a terheségre utáljon? 3 napja késik és délben mért hőm 37.1C volt most akkor babás vagyok?

elöre is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: elõször reggel kellene tudnod mennyi a hõd, a nappali hõ nem jelent semmit. Nekem volt, hogy nappal 37,5 is volt a hõm, nem voltam megfázva és mégsem lettem terhes. Ez nem jelent semmit, már az elõzõ kérdésedre is írtuk többen, hogy vegyél tesztet és utána kiderül.

elõször reggel kellene tudnod mennyi a hõd, a nappali hõ nem jelent semmit. Nekem volt, hogy nappal 37, 5 is volt a hõm, nem voltam megfázva és mégsem lettem terhes. Ez nem jelent semmit, már az elõzõ kérdésedre is írtuk többen, hogy vegyél tesztet és utána kiderül.
A jelenlegi hõbõl úgy lehet következtetni, ha a ciklus egészére vonatkozó napi hõk fel vannak jegyezve. És a délben mért hõ amúgy sem utal semmire. Max, hogy bújkál benned valami. De hogy ez baba, vagy valamilyen nátha, betegség, azt mi nem tudjuk. Csinálj reggeli pisibõl tesztet.
A hõd alapján jó, de szerintem tesztelj az a biztos:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, hát egy picit megvagyok fázva de nem érzem magamat lázasnak nem gondolonám h attol ilyen magas a höm
Ha 3 napja késik, ideje tesztet venni! A hõd alapján csak az a biztos, hogy nem vagy lázad és hõemelkedésed sincs. Ébredési hõt szoktak mérni, de azt minimum 3 hónapon keresztül kell, hogy tisztán lásd a ciklusod, és tudj következtetni. Csinálj tesztet!
Szia! Mi újság? Teszteltél azóta? Vagy esetleg megjött?

Hogyis van ez? Ha mensi előtt mért (hüvelyben) hőm már napok óta 37°, akkor babás vagyok?

Egyéb tüneteim is vannak, itt az el?z? linkem (ebben le vannak írva):

Legjobb válasz: Ez nem lehet igaz! Engem is Eszternek hívnak, nekem is március 9-én jött meg utoljára, nekem is vasárnap nem kellene megjönnie, nekem is fájnak a melleim, nekem is fehér (kevés) folyásom van, és én is álmos meg fáradékony (valljuk be: hisztis) vagyok. Ja és a hõm 36,9-37,5 között mozog napok óta (naponta többször mérem). Nagyon drukkolok neked!

Ez nem lehet igaz! Engem is Eszternek hívnak, nekem is március 9-én jött meg utoljára, nekem is vasárnap nem kellene megjönnie, nekem is fájnak a melleim, nekem is fehér (kevés) folyásom van, és én is álmos meg fáradékony (valljuk be: hisztis) vagyok. Ja és a hõm 36, 9-37, 5 között mozog napok óta (naponta többször mérem). Nagyon drukkolok neked!
Megint én vagyok. Te mivel méred? Higanyos vagy digitális? És hol? Milyen típusú terhességi teszted van otthon?
A kérdező hozzászólása: Szia! Írok privit, ha nem baj!?
Írjál, várom :) )))
szia! hát nemtudom lehet hogy baba. én tesztet vennék
Szia! A hõmérséklet a mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni addig 37 C körül mozog. Ha késik a mensid és a hõd magas marad akkor van rá esély, hogy babás vagy. Addig várj türelemmel mást úgysem tehetsz. A mellfeszülés és a fáradékonyság utalhat terhességre. Nekem a mensi elõtt kb 1 héttel kezdödtek ezek a tünetek, sõt még ingerlékeny is voltam. Szóval bármi lehet. Kivánom, hogy baba legyen!!!!
A hõt nem reggel kell mérni, rögtön ébredés után, úgy hogy szinte meg se mozdultál? Szeretném ezt tudni, érdemes-e napközben mérni a hõt, én sem tudom, hogy babás vagyok-e?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Remélem baba lesz!!! Utolsó válaszolónak: igen, jól tudod azzonnal ébredés után kell mérni, csak én kíváncsiságból megmértem du. is a hõmet. Szorítok neked:) ))))) Amúgy ma is 37 felett van, remélem így is marad!!!!
lehet hogy baby??????
A kérdező hozzászólása: SZIA, VALÓJÁBA TESZTET CSINÁLTAM A MENSI NAPJÁN AZ NEG LETT, MAJD AZNAP MEG JÖTT MÁSNAP LE ESETT A HÕM 36.8 RA ÉS AZTÁN ÚJRA 37 ÉS AZÓTA IS.A MENSIM CSAK KÉT NAPIG TARTOTT A 6 HELYETT DE NORMÁLIS MENNYISSÉGBE.
A kérdező hozzászólása: JA ÉS AZ ALAPHÕM 36.2 KÖRÜL ALAKUL ÁLTALÁBA MENSIKOR.
Szia! Hasonló cipõben járunk.Nekem is nagyon fent van a hõm az elõzõ hónapokhoz képest, de én tesztet nem csináltam, mert sokkal gyengébben ugyan, de azért megjött. Remélem baba van a dologban. Szerintem csinálj egy tesztet, hátha késõbb volt péd + azok közé tartozol, akik babásan is mensiznek kicsit! Én szurkolok!
Nincs kizárva hogy az idõjárásnak köszönhetitek. 10 fokokat ingadozik most az idõjárás, ez is bekavarhat
Hú javítok: a teszteléstõl
Ha nem mersz tesztelni, akkor minek méregeted a hõgörbédet, hogy lássad van-e eltérés, vagy mi?
Jól láttam az elõzõ ciklusod 18napos volt? Nem kevés egy kicsit a nõdoki mit mondott láttam voltál ott is. Szerintem csinálj egy tesztet a tüneteid jók, de ha nagyon rendszertelen a menzid akkor az még bármi lehet. Szerintem tesztelj!
Szia! Szerintem ígéretesnek tûnik, kb. nekem is ilyen volt anno a ciklusom (most azért nem, mert barátcserjét szedek és lerövidült). A teszteléstõ nemcsak te félsz, én pl. nem is mertem rápisilni, mert attól féltem beleejtem a wc-be, így tiszta pohárba pisiltem éa úgy csináltam meg a tesztet. Pozitív lett. Szóval, nagy levegõ és bátorság, gondolj arra, hogy nem vagy ezel egyedül. Minden kiderül.
Az jó. Állítólag terhesség esetén 37 körül van, nálam is így volt, igaz mostanában nem mértem. Üdv: 27 hetes kismama
Ha tudnám most én is az lennék.Vitamin, nyugalom, helyes pózok ennél többet nem tudok tenni.
Következõképpen próbálkozatok: Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius póz és aktus során rakjál magad alá egy párnát. Aktus után gyertyaállás kb. 20. percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
Én ugy csináltam hogy már nemérdekel hogy mikor jönn a baby nem akartam annyira, szeretkezés 2-3 naponta, nem kötötem idöhöz!Aztán már jött is a babo!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Remélem a tippek be fognak jönni! :) )

Ma teszteltem reggel, mert tegnap óta késik, de nega lett. A hőm is 37. Most már biztos, hogy nem lehetek babás?

Fura érzés van az egész testemen. De nem szeretném magamat semmibe bele élni. Már tuti nem lehetek babás? Vagy még korai volt? Mikor teszteljek legközelebb?

Legjobb válasz: Pont egy elõzõ válaszomba írtam valakinek, hogy a hcg termelõdés nem mindannyiunknál egyforma, valakinek már a mensi elõtt is volt pzitív tesztje meg rosszullétek stb. Ne keseredj el tesztelj pár nap múlva. Ha addig se jön meg akkor fõleg. De késhet is ha nagyon görcsösen akarjuk. Nekem régen is mindig akkor késett amikor még nem akartam nagyon babát és necces volt a dolog. Ez fordítva is igaz lehet. De még semmi nincs veszve.

Pont egy elõzõ válaszomba írtam valakinek, hogy a hcg termelõdés nem mindannyiunknál egyforma, valakinek már a mensi elõtt is volt pzitív tesztje meg rosszullétek stb. Ne keseredj el tesztelj pár nap múlva. Ha addig se jön meg akkor fõleg. De késhet is ha nagyon görcsösen akarjuk. Nekem régen is mindig akkor késett amikor még nem akartam nagyon babát és necces volt a dolog. Ez fordítva is igaz lehet. De még semmi nincs veszve.
Korai volt még tesztelni, lehet, h nincs elég hcg a szervezetedben.Sajna most mást nem tehetsz, várni kell pár napot.A hõmérsékleted a mensi elõtt közvetlenül esik le.Drukkolok!
A hõd biztató, ha továbbra se jön meg 3-5 nap múlva tesztelj újból.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató válaszokat, nagyon rendesek vagytok. Imádom ezt az oldalt. Nem akarom görcsösen, tudom, ha most nem, akkor majd a következõ hónapban összejön. Csak ez a várakozás?
Szerintem is korán teszteltél! Próbáld meg néhány nap múlva! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: okés megpróbálom néhány nap múlva. Meg még az is lehet, hogy csak a hormonjaim játszanak velem. Köszi a bíztatást, és majd mgírom, hogy mi lett az eredmény!
Persze ne éld bele magad de szerintem is korai volt még a teszt.Nekem a 3.napon mutatta ki (Direct nevû teszt: DM)de teszttõl is függ.
szia , 18 hetes terhes vagyok, én mikor elõszõr teszteltem negatív volt, majd 1hét után ott volt a két csík :D sok sikert
A kérdező hozzászólása: én is azt gondolom, hogy várok egy hetet, azaz ha nem jön meg, akkor vasárnap tesztelek megint, addig meg csak reménykedem, de ez egy jó érzés.
tesztet kéne csinálnod
A kérdező hozzászólása: 2db idõn túli pozi(romed kb 10.15perc után)
Szerintem is csinálj tesztet én mikor csináltam 11.én akkor rögtön ki is mutatta hogy pozitív de alig akartam elhinni így rá pár napra megint és szintén pozitív lett. Tegnap voltam orvosnál és 7hete vagyok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!