Találatok a következő kifejezésre: Mért maradt hőm (48 db)

Dehogy baj, de már ne mérd a hõdet, felesleges. Ott a baba, a hõddel ne foglalkozz! Gratulálok! :)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Fölösleges már mérned, nincs jelentõsége, örülj a babónak! :) )))) Szép babavárást! :) ))))
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/55535fe8515e4c0ee63d97.. Itt a görbém is. Mit gondoltok? Aggasztó?
Ilyenkor már ne mérd a hõdet, felesleges.Nincs semmi baja a bébinek, de ha idegesíted magad a hõmérséklet méréssel, az neki sem jó!
Látod, én is ezt mondtam neked! :-))) Ennyi embernek ugye már hiszel? :-)Pötty ott van és jól van!
Keress egy tüzépet ott biztosan kapsz homokot.
Szia, ma voltam az Auchanban, ott a homokozóknál volt neylon zsákos kiszerelésben. Auchan Csömör...


Mit gondoltok? Csak a 19. nap óta mérem a hőmet, de most már a 40. napon vagyok, és még mindig nem jött meg! Nem volt pém? Terhes nem hiszem, hogy vagyok, hétfőn negatív tesztem volt!

http://ciklus.hu/images/diagramok/fded78fcc99922b099b4414a6d..

Legjobb válasz: Sajna nem tudom az elejét, mert nem mértem ugyebár! Viszont, ha lett volna pém, akkor már megjött volna, nem? Már teljesen kétségbe vagyok esve!

A kérdező hozzászólása: Sajna nem tudom az elejét, mert nem mértem ugyebár! Viszont, ha lett volna pém, akkor már megjött volna, nem? Már teljesen kétségbe vagyok esve!
Már magában a 40 napos ciklus is hosszú. Valami gond lehet. Látom be van írva hogy nogyogyásznál voltál nem említetted neki vagy csak most ilyen hosszú a ciklusod? Be kéne állítani a ciklusod mert így nehéz hozzá tervezni a babaprojektet a peteérés idejét is nehéz ebbol megsaccolni. Én felkeresném a dokit.
Szia! Szerintem nem volt peteérésed! S csatlakozok az elõttem válaszolóhoz, be kéne valahogy állítani a ciklusod!
lehet hogy baby??????
A kérdező hozzászólása: SZIA, VALÓJÁBA TESZTET CSINÁLTAM A MENSI NAPJÁN AZ NEG LETT, MAJD AZNAP MEG JÖTT MÁSNAP LE ESETT A HÕM 36.8 RA ÉS AZTÁN ÚJRA 37 ÉS AZÓTA IS.A MENSIM CSAK KÉT NAPIG TARTOTT A 6 HELYETT DE NORMÁLIS MENNYISSÉGBE.
A kérdező hozzászólása: JA ÉS AZ ALAPHÕM 36.2 KÖRÜL ALAKUL ÁLTALÁBA MENSIKOR.
Szia! Hasonló cipõben járunk.Nekem is nagyon fent van a hõm az elõzõ hónapokhoz képest, de én tesztet nem csináltam, mert sokkal gyengébben ugyan, de azért megjött. Remélem baba van a dologban. Szerintem csinálj egy tesztet, hátha késõbb volt péd + azok közé tartozol, akik babásan is mensiznek kicsit! Én szurkolok!
Nincs kizárva hogy az idõjárásnak köszönhetitek. 10 fokokat ingadozik most az idõjárás, ez is bekavarhat

Ha nem rázom le a hőméröt és előtte 36.6 volt a höméröben és ugy mérem a hömet akkor már nemjo?

mert 36.6 tal kezdtem el mérni és 36.8 lett. most akkor pé vagy nem?

Legjobb válasz: Nem jó! Mindig le kell rázni a hõmérõt, mert fals eredményt kapsz. 36,8 egyébként meg nem pé.

Nem jó! Mindig le kell rázni a hõmérõt, mert fals eredményt kapsz. 36, 8 egyébként meg nem pé.
A kérdező hozzászólása: de nekem mindig 36.8 szokott lenni pékor

Megint késik, de sokszor van ilyen. Csak ritkán van peteérésem mert sokszor a 40. napon jön meg. Ez most nekem a 43. nap. Már régen volt peteérésem ezért gondolom hogy hátha most igen. Mert a hőm 37, 2. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ez volt az én gondom is,de egy ovulációs mikroszkóp segítségével pontosan tudtam,hogy mikor van peteérésem.Most 7 hetes vagyok.Sok szerencsét!

Ez volt az én gondom is, de egy ovulációs mikroszkóp segítségével pontosan tudtam, hogy mikor van peteérésem.Most 7 hetes vagyok.Sok szerencsét!
De bizony ám, hogy Igen! Úgyhogy én a te helyedben rohannék egy tesztért!)))D Nagyon drukkolok neked!

Hogyis van ez? Ha mensi előtt mért (hüvelyben) hőm már napok óta 37°, akkor babás vagyok?

Egyéb tüneteim is vannak, itt az el?z? linkem (ebben le vannak írva):

Legjobb válasz: Ez nem lehet igaz! Engem is Eszternek hívnak, nekem is március 9-én jött meg utoljára, nekem is vasárnap nem kellene megjönnie, nekem is fájnak a melleim, nekem is fehér (kevés) folyásom van, és én is álmos meg fáradékony (valljuk be: hisztis) vagyok. Ja és a hõm 36,9-37,5 között mozog napok óta (naponta többször mérem). Nagyon drukkolok neked!

Ez nem lehet igaz! Engem is Eszternek hívnak, nekem is március 9-én jött meg utoljára, nekem is vasárnap nem kellene megjönnie, nekem is fájnak a melleim, nekem is fehér (kevés) folyásom van, és én is álmos meg fáradékony (valljuk be: hisztis) vagyok. Ja és a hõm 36, 9-37, 5 között mozog napok óta (naponta többször mérem). Nagyon drukkolok neked!
Megint én vagyok. Te mivel méred? Higanyos vagy digitális? És hol? Milyen típusú terhességi teszted van otthon?
A kérdező hozzászólása: Szia! Írok privit, ha nem baj!?
Írjál, várom :) )))
szia! hát nemtudom lehet hogy baba. én tesztet vennék
Szia! A hõmérséklet a mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni addig 37 C körül mozog. Ha késik a mensid és a hõd magas marad akkor van rá esély, hogy babás vagy. Addig várj türelemmel mást úgysem tehetsz. A mellfeszülés és a fáradékonyság utalhat terhességre. Nekem a mensi elõtt kb 1 héttel kezdödtek ezek a tünetek, sõt még ingerlékeny is voltam. Szóval bármi lehet. Kivánom, hogy baba legyen!!!!
A hõt nem reggel kell mérni, rögtön ébredés után, úgy hogy szinte meg se mozdultál? Szeretném ezt tudni, érdemes-e napközben mérni a hõt, én sem tudom, hogy babás vagyok-e?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Remélem baba lesz!!! Utolsó válaszolónak: igen, jól tudod azzonnal ébredés után kell mérni, csak én kíváncsiságból megmértem du. is a hõmet. Szorítok neked:) ))))) Amúgy ma is 37 felett van, remélem így is marad!!!!

Szerintetek mikor volt a pé. -m, mert a hőm nem mutatja, hogy lement volna, de szerda délután éreztem a hasamat, többször is megmértem estig, és 36, 00 volt mindig, de másnapra már 36, 5?

http://ciklus.hu/images/diagramok/10db0d13894e5dae9e3e696fff..

Legjobb válasz: Ebbõl a görbébõl még nem derül ki semmi. Götbébõl amúgy se lehet elõre megmondani, hogy mikor lesz tüszõrepedés, csak utólag, hogy mikor VOLT. Többnyire több nappal vagy akár egy héttel az után, hogy volt, amikor a hõ már napok óta magas. Neked ez még nem történt meg, illetve nem egyértelmû. Sajnálom. ha elõre szeretnéd tudni, akkor ovutesztelned kell.

Ebbõl a görbébõl még nem derül ki semmi. Götbébõl amúgy se lehet elõre megmondani, hogy mikor lesz tüszõrepedés, csak utólag, hogy mikor VOLT. Többnyire több nappal vagy akár egy héttel az után, hogy volt, amikor a hõ már napok óta magas. Neked ez még nem történt meg, illetve nem egyértelmû. Sajnálom. ha elõre szeretnéd tudni, akkor ovutesztelned kell.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!már két napja nem voltunk együtt, mert a férjem beteg.Ma még van akkor esély, ha együtt leszünk?
Sajnos elõre ezt se tudom megmondani. Mert mi van, ha az a két nappal ezelõtti picike emelkedés jelezte az ovut? Mindenesetre legyetek együtt, és jobbulást kívánok a férjednek. Ha pár nap múlva újra felteszed a görbédet, akkor biztos belebotlom - vagy ha én nem, akkor más :-) -, és meg tudjuk mondani, hogy volt-e már tüszõrepedésed, mikor volt, és jókor voltatok-e együtt.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a segítséget, sajnos azóta sem tudtunk együtt lenni, mert még mindig beteg és lázas!elküldöm a mostani görbémet, amin meg nem értem, hogy miért ment fel a vasárnapi hõm!talán mert késõbb mértem?
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/10db0d13894e5dae9e3e69..

2 hónaja szedem a clostit ittam a cickafarfű teát és most kezdtem el inni a palástfüvet, mérem a hőmet is és tegnap 36, 3 volt ma meg már 36, 7 elvileg tegnap előtt volt peteérésem. Ez már jó jel a babásodáshoz?

Már 3 éve próbálkozunk de ilyet még nem tapasztaltam.2 hónaja szedem a clostit ittam a cickafarf? teát és most kezdtem el inni a palástfüvet, mérem a h?met is és tegnap 36,3 volt ma meg már 36,7 elvileg tegnap el?tt volt peteérésem.Ez már jonak mondható.Eddig is mértem a h?met de ilyen magasra még soha nem ugrott.

Legjobb válasz: Ez tényleg jó hõ, meg is ugrott, minden stimmel! Jó jel, remélem együtt voltatok tegnapelõtt és tegnap, esetleg ma is!? Drukkolok!

Ez tényleg jó hõ, meg is ugrott, minden stimmel! Jó jel, remélem együtt voltatok tegnapelõtt és tegnap, esetleg ma is!? Drukkolok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!