Találatok a következő kifejezésre: Mért lehet és mit tudnék (30 db)

lehet spriccel orgazmusnál... Mondjuk úgy tûnik mintha elélvezne
Hát néha elõfordul, hogy utána ember fia/lánya nem tud felkelni. Tudod a vér nem ott van még ahol szokott, meg ilyesmi. :D
Buggyant egy dolog az hogy azért nem akar mert utána nem tud felkelni... Szóval nem valószínû hogy igaz. Vagy azért mondja mert nem csinálsz jól valamit, vagy mert tényleg spriccel, és szégyenli. (ezt derítsd ki és bátorítsd, hogy te ezt szereted..) Vagy legvégsõ esetben tényleg buggyant kicsit és igaz amit mond...
Akármi is az oka, utána kell járni! akár orvosnál is! Ez így biztosan nem jól van!
A kérdező hozzászólása: õ mondása szerint életében 2 alkalom volt hogy elélvezett. és igen spriccelt. nem szegyenli de azt mondta utanna annyira rosszul volt hogy soha többé nem akarja átélni..
Szexológus! Itt komoly problémák vannak.
dokira szavazok, itt valami tényleg nem stimmel.. elvégre, ha spriccelve élvezett, akkor.. élvezett, ami elvileg jó.. utána nem sûrûn vannak az emberek rosszul.. biztos nagyon kellemetlen neki, úgyhogy szüksége lesz a támogatásodra..

Mért lehet azt és mit tudnék azzal a helyzettel tenni, hogy 8 hónapos babám rengeteget sír?

Már a kórházban ez volt, ezért nem hinném, hogy az elkényezteztetés lenne az oka. Szopi után van 15perc nyugi meg ha néha alszik napközben 20percet. A többit végigüvölti, de általában, ha felveszem megnyugszik. Ez normális? A környzetemben senkinek nem csinál ilyet a babája. Mit tegyek? Próbálkozások ahol sír: saját ágya, én ágyam, babakocsi, kenguru, pihen? hinta szék állva vagy hintázva, játszóhíd. Hm?

Legjobb válasz: Elírtam már itt fáradtságomban :O) a baba 8 hetes....es 2,5 óránként eszik, szépen gyarapodik.

A kérdező hozzászólása: Elírtam már itt fáradtságomban :O) a baba 8 hetes....es 2, 5 óránként eszik, szépen gyarapodik.
Nagyon semmit, babusgasd sokat, és majd meghálálja a törõdést. Nemsoká vége a sírós idõszaknak, általában kb 3 hónaposan.
Nem fájhat a pocija? Ha igen , akkor kipróbálhatod az infacolt vagy a babáknak való espumisant. Az infacol nekünk használt. Ha gondolod vidd el homeopátiás orvoshoz. Én nme hittem ebben, de a kislányomnak sokat segített ez a gyógymód.
Vár
Megvárja míg bankszámlád, munkahelyed, ingó vagy ingatlan vagyontárgyad lesz, utána már tud foglalni. Addig a tartozás szép lassan gyarapszik a késedelmi pótlékokkal...

15 éves vagyok és szeretnék lefeküdni a barátommal. A gumiban nem bízok 100%-osan, mert bármikor defektes lehet és a tablettát se sokan ajánlják. Mit tegyek? Nőgyógyász biztos tud vmit ajánlani ami nekem megfelel?

Kicsit parázok, hogy terhes leszek :S Lécci válaszoljatok. Köszi

Legjobb válasz: Szûzen többnyire a gumit ajánlják.A tabihoz még baromira fiatal a szervezeted.A doki sem fog mást mondani,mert az összes többi védekezési módhoz még fiatalabb vagy.Neked kell dönteni,hogy tabi vagy gumi.

Szûzen többnyire a gumit ajánlják.A tabihoz még baromira fiatal a szervezeted.A doki sem fog mást mondani, mert az összes többi védekezési módhoz még fiatalabb vagy.Neked kell dönteni, hogy tabi vagy gumi.
Én 16, 5 vagyok, egy éves kapcsolatom van, bár én 16 voltam (éppen ) mikro elveszitettem. Akk gumival védekeztünk, most már tablettával. Kicsi a hormontartalma a nõgyógyászok is ezt ajánlák nem pedig az abortuszt...
Elõsször védekezzetek gumival és kúppal vagy krémmel egyszerre! Mert ha a gumival történik valami, akkor még mindig ott van a másik! Hosszú távon (ha majd idõsebb leszel), pedig a tablettát ajánlom, mert az a legmebízhatóbb az összes közül! Nem kell félni tõle, a mai tablettákban már nagyon kevés hormon van!
Szerintem nem hogy a tablettához fiatal vagy, hanem az egész dologhoz...nem kell elsietni nem hajt a tatár...
Elsõ alkalomhoz mindenképpen a gumit szokták ajánlani. A nõgyógyász sem fog szerintem mást mondani. Ott a tabi is, sokan szedik már 16 évesen, de ha lelkiismeretes a doki, akkor nem írja fel ilyen fiatal lánynak, csak ha valami nem stimmel a ciklusával vagy ha nagyon indokolt. Vannak még különbözõ hüvelykúpok és tabletták, de én azt sem ajánlanám elsõre, csak az óvszert.
A kérdező hozzászólása: Sokan mondták már hogy nem kéne, de elég érettnek tartom magam... de lehet nincs igazam, nem tudom.
Én dupla védekezést ajánlok Neked: gumi és Pharmatex krém, melyet a hüvelybe kell felrakni és majdnem úgy véd mint a tabletta. Legalábbis nekem ezt mondta a nõgyógyász. Semmi mellékhatása nincs, csak fontos hogy nem szabad közvetlenül szex elött és utána szappant használni ott lent, mert az hatástalanitja. Én igy védekezek 7 éve és szuperül bevált! :) (Gyógyszertárban lehet kapni.)
igaz hogy a gumi nem 100%-os, de kb 99. ha megpróbálsz egyet kiszakítani, ahoz is sok erõ kell. és nagyon nagyra szét lehet hozni. Most ha belegondolsz akkor szex közben nem éri nagyon nagyon nyomás. De persze azt is figyelembe kell venni ha hibásan gyártották...

Egy hónapja fojamatosan fáj a fejem Hányingerm van rosszul érzem magam és gyenge vok mi lehet a bajom mert az orvosok ne tudnak mondani semmit és nem addtak semmit mit tegyek?

Egy hónapja fojamatosan fáj a fejem Hányingerm van rosszul érzem magam és gyenge vok mi lehet a bajom mert az orvosok ne tudnak mondani semmit és nem addtak semmit mit tegyek?

Legjobb válasz: szia! Akkor talán elmehetnél a kórházba, egy Ct nem ártana a fejedrõl! Kérj beutalót, csináltass vérképet, ne hagyd lerázni magad! Akár az idõjárás is okozhatja, ha érzékeny vagy rá.

szia! Akkor talán elmehetnél a kórházba, egy Ct nem ártana a fejedrõl! Kérj beutalót, csináltass vérképet, ne hagyd lerázni magad! Akár az idõjárás is okozhatja, ha érzékeny vagy rá.
A kérdező hozzászólása: Voltam Ct és vérvételen is semmi!!

Azt hallottam, hogy 15 évesen már gyámhatóság engedélyével lehet házasodni és így felnőttkorúnak lenni. Ez tényleg igaz? Ki tud erről és mit? Érdekelne a dolog mert kicsit furcsállom.

Legjobb válasz: 16 az a 15. Akkor téged nagykorúsít a bíróság. Ha még a 18. életév betöltése elõtt elválsz, a nagykorúság ténye megmarad. Tehát nem minõsít vissza fiatalkorúvá.

16 az a 15. Akkor téged nagykorúsít a bíróság. Ha még a 18. életév betöltése elõtt elválsz, a nagykorúság ténye megmarad. Tehát nem minõsít vissza fiatalkorúvá.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm csak érdekelt a dolog mert eddig ilyet még nem is hallotam:O Fura volt hallani, hogy ilyen is van.
szia én is 17 (és fél:-) ) éves voltam, de nálunk nem kellett se keresetigazolás, se a papírokra nem ültek rá hetekre, nem tudom nálatok miért így volt. Nem olyan bonyolult azt elintézni, és ha jól emlékszem, ha elvált szülõkrõl van szó, akkor csak annak kell a beleegyezése, aki a gondviselõ. De ezt már pontosan nem tudom, nekünk 4 éve volt :)
Errõl már én is hallottam, sõt ismerek olyat, akitõl jog vizsgán kérdezték , h mikor lesz nagykorú ( és ezzel ugye cselekvõképes és beszámítható), és azt tudta, h 18 éves kora után, de ezt nem és próbálták rávezetni. Megkérdezte a tanár, h mi van ha vki 16 éves korában megnõsül? Reflexbõl rávágta, h az hülye, és mivel hülye nem cselekvõképes. :) ))) A tanár jót röhögött, de végül átment.
szia!én 16 éves vagyok és jövöre megyek férjhez!!a második válaszolonak teljesen igaza van mindent leírt ami kell ehez az egész ügyhöz!!egyépként nekünk 1 hónapott kellett várni az engedélyezésre!!de általában engedélyezik nem sok elutasító válasz van!!
Szia! Én szeptemberben mentem férjhez. Még március végén adtuk be a papírokat (16.szülinapom után pár nappal). Kérték a jövedelemigazolást, anyukámnak (egyedül nevelt) kellett aláírni és indokolni, hogy miért tartja fontosnak, a mi összes papírunk kellett hozzá. Kértek továbbá egy egészségügyi igazolást (valami tanácsadóhoz kellett menni, ahol az abortuszt is meg kell indokolni). Aztán 2 hónapot ültek a papírokon, majd van 30 nap várakozási idõ. Ha vége a türelmi idõnek, a jogerõs engedéllyel lehet idõpontot kérni az anyakönyvi hivatalban. A házassággal nagykorúsítanak, minden úgy vonatkozik rád, mintha elmúltál volna 18. Vehetsz alkoholt, cigit, bûntethetõ vagy, és a tankötelezettség is megszûnik.
Szia! Én 2 hónappal a 18. szülinapom elõtt mentem férjhez és elég macerás volt megszerezni az engedélyt. Nekünk azért volt fontos, mert már majdnem szültem :-) Elõször is kellett mindkét szülõ beleegyezése, majd a gyámügyön ki kell tölteni egy kérvényt. Ebben meg kell indokolni, hogy miért akartok összeházasodni. Kicsit vicces volt, hiszen azt nem fogadták el indoknak, hogy szeretjük egymást :-))) Csatolni kell a férj-jelölt jövedelemigazolását, hiszen bizonyítanotok kell, hogy meg tudtok majd élni. Valamint a lakhelyetekre is kimennek környezettanulmányt készíteni. Ha mindezek megvannak, akkor még ülnek pár hétig a papírokon, de ha mindent rendben találnak, akkor többnyire megadják az engedélyt. Remélem tudtam segíteni, nálunk így ment a dolog 5 éve.
A kérdező hozzászólása: És, hogy zajlik egy ilyen? Elõször szülõvel kell bezsélni vagy, hogy?

Egyenes, vastagszálú a hajam, dús és hosszú. Egyszerűen nem lehet begöndöriteni mer 2 óra alatt kisimul. Mit lehetne tenni, hogy a hullám tovább megmaradjon, vagy mit tudnék vele egyáltalán kezdeni, hogy álljon valahogy és ne lapuljon le?

Legjobb válasz: A kiugró hullám ne keserítsen el, ilyen típusú hajat szerintem jobb nem tönkretenni álandó bodorítással. Nekem is ilyen van, beletörõdtem. Találtam egy jó fodrászt, aki fantasztikusan vág és inkább rövidebb meg félhosszú frizurákat vágatok, már a vágástól lesz fazonja. Ha meg mindenképp hosszút akar, szerintem beleritkítással még abból is ki tudnának valamit hozni. Egyébként nekem mindkét terhesség után kihullott a fele és elvékonyodott, de ahogy abbahagytam a szoptatást, újra dús lett. Szerintem sokan irígylik az ilyen hajat, legyél rá te is büszke!

A kiugró hullám ne keserítsen el, ilyen típusú hajat szerintem jobb nem tönkretenni álandó bodorítással. Nekem is ilyen van, beletörõdtem. Találtam egy jó fodrászt, aki fantasztikusan vág és inkább rövidebb meg félhosszú frizurákat vágatok, már a vágástól lesz fazonja. Ha meg mindenképp hosszút akar, szerintem beleritkítással még abból is ki tudnának valamit hozni. Egyébként nekem mindkét terhesség után kihullott a fele és elvékonyodott, de ahogy abbahagytam a szoptatást, újra dús lett. Szerintem sokan irígylik az ilyen hajat, legyél rá te is büszke!
Szia. Vagy 1 haedlines nevû eljárás ami olyan mint a dauer, csak sokkal kíméletesebb és ez igazából a volumennövelésre jó, de mellette kiis tudod azért szárítani a hajadat és mégis lesz egy tartása.Ami még az elõnye, hogy nem nõ le mint a dauer hanem fokozatosan megy ki a hajadból.Szerintem próbáld ki ezt!
Mindegyik egy m*cskos rabló banda. Vicc ez a magyar kormány.
Tv nézõket könnyû megvezetni ...
Nem mindenkinek van baja vele. Semmivel sem tett több rosszat az országnak, vagy hazudott többet, mint Orbán, csupán az õ esetében jobban mûködött a fideszes lejárató gõzhenger. Csak egy példa: "el lehet innen, kérem szépen". Ezt az adómegtakarítás szándékával Szlovákiába települõ kapzsi magyar nagyvállalkozóknak üzente. Tíz emberbõl szerinted hányan tudják ezt? Nap, mint nap mantrázzák szerencsétlen fiatalok, hogy "elmegyek az országból, mert elüldözött a Gyurcsány"...
*"el lehet innen menni..."
"Csak egy példa: "el lehet innen, kérem szépen". Ezt az adómegtakarítás szándékával Szlovákiába települõ kapzsi magyar nagyvállalkozóknak üzente." Bár csak ennyi lenne a baj. A zárt körû balatonöszödi beszéde pedig egy bátor szembeszállás volt az akkori politikai kultúrával, vagy mégsem? Még ha feltesszük is, hogy sok dolgát szándékosan, rosszindulatúan félremagyarázzák, akkor is abszolút hiteltelen figura a Gyurcsány. Meg általában, az egész politikáját nézd meg, mennyire hihetetlenül irritáló, ahogyan 50-nel kevesebb IQ-júnak néz minden egyes szófordulatával, hanglejtésével.
Az egész személyisége irritáló. Nagyon internacionalista, meg õ nem baloldali politikus, hanem liberális.
pontosan az ilyen félrevezett, befolyásolható emberek miatt van ott ez az ország ahol. ne haragudj, de ez a véleményem.
Mi vagy te jós?? Nem mondtam pártot! Nem, nem a Jobbikra! Isten ments!
Csak azért, mert Orbán se jobb, még nem fogok Gyurcsányra szavazni. Mélyen undorodom ettõl a gondolatmenettõl. Orbán nem érv, amikor Gyurcsányról beszélünk. Öszöd kapcsán pedig: itt nem pusztán arról van szó, hogy hazudtunk, mint a vízfolyás. Gyurcsányék a választások elõtt egyértelmûen hátrányos intézkedéseket hoztak, aminek utólag egyetlen értelme volt: hogy a 2006-os parlamenti választásokat megnyerjék (ld. ideiglenes ÁFA-csökkentés). Mindezt úgy, hogy az ország valós gazdasági helyzetét eltitkolták. Ráadásul nem csak a választók elõl, hanem a saját pártjának nagy része elõl is. Itt nincs mit "kiragadni" meg "félreértelmezgetni". Gyurcsány olyan magasra rakta a lécet, Orbánék és a többiek egyelõre csak alulról simogatják.
Tudja itt valaki, mi a "vita" lényege? Tudja itt valaki, mit jelent érvelni és azt cáfolni? Képes valaki széttekinteni és a másik szempontjából értelmezni annak mondandóját? Hogy megértse: miért azt és miért úgy mondta. Az "elvtárs" megszólítás és társai nem erre utalnak. Gyurcsánnyal lehet baja az embernek. Messze nem az, amit itt felrónak neki. Ami a baj vele, arról itt nem történik említés, nem is történhet. Összehasonlítást is tehetünk, de akkor az összehasonlítás legyen.
"Le kell váltani az egészet úgy, ahogy van, mert egyik kutya, másik eb.." Leváltanánk, ha lenne mire. Még mielõtt elrikkantanád magadat, hogy a Jobbikra, közlöm, hogy az õ politikájuk már jóval a "kommunizmus" elõtt levitézlett.
És ti mikor fogjátok már abbahagyni, hogy a másik által szimpatizált pártra mutogattok? Komolyan elhiszi még bárki, hogy nem egy helyrõl jöttek?? A kommunizmusból. Le kell váltani az egészet úgy, ahogy van, mert egyik kutya, másik eb..
"...az értelmesebb balosok is rühellik, szégyellik már." Az értelmesebb balosok nem csupán beszédébõl kiragadott szavak alapján ítélnek meg egy személyt, hanem összefüggéseiben is képesek értelmezni egy szöveget. Öszöd kapcsán: Orbán mikor fogja beismerni, hogy a nyolc év ellenzékisége során összehazudott és összeblöffölt ígéreteihez képest teljesen mást mûvel kormányon és becsapta a szavazóit?
Gyengén mosdatjátok a fõnökötöket! Annyira lejáratta már magát öszöddel, a szánalmas "kormányzásával" is, elmebeteg k.rv.országozásaival, satöbbi, hogy nincs szüksége "lejáratni" a jelen kormánynak mivel megtette, megteszi saját maga, de annyira, hogy az értelmesebb balosok is rühellik, szégyellik már. Azért sem akarják bevenni az "összefogásos" buliba. Manapság csak az IQ-fighterek rajonganak még érte, megmondatod az õseidnek! :)
Nem mindenkinek van vele baja, de az öszödi beszéd, és annak kiszivárogtatása nagyon szerencsétlen dolog volt.Politikai baklövésnek is mondható.Ezért a baloldalon vállalhatatlan ember lett.Hozzáteszem a szándék amit akart abban mondani elgondolkodtató volt minden politikusnak. A másik nagy gond vele az 2006.október 23.-a, és az akkori eseményekben betöltött szerepe, ami a mai napig teljesen tisztázatlan. A mai új Mszp. ezért sem tudja vele az együttmûködést elképzelni.
Nem néz annak. Annál okosabb, sem hogy lenézzen, csak ilyen a stílusa. Sok hibát a fejére lehet olvasni, de talán a legsúlyosabb, hogy nem irányító, hanem ötletember. Vannak briliáns (vagy kevésbé briliáns ötletei), és nekiáll megvalósítani. Ez egy vállalkozásnál sem biztos, hogy elõnyös, egy ország gazdaságánál biztos, hogy hátrányos. Számos ilyen intézkedés vált hátrányunkra. A simlis ügyekben az õ fõ vétke, hogy hagyta. Ha viszont abból a szempontból nézzük, hogy a többi miniszterelnökhöz képest mennyire hagyta, akkor Orbán több körrel elõzi, hiszen õ nemhogy hagyja, hanem aktívan mûveli (saját és haverjai számára).
Az elsõ hozzászólóval értek egyet! Egyik kutya, másik eb...
csakis a Jobbikra lehet és érdemes szavazni. Ébredjetek fel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!