Találatok a következő kifejezésre: Mért lehet és mit (1110 db)

5800 frissítés, többszöri frissítés után meg gárgyult ez mért lehet, és mit tudok tenni?

Az 5800-at gondoltam frissítem. Ovisuit frissít, aztán teló gépre ráköt, frissítés, és azóta a főképernyö és a menü között villodzik, és kiir minden félét hogy használatban, pl üzenetek használatban. Gondoltam ujra frissítem, de maradt minden a régiben. A menübe se nagyon lehet belemenni. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Semmi mást mint hogy vidd el egy telefonoshoz és cseréljen rajta szoftvert

Semmi mást mint hogy vidd el egy telefonoshoz és cseréljen rajta szoftvert
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hard reset megoldotta, csak törlõdött minden, de legalább mükszik. kösz.

Ha elmegy reggel otthonról a párotok (nem dolgozni) és estére ér haza, titeket nem foglalkoztat, hogy merre lehet és mit csinál?

Legjobb válasz: Elmegy reggel és este ér haza!Te jó ég!Én 10000 szer rátelóztam volna és ha este hazaérne addig tuti nem feküdne le még el nem mesélte volna a napját!Bocsi de szerintem tuti van valakije!

Elmegy reggel és este ér haza!Te jó ég!Én 10000 szer rátelóztam volna és ha este hazaérne addig tuti nem feküdne le még el nem mesélte volna a napját!Bocsi de szerintem tuti van valakije!
babush: hogy lehetsz ennyire primkó? És ha horgászni ment a haverokkal? Kérdezõ: ennyi kommunikáció sincs a kapcsolatotokban? Érdekes...
Hát én spec tudom, hogy mit csinál.
Nagyon is foglalkoztatna, ha nem lenne közöttünk meg a kommunikáció. Mi megosztjuk egymással, hogy nagyjából ki-merre járt a nap folyamán, történt-e valami érdekes, sõt! Nálatok ez a fajta kommunikáció nincs jelen? Nem is kérdezed meg reggel, hogy hová megy és kb. mikor jön? Furán érezném magam, ha nálunk is ez lenne. Mi úgy szoktuk meg, hogy megbeszéljük egymással az ilyen apróságokat is.
A kérdező hozzászólása: Kérdezném én, meg sokszor meg is kérdezem, csak nem akarom, hogy számon kérõ hárpiának tartson. :(
Utána mennék láncfûrésszel
Általában nem megy el egész napra, pláne nem úgy, hogy nem dolgozni megy.
Hát ez nagyon fura, több részrõl is! Egyrészt, nem mered tõle megkérdezni miután hazaér, hogy szia édesem, milyen volt a napod? merre jártál? Ezt nem csak hárpiásan teheted meg! Sõt, ez valahol alap dolog lenne, hogy érdeklõdsz róla. Másrészt, ez is fura, hogy õ meg se szó se beszéd elmegy egy napra minden szó nélkül. Érdekes kapcsolat lehet, nem szoktatok beszélgetni? Bocs, nem bántásból mondom, de ez tényleg megdöbbentõ.
lehet spriccel orgazmusnál... Mondjuk úgy tûnik mintha elélvezne
Hát néha elõfordul, hogy utána ember fia/lánya nem tud felkelni. Tudod a vér nem ott van még ahol szokott, meg ilyesmi. :D
Buggyant egy dolog az hogy azért nem akar mert utána nem tud felkelni... Szóval nem valószínû hogy igaz. Vagy azért mondja mert nem csinálsz jól valamit, vagy mert tényleg spriccel, és szégyenli. (ezt derítsd ki és bátorítsd, hogy te ezt szereted..) Vagy legvégsõ esetben tényleg buggyant kicsit és igaz amit mond...
Akármi is az oka, utána kell járni! akár orvosnál is! Ez így biztosan nem jól van!
A kérdező hozzászólása: õ mondása szerint életében 2 alkalom volt hogy elélvezett. és igen spriccelt. nem szegyenli de azt mondta utanna annyira rosszul volt hogy soha többé nem akarja átélni..
Szexológus! Itt komoly problémák vannak.
dokira szavazok, itt valami tényleg nem stimmel.. elvégre, ha spriccelve élvezett, akkor.. élvezett, ami elvileg jó.. utána nem sûrûn vannak az emberek rosszul.. biztos nagyon kellemetlen neki, úgyhogy szüksége lesz a támogatásodra..


SÜRGÕS! A számítógépemet elindítom, zúg ahogy szokott, de a monitoron nem jön be kép! A monitor kap áramot, mert világít és mikor bekapcsolom, kiírja, hogy LG. Mi lehet a baj?

Tehát valami nem csatlakozik normálisan? HELP!!!

Legjobb válasz: Lehet kontakt hiba, de az is lehet, hogy meghalt a videókártyád.

Lehet kontakt hiba, de az is lehet, hogy meghalt a videókártyád.
Próbáld ki másik monitorral, a monitorod másik géppel. Így megtalálható a hiba. :)
A kérdező hozzászólása: Nincs másik monitor..
Próbáld a monitort úgy bekapcsolni, hogy nincsen csatlakoztatva a géphez a kábel vége. Ekkor a monitor valami módon jelzi (általában), hogy nincsen gépre csatlakoztatva. Ha ezután csatlakoztatod, és nem jelzi ugyanezt, nem a kábellel van a gond, hanem a kártyával. Ha nem integrált, hanem külön videókártyád van, (kikapcsolt gépbõl) vedd ki a kártyát, majd tisztítsd meg valamivel a csatlakozóit (akár egy száraz, ócska zsebkendõ is megteszi), valamint a csatlakozót is tisztítsd meg. Tedd vissza a kártyát, kapcsold be a gépet. Ha ezek után sem jó, akkor a videókártya a hibás, valószínûleg. Ha viszont integrált a videókártyád, és a monitor garantáltan jó (egy másik gépen kipróbálhatod), akkor bizony alaplap csere, mivel az integrált dolgok általában nem javíthatók. Illetve áthidaló megoldás egy külön videókártya vásárlása, ha van az alaplapon megfelelõ aljzat. Ha majd az újjal már mûködik, az integráltat BIOS-ból lel lehet tiltani. De (nem akarlak elkeseríteni), ha az alaplapon valami kipurcant, meg vannak számlálva az alaplap napjai...
A kérdező hozzászólása: Az alaplap még nincs 1 éves, mitõl mehet tönkre? Csak úgy gondol egyet? Mert én nem szoktam ütögetni a gépet. :D
Egyszerû. Ne ujjazd meg két ujjal... Paraszti logika
- mert nem volt elég elõjáték? - még szûz és szûk? - szorongott és ettõl görcsölt? Amúgy minden kezdõnek javaslom, az ujjazás nem csak az, amikor beledugod, hanem keresd a csiklót, biztos siker!!
Mert gondolom még szûz?
A kérdező hozzászólása: azt ténleg elfelejtettem hogy szûz
Hogy lehet ezt elfelejteni? Nincs ezzel semmi gond, de akkor ne ujjazd két ujjal, nyilván. Majd ha nem fáj neki, az jelenti, hogy tényleg felizgult.
A kérdező hozzászólása: úgy értettem hogy a kérdés be írni hogy még szûz

Vaterán az eladáshoz szükséges banki átutalást megcsináltam, a banktól kaptam a levelet hogy sikeres volt, a vatera.hu-n pedig mintha mi sem történt volna. És ez már a második alkalom. Ez mért van és mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Én elég régóta vaterázok de ilyet még nem tapasztaltam nem tudom mit fizetnél de az alap 100 Ft után nyitnak egy saját vaterás számlát utána arra kell küldeni a befizetendõ összeget és az átfutás legalább 1-2 nap

Én elég régóta vaterázok de ilyet még nem tapasztaltam nem tudom mit fizetnél de az alap 100 Ft után nyitnak egy saját vaterás számlát utána arra kell küldeni a befizetendõ összeget és az átfutás legalább 1-2 nap
A kérdező hozzászólása: köszi, szerencsére sikerült.
szoktad borotválni?
ilyen másoknak is van (nekem is), már nem tudom pontosan, hogy mi ennek a neve, de ennek nincs semmilyen egészségügyi káros hatása, max esztétikai. Ne nem kell aggódni Bár egy orvoshoz elmehetsz, nincs azzal semmi baj... csak azért, hogy megnyugodj.
Fordyce foltok.
Miért nem mersz orvoshoz fordulni? Egyáltalán nem ciki megmutatni neki... Inkább, minthogy valami komolyabb bajod legyen.
Nem gond...
A kérdező hozzászólása: igen borotválom!kicsit gátlásos vagyok azért hogy mit szol hozzá egy lány ha meglátja hogy van rajta ilyen:S
A kérdező hozzászólása: és nagyon szépen kösszönöm hogy normális válaszokat adtatok:)
A kérdező hozzászólása: felpontoztalak titeket
Mint minden bõrfelületen, amin van szõr, ott is lehet pattanás. Ha kis pattanásszerû izék, akkor azok, majd elmúlnak, ahogy szoktak. Okozhatja a borotválás miatti szõrbenövés. Ha tisztán tartod továbbra is, akkor rendbe jön, ha nem múlik, akkor szerezz valami bõrkímélõ szõrbenövésgátlót.

Letöltöttem egy Xbox360-as játékot rar formátumba és 2 fájlt kaptam. Egy dvd fájlt meg egy iso fájlt és ha daemon-ba megnyitom az iso fájlt akkor egy rövid videót indít el. Ez mért van? És mit lehet ellene csinálni?

Legjobb válasz: Szia! Ki kell írnod a dvd fájl-t (amelyiknek kisebb a mérete) imgburn-nel 2,4x sebességgel + be kell állítanod a réteg váltási kódot is. http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html

Szia! Ki kell írnod a dvd fájl-t (amelyiknek kisebb a mérete) imgburn-nel 2, 4x sebességgel + be kell állítanod a réteg váltási kódot is. http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html
azt irj a videóban hogy letud jtszani ezt a fjlt be kell rknod egy x360 ba ugyhogyezután tedd azt amit az elõzõ segítõ irt

2 napja nagyon fáj az alhasam! Ez mitől lehet? És mit tehetnék ellene? Eléggé aggódom, mert nagyon erős a fájdalom.

Segítsetek kérlek! Köszönöm! 35/n?

Legjobb válasz: Esetleg menj el dokihoz, õ nagyobb valószínûséggel fogja eltalálni mivan mint innen bárki. Meg mintha ez lenne a szakmája is.

Esetleg menj el dokihoz, õ nagyobb valószínûséggel fogja eltalálni mivan mint innen bárki. Meg mintha ez lenne a szakmája is.
felfázás, petefészek gyulladás, méh gyulladás is benne lehet a pakliban. Menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
nekem ilyen tünetekkel cisztám volt.
Nekem petefészekcisztám volt, de az az adott oldalon görcsölt. Ha a hólyagod fáj, akkor a fájdalom a hólyag megtelésével párhuzamosan erõsödik. Ha húgycsõgyulladás, akkor pisiléskor szúr, csíp. Ha a méhed görcsöl, azt meg biztosan tudod, milyen érzés. Viszont lehet bélprobléma is, de akkor a székletürítésben is van rendellenesség: szorulás vagy hasmenés. Szal ha nem tudod eldönteni, tényleg menj orvoshoz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!