Találatok a következő kifejezésre: Mért kell vagy betétet (2 db)

Mért kell tampont vagy betétet használni mindennap ha tudjuk hogy 20-30 nap múlva jön meg a mensi?

Legjobb válasz: Ha nincs meg a mensid, és csak frissebbnek akarod érezni magad akkor használhatsz tisztasági betétet. De tampont nem szabad használni csak akkor amikor megjön.

Ha nincs meg a mensid, és csak frissebbnek akarod érezni magad akkor használhatsz tisztasági betétet. De tampont nem szabad használni csak akkor amikor megjön.
Dehogy kell használni, ha nem menstruálsz!Ha enyhe folyásod van, vagy csak a meleg miatt, használhatsz tisztaságit, ahogy az elõttem levõ is írta, vagy intim törlõkendõvel frissítheted magad!
Nekem a tisztasági betét nem adott tisztább érzetet, ha kell inkább lezuhanyozok és tiszta bugyit veszek.
Szerintem egy fiatal kislány lehetsz. Neked, személy szerint még menstruáció idején sem javasolnám a tampont (igazából másnak sem), mivel nem tud kellõképpen és idõben tisztulni a szervezeted, a pangó vér fertõzéseket okozhat, a tampon ki-behelyezése sértheti, irritálhatja a hüvely nyálkahártyáját..., a bennrekedõ vér feszítheti a hasad alját..., szóval nem egy nagy élmény! Használj inkább betétet, cseréld gyakran, frissítõ intim törlõkendõvel és napi kétszeri-háromszori intim lemosós mosdással megúszható az a pár nap... :-) Minden jót!
Nem tudom elképzelni sem, honnan vetted, hogy mindennap kell tampont használni?Ne haragudj de most meglepödtem.Ne használj, csak amikor megjött.Nem egézséges.

Ha beteszem a pénzem a bankba, kaphatok apeh ellenőrzést? A bankok jelentik, ha valaki betett több mint 3 milliót? Vagy olyan rendszer van, hogy nem kell jelenteniük, mert automatikusan értesül az apeh minden (új) betétről?

kérem csak a hozzáértők válaszoljanak, az nem érdekel, hogy mit hallottál a kocsmában, vagy mit mondott a szomszéd vasutas!

Legjobb válasz: Én több pénzt mozgatok, mindig a nagyobb kamatokra, és még soha nem kaptam adóellenõrzést. Nyugodtan tedd be a pénzed, mert otthon semmi kamat nem megy rá.

Én több pénzt mozgatok, mindig a nagyobb kamatokra, és még soha nem kaptam adóellenõrzést. Nyugodtan tedd be a pénzed, mert otthon semmi kamat nem megy rá.
Készpénz befizetésnél a bankok a belsõ szabályzatukban meghatározott összeg fölött, vagy gyanús pénzmozgásnál jelentik a NAVnak (már pár éve így van) Arról, hogy a NAV ellenõriz-e téged, nem biztos, hogy értesülsz. Elõször is megnézi az adóazonosítód alatt beérkezett összegeket (minden kifizetõnek bejelentési kötelezettsége van a NAV felé), lekéri a bankszámláid forgalmát, aztán ha gyanúsnak talál, még mindig nem biztos, hogy "rádrepül", figyelhet egy darabig elõtte. Ha 3 millát akarsz betenni, akkor azt ne egyszerre tedd meg, mert a legtöbb bank arról már jelentést küld.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!