Találatok a következő kifejezésre: Mért kell 13-14 éves lánynak szexelni (1 db)

Mért kell egy 13-14 éves lánynak szexelni?

Nem vagyok begyepesedett,se pr?d,de nem értem miért kell ennyire el?re hozni ezt a dolgot!Akármennyire érett egy ennyi id?s lány,nem tudom felfogni mi szüksége a testi szerelemre?(Nem maszturbálásra gondolok-az természetes!)

Legjobb válasz: Hát szerintem mindenki akkor tegye meg, amikor jónak látja, ha valaki meg akarja tenni akkor úgy is megteszi, mindenki csak a saját kárán okul. Én 17 évesen, fél éve vesztettem el és a fiúval még mindig együtt vagyok, és nagyon szeretjük egymást, teszem hozzá 10 évvel idõsebb nálam. És õ elõtte nem mondom hogy már egy 2-3 éve nem foglalkoztatott a dolog, de nem tudtam megtenni, nem éreztem azt, hogy eljött az ideje. És vele 3 hét után éreztem azt hogy akarom és nem bántam meg, lehet, hogy tényleg csak most értem meg erre a dologra. Pedig a barántõim befolyására majdnem én is belerohantam a dolgokba, de örülök, hogy nem tettem, szóval nagyon sokat számít a megfelelni vágyás, mert sokan már csak a társaság miatt csinálják, mikor nem is akarják igazán, csak azt hiszik, hogyha nem teszik akkor le maradnak valamirõl, mert elõtte én is mindig ezt éreztem.

Hát szerintem mindenki akkor tegye meg, amikor jónak látja, ha valaki meg akarja tenni akkor úgy is megteszi, mindenki csak a saját kárán okul. Én 17 évesen, fél éve vesztettem el és a fiúval még mindig együtt vagyok, és nagyon szeretjük egymást, teszem hozzá 10 évvel idõsebb nálam. És õ elõtte nem mondom hogy már egy 2-3 éve nem foglalkoztatott a dolog, de nem tudtam megtenni, nem éreztem azt, hogy eljött az ideje. És vele 3 hét után éreztem azt hogy akarom és nem bántam meg, lehet, hogy tényleg csak most értem meg erre a dologra. Pedig a barántõim befolyására majdnem én is belerohantam a dolgokba, de örülök, hogy nem tettem, szóval nagyon sokat számít a megfelelni vágyás, mert sokan már csak a társaság miatt csinálják, mikor nem is akarják igazán, csak azt hiszik, hogyha nem teszik akkor le maradnak valamirõl, mert elõtte én is mindig ezt éreztem.
ez emberfuggo és nem a mai világ hibája! egyszeruen más felfogásu mindenki. valaki nem érzi fontosnak, hogy orizgesse magát, valaki igen. én 17évesen veszítettem el, egy olyan sráccal aki nem a nagy o volt, de nagyon kedveltuk egymást, és nem bántam meg mert egy csomo tapasztalatot gyujtottem, mind testi, mind lelki téren.Aki viszont az ismeroseim kozul 13-14 évesen azzal hencegtek, hogy ok már nem szuzek azokbol had ne mondjam mi lett mára...szoval mindeki akkor fekudjon le egy fiuval, akár elso alkalommal akár nem, amikor ugy érzi, hogy megfelelo és megbizhato az a srác...de a 13-14 persze még hamar van!így nemtanulnak belole semmit!pedig az elso alkalom nem a testedrol, hanem a lelkedrol szolna!
Én is - hasonlóan a kérdezõvel -, nem értem, hogy a mai fiatalság miért tolja ennyire elõre az elsõ szexuális élményt... Jó, az oké, hogy nem fogja megvárni a " Nagy Õ " -t mert tudja a fene, hogy mikor jön el, (ha egyáltalán persze létezik ilyen (?)) De ok, ha erre vágynak akkor ám legyen. Csinálják csak. Igazából nem is azzal van a baj, hogy csinálják, hanem csak azzal, hogy TUDATLANOK! Ez a legnagyobb cink.
hát én már lassan a 16 fele közelgek de én még nem szexeltem van barátom is és volt már egy két dolog de magam az aktus nem történt meg. Szerintem a mai fiatalság szégyenli azt ha szûz és ugy érzi valamibõl ki/le marad minden e körül forog a mai világba minél hamarabb meg akarják tapasztani h milyen érzés utána meg sok esetben rohannak esemény utáni tabletáért vagy abortuszra. az hiszik ezzel õk érettebek nagyobbak menõbbek szebbek tapasztaltabbak. gondolom ezért
na ez egy nagyon jó kérdés.Én tanárnak tanulok és azt látom, hogy a 7-8. osztályosok agya csak ezen jár.A szörnyû az egészben, hogy nagyon felvilágosulatlanok.Persze az önérzetük ezzel szenben rohadt nagy, hiszen õk már nagylányok, és nem tûrik, hogy kioktassák õket. Szerintem nagy szerepe van ebben a médiának is.Nem is kell késõn nézniük a tv-t hiszen a szombat du.-i mûsorok is tele vannak erotikával fûtött jelenetekkel. Végülis mit várunk, ha a nõgyógyász is minden szívbaj nélkül felírja nekik a fogamzásgátlót, pedig nem hiszem, hogy a fejlõdõ szervezetet hormonnal kell bombázni.Amikor én voltam akkora még létezett a liliomtiprás fogalma, és ha egy akkora lányt teherbe ejtettek, annak voltak következményei.Ma mi a helyzet? Ha az apa elmúlt 18. akkor õ a gyám.nem hiszem hogy ez normális...
szia4szerintem sem KELL szexelni 13 14 évesen.mindenki akkor amikor már elég érettnek érzi magát hozzá mind testileg mind lelkileg.a mai fiatalok elég korán érnek meg testileg ahogy én látom a hugaimon.(bár én sem vagyok öreg 25 éves) szerintem is sok tini csak henceg hogy neki már "megvolt"azt hiszi ettõl többnek látszik de ez nem így van.minden csoda 3 napig tart
Én voltam a kérdezõ és nagyon örülök, hogy vannak még ilyen felfogású lányok mint én!Semmirõl nem késel le az tuti!Iszonyat amit itt a szexuálitásnál olvasok ezekrõl a kis csitrikrõl.
Õk ugy gondolják hogy ettõl felnõttek lesznek, pedig közük sincs a felnöttséghez, és az a legnagyobb baj, hogy ezzel cikizik az osztálytársaikat hogy 14 évesen még nem voltál senkivel de ciki... és a többi is ugy érzi hogy ez szükséges és egyre több mindenkit rángatnak bele, akimeg nem csinálja az lesz a ciki, nemugy mint régen, mondjuk a srácokat akkor is érdekelte, de lányok mások voltak. mondjuk én is srác vagyok de nekem megsem fordult a fejemben érdekelt persze de csak elméletben és még 16 évesen sem birtam megtenni az akori barátnõmmel, de azok már lelki dolgok voltak, nempedig azért mert nem vágytam volna rá, imádtam azt a lányt és mai napig is igy vagyok vele, szakitottunk és most jöttük ujra össze most vagyok 21, lehet hogy ciki meg minden de most feküdtem le vele elöször és egyben az elsõ lány akivel lefeküdtem, persze õ volt 5 év alatt másokkal de õ is 16-17 volt mikor elöször megtette, nem 13-14. és õ mondta nekem hogy volt egy osztálytársa 13 évesek voltak és a csaj az egész osztályból 3 pasival NEM feküdt csak le a tizenvalahányból és ez csak az osztályon belül, és most pedig võlegénye van és együtt vannak több éve, ezt most irta a barátnõmnek pár hónapja hogy hihetetlen hogy igy megválltozott, és nemis vágyik már a régi életére. de õ ezt látta otthon már 6 éves korában ahogy a szülei szexelnek és mindig végignézte, nyilván jobabn érdekelte, tehát ez egy teljesen más okból fakadó dolog volt mint ami mostanában megy.
Higyétek el régen is ez volt a helyzet, azzal a különbséggel, hogy ott a lányok már 15 évesen férjhez mentek. Tapasztalataim szerint a legtöbb 13-14 éves lány csak mondja, de valójában nem teszi meg. Régen ezt titokban tartották, ma már viszont semmi sem tabu.
sok fiatal azért teszi ezt mert : -nézzük csak meg az idõsebb korosztályt; miniszoknya(ki van a feneke)kicsi toppocska(mellét sem takarja semmi)MÉG télen is!!! Nem a fiatalokat kell szidni..mégis mirõl vehetnének példát??? -reklámok, média, internet; tapasztalatbol mondok bármilyen oldalra kattintok amihez köze sincs a szexhez rögtön jön egy kis ablakocska...vagy bármelyik csatornára váltok a tévén joformán képesek egy babaápolo krémreklámba berakni egy TÖKÉLETES testû anyukát berakni meztelenül.. -vagy egy egyszerû példa pl.: bolt, bemész és tele pornóujsággal, dvd-kel... Na ezen kéne elgondolkodni és nem felháborodni hogyan merészel egy 14éves fiatalkorú szexelni.Nem vagyok prüd nagyon is nyilt vagyok, de mindenki szive joga hogy mikor kezdi el.Ha õ elég érettnek tartja magát a dologhoz tegye, visszafogni ugy sem birod.Ugy is megteszi, ha tiltod akkor már csak azért is.Ezzel a hozzáálással csak azt lehet elérni nála hogy titokban, félve, diszko után egy parkban, attol a tudattol tartva fogja megtenni hogy mi lessz ha a szüleim megtudják...Nos szerintem minden szülö a legjobbat akarja a gyermekének és kétlem hogy ez az lenne...Gondolom ha neketek is megadatott a kellemes elsõ együttlét nekik is kijár.tiltás és szidalmazás helyett férkõzz minél jobban a bizalmába hogy osszon meg veled minél több titkot-gondolatot és segíts neki hogy felvilágosultan, felelõsségteljesen essen a "nagy dolog" elé.Te is nyugodtabb leszel és õ is.
15 éves lány vagyok és érzékeny vagyok.úgy érzékeny hogy mindent meg szeretnék tenni azzal akit szeretek(jó értelemben).
hát igazság szerint én sem értem lehet h télleg szégyelli én még mindig szüz vagyok 15 vok joh én is csináltam ezt azt de hmég szüz vagyok szóval nem értem deh az is lehet h csak rákényzseritik
hát én nem tudom de egy olyan lánnyal nem igen randiznék
Nekem általános suliban volt egy osztálytársnõm, aki 11 évesen vesztette el a szûzességét, és emelett a fél iskola átment rajta! A mai 13-14 éves lányok azért csinálják ezt, mert ezt mondja neki a média sajnos. Mert mit mondd a média? Azt, hogy nézdd csak a külsõt, ne gondolj bele a dolgok mélyebb tartalmába, ne legyél szûz, mert az ciki, kezdj ki azonos nemûekell is, mert az menõ, legyél pénzorientált, és még hasonló marhaságok. A 13-14 éves lányok a korukban keresnek valami kapaszkodót! A szüleiktõl már elakarnak szakadni (bár még a tojásnak az egész alsó része ott van a fenekükön), és keresnek egy kapaszkodót. Ezt pedig a média jelenti nekik sajnos! Amúgy én 17 évesen még South Parkos figurákkal játszottam, és 18 voltam, tehát már nagykorú mikor elvesztettem a szüzeségemet!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok, van itt valaki, aki bele menne egy barátság extrákkal típusú kapcsolatba? Vagy ezt csak ismerősökkel tennétek meg?

Amíg valamelyik fél nem talál valakit. Vagy a lányok nem nyitottak ilyenre? Tudom, hogy vadidegennel már kevésbé tudnák elképzelni, de hát lehet találkozni is előtte megismerni...

F/26, Szeged

2

A pénisz alakja mennyire befolyásoló tényező egy jó együttlét szempontjából?

Az én péniszem nem az átlagos felfelégörbülő típus, az enyém ha állok, akkor inkább kicsit lefelé ível, ha fekszek hanyatt, akkor meg egyenesen égnek áll. Számomra a spontán merevedés is ciki, mert nem tudom felcsapni az alsógatyában, nagyon látványossá válik. Amúgy volt már barátnőm több évig jártunk, neki nem volt vele gondja, de ő csak egy. Szerintetek lehet olyan akinek emiatt nem lenne jó?

3

Szeretitek a 69-es pózt? Vélemények?

Még sosem próbáltuk ki a barátommal. Kicsit tartok tőle (különböző szagok miatt :D).

6

Szerintetek ezek a ruhák és viselői közönségesek vagy szexisek?

http://www.life.hu/i/1310/20131029-kipakolta-melleit-szabo-z..

10

Szürke 50 árnyalata?

Fiúk nektek tetszene, ha lenne egy lány aki olyan szinten az alárendeltetek, mint Anastasia Christian-nak?

15

Az miért olyan furcsa, hogy nő létemre szeretek pornót nézni, akár egyedül, akár a párommal együtt?

Sokszor hallottam, hogy a nők ezt nem szeretik meg minden.. miért van ez? nekem ez valahogy elképzelhetetlen:D
vagy csak én vagyok ilyen perverz hogy tényleg minden bejön?

8

Mennyire normális/nem normális, ha egy párkapcsolatban a felek egymást csak orálisan elégítik ki?

16

Lehet összefüggés a két dolog között?

4 hónapja vagyunk együtt a szerelmemmmel, mindkettőnk kissé kicsapongó életet élt, de megváltoztunk egymással. A barátom sajnos hires a városomban arról hogy átment a lánypopuláció felén. Szerelem alakult ki köztünk, ez mindkettőnknek a leghosszabb kapcsolata. Fiatalok vagyunk, még gimnazisták. Nekem nem volt túl sok kapcsolatom de elég felelőtlen és meggondolatlan cselekedetekkel volt tele. A páromnak csupán szexen alapuló egy-két hetes járásai voltak. Nos az a helyzet hogy az ő részéről a szerelmeskedés nagyon sokáig eltarthat, nehezen élvez el. én nem tudok hüvelyből, tehát nekem hosszabb távon már nem élvezetes a szeretkezés. A párom hiába mondja hogy mennyire jó érzés, csak kb másfél óra kell neki. Arra lennék kíváncsi hogy ez összefüggésben állhat azzal hogy mennyi lánnyal szexelt? úgy értem nem egy Nagy újdonság, netalán unalmas. Ezzel nem tesz jót az önbizalmamnak sajnos :/ leküzdöttem vele a gátlásaimat, ezt úgy értem orális szex terén. Eddig nem mertem kipróbálni de tudom hogy ezzel örömet okozok a szerelmemnek. Csak ezzel sem gyorsítom meg a folyamatot. 14 éves kora óta él nemi életet, én 16 évesen vesztettem el. Nagyon szeretem őt, és jól esne ha mikor örömet okozok neki az ne tartson órákig. Sokszor már fáj ott lenn :/

7

Bejövős valakinek ez a test, vagy ez már sok? 25 feletti pasik írjanak, vagy legalábbis ne gyerekes tinik. Köszi.

http://kepfeltoltes.hu/view/131029/2642199_www.kepfeltoltes...

27

Milyen pornóban vannak szép, ízléses nők/lányok?

Akik nagyon jól néznek ki, de nem a sok tetoválástól, szolitól és szilikontól,hanem természetesen szépek.
Mi ezeknek a pornóknak a nevük(Mint pl az X-Art filmek), csak annál kicsit hard-core-abb

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!