Találatok a következő kifejezésre: Mért ilyen is marad vagy (34 db)

Mért ilyen? ilyen is marad vagy megváltozik?

2 hete járok egy sráccal multkor voltunk egy tónál ott leültünk vagyis csak én mert ? elöször nem akart leszálni a bicikliéröl de végül leszált és mellém ültt és alig akart mondani valamit de végül sikerült és monta hogy megismer egy lányt akkor van amikorrá jönn az 5 perc és lesmárolja és ez már volt de ugy éreztem hogy zavarban volt meg elmesélte hogy levelezet vele egy csaj és kérdezte a csaj jár e vele és ? azt monta hogy nem mert vagyok neki én,ezt mért monta el? SEGITSÉG

Legjobb válasz: Huhh, ha ezt a magyar tanárod elolvasná... Most akkor smárolt egy csajjal, mikor már veled járt vagy mi van? Ezeket azért mondja el, mert õszinte akar lenni veled. Ha nem szeretnéd az ilyen dolgait hallani, akkor mond meg neki, hogy ne mondja el, csináljon amit akar, de te nem akarsz róla tudni.

Huhh, ha ezt a magyar tanárod elolvasná... Most akkor smárolt egy csajjal, mikor már veled járt vagy mi van? Ezeket azért mondja el, mert õszinte akar lenni veled. Ha nem szeretnéd az ilyen dolgait hallani, akkor mond meg neki, hogy ne mondja el, csináljon amit akar, de te nem akarsz róla tudni.
A kérdező hozzászólása: az én anya nyelvem nem magyar ugyhogy kussssss
Na igen elõször meg kéne tanulni legalább a jó édes anyanyelvünket, mert ez a mértékû hülyeség már nekem fáj... Mondjuk az olvasottak után nem is lepõdöm meg hogy ilyen alakokkal hoz össze a "véletlen" valahogy az azonos nívón lévõk vonzzák egymást!
A kérdező hozzászólása: igen járunk és mindenkitöl elnézést hogy enyire érthetetenül irtam le ELNÉZÉST
De már jártok, nem? És csókolóztok is. Akkor mi a baj? Két csók között pedig beszélgessetek, hogy megismerjétek egymást :)
A kérdező hozzászólása: még meg kell szoknia hogy járunk amikor nem jártunk nem smárolt le
huuuuuh ez nekem is bonyolult:D :) ))) XD szóval a pasidnak kell egy kis idõ mig megismer egy lányt aztán mig "megismeri" lehet hogy ha rájön az 5 perc lesmárolja?????? hát ha igy van akkor épp elég baja van a pasidnak, egyszer kell megismerjen valakit aztán utána smárolgasson...szerintem:P ha ilyen lenne valaki aki megakar engem ismerni akkor helybõl elküldeném a sunyiba...nehogy már a nyúl vigye a puskát...megakar ismerni, de idõ kell neki s idõ közben mig ismerget lesmárol? :D hát szerintem kutyából nem lesz szalonna, már nem azért...
A kérdező hozzászólása: elmonta hogy amikor megismer egy lányt(engem) akor kell egy kis idö amig megbarátkozik a gondolattal de amig megbarátkozik a gondolatal van amikor csak ugy lesmárol(engem)
oké még most sem megy. Könyörgöm, egész mondatokat!
esküszöm megpróbáltam. próbálkoztam vagy 5 percig, de nem sikerült. nem bírom összerakni, hogy mi történt.
A kérdező hozzászólása: engem smárolt le, hogy tudjam hogy elöször megismeri a lányt és utána mennek a dolgok de azért vann hogy lesmárolja
De minden nyelvben van vesszõ, pont vagy tévednék?

Mellszívóval fejem a tejet, reggel és este, de csak kb.90-90 ml van. Szerintetek melyik fejést hagyjam el? A reggelit vagy az estit? (Sőt, hamarosan el is szeretném apasztani, mert ilyen kevéssel már nem szeretnék bajlódni. )

Legjobb válasz: Szerintem egyiket sem, én örülnék, ha ennyi lenne...ez még szerintem nagyon sok ahhoz, hogy elapaszd de a te döntésed. Én napi 3-szor fejek, plusz éjszaka és reggel szopik, de amikor fejek a kettõbõl jön le összesen 40 ml. Még mindig fejem mert az anyatej nagyon tápláló, ráadásul ki is spórolok a tápszer árából.Ha már nagyobb a babád 1-2 éves, akkor sem ártasz vele, ha anyatejet adsz neki és nem tehén tejet, sõt.... A kisfiam mondjuk még csak 4 hónapos. A te babád mennyi idõs?

Szerintem egyiket sem, én örülnék, ha ennyi lenne...ez még szerintem nagyon sok ahhoz, hogy elapaszd de a te döntésed. Én napi 3-szor fejek, plusz éjszaka és reggel szopik, de amikor fejek a kettõbõl jön le összesen 40 ml. Még mindig fejem mert az anyatej nagyon tápláló, ráadásul ki is spórolok a tápszer árából.Ha már nagyobb a babád 1-2 éves, akkor sem ártasz vele, ha anyatejet adsz neki és nem tehén tejet, sõt.... A kisfiam mondjuk még csak 4 hónapos. A te babád mennyi idõs?
Szerintem 90 ml sok. Nekem ha lejön 10 egy fejésre, már ugrálok örömömben. Napi 30 ml-reket fejek, pedig rendszeresebben csinálom, mint te. Szóval, szerintem ez nem kevés, én nem apasztatnám el a helyedben. Amúgy, ha nem szoptatsz és nem fejsz, egy hét alatt magától is elapad a tejed.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok, én is így spórolok a tápszeren, hogy tejjel egészítem ki. Régebben kb 6-700 ml volt, napi 5 fejéssel, de mostmár egyre többet megyek el itthonról, és nem tudok napközben fejni, és így (reggel-este) rendszeresítettem be. Ikrek vannak, 9 hónaposak, elsõ perctõl kezdve fejtem, de kitartok továbbra is. Köszi a válaszokat!!

Aki már csinált ilyet hogy a konyhából szobát csinált és a konyha átkerült az előszobába annak mennyi volt a költsége? Mert mi is ilyet csinálnánk csak kíváncsi vagyok így a szerelési költségekre meg a munkálatokra?

Legjobb válasz: Társasház vagy családi? Mert ha társas, nem biztos, hogy a víz-szerelvények ugyanott mennek az alattatok lakónál is... az macerásabb, sõt sok esetben kivitelezhetetlen is (ráadásul engedélyköteles, ha feljelent a szomszéd, visszaállíttatják veled az eredeti állapotot).

Társasház vagy családi? Mert ha társas, nem biztos, hogy a víz-szerelvények ugyanott mennek az alattatok lakónál is... az macerásabb, sõt sok esetben kivitelezhetetlen is (ráadásul engedélyköteles, ha feljelent a szomszéd, visszaállíttatják veled az eredeti állapotot).
Ha abba gondolok bele, hogy nálunk tavaly a 3, 5nm-es fürdõszoba és az 1nm-es wc vízvezetékcserével, burkolással 400e-bõl jött ki, (ebben benne volt a munka és az anyagdíj, átlagos árkategóriájú anyagokkal), akkor az, amirõl írsz simán 500e föltt lesz, talán az 1milliót is közelítheti. 50-100e-ért kizárt, hogy ezt megcsinálja valaki. Gondolj bele, jó ha ennyi csak a burkolás! A vízvezetéket akkor 15eFt/kiállás áron csinálták, ha nem kértél róla számlát + anyagdíj. De még a lefolyót is át kell tenni. A bontásról, falazásról, vakolásról, konténerrendelésrõl nem is beszélve. Egy kisebb konténer már 10e-nél kezdõdik, ami nektek nem is lesz elég, ha falat bontotok. És akkor hol van már az 50e?!
Ebben benne van a konyhabútor. A régi konyhában el kellett záratni a gázt, lezárni a vezetékeket. Pincében lett elvezetve a csõvezeték, önkormányzat kérte, hogy cseréljük is ki. Nekünk az engedélyeztetésnél a szomszédokkal is gond volt. Mi nem vezettettük át a gázt, villanytûzhely lett pl. azt is meg kellett venni, így nem tudom, hogy mennyi lenne a gázvezeték. Nálunk átkerült a konyha a lakás másik felébe.
A kérdező hozzászólása: Neked még kellet ien szekrényeket venni meg iesmiket? de nektek mi került 1 millióba? nekünk csak egy kis konyha van amit át szeretnénk rakni az elõszobába. És vannak jó vízvezeték szerelõismerõseim én olyan 50000-100000 FT-ra számítok.
Majdnem 1 milliónál álltunk meg, amikor a konyhát a nappaliba tettük, és a konyhából szobát csináltunk. Ebben minden benne van.
A kérdező hozzászólása: Nekem van konyhabútorom akkor ágy szekrénysor meg parketta is van meg ienek nekem csak a szerelési munkát kénr kifizetnem meg a festést. ennyit kéne kifizetni. meg az anyagokat.
jajjj, hát egy normális konyhabútor gépekkel kezdõdik ott h 500ezer. ha tényleg szép szobát és praktikus, normális konyhát szeretnél, akkor 8kiló-1milla környékén gondolkodj. ha teszkósat, akkor elég az 5 kiló is. ízlés dolga...
Ez sok mindentõl függ. Pld. hogy hol helyezkednek el a fõcsövek, amibe be kell kötni a vizet, a gázt, stb... Szerintem alsó hangon is durván 3-500 ezer Ft közötti költség (tapétázással, festéssel, padlólapozással együtt, persze igényesen megcsinálva).
A kérdező hozzászólása: társasházi lakás és a földszinten lakunk szóval probléma nem lenne belõle csak a költségekre vagyok kiváncsi hogy kinek mennyibe volt ez az egész.
Nekünk 2, 5 millió volt. Falakat is mozgattunk, csövek is új helyet kaptak, ugye a konyhává avanzsált szobában csempézni is kellett, stb. Mi is cseréltünk konyhabútort is közben és az összes munkadíj is benne van ebben az összegben.

Vettem egy cipőt a deichmannban kb egy hónapja. Szeretném visszavinni mert kicsi de már hordtam. Ilyen dorkó féle szóval egy kicsit a müanyagot feltéptem az oldaláról. Vajon kicserélik vagy visszakapom a pénzt, ha egy jó sztorit is még mellérakok?

Legjobb válasz: Hogyne... a mesében. Ha felmerül a gyanú, hogy esetleg nem rendeltetésszerû használat mellett történt az eset, akkor ha elismered: szevasz. Ha nem, akkor elküldik vizsgálatra, amibõl megállapítják, hogy te rongáltad meg, és még ennek a díját is fizetheted. xD Szerintem nem éri meg, legközelebb talán ésszel vegyél cipõt, hogy legalább a méret stimmeljen.

Hogyne... a mesében. Ha felmerül a gyanú, hogy esetleg nem rendeltetésszerû használat mellett történt az eset, akkor ha elismered: szevasz. Ha nem, akkor elküldik vizsgálatra, amibõl megállapítják, hogy te rongáltad meg, és még ennek a díját is fizetheted. xD Szerintem nem éri meg, legközelebb talán ésszel vegyél cipõt, hogy legalább a méret stimmeljen.
.. hol is kezdjem? Ha kicsi rád a cipõ, 1. miért vetted meg? 2. ha már megvetted, akkor miért nem próbáltál meg tovább adni rajta? 3. miért hordtad egy hónapig, és miért most akarod visszavinni? Szerintem nem fogják vissza venni, fõleg ha látszik hogy használt, és azon kívül semmi baja. Én dolgoztam már Deichmannban és láttam már pár érdekes próbálkozást..
1 db okj ingyenes 21 év alatt.
szia ez egy ingyenes okj képzés [link] amíg nem fejezed be az okj tanfolyamot addig az elsõ itt ingyen van, én sajnos megjártam most ide járok de elõtte nagyon sok pénzt vett el tõlem egy bizonyos iskola ingyenes képzés címszóval, ezért ajánlom a Soter-t mert itt csak egy egyszeri kötelezõ beiratkozási díj van és nagyon szeretek ide járni.

Régen is ennyi kismama szaladgált az utcán, vagy csak azért ilyen feltűnő és zavaró számomra, mert nekünk már több mint egy éve nem sikerül?

Legjobb válasz: Én meg azon a napon láttam sok kisbabát, amikor az orvostól megtudtam, hogy a vérzés ami elõzõ nap volt nálam, az vetélés, és beutalt másnapra a kórházba tisztító kaparásra, hogy az üres petezsákot kikaparják.Szóval hazafelé az úton mindenfelé kisbabákkal találkoztam.Egy még rám is mosolygott a Mekiben amikor bementünk a férjemmel vagyis õ éhes volt és megevett két hamburgert.Nem tudom, hogy tudott enni amikor ilyen rossz hírrel jöttem ki a nõgyógyászomtól.:( de lássatok csodát! Happy and lett a vége, mert a nõvérem aki egészségügyes, ajánlott egy másik orvost, hogy ha már ki kell kaparni, mert elvetéltem, akkor egy tapasztaltabb orvos végezze el.Nah méág aznap kapunk akut esetünkre való tekintettel idõpontot.Teli volt a rendelõ terhes kismamákkal, nah ekkor már ötödszörre sírtam el magam.:( És mi is a happy and?Az, hogy ez az orvos aki megvizsgált újra, azt mondta, hogy százalék esélyem van rá, hogy nem is ment el a baba, csak nem látható a petezsákban.Igaza lett, és a harmadik ultrahangon már látszódott a kislányom, aki azóta megszületett, és nagyon boldog kisbaba.:)))Télleg csak a szerencsén múlott, hogy nem kaparták ki.Nagyon sokat gondolok arra, hogy mi lett volna ha akkor másnap befekszem a kórházba naívan abban a tudatban, hogy elvetéltem, és ez a mûtét azért lett volna, hogy ne gyulladjon be az üres petezsáktól a méhem.Akkor most nem aludna békésen a gyerekszobában most az én imádott édes kislányom, egy ilyen balfac orvos miatt.Orvosom a régi, azóta sem tudja, hogy mekkorát hibázott,hogy a téves diagnózisa egy kisbaba életébe is kerülhetet volna, ha nem megyek át másik orvoshoz.Elnézést, hogy nem ide illõ történetet meséltem el!:)De nekem ez jutott eszembe a terhes nõkrõl.

Én meg azon a napon láttam sok kisbabát, amikor az orvostól megtudtam, hogy a vérzés ami elõzõ nap volt nálam, az vetélés, és beutalt másnapra a kórházba tisztító kaparásra, hogy az üres petezsákot kikaparják.Szóval hazafelé az úton mindenfelé kisbabákkal találkoztam.Egy még rám is mosolygott a Mekiben amikor bementünk a férjemmel vagyis õ éhes volt és megevett két hamburgert.Nem tudom, hogy tudott enni amikor ilyen rossz hírrel jöttem ki a nõgyógyászomtól.:( de lássatok csodát! Happy and lett a vége, mert a nõvérem aki egészségügyes, ajánlott egy másik orvost, hogy ha már ki kell kaparni, mert elvetéltem, akkor egy tapasztaltabb orvos végezze el.Nah méág aznap kapunk akut esetünkre való tekintettel idõpontot.Teli volt a rendelõ terhes kismamákkal, nah ekkor már ötödszörre sírtam el magam.:( És mi is a happy and?Az, hogy ez az orvos aki megvizsgált újra, azt mondta, hogy százalék esélyem van rá, hogy nem is ment el a baba, csak nem látható a petezsákban.Igaza lett, és a harmadik ultrahangon már látszódott a kislányom, aki azóta megszületett, és nagyon boldog kisbaba.:) ))Télleg csak a szerencsén múlott, hogy nem kaparták ki.Nagyon sokat gondolok arra, hogy mi lett volna ha akkor másnap befekszem a kórházba naívan abban a tudatban, hogy elvetéltem, és ez a mûtét azért lett volna, hogy ne gyulladjon be az üres petezsáktól a méhem.Akkor most nem aludna békésen a gyerekszobában most az én imádott édes kislányom, egy ilyen balfac orvos miatt.Orvosom a régi, azóta sem tudja, hogy mekkorát hibázott, hogy a téves diagnózisa egy kisbaba életébe is kerülhetet volna, ha nem megyek át másik orvoshoz.Elnézést, hogy nem ide illõ történetet meséltem el!:) De nekem ez jutott eszembe a terhes nõkrõl.
igen, gondolom frusztrál ez téged, és szembetûnõbb ha kismamákat látsz.mindig voltak, vannak, és lesznek terhes anyukák az utcán, és ez így van rendjén..majd te is fogsz nagy hassal szaladgálni.
Ezt nyilván azért érzed így, mert korábban, mikor még nem akartál babát, nem foglalkoztatott a téma és kb. észre sem vetted az utcán szaladgáló kismamákat, most meg, h aktuális lett a téma nálatok is, azonnal kiszúrod õket. Am meg sok sikert, remélem hamarosan összejön:)
Amióta kisbabát szeretnék állandóan kismamákkal találkozom. A barátnõm is megszülte már a babáját... (Szerintem csak jobban figyelünk rájuk)
Én akkor, illetve azt megelõzõen láttam sok kismamát, babát mielõtt terhes lettem. Tehát közvetlen elõtte, mintha egy jel lett volna. Persze akkor rögtön nem tulajdonitottam neki különösebb jelentõséget, csak késõbb gondolkodtam el rajta :)
harminc százalékot akartam írni, csak kimaradt.
De jó hallani pozitív történeteket is!!!! :) ))))
Nagyon édes story, bár télleg nem ide illõ, mert pont az a baja a kedves hölgynek, hogy mindenki babás vagy babázik.
Az hogy egy éve nem sikerült az nem tragédia! A gyerekeim között 8 és fél év különbség van. Elsõ voltam
Komolyan kiírsz egy ilyen kérdést? Miért nem vered meg a terheseket az utcán?
Régen sokkal több kismama szaladgált az utcán, mint manapság, hiszen jelentõsen fogyatkozóban van a gyerek az iskolákban az utóbbi idõben. A mostani ovis generáció számában látszik jelentõsebb emelkedés. Szóval igazad van, te veszed õket észre sokkal hamarabb. Régen sokkal többen voltak. Egy 18 hetes pedagógus kismami
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Akik pedig irigynek, gonosznak és kismamagyûlölõnek gondolnak, rosszul látják. Nem a kismamák jelenléte a zavaró és nem is nézek rájuk csúnyán, mert szépek és örülök a babájuknak és, hogy nekik sikerült. Az, hogy elgáncsolnám õket? Nevetséges. Az a zavaró számomra, hogy amellett, hogy nekem nem jön össze a baba bárhova megyek mindenhol pocakos mamikat látok. Bocs, nem jó a szó, nem zavaró inkább szívszaggató, hogy nekem még nincs és majd meg õrülök egy babáért. A happy end-el végzõdõ történetet pedig nagyon köszönöm, nagyon aranyos történet és örülök, hogy ilyen jól végzõdött, gratulálok a picihez és minden jót kívánok neked és minden kedves hozzászólónak is. Még hozzáteszem, hogy azért is szeretnénk már nagyon babát, mert az édesapám elég beteg és folyton azt mondogatja, hogy unoka nélkül kell meghalnia. A szívem szakad meg többszörösen is, amikor megjön a nemvárt.
Téged zavarnak a kismamák, ha az utcán látod õket, és mégis terhes akarsz lenni?Te nem vagy norma!Gondolj már bele szegény kismamák nem tehetnek arról, hogy neked még nem jött össze a baba.Mit foglalkozol te másokkal, foglalkozz inkább azzal, hogy ne azon stresszelj, hogég nem jött össze, hanem azon, hogy élj boldogan és egészségesen, foglald el magad valamivel, és majd hidd el beköszönt a baba ha jönni akar, de legyél már jobb ember légyszives!ne légy írígy és gonosz, az ilyen embereket senki sem szereti!
Ilyen írígíséggel a lelkedben, ne sok jót várj a jövõtõl.:(
Kérdezõ, te szerintem minden kismamát legszívesebben elgáncsolnál az utcán, és ha lehet akkkor szövetkeznél is azokkal akiknek még nem jött össze a baba, mert írígy nõ vagy!
Elõzõnek, üzenem, hogy de igen hét éve szerettem volna, babát, de a betegségem miatt nem lehetett még próbálkozni sem, mert ha összejön a gyógyszer károsította volna az egészségét.Ha nem jön össze rögtön, akkor sem lettem volna írígy, mert azért mert nekem még nem sikerül, attól még másnak mért ne lehetne.Maximum a szívem hasadt volna meg, de az nem egyenlõ a sárga írígységgel!!!Bocsika! Egyébként meg a kérdezõ belegondolhatna, ha neki összejön valamikor a baba, akkor majd pocakosan õ is szúrni fogja más szemét?Vagy zavaró lesz a jelenléte azok számára akiknek még nem jött össze a baba? Na ne csináljátok már, hogy ilyen írígy emberek vagytok!Ez undorító viselkedés.
Valószínûleg azért nem voltál irigy, mert te akkor még nem akartál gyermeket. Amíg nem akarod, addig nem is vagy irigy, de gondolj csak bele, ha nem sikrül egybõl, akkor te is irigy lettél volna. Biztos vagyok benne! Ja! Ez az elõzõ válaszadónak szól.
Elõzõ vagyok, még annyit szeretnék, hogy mi hét évet vártunk a babára, mert volt egy krónikus hosszan tartó betegségem, és emiatt meg a gyógyszerezés miatt nem lehettt próbálkozni gyerekcsinálással harminchárom évesen kezdtünk neki a babagyártásnak.Azonnal összejött, de a hét év alatt amíg azt sem tudtam, hogy lesz e még gyermekem, mert végig a gyógyulást vártam, addig az ismerõsök és a barátik körömben nagyon sok baba született.egyikre sem voltam írígy, minden pocakosra szépen néztem, pedig nem tudtam nem kések e el a babával a betegség miatt.Egy örökkévalóság volt a hét év, de megérte.És mindenki szeretettel fogadta a terhességem, még akinek nem jött össze az is.Viszont van egy csaj itt a házunkban, akinek tíz éve nem jön össze a baba, õ azóta sem beszél velem azóta, és a kicsihez sem szól ha találkozunk, csak nyög egy sziát és elrohan.Szerintem ez undorító!
Hát igen a kérdezõbõl is az írigység beszél, de elég rossz tulajdonsága az embernek az írígység.Ami másnak azonnal megadatik, az másnak egyáltalán nem, vagy csak évek múlva szenvedések árán.Szóval nehéz dolog ez, hogy látod, hogy másnak már a harmadik gyerek jön sorjában, és neked meg még egy sem jött össze.Ilyen és más dolgokban sajnos nem igazságos az élet.de ha utálod, vagy nem bírod elviselni a kismamákat, az szerintem csúnya gonosz dolog, mert gondolj bele, ha majd te kb. egy év múlva pocakos leszel, mit szólnál, ha egy nõ az utcán csúnyán nézne csak azért rád, mert te terhes vagy, és õ neki meg nem jön össze.Kerülhetsz te még a kismamák sorába:) ne felejtsd el a szavam, amikor majd boldog kismama leszel, nézzz jól körül és gondolkodj el, hogy jól esne e ha csúnyán fintorogva írígykedve néznék a pocidat!
Engem is nagyon zavar a sok kismama. Vagyis nem zavar, csak rossz érzés, mikor arra gondolok, hogy 6 éve nem akar jönni a mi kis csodánk. Pedig egészségesek vagyunk mind a ketten. Képzelheted hogy éreztem magam mikor a húgom bejelentette, hogy kismama, ráadásul vigyorogva hozzátette, hogy elsõre sikerült. Vele örületem, de kegyetlenül irigy is voltam.
Én ugyanígy vagyok. Ez az 5-dik sikertelen hónap.Azóta kb 3-an bejelentették h babájuk lesz és 4 helyen voltunk babalátogatóba. Mikor 3 hete nyaralni indultunk egy kedves rokonunk megjegyezte, hogy "talán majd ott sikerül összehoznunk" Ne aggódj elöbb utóbb nekünk is sikerül!!!
Én vagyok az az édes történetes, szóval annyit szeretnék még mondani a kérdezõnek, hogy ne csüggedjen elõbb vagy utóbb beköszönt hozzátok is a várva várt kisbaba(legalábbis szorítok neked)!Egy év télleg nem olyan nagy idõ, de azért ha két évig semmi nem történne, azért írány az orvos, mert nagyon sok esetben lehet ezt orvosolni.nagyon sok ilyen esetet tudnék mesélni, egyet most el is mesélek, unokahúgoméknál két évig nem jött a baba.Szegényt nagyon sajnáltam, mert már ki volt a várakozástól.Két év után elmentek a férjével kivizsgáltatni magukat egy meddõségi centrumba.Ott kiderült, hogy a férjének lassúk a spermái, és egy gyógyszerrel megoldódott a gond, pár hónap múlva már terhes volt a kislányával.:)
Szerintem most sok kismama van, én sokkal találkozom (pocakosokkal is). 2-3 éve egyáltalán nem láttam ennyit. És nem a babavárás miatt irom, hanem mert már én is észrevettem mostanában. Amúgy a nõdokim is mondta, hogy most nyáron dömpingje van/lesz.
Kívánom neked, hogy legyen babád, és ne stresszel ezen, mert az mégjobban gátoljhatja a dolgokat!Ha nincs szervileg semmi gond, elõbb utóbb ugyis megérkezik hozzátok valami kis jövevény.:)

Hogyan töltsek le vagy honnan JOHN DEERE módot a Framing Simulator 2013 titanium edition-ba? (WinZip tömörítő program nélkül) mert már a farming simulator weboldalára már felmentem onnan töltöttem is le módokat de ott ilyen mód nincs. NAGYON FONTOS!

Legjobb válasz:
"Hogyan töltsek le vagy honnan JOHN DEERE módot a Framing Simulator 2013 titanium edition-ba?" Beírod a google-ba (Farming Simulator 2013 mods) és válogathatsz az oldalak közül . "mert már a farming simulator weboldalára már felmentem onnan töltöttem is le módokat" Amit onnan letöltesz azt telepítéskor a mods mappába teszi zip-elve . (C/Documents and Settings/felhasználó neved/Dokumentumok/Mygames/farming simulator2013/mods) "már felmentem onnan töltöttem is le módokat de ott ilyen mód nincs." No comment "(WinZip tömörítõ program)" A total commander zip-elni tud vagy a Winzip programot letöltöd még Total Commander : [link] Winzip : [link] --- [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] --- www.modhoster.com ls-planet.com stb.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Hogyan töltsek le vagy honnan JOHN DEERE módot a Framing Simulator 2013 titanium edition-ba?" Beírod a google-ba (Farming Simulator 2013 mods) és válogathatsz az oldalak közül . "mert már a farming simulator weboldalára már felmentem onnan töltöttem is le módokat" Amit onnan letöltesz azt telepítéskor a mods mappába teszi zip-elve . (C/Documents and Settings/felhasználó neved/Dokumentumok/Mygames/farming simulator2013/mods) "már felmentem onnan töltöttem is le módokat de ott ilyen mód nincs." No comment "(WinZip tömörítõ program)" A total commander zip-elni tud vagy a Winzip programot letöltöd még Total Commander : [link] Winzip : [link] --- [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] --- http://www.modhoster.com ls-planet.com stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat!!!

16 éves srác vagyok! Többen mondták már nekem, hogy le tagadhatnák két évet is, mert olyan "babaarc"-om van. Szerintetek az ilyen arcú fiúk be jönnek a lányoknak? Vagy így esélytelen, hogy barátnőt találjak!?

Segítsetek ,köszönöm!

Legjobb válasz: szia nekem határozottan bejönnek az ilyen fiuk.lehet azért mert én is hasonlo képp vagyok csrtk engem idõsebnek néznek 2 évvel :D

szia nekem határozottan bejönnek az ilyen fiuk.lehet azért mert én is hasonlo képp vagyok csrtk engem idõsebnek néznek 2 évvel :D
A kérdező hozzászólása: és az nem gond, hogy kicsivel fiatalabbnak nézek ki?
mielõtt elõször találkoztunk a barátommal, csak képeken láttam. sokkal fiatalabbnak tûnt a koránál. mikor elõször megláttam élõben, azthittem elájulok. a teljesen sima bõr, a vékony arcocska, meg a szép barna szemek.. tudod-e, hogy butaságot kérdeztél ? :) mindenkinek más tetszik. biztosan rengeteg lánynak pont Te ! C:
Helló én is ien gyerekarcú vok meg alacsony is fiatalabbnak nézek ki de eddig sose volt bajom a csajozással :P 17/F
nem baj ha fiatalabbnak tûnsz, majd amikor 35 leszel örülsz hogy fiatalabbnak nézel ki
A kérdező hozzászólása: Örülök hogy a leírásom alapján így látjátok! És nagyon megnyugtatóak a válaszok, Köszönöm szépen! :)
nekem is bejöönek az ilyen srácok!! szerintem az nem baj ha ilyen az arcod :P
Én hallottam már ilyet! Nekem sokan mondták mikor terhes voltam, hogy ne szedjek sokáig vitamint mert nagy lesz a baba!
osztom azt a véleményt hogy nincs szükség terhes vitaminra 2 gyermekem van mindkettõ egézséges pedig mindkettõt 30 felett szültem kis odafigyeléssel a táplálkozásban és nem lehet baj
Hogy ez mekkora hülyeség... én még mindig szedem, most vagyok 35 hetes és nem nagy a baba, hanem teljesen átlagos. Sokan cáfolják már ezt a vitamintól nagy lesz elméletet. Czeizel Endre szerint is max. 300 grammal lesz nagyobb, ami lényegesen kisebb "baj", mint egy esetleges rendellenesség, pl. a jódhiányból következõen.
Nekem ezt a másikra mondta a doki, hogy ugye nem szedek Elevitet? Mondtam még a másikat sem. Erre mondta, hogy helyes. Vasat szedtem, C-vitamint, a magnézium tabiktól kivert a víz, azt nem is szedtem... :(
Olvastam valahol, hogy többet között azért találták ki a terhes vitaminokat, hogy óriásbébik szülessenek. Nem hülyeség.
Mostmar tenyleg szornyu olvasni a sok butasagot... A dokinak, hogy lesz penze a recept nelkul kaphato vitamin bogyokbol??? Nem olyan gonoszok ezek a dokik hogy sok vitamint beszedetnek velunk azert mert szart se er, de viszont penz... Recept nelkul hogy??? A folsav is recept nelkuli... A doki a recept utan kap x szazalekot. Gyermekorvos vendegem magyarazta ezt el. + alap fizujuk van amit az onkormanyzat felajanl. De ahhoz hogy nalunk praxist vezessen az elodjetol a jogot at kell vasarolni x millioert. Ez nalunk igy mukodik. Ezzel az x millioval felel a praxisaert. A dokinak veny nelkuli szarokbol nincs penze. A gyartonak igen... Nem szedek vitamint, de nem azert hogy csunya gonosz gyartonak ne legyen penze... Vagy mert " hulyeseg" mert ugyse hat... Dehogynem es nem csak az elso 12 hetben...
Ja és nálunk is csak a 12. hétig ajánlják a dokik, de ha utánaolvasol ott is le van írva, hogy a 12. hét után már nem segít a babán, maximum rajtad. Nem vagyok ellene, én is szedtem a Gravidát, de amikor mondtam a dokinak, hogy nem bírom szedni, mert kihányom, azt mondta nem baj, már úgy sincs semmi értelme.
Hát az érdekes, mert nálunk pl. a védõnõnek a terhesvitamin gyártók finanszírozzák a külföldi utazgatásaikat. Szórólapot, mintaterméket osztogat, hidd el nem ingyen. De nekem mindegy, aki akarja szedje, baja nem lesz tõle.
Bizonyított tények hegye. Csak mert te azt mondod? Na ne már. Nyilván aki szedte az megpróbálja magát megnyugtatni, hogy nem volt felesleges. Azért ajánlja a sok orvos, mert ebbõl van pénze! A bizonyított tényeket pedig a terhes vitamin gyártó cég kutatói bizonyították, nem fogják azt mondani, hogy ez hülyeség, felesleges, mert nekik is ebbõl van pénzük. Persze, ártani nem árt, de a 12. hét után semmire nem jó, mivel a súlyos rendellenességek már kialakultak eddig, ha lesznek. A 12. hét után már hiába szeded, ha baj van akkor már baj van, ha nincs, már nem is lesz.
"Tulajdonképpen anyáink, nagyanyáink idejében nem voltak ilyen vitaminok, mégis egészségesen hoztak minket a világra. :) " Tulajdonképpen nagyanyáink idejében sem volt ultrahang, mégis egészségesen hoztak minket világra :) Akkor kedves kérdezõ, ugye te sem jársz el ultrahangra, semmilyen egyéb vizsgálatra, sõt, semmi olyan modern, ördögtõl való huncutságot sem veszel igénybe, mint pl. mosógép, eldobható pelenka stb stb? :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! :) Tulajdonképpen anyáink, nagyanyáink idejében nem voltak ilyen vitaminok, mégis egészségesen hoztak minket a világra. :)
Szia!"relative Téraránytalanság miatt" nem tudtam megszulni a Fiam ez van a zaronkon. Mikor megszuletett a fiam masnap kaptam kezbe es a feje tiszta veralafurasos volt, parom mutatta az elotte ejjel keszult kepeket es a feje a csucsfejek cimu filmre hasinlitott (mint egy vakumos baba) csak neki a csucs egy ilyen vizes odema volt. azt mondta a csecsemos, hogy a fajasok alatt ahogy preselodott lefele a csont "torte" a fejet... Nem lett bajunk, de en hetekig nagyon szarul ultem, alltam... A szemerem csontom es a farcsontom iszonyatosan fajt. Allitolag ilyenkor van az hogyha ne adj isten lecsuszott volna a szulocsatornaba es nem bir kibujni eltorik a vallat... Nem tudom ilyen tenyleg letezik-e de budos nagy panik lett mikor szoltam hogy torik a csontom. Minden fajas alatt olyan volt mintha a szemerem csontom szakitanak ki. Eloszor azt hittem normalis es csak tagulok... En is ugy tudom, hogy folsavat kell szedni hogyha egyebb vitamint nem szedsz... Es a verkepzeshez is hozzajarul amivel en amugyis eleg csovesen allok, azt mondjak hogy a terhesseg alatt tuti befuto vagyok egy transzfuziora...
Azért ajánlja a gyártó, hogy minél többet vegyél belõle. Egyedül a folsav szedése fontos a terhességnél. Ezek a vitaminok csak arra jók, hogy mindenbõl több legyen a szervezetedben. A baba úgyis elveszi magának tõled, ami kell neki, terhes vitaminok nélkül is. Ha ezektõl több van benned, többet vesz el, ezért lesz nagyobb súlya. Arra jók ezek, hogy te ne legyél rosszabbul, ne szenvedj hiányt a baba miatt. Terhesség elõtt teljesen felesleges szedni, az elsõ 12 hét után szintén teljesen felesleges. Csak hát a gyártónak ebbõl van pénze.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló!A dokimnak sansza nem lett volna megsérteni, ugyanis már 2 hete megbeszéltük(az én felvetésemre)hogy addig is, , amíg meglesz a terheléses vérvétel eredménye, visszaveszek a szénhidrát bevitelbõl.A folsavval kapcsolatos infód is megdöbbentett, (mert tényleg mindennek alaposan igyekszem utánajárni)azt gondoltam, hogy végig nagyon fontos a terhesség alatt. 14es válaszoló!Akkor Téged is jól beparáztattak.Lehet hülye kérdés:de ugye ténylegesen nem törte szét a babád a medence csontodat??? Ezt az "ideális hízásos" dolgot nem igazán értem, mert ugye ez testalkattól is függ.Van, akinek 12 hetesen is óriási hasa van, és van, akinek a végén is alig van valami.Én személy szerint az elsõ 8 hétben csúsztam meg, egyszerûen nem tudtam kontrollálni, olyan éhségrohamok törtek rám, hogy úgy éreztem:mindjárt elájulok és evés után sem éreztem magam jóllakva.
Lehet a dokid nem akart megsérteni és arra célzott, hogy ideje visszafognod az evést, márha tényleg annyit híztál. Ha sokat eszel akkor nincs szükésged terhesvitaminra valóban. az meg hogy folsavat írt fel megint egy baromság mert a folsav szedése teherbeesés elõtt 3 hónappal és a megtermékenyüléstõl számított 17. napig szükséges, onnan már felesleges...
En femibiont szedtem + magneb6 3*2 es a 42 hetre mertek 5 kilot azt hittem elsirom magam azt mondtak combcsont alapjan 60 centi lesz a fiam... Latvanyossag voltam a korhazba az utolso vizsgalatomnsl az osszes osztalyos orvos bent volt valami egyetemi magantanar vizsgalt aki az atyauristent jelentette naluk... A csaszar mutetemnel 14 ember volt ben abbol 4 csecsemos mert ilyen lobebi mar reg szuletett ed ha komplikacio adodna akkor tudjanak cselekedni rogton... 14 orat vajudtam elotte mert en hul.ye kitalaltam hogy szuljunk huvelyin... Aztan ereztem hogy a gyerekem szettori a medence csontom... Mire megszuletett csak 4310 volt es 58 centi... Igy se lett kicsi de most inkabb csak folsavat szedek es a vitamint megoldom a gyumikbol... En 20 kilot hiztam az elsonel most 10 hetes vagyok 3 kilo lement...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Nagyon örülök, hogy válaszoltál!Én személy szerint "felfelé" pontoztalak. :) Én 38 éves vagyok, elsõ terhességem.Az eredményeim(vér, vizelet, EKG, UH, magzati szívUH)olyan tökéletesek, mint 20 évesek sem voltak!!!Pont ezért tettem fel a kérdést egyébként, mert azt gondolom, hogy ez nagyrészt a terhesvitaminnak köszönhetõ és nem tudom, abba merjem-e hagyni.Te hány éves vagy?
Én az ilyen vitákba bele sem szállok, most is le lettem pontozva, csak mert a kérdésedre válaszoltam. Aki akarja szedje, aki meg másféle módon viszi be, az vigye be úgy. Nem terhesvitaminnal vittem be a vitamint a szervezetembe, de a doki ugyanazokat felírta, más formában. És teszem azt aki szedi, honnan tudja mit raknak még bele? Mindegy is... A babámnak semmi baja a hasamban, mert nem szedem az annyit reklámozott "vitaminokat" :)
A kérdező hozzászólása: Ha mindenkinél máshogyan mûködik ez, akkor mire alapozza a doki?Nem is értem.Én is olvastam rémtörténeteket arról, hogy a terhesvitaminok óriási babákat eredményeznek.De gyakorlatilag már terhesség elõtt 3 hónappal, és egészen szoptatásig javasolja a gyártó.
Végig szedtem vitamint, vasat és magne b6ot. Nekem ismerõsök rémisztgettek, hogy mekkora lesz a gyerekem. 20 kg-t híztam a babával. 3580 grammal és 55 cm-vel született meg a fiam, és a kórházból -14 kgvel jöttem haza. Nekem 2 orvosom volt. Az egyik azt mondta, hogy sok a 20 kg hízás, a másik nem foglalkozott vele... Ha gondolod kérdezd meg a védõnõt, õ mit tanácsol, esetleg másik orvos tanácsát is kérd ki.
A kérdező hozzászólása: Magne B6-al nincs problémám, mert 11 hetesen ügyeleten kötöttem ki nagyon erõs vérzéssel és akkor javasoltak napi 3x1et.Késõbb volt 1 alkalommal barnás folyásom és akkor meg is emelték 3x2re.Nem fáj a hasam, nem keményedik, minden ok.Tegnap azt mondta a doki, mikor döbbenten néztem rá, hogy a baba ilyenkor már teljesen ki van fejlõdve és már csak nõnie kell.Bevallom, kicsit lelkiismeret furdalásom van, mintha "elvették volna" a babámtól s vitamint.Persze ezentúl sokkal több vitamint és ásványi anyagot fogok bevinni a szervezetembe.Csak az orvos javaslata furcsának tûnik.
A kérdező hozzászólása: Tök megijedtem, mondjuk valóban nagyobb a fiam súlya az ilyenkor szokásosnál állítólag, és én is elég sokat híztam.A Magne B6-ot szedhetem ugyanúgy de felírt a doki folsavval kombinált vas tablettát.
Egyik vitamin sem fontos, míg nem hiányzik. Vagy tudjuk a a bevitt táplálékkal pótolni, vagy nem. Nem tudom mit tennék akkor, ha mondjuk valamilyen vitaminhiány vagy ásványi anyag hiány miatt baj lenne, és én tehettem volna ellene, mondjuk szimplán egy magzatvédõ vitamin szedésével. Hallottam errõl a "túl nagy lesz a baba" teóriáról. Gravidát szedek én is. 24 hetes kismama.

17 hetesen, 4. gyermeknél már nagyon éreznem kéne a mozgását a babának? Mert most már meg vagyok ijedve mert szinte nem is mozog. Az előző babám ilyenkor már sokat mozgot létezik hogy ilyen nyugodt?

Legjobb válasz: Persze, lehet, hogy nyugis baba. Én is alig éreztem, igaz már a 13. héttõl éreztem valami mozgás-szerût :)) Hol tapad a lepény? Ha elöl, akkor kevésbé érzõdik :)) Azért nagy mozgásra ne számíts, csak kis rebbenésekre, még picurka :))

Persze, lehet, hogy nyugis baba. Én is alig éreztem, igaz már a 13. héttõl éreztem valami mozgás-szerût :) ) Hol tapad a lepény? Ha elöl, akkor kevésbé érzõdik :) ) Azért nagy mozgásra ne számíts, csak kis rebbenésekre, még picurka :) )
A 22-ik hétig van idõd megérezni.
en most vagyok a 17 ik hetben es a 3 ik babamat varom de meg en sem erzem mozogni.remelem par nap mulva mar megmozdul mert mar kezdek en is idegeskedni elozo terhessegemnel ilyenkor mar mozgott a fiam.
Szia! A 3. babát várom, majdnem 17 hetes voltam, amikor elõször éreztem. Figyelnem kellett rendesen, és minden nap kínszenvedés volt, mert csak az esti pihinél éreztem, hogy talán mozog. Közben mindenkinek elege volt, mert hisztiztem, hogy miért nem mozog már, mibaja? Az elsõt 20. héten, a másodikat 16. héten éreztem. Tehát nyugi, az is lehet, hogy még várnod kell 1-2 hetet. Sok boldogságot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!