Találatok a következő kifejezésre: Mért ilyen is marad (132 db)

Mért ilyen? ilyen is marad vagy megváltozik?

2 hete járok egy sráccal multkor voltunk egy tónál ott leültünk vagyis csak én mert ? elöször nem akart leszálni a bicikliéröl de végül leszált és mellém ültt és alig akart mondani valamit de végül sikerült és monta hogy megismer egy lányt akkor van amikorrá jönn az 5 perc és lesmárolja és ez már volt de ugy éreztem hogy zavarban volt meg elmesélte hogy levelezet vele egy csaj és kérdezte a csaj jár e vele és ? azt monta hogy nem mert vagyok neki én,ezt mért monta el? SEGITSÉG

Legjobb válasz: Huhh, ha ezt a magyar tanárod elolvasná... Most akkor smárolt egy csajjal, mikor már veled járt vagy mi van? Ezeket azért mondja el, mert õszinte akar lenni veled. Ha nem szeretnéd az ilyen dolgait hallani, akkor mond meg neki, hogy ne mondja el, csináljon amit akar, de te nem akarsz róla tudni.

Huhh, ha ezt a magyar tanárod elolvasná... Most akkor smárolt egy csajjal, mikor már veled járt vagy mi van? Ezeket azért mondja el, mert õszinte akar lenni veled. Ha nem szeretnéd az ilyen dolgait hallani, akkor mond meg neki, hogy ne mondja el, csináljon amit akar, de te nem akarsz róla tudni.
A kérdező hozzászólása: az én anya nyelvem nem magyar ugyhogy kussssss
Na igen elõször meg kéne tanulni legalább a jó édes anyanyelvünket, mert ez a mértékû hülyeség már nekem fáj... Mondjuk az olvasottak után nem is lepõdöm meg hogy ilyen alakokkal hoz össze a "véletlen" valahogy az azonos nívón lévõk vonzzák egymást!
A kérdező hozzászólása: igen járunk és mindenkitöl elnézést hogy enyire érthetetenül irtam le ELNÉZÉST
De már jártok, nem? És csókolóztok is. Akkor mi a baj? Két csók között pedig beszélgessetek, hogy megismerjétek egymást :)
A kérdező hozzászólása: még meg kell szoknia hogy járunk amikor nem jártunk nem smárolt le
huuuuuh ez nekem is bonyolult:D :) ))) XD szóval a pasidnak kell egy kis idõ mig megismer egy lányt aztán mig "megismeri" lehet hogy ha rájön az 5 perc lesmárolja?????? hát ha igy van akkor épp elég baja van a pasidnak, egyszer kell megismerjen valakit aztán utána smárolgasson...szerintem:P ha ilyen lenne valaki aki megakar engem ismerni akkor helybõl elküldeném a sunyiba...nehogy már a nyúl vigye a puskát...megakar ismerni, de idõ kell neki s idõ közben mig ismerget lesmárol? :D hát szerintem kutyából nem lesz szalonna, már nem azért...
A kérdező hozzászólása: elmonta hogy amikor megismer egy lányt(engem) akor kell egy kis idö amig megbarátkozik a gondolattal de amig megbarátkozik a gondolatal van amikor csak ugy lesmárol(engem)
oké még most sem megy. Könyörgöm, egész mondatokat!
esküszöm megpróbáltam. próbálkoztam vagy 5 percig, de nem sikerült. nem bírom összerakni, hogy mi történt.
A kérdező hozzászólása: engem smárolt le, hogy tudjam hogy elöször megismeri a lányt és utána mennek a dolgok de azért vann hogy lesmárolja
De minden nyelvben van vesszõ, pont vagy tévednék?

Mellszívóval fejem a tejet, reggel és este, de csak kb.90-90 ml van. Szerintetek melyik fejést hagyjam el? A reggelit vagy az estit? (Sőt, hamarosan el is szeretném apasztani, mert ilyen kevéssel már nem szeretnék bajlódni. )

Legjobb válasz: Szerintem egyiket sem, én örülnék, ha ennyi lenne...ez még szerintem nagyon sok ahhoz, hogy elapaszd de a te döntésed. Én napi 3-szor fejek, plusz éjszaka és reggel szopik, de amikor fejek a kettõbõl jön le összesen 40 ml. Még mindig fejem mert az anyatej nagyon tápláló, ráadásul ki is spórolok a tápszer árából.Ha már nagyobb a babád 1-2 éves, akkor sem ártasz vele, ha anyatejet adsz neki és nem tehén tejet, sõt.... A kisfiam mondjuk még csak 4 hónapos. A te babád mennyi idõs?

Szerintem egyiket sem, én örülnék, ha ennyi lenne...ez még szerintem nagyon sok ahhoz, hogy elapaszd de a te döntésed. Én napi 3-szor fejek, plusz éjszaka és reggel szopik, de amikor fejek a kettõbõl jön le összesen 40 ml. Még mindig fejem mert az anyatej nagyon tápláló, ráadásul ki is spórolok a tápszer árából.Ha már nagyobb a babád 1-2 éves, akkor sem ártasz vele, ha anyatejet adsz neki és nem tehén tejet, sõt.... A kisfiam mondjuk még csak 4 hónapos. A te babád mennyi idõs?
Szerintem 90 ml sok. Nekem ha lejön 10 egy fejésre, már ugrálok örömömben. Napi 30 ml-reket fejek, pedig rendszeresebben csinálom, mint te. Szóval, szerintem ez nem kevés, én nem apasztatnám el a helyedben. Amúgy, ha nem szoptatsz és nem fejsz, egy hét alatt magától is elapad a tejed.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok, én is így spórolok a tápszeren, hogy tejjel egészítem ki. Régebben kb 6-700 ml volt, napi 5 fejéssel, de mostmár egyre többet megyek el itthonról, és nem tudok napközben fejni, és így (reggel-este) rendszeresítettem be. Ikrek vannak, 9 hónaposak, elsõ perctõl kezdve fejtem, de kitartok továbbra is. Köszi a válaszokat!!
A kérdező hozzászólása: Jaa és az is fõ tényezõ, hogy lehetõleg ne nyílt területen legyen, mert kicsit hideg van hozzá.. KÖszi!
Romkocsma? ;) pl Szimpla, ez rohadt jo hely, ott el tudtok vonulni a bnõddel ;) az uránia fele van, de ha ráguglizol v fb-n megkeresed ugy is jo
Esetleg valamelyikõtök szobája?:)

Van egy lovam aki ménesben volt tartva, de kezelhető meg minden és félek hogy más lovak után elkezd futkározni mert egyszer csinált már ilyet, sőt "enyhén" bakol is és már egyedül van nálunk. Vagyis a kecskékkel. Mit tegyek?

Legjobb válasz: foglalkozz vele sokat, nem pont egybõl lovaglásra gondolok, hanem séta, szeretgetés.. édesgesd magadhoz. most már te vagy neki és nincsenek ott a "lótársai" elõtt utóbb tudja hogy ha te megjelensz akkor az jó, mert lesz társasága és szeretgetést is kap.

foglalkozz vele sokat, nem pont egybõl lovaglásra gondolok, hanem séta, szeretgetés.. édesgesd magadhoz. most már te vagy neki és nincsenek ott a "lótársai" elõtt utóbb tudja hogy ha te megjelensz akkor az jó, mert lesz társasága és szeretgetést is kap.
Ha egyedül van akkor te vagy az õ "ménese" rengeteget kell ilyenkor foglalkozni vele ahogy a lótársai is tennék :) (ne csak lovaglásra gondolj!)
A kérdező hozzászólása: Sokszor simogatom és egy héten min. 1szer kiviszem sétálni hogy legeljen, de akkor ez a baj?Mert többször kéne babusgatnom, hogy ne legyen hülye más lovak kõzelében?
A kérdező hozzászólása: 3 lovam van abból egy póni:) Kõszi hogy segítettél:)

Aki már csinált ilyet hogy a konyhából szobát csinált és a konyha átkerült az előszobába annak mennyi volt a költsége? Mert mi is ilyet csinálnánk csak kíváncsi vagyok így a szerelési költségekre meg a munkálatokra?

Legjobb válasz: Társasház vagy családi? Mert ha társas, nem biztos, hogy a víz-szerelvények ugyanott mennek az alattatok lakónál is... az macerásabb, sõt sok esetben kivitelezhetetlen is (ráadásul engedélyköteles, ha feljelent a szomszéd, visszaállíttatják veled az eredeti állapotot).

Társasház vagy családi? Mert ha társas, nem biztos, hogy a víz-szerelvények ugyanott mennek az alattatok lakónál is... az macerásabb, sõt sok esetben kivitelezhetetlen is (ráadásul engedélyköteles, ha feljelent a szomszéd, visszaállíttatják veled az eredeti állapotot).
Ha abba gondolok bele, hogy nálunk tavaly a 3, 5nm-es fürdõszoba és az 1nm-es wc vízvezetékcserével, burkolással 400e-bõl jött ki, (ebben benne volt a munka és az anyagdíj, átlagos árkategóriájú anyagokkal), akkor az, amirõl írsz simán 500e föltt lesz, talán az 1milliót is közelítheti. 50-100e-ért kizárt, hogy ezt megcsinálja valaki. Gondolj bele, jó ha ennyi csak a burkolás! A vízvezetéket akkor 15eFt/kiállás áron csinálták, ha nem kértél róla számlát + anyagdíj. De még a lefolyót is át kell tenni. A bontásról, falazásról, vakolásról, konténerrendelésrõl nem is beszélve. Egy kisebb konténer már 10e-nél kezdõdik, ami nektek nem is lesz elég, ha falat bontotok. És akkor hol van már az 50e?!
Ebben benne van a konyhabútor. A régi konyhában el kellett záratni a gázt, lezárni a vezetékeket. Pincében lett elvezetve a csõvezeték, önkormányzat kérte, hogy cseréljük is ki. Nekünk az engedélyeztetésnél a szomszédokkal is gond volt. Mi nem vezettettük át a gázt, villanytûzhely lett pl. azt is meg kellett venni, így nem tudom, hogy mennyi lenne a gázvezeték. Nálunk átkerült a konyha a lakás másik felébe.
A kérdező hozzászólása: Neked még kellet ien szekrényeket venni meg iesmiket? de nektek mi került 1 millióba? nekünk csak egy kis konyha van amit át szeretnénk rakni az elõszobába. És vannak jó vízvezeték szerelõismerõseim én olyan 50000-100000 FT-ra számítok.
Majdnem 1 milliónál álltunk meg, amikor a konyhát a nappaliba tettük, és a konyhából szobát csináltunk. Ebben minden benne van.
A kérdező hozzászólása: Nekem van konyhabútorom akkor ágy szekrénysor meg parketta is van meg ienek nekem csak a szerelési munkát kénr kifizetnem meg a festést. ennyit kéne kifizetni. meg az anyagokat.
jajjj, hát egy normális konyhabútor gépekkel kezdõdik ott h 500ezer. ha tényleg szép szobát és praktikus, normális konyhát szeretnél, akkor 8kiló-1milla környékén gondolkodj. ha teszkósat, akkor elég az 5 kiló is. ízlés dolga...
Ez sok mindentõl függ. Pld. hogy hol helyezkednek el a fõcsövek, amibe be kell kötni a vizet, a gázt, stb... Szerintem alsó hangon is durván 3-500 ezer Ft közötti költség (tapétázással, festéssel, padlólapozással együtt, persze igényesen megcsinálva).
A kérdező hozzászólása: társasházi lakás és a földszinten lakunk szóval probléma nem lenne belõle csak a költségekre vagyok kiváncsi hogy kinek mennyibe volt ez az egész.
Nekünk 2, 5 millió volt. Falakat is mozgattunk, csövek is új helyet kaptak, ugye a konyhává avanzsált szobában csempézni is kellett, stb. Mi is cseréltünk konyhabútort is közben és az összes munkadíj is benne van ebben az összegben.

Az igaz hogy a nagyon féltékenyek azért ilyenek, mert õk is ezt csinálták, csinálják de azt már nem akarják hogy a másik is félreléphessen, csak õk?

Tehát ezek önzõ, uralkodó emberek, mivel magukból indulnak ki (kevés az empátiájuk), ezért azt feltételezik mindenkirõl hogy megcsalja õket, amikor a másik valami önállóságot mutat vagy úgy viselkedik mint sajátmaga amikor megcsal valakit?

Legjobb válasz:
A féltékenység nem függ attól, hogy másfelé is orientálódik valaki. Félénkebb zárkózott emberek azért féltékenyek, mert megfelelési kényszerük van, és amint egy másik sráccal lálátják akár csak beszélgetni, a zárkózott emberünk elkezd belül örlõdni, pontosan a megfelelési vágy miatt, és mivel zárkózott természetû, nem mer szólni a lánynak. Tehát a kettõ nem függ össze egymással. Írrad, hogy van egy fiú, aki meglehetõsen laza erkölcsû ebben a témában. Ezzel a laza erkölcsû emberrel, neked semmi dolgod sincs az életben. Nyugodtan megmaradhat neked a lány barátsága, ne érezz bûntudatot, ebbõl te nem jöhetsz ki rosszul. A laza erkölcsû fiú ha mérges lesz rád, akkor sincs vész, mert ha olyanviszonyban vagy a lánnyal, és a fiú meg akar pl verni, a lány a te védelmedre kel, hiszen a nõk úgy általánosságban nem díjazzák ez erõszakot. Ha viszont bántódásod esik, biztos vagyok benne, hogy ott hagyja a srácot, mert a barátság sokkal idõtállóbb kötelék. A szerelem, csajok, pasik jönnek-mennek, de a barátságnál ez nem így mûködik Remélem segítettem. 17f

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A féltékenység nem függ attól, hogy másfelé is orientálódik valaki. Félénkebb zárkózott emberek azért féltékenyek, mert megfelelési kényszerük van, és amint egy másik sráccal lálátják akár csak beszélgetni, a zárkózott emberünk elkezd belül örlõdni, pontosan a megfelelési vágy miatt, és mivel zárkózott természetû, nem mer szólni a lánynak. Tehát a kettõ nem függ össze egymással. Írrad, hogy van egy fiú, aki meglehetõsen laza erkölcsû ebben a témában. Ezzel a laza erkölcsû emberrel, neked semmi dolgod sincs az életben. Nyugodtan megmaradhat neked a lány barátsága, ne érezz bûntudatot, ebbõl te nem jöhetsz ki rosszul. A laza erkölcsû fiú ha mérges lesz rád, akkor sincs vész, mert ha olyanviszonyban vagy a lánnyal, és a fiú meg akar pl verni, a lány a te védelmedre kel, hiszen a nõk úgy általánosságban nem díjazzák ez erõszakot. Ha viszont bántódásod esik, biztos vagyok benne, hogy ott hagyja a srácot, mert a barátság sokkal idõtállóbb kötelék. A szerelem, csajok, pasik jönnek-mennek, de a barátságnál ez nem így mûködik Remélem segítettem. 17f
Kérdezõ, jól leírtad. A pasas hûtlen és magából indul ki. Nyakon öntve egy jó nagy adag önzõséggel, egoizmussal, uralkodó hajlammal. Az ilyenek mindig megtalálják az önbizalomhiányos, akaratgyenge nõket, akik aztán a szolgájuk lesznek. Ha tényleg kedveled a lányt és jót akarsz neki, akkr felhívod a figyelmét arra, hogy a pasija szharul bánik vele. Sokszor sokat kell puhítani õket, hogy eljussanak a szakításig. Természetesen azt neked kell megítélned, hogy meddig mész el, mennyire fontos neked a lány. Ha nem annyir, vagy látod, hogy a csaj menthetetlen, akkor jobb nrm belefolyni.

Az ilyen nagy kajla "férfik" mért kezdenek ki már a 13 évesekkel is? Felháborító!

A lányom ma ment el itthonról a barátn?jéhez, én pedig az ablakból figyeltem. A szembe szomszédnál laknak ilyen füves "gyerekek" és itt szoktak bandázni a házuk el?tt. Amikor ment el a lányom, az egyik fiú aki olyan 18 körül lehetett odaszólt neki, hogy "Nyaliznám a nyalidat" meg olyanokat mondott neki, hogy "Jól nézel ki, mondtam már? Mehet egy gyors menet?" Már majdnem kirohantam a férjemmel hogy állítsuk le ?ket, de aztán láttam hogy a lányom gyorsan elbiciklizett. Nagyon megijedtem. Mért van az, hogy az ilyen kisebbeket is már zaklatják? A lányom még csak 13 éves.

Legjobb válasz: Én csak azt tudom elmondani, ami nálunk van. Szóval, az itteni 13 évesek már 13 éves korukra rég átestek a szüzesség elvesztésén, és elfogyasztottak jó pár pasit. Itt ezek a nagy fiuk azért vannak velük, mert még butuskák és lehet õket hülyíteni. Nem egyszer volt az ismijeim közt is olyan akire rájött a "görcs" és felhívta valamelyik kislányt. Azok persze készségesen adták is magukat. Aztán azzal versenyeztek, hogy 8.ra ki mondhatja el magáról, hogy lefeküdt xy hû de menõ fiúval. Mivel ez egy kisváros, vannak azok a menõ pasik, akikkel fúú de menõ lefeküdni. Ez pár éve megy így nálunk, mikor én még 13-14 voltam eszembe sem jutott még a csók sem, nem hogy más dolgok. 20/L

Én csak azt tudom elmondani, ami nálunk van. Szóval, az itteni 13 évesek már 13 éves korukra rég átestek a szüzesség elvesztésén, és elfogyasztottak jó pár pasit. Itt ezek a nagy fiuk azért vannak velük, mert még butuskák és lehet õket hülyíteni. Nem egyszer volt az ismijeim közt is olyan akire rájött a "görcs" és felhívta valamelyik kislányt. Azok persze készségesen adták is magukat. Aztán azzal versenyeztek, hogy 8.ra ki mondhatja el magáról, hogy lefeküdt xy hû de menõ fiúval. Mivel ez egy kisváros, vannak azok a menõ pasik, akikkel fúú de menõ lefeküdni. Ez pár éve megy így nálunk, mikor én még 13-14 voltam eszembe sem jutott még a csók sem, nem hogy más dolgok. 20/L
Szegény kislány. Nem tudom miért hülyülnek meg ennyire a fiatalok. Mit élveznek azon, hogy a náluk sokkal fiatalabb lányokat zaklatják. Gondolom a többi idióta meg röhögött a társuk beszólásán...
Gondolom, megijedt a leányzó...a rossz az, hogy ezek alapján vajon egy tinilány fejében milyen kép alakul ki a pasikról?
Nálam még szerencsére nem volt ilyen!! Hála Istennek!! De én biztos bevertem volna neki egyett a te helyedben
Én a helyedben leküldtem volna apukát rendet rakni, csakhogy tudják a kis szarosok, mi merre hány méter. nem férfiak ezek, hanem nagypofájú hülye kamaszok, akik élvezik, hogy inzultálhatnak egy kislányt. tettleg zaklatni nem hiszem, hogy fogják. ne félj, egy huszonéves nõnek nem mernének beszólni... utálom én is az ilyen tuskó kölköket. az én gyerekem tisztelni fogja a nõket, az tuti!!!
Sajnos a mai fiatalok ilyenek.... korombeliek mind meghülyülnek és nem jár máson az eszük, csak a pián, drogokon, bulikon, szexen... és hogy a kisebbeket piszkálják.... Én is csodálom hogy a férjed így "birta" azért én is biztos ott helyben ütöttem volna agyon õket ha az én gyerekemet zaklatják 18L
És mit mondtak a kölkök? gondolom majd maguk alá szartak és csak hebegtek-habogtak.. apukának már nem mernének olyat beszólni, mint a kislánynak:D
Hát ha apukának olyat szoltak volna tuti apuka egy jobbossal és egy balossal jol megnyalizta volna õket :DDDD 18L
Ez gyakori errefelé is... sok az ilyen ember
Ha a rendõrségre mégy a férjed is megütni a bokáját. Mert garázdaságnak számít, hogy megütötte a gyereket. Nálunk olyan volt, hogy 3 roma neki ment egy srácnak és nem jelentették fel a romákat, mert a gyerek vissza ütött, és garázdaság. Hát könyörgöm, most állta volna, hogy megölik vagy mi? A kérdésedre válaszolva, az ilyen lányok már nõiesek és ideálisak a kancula fiuknak, akik tudják hülyíteni õket. Sok ismerõsöm van, akik 20 on felül vannak és 13 éves barátnõik vannak, mert azok, ahogy õk mondják "úgy mozognak ahogy én akarom". Hát... ez elég szomorú :( 20L
Ugye jól értem a kérdést? Nem azt kérdezted, hogy együttérzünk-e, meghogy szörnyûnek találjuk-e. Csak mert sokan erre válaszoltak. (Amúgy igen). Nem azt kérdezted, hogy mit csináljatok, mert mások pedig erre válaszoltak. Ha mégis ez a kérdés, akkor nem tudom. Rengeteg dolgon múlik. Figyeld, hogy reagál a lányod, hogy alakul a helyzet, és ha szükségesnek látod, akkor lépjetek közbe. Biztos jót tesz, ha látja, hogy szövetségesei vagytok, és szükség esetén megvéditek, de ha saját maga oldja meg a problémát, azaz megtanulja megvédeni magát, abból jön ki a legjobban. Összetett kérdés, a lényeg, hogy figyeljetek oda a lányotokra, de ezt úgyis megteszitek. A kérdés az volt, hogy miért kezdenek ki vele, miért zaklatják. Erre csak néhány korábbi válaszoló utalt. A válasz sommásan elintézhetõ azzal is, hogy mert bunkók stb., csak ez elkerüli a lényeget. Arról van szó, hogy egy 13 éves lány bizonyos szempontból már felnõtt. Lelkileg még aligha, és testileg is csak részben, de már gyakran kialakulnak mindazok a dolgok (nõies arc, formás cici és fenék --- ez számít, az teljesen mindegy, hogy használ-e alapozót meg szempillaspirált), amelyek felkeltik a férfiak szexuális érdeklõdését, és többnyire õk is elkezdenek érdeklõdni a fiúk iránt. Mostantól kezdve ez --- tetszik, nem tetszik --- így lesz, amíg érett korára meg nem szottyad. Olyan probléma ez, amivel meg kell tanulnia együttélni. Lesznek mindig fiúk, akik beszólogatnak, lesznek akik szexuálisan próbálnak közeledni feléjük, és persze az udvarias gesztusokat is meg fogja kapni stb. Van sok kihívás a csinos lányok életében, de talán még mindig jobb dolguk van, mint azoknak, akinél alig fognak próbálkozni a fiúk az egész életük során.
Nekem egy 17 éves fiú írt..Hogy tettszem neki meg minden, de õ nem igy írta , van normális is:D:D:D 13/L
Én a suliban nap, mint nap ezt hallgatom a hülye tiniktõl... Borzalmas, lépten nyomon a legtöbb fiú, akit lehetne megb.szna... Szörnyû... 20/L (OKJ-s képzésen vagyok)
én 14 vagyok de nálam próbálkozott egy 32 éves ember is nemrég és mondtam , hogy 14 vagyok õ meg mondta , hogy nem baj és mondtam neki , hogy bocs pedofilokkal nem tárgyalok és otthagytam. nem tom miért mert nem öltözködök ribancosan. és a viselkedésem se olyan... az ilyen emberektõl kiakadok nagyon :S
A kérdező hozzászólása: Hazajött a leányzó és azt mondta, hogy beszélni szeretne velem. Elmondta ezeket, kb. könnyes szemmel. Eléggé megijedt :S Megvigasztaltam... De nem lehetünk mindig a háta mögött, mert már nem olyan kicsi. És ezt Õ sem szeretné, megmondta nekem. Egyébként Õ sem öltözködik nagyon kirívóan. Szereti a színes cuccokat, farmert stb... Sose vett még el miniszoknyát, nem sminkeli magát. Igaz már kezd formásodni...
Az én bnõm is 13.Anyjánál nyári munkázik egy boltban a városban.É sott vannak ilyen munkások és azok is cseszegetik h milyen kis szexi vagy...aztán egy nap pár haverommal odamentünk (vipera el volt rejtve táskában) és amikor nem volt ott senki megmondtuk nekik h szét lesznek tépve...ennyi....többet nem volt ilyen... Az tanácsolom h menjetek oda és rúgjátok le a szájukat...nem a legnyugisabb módja...de az ilyen helyi mû májerek csak ebbõl értenek...de 13 éves kiscsajnak meg nehogymár ilyeneket magyarázzanak....15/f
Nagyon szomorú dolog, hogy vannak ilyen férfiak, akik kikezdenek egy 13 éves kislánnyal! Szörnyû!!!!!
Nem szeretnék provokálni senkit, de az utolsó elõtti válaszolóval nem értek egyet: Miért röhögné ki a rendõrség. Az õ szlogenjük (tudtommal) a : "SZOLGÁLUNK ÉS VÉDÜNK". Tehát kötelességük megvédeni (is) az embert. Szóval ha elmész a rendõrségre, biztos, hogy nem fognak kinevetni.
Ez azért is lehet, mert az ilyen korú lányok már felnõttek akarnak lenni, és úgy is néznek ki sokszor.(ezt most nem a te lányodra mondom, de nagyon gyakori ezt mostanában). Amikor én 13-14 voltam rám se néztek a nagyobb fiúk, nem hogy ilyet mondtak volna....Most meg már ez a korosztály is teljesen felnõttesen néz ki, holott agyilag még nagyon messze vannak tõle. Nálunk pl. a megyei napilap hátsó lapján mindig van "nap szépe" legtöbb esetben 14-17éves lányok, de mindegyik legalább 10évvel többnek néz ki. Festett haj, mûköröm, cici ki, miniszoknya, kiló smink.(14évesnek is!!) És természetesen mindegyik modell szeretne lenni. Korcs ez a mai világ, pedig én is még csak 21 éves vagyok.
Megérkezett már a lányod? Beszéltetek?
Majd jól kiröhög a rendõrség:D
A kérdező hozzászólása: Én is ettõl félek :S Rohanok a rendõrségre ha már csak egy kis beszólásukról megtudok...
A kérdező hozzászólása: Hát nem nagyon mondtak semmit se, férjem jól lecseszte õket. Tényleg csak ott hebegteg-habogtak ahogy az egyik válaszoló írta. Aztán meg fel volt háborodva az amelyik próbálkozott a lányomnál, hogy hogy meri a férjem leordítani. Egyet be is vágott neki a férjem, de aztán inkább bejött a házba, mert ha megveri akkor meg õ megy a sittre... Egyébként még nem jött hza a leányzó, azt beszéltük hogy 6-ra itthon lesz. Remélem fog nekem majd errõl szólni, ha nem akkor meg beszélgetek vele majd...
Az a baj, hogy szerintem nem ijedtek meg a férjedtõl, viszont a lányodon fognak bosszút állni.
A kérdező hozzászólása: A férjem kiment hozzájuk egy kcisit "beszélgetni" utána. Majdnem verekedés lett belõle.
De komolyan..csak megmutattuk a viperát a tatyóban és csá xD de amúgy azért kezdenek ki vele mert olyan nyomorultak h még a saját korosztályukból egy csajt sem érdekelnek....

Teljesen hipnózisba esek az ilyen zenéktől, már buliba is alig merek menni. Van valami gyógymódja ennek?

Ahogy hallgatom, egyre jobban elálmosodok és elsötétül el?ttem a világ. :O

Legjobb válasz: én nem nevezném zenének, viszont a monotonitás mindig is hipnózis (vagy közeli) állapotába hoz embereket régen vizuálisan érték el, de monoton ritmussal, zenével könnyebb az a gyógymód, hogy nem mész el (ha már gyógymódot akarsz találni, mert zavar a dolog)

én nem nevezném zenének, viszont a monotonitás mindig is hipnózis (vagy közeli) állapotába hoz embereket régen vizuálisan érték el, de monoton ritmussal, zenével könnyebb az a gyógymód, hogy nem mész el (ha már gyógymódot akarsz találni, mert zavar a dolog)

Nekm ilyen célozgatós idézetek kellenének, mert a fiúval már kezdjük megszeretni egymást és most is volt nekem kiirva és rákérdez meg ilyenek. Írnátok nekem ilyeneket?

Ehez hasonlóak kellenének nekem. Tudtok ilyeneket? Vagy olyanokat, ami arra utal h kezdjük megszeretni egymást?? DE legyen egy kicsit poénos is

Legjobb válasz: Szerintem ha már ezt írta rá akkor felesleges célozgatni, ott a lehetõség, bele lehet vágni.

Szerintem ha már ezt írta rá akkor felesleges célozgatni, ott a lehetõség, bele lehet vágni.
Nyert ugyed van , nem kell celozgatnod, ne vesztegesd az idot, vagy ha nem akarsz kezdemenyezni akkor legy turelmes;)
‎"Ha megfogná a kezem, lehet, hogy belehalnék a boldogságba."
A kérdező hozzászólása: hát a ti mondjátok... köszi a válaszokat!!!= )
"Igen meg..."
A kérdező hozzászólása: ezt mire érted?:O
Írd csak oda...majd õ megérti..:)
A kérdező hozzászólása: de vmi durvát jelent?

Pénteken leszek 18 hetes és már három napja érzek furcsa mozgást a hasmba amiröl tudom hogy nem bélmozgás mert ilyet még nem éreztem ritkán érzem van mikor 3 szor is egymás után ez akkor a kisbabám lenne?

Legjobb válasz: valószínûleg :) Ilyen idõsen már simán érezheted a babódat. Bennem csak a 21 héten tudatosult, hogy ez õ, addig azt hittem, hogy kóbor (bocsi) pukik , vagy hogy ráng egy izom bennem valahol...

valószínûleg :) Ilyen idõsen már simán érezheted a babódat. Bennem csak a 21 héten tudatosult, hogy ez õ, addig azt hittem, hogy kóbor (bocsi) pukik , vagy hogy ráng egy izom bennem valahol...
Igen, az már a babád lehet! Én is 18 hetes voltam, amikor elõször éreztem a kisfiam mozgását! Boldog babavárást!
valószínûleg :) Ilyen idõsen már simán érezheted a babódat. Bennem csak a 21 héten tudatosult, hogy ez õ, addig azt hittem, hogy kóbor (bocsi) pukik , vagy hogy ráng egy izom bennem valahol...
bocsi hogy kétszer ment át

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!