Találatok a következő kifejezésre: Mért ilyen is (542 db)

Ez nem halakkal kapcsoltaos kérdés nem is nagyon ide való de szerintetek Atesz1987 mért ilyen velem mert mikor jó tanácsot adtam akkor is le szólt?

Legjobb válasz: Ne haragudj Máté, de õszintén szólva szinte csak hülyeséget mondtál. Össze vissza vagdalkoztál, hogy ilyen gyógyszer-olyan gyógyszer, kommentenként más-más diagnózist alkottál. Olvasd vissza a kommenjeidet. Persze hogy senki nem vesz komolyan. Alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában és még letámadod azt is aki segíteni akart neked, mikor kérdéseket tettél fel. Sokat kell még tanulnod, nincs még tapasztalatod, de ez nem baj, mert a korodból adódik. De legalább ezen az oldalon mindenki ismeri már a neved, ezt Murron és Platypus-on kívül nem sok mindenki mondhatja el magáról. =) Pár év tapasztalat és te leszel itt a fõtanácsadó. Üdv,

Ne haragudj Máté, de õszintén szólva szinte csak hülyeséget mondtál. Össze vissza vagdalkoztál, hogy ilyen gyógyszer-olyan gyógyszer, kommentenként más-más diagnózist alkottál. Olvasd vissza a kommenjeidet. Persze hogy senki nem vesz komolyan. Alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában és még letámadod azt is aki segíteni akart neked, mikor kérdéseket tettél fel. Sokat kell még tanulnod, nincs még tapasztalatod, de ez nem baj, mert a korodból adódik. De legalább ezen az oldalon mindenki ismeri már a neved, ezt Murron és Platypus-on kívül nem sok mindenki mondhatja el magáról. =) Pár év tapasztalat és te leszel itt a fõtanácsadó. Üdv,
elsõ vagyok! én még nem láttam, hogy leszólt téged, ezért is írtam az, amit írtam. de így, hogy már válaszolt a kérdésben megemlített személy, hát így már tényleg gyerekes ez az egész. És csak magadnak rúgtál ezzel öngólt, már mindenki tudja "ki vagy", és ez a kérdésed után, már tényleg nem fog neked senki hinni, köztük én sem. Inkább fogtad volna be a szádat:) Én is azt mondom, fogadd meg a nagyok tanácsát, és ne dobálózz olyannal, amirõl nem tudsz, vagy csak hiányos gondolataid vannak róla. Én is szoktam ebben a témakörben kérdéseket feltenni, de igazából csak 4-5 olyan ember van, akinek tényleg adok a válaszára, és ez nem véletlen van így...
mert lassan tönkre teszi az embereket ez hülye oldal:D már itt is megy a rivalizálás, meg a kakaskodás. "én tudom jobban, nem én tudom jobban" kb ilyen szinten. Tök mind1, hogy jó vagy rossz a válasz, ha jó már csak azért is belekötnek, hogy lássák a másik okosabb. ennyi... 22L
Ne menjünk már át óvodás szintre... Tényleg sok hülyeséget mondtál, jó szándékú vagy, de sokat kell még tanulnod, mint mindõknek (engem is leszólnak ha hülyeséget mondok, én is sokmindent tanulok nap mint nap). Ha valamihez nem értesz, vagy még csak elõzõ nap olvastál róla, akkor inkább ne próbáld elmondani másnap, mert ez lesz belõle.
A kérdező hozzászólása: Volt h montam hülyeséget de egy csomó hasznos válaszom volt sztem fáj neki h tudok pár dolgot és már nom vok annyira segg hülye
A kérdező hozzászólása: volt pár jó válaszom
Ha felvállalod a neved, akkor össze fogják kötni egymással az összes megnyilvánulásodat. Igen, adtál néha jó tanácsot. Meg rosszat is. A legtöbb válaszoló viszont úgy jegyzett meg téged, mint a kérdezõ aki nem fogad meg egy értelmes tanácsot se és még neki áll feljebb. Ez nem volt egy hete sem, azóta szakértõvé vedlettél. Emiatt sok ember akkor is kételkedik a tanácsaidban, ha jót mondasz. Ez egy idõ után el fog múlni, ha csak jó tanácsokat fogsz ezután adni, és mindig utánanézel annak, amihez hozzászólsz.
A kérdező hozzászólása: Jó utánna fogok amugy vsomó tanácsot megbizhatoktol szedtem tudom hogy tapasztalatln vok de atesz1987 nek se kéne leszolni mindig
Ne vedd annyira komolyan :) Amúgy nem tudom mire mit mondott, de biztos csak egy rossz napja volt. Ennyi.


A kérdező hozzászólása: Jaa és az is fõ tényezõ, hogy lehetõleg ne nyílt területen legyen, mert kicsit hideg van hozzá.. KÖszi!
Romkocsma? ;) pl Szimpla, ez rohadt jo hely, ott el tudtok vonulni a bnõddel ;) az uránia fele van, de ha ráguglizol v fb-n megkeresed ugy is jo
Esetleg valamelyikõtök szobája?:)
Akkor most még1x magyarul.
A kérdező hozzászólása: Na ugye leszedtem a Webzen honlapjáról a C9 játékot , feltelepitettem meg mindem auto patch is volt amikor a webzen honlapján rámegyek hogy a C9 play gombra, akk olyasmit ír ki hogy beta key kell hozzá amit nem tom honnan kéne szerzni, na de már C9et letöröltem, és az a kérdés hogy a Webzenes S.U.N nevü játéknál nem e kell ilyen beta key hogy játszani tudjak?
SUN-hoz nem kell. A c9-hez azért kell béta kulcs, mert a játék még nem jelent meg, ez az idõszak arra van, hogy véletlenszerûen kiválasztanak pár embert (azok közül, akik feliratkoztak a bétára), hogy teszteljék a játékot és ha találnak valami hibát akkor azt jelezzék a fejlesztõknek, hogy mire megjelenik a játék addigra a lehetõ legtöbb hibát kijavítsák. A SUN már hivatalosan is megjelent egy jóideje, ezért nem kell ahhoz.
A kérdező hozzászólása: Aha értem, köszi! (:

Nemrég váltottam nőgyógyászt és ugy érzem vonzodom hozzá szexuálisan! Nagyon közvetlen velem de nem tudom hogy azert mert én is bejövök neki vagy mert ilyen tipus minden paciensével! Milyen modszerrel tudnám megtudni hogy ő hogy érez irántam?

Legjobb válasz: Azonnal tegyél le róla, még a szirupos sztorikban sem mûködik az ilyen viszony, nem tudom hogy jutott ilyen baromság az eszedbe, különben is tiltja az efféle kapcsolatot az orvosi eskü!

Azonnal tegyél le róla, még a szirupos sztorikban sem mûködik az ilyen viszony, nem tudom hogy jutott ilyen baromság az eszedbe, különben is tiltja az efféle kapcsolatot az orvosi eskü!
Teljesen egyet értek az elõttem szólóval!
Szerintem valószínûbb hogy mindenkivel ilyen. Gondolj csak bele: ha goromba lenne mint a pokróc, a nõk nem mennének hozzá többé. Szerintem gyõzd le a vonzalmadat, vagy keress másik dokit. Különben igen kellemetlen helyzetbe kerülhettek. Amúgy meg ha beszélgetsz vele kicsit, akkor kiderítheted hogy pl. nõs e, vagy van e családja, ilyesmi. Ebbõl is sok minden kiderülhet számodra.
igaza van elöttem szoloknak, viszont anniyval kiegésziteném, hogy végülis ha összejösz vele, akkor sem kel megszegni az orvosni esküt, mert max válltasz orvost, vagy még azt sem kell mert akkor megvizsgál otthon. mért szerintetek a nõgyógyászoknak nincs feleségük? azt már csak nem tiltja az orvosi eskû hogy a nõgyógyászoknak ne legyen barátnõjük, szal serintem nem kéne letenned róla ha tényleg tetszik, kérdezzd meg tle nins e kedve elmenni veled valahova? hidd el nem ciki ha egy nõ kezdeményez, és fiú vagyok és inkább örülni szoktam neki, menjetek el valahova beszélgessetek és ha összejöttök maximum válltasz orvost és kész, nem olyan nagy ügy orvost válltani, bár szeirntem nincs benne az az orvosi eskübe hogy a abrátnõjét nem vizsgálhatja meg viszont azért adok igazat az elsõ két hozzászolonak mert az viszont tényleg benne van hogy orvos beteg kapsolatg nem lehet de szerintem ettöl még megvizsgálhat otthon is, azt nem tiltják.
jah értem. akor viszont félre értelmeztem a kérdést bocsi. szerintem akkor csak beszélgess vele sokat elöb utobb csak mond valamit amibõl kiderül hogy õ mit gondol. de ha tényleg csak leakarsz vele feküdni és megis történik azzal tényleg megszegi az orvosi esküt és kiis rughatják érte. tehát jobb ha ezt alaposabban átgondolod.
A kérdező hozzászólása: Köszi az üziket!Azt irtam hogy szexuálisan vonzodom hozzá tehát nem akarok komoly kapcsit csak hogy jol érezzük magunkat ha néha talizunk!Lehet egy doki kedves persze ezért is járnak hozzá jopáran viszot én ugy érzem hogy közvetlen velem és nem tudom hogy ez dokiknál normális e?Nem szeretném elhivni sehová nem azért mert gyáva vagyok hanem mert elöbb kéne v.mi konkrét jel amiböl tudhatnám hogy õ is ugy érez e mint én!Csak nem tudom hogy deritsem ki!
A kérdező hozzászólása: De nem tudom miröl beszélgessek vele orvosi dolgokon kivül!?Szeretnék v.mi jelt adni felé ami nem tul rámenös viszont sejtetõs lenne csak nem tudom hogy mit es hogy kéne!Ezert kértem a segitségetek!Ha magánrendelöbe járok és kettönk között maradna a dolog akkor nem tudnák kirugni nem!?
Beszélgess egy kicsit õróla is. Ha nem akar, akkor egyértelmû, hogy NEM vonzódik hozzád. Kérdezheted feleségrõl, barátnõrõl (mármint, hogy van-e) és gyerekrõl is.

BC Rich Trace Warbeast T, vagy B. C. Rich Mockingbird ST? A mockingbirdhez azért vonzódok, mert Slash is játszik ilyennel, a warbeast meg jobban tetszik. De nem tudom, melyiket okosabb megvenni.

Eddig lespault használtam, nagyon fog zavarni a floyd rose?letudom támasztani a kezem?

Legjobb válasz: Nekem a Mockingbird ST tetszik jobban, részben azért mert Slash is játszik ilyennel, meg amúgy is jobban tetszik. DE ha neked a Trace Warbeast T jobban bejön akkor azt válaszd. De azért kipróbálni sem ártana...

Nekem a Mockingbird ST tetszik jobban, részben azért mert Slash is játszik ilyennel, meg amúgy is jobban tetszik. DE ha neked a Trace Warbeast T jobban bejön akkor azt válaszd. De azért kipróbálni sem ártana...

Aki már csinált ilyet hogy a konyhából szobát csinált és a konyha átkerült az előszobába annak mennyi volt a költsége? Mert mi is ilyet csinálnánk csak kíváncsi vagyok így a szerelési költségekre meg a munkálatokra?

Legjobb válasz: Társasház vagy családi? Mert ha társas, nem biztos, hogy a víz-szerelvények ugyanott mennek az alattatok lakónál is... az macerásabb, sõt sok esetben kivitelezhetetlen is (ráadásul engedélyköteles, ha feljelent a szomszéd, visszaállíttatják veled az eredeti állapotot).

Társasház vagy családi? Mert ha társas, nem biztos, hogy a víz-szerelvények ugyanott mennek az alattatok lakónál is... az macerásabb, sõt sok esetben kivitelezhetetlen is (ráadásul engedélyköteles, ha feljelent a szomszéd, visszaállíttatják veled az eredeti állapotot).
Ha abba gondolok bele, hogy nálunk tavaly a 3, 5nm-es fürdõszoba és az 1nm-es wc vízvezetékcserével, burkolással 400e-bõl jött ki, (ebben benne volt a munka és az anyagdíj, átlagos árkategóriájú anyagokkal), akkor az, amirõl írsz simán 500e föltt lesz, talán az 1milliót is közelítheti. 50-100e-ért kizárt, hogy ezt megcsinálja valaki. Gondolj bele, jó ha ennyi csak a burkolás! A vízvezetéket akkor 15eFt/kiállás áron csinálták, ha nem kértél róla számlát + anyagdíj. De még a lefolyót is át kell tenni. A bontásról, falazásról, vakolásról, konténerrendelésrõl nem is beszélve. Egy kisebb konténer már 10e-nél kezdõdik, ami nektek nem is lesz elég, ha falat bontotok. És akkor hol van már az 50e?!
Ebben benne van a konyhabútor. A régi konyhában el kellett záratni a gázt, lezárni a vezetékeket. Pincében lett elvezetve a csõvezeték, önkormányzat kérte, hogy cseréljük is ki. Nekünk az engedélyeztetésnél a szomszédokkal is gond volt. Mi nem vezettettük át a gázt, villanytûzhely lett pl. azt is meg kellett venni, így nem tudom, hogy mennyi lenne a gázvezeték. Nálunk átkerült a konyha a lakás másik felébe.
A kérdező hozzászólása: Neked még kellet ien szekrényeket venni meg iesmiket? de nektek mi került 1 millióba? nekünk csak egy kis konyha van amit át szeretnénk rakni az elõszobába. És vannak jó vízvezeték szerelõismerõseim én olyan 50000-100000 FT-ra számítok.
Majdnem 1 milliónál álltunk meg, amikor a konyhát a nappaliba tettük, és a konyhából szobát csináltunk. Ebben minden benne van.
A kérdező hozzászólása: Nekem van konyhabútorom akkor ágy szekrénysor meg parketta is van meg ienek nekem csak a szerelési munkát kénr kifizetnem meg a festést. ennyit kéne kifizetni. meg az anyagokat.
jajjj, hát egy normális konyhabútor gépekkel kezdõdik ott h 500ezer. ha tényleg szép szobát és praktikus, normális konyhát szeretnél, akkor 8kiló-1milla környékén gondolkodj. ha teszkósat, akkor elég az 5 kiló is. ízlés dolga...
Ez sok mindentõl függ. Pld. hogy hol helyezkednek el a fõcsövek, amibe be kell kötni a vizet, a gázt, stb... Szerintem alsó hangon is durván 3-500 ezer Ft közötti költség (tapétázással, festéssel, padlólapozással együtt, persze igényesen megcsinálva).
A kérdező hozzászólása: társasházi lakás és a földszinten lakunk szóval probléma nem lenne belõle csak a költségekre vagyok kiváncsi hogy kinek mennyibe volt ez az egész.
Nekünk 2, 5 millió volt. Falakat is mozgattunk, csövek is új helyet kaptak, ugye a konyhává avanzsált szobában csempézni is kellett, stb. Mi is cseréltünk konyhabútort is közben és az összes munkadíj is benne van ebben az összegben.

Mért ilyen? ilyen is marad vagy megváltozik?

2 hete járok egy sráccal multkor voltunk egy tónál ott leültünk vagyis csak én mert ? elöször nem akart leszálni a bicikliéröl de végül leszált és mellém ültt és alig akart mondani valamit de végül sikerült és monta hogy megismer egy lányt akkor van amikorrá jönn az 5 perc és lesmárolja és ez már volt de ugy éreztem hogy zavarban volt meg elmesélte hogy levelezet vele egy csaj és kérdezte a csaj jár e vele és ? azt monta hogy nem mert vagyok neki én,ezt mért monta el? SEGITSÉG

Legjobb válasz: Huhh, ha ezt a magyar tanárod elolvasná... Most akkor smárolt egy csajjal, mikor már veled járt vagy mi van? Ezeket azért mondja el, mert õszinte akar lenni veled. Ha nem szeretnéd az ilyen dolgait hallani, akkor mond meg neki, hogy ne mondja el, csináljon amit akar, de te nem akarsz róla tudni.

Huhh, ha ezt a magyar tanárod elolvasná... Most akkor smárolt egy csajjal, mikor már veled járt vagy mi van? Ezeket azért mondja el, mert õszinte akar lenni veled. Ha nem szeretnéd az ilyen dolgait hallani, akkor mond meg neki, hogy ne mondja el, csináljon amit akar, de te nem akarsz róla tudni.
A kérdező hozzászólása: az én anya nyelvem nem magyar ugyhogy kussssss
Na igen elõször meg kéne tanulni legalább a jó édes anyanyelvünket, mert ez a mértékû hülyeség már nekem fáj... Mondjuk az olvasottak után nem is lepõdöm meg hogy ilyen alakokkal hoz össze a "véletlen" valahogy az azonos nívón lévõk vonzzák egymást!
A kérdező hozzászólása: igen járunk és mindenkitöl elnézést hogy enyire érthetetenül irtam le ELNÉZÉST
De már jártok, nem? És csókolóztok is. Akkor mi a baj? Két csók között pedig beszélgessetek, hogy megismerjétek egymást :)
A kérdező hozzászólása: még meg kell szoknia hogy járunk amikor nem jártunk nem smárolt le
huuuuuh ez nekem is bonyolult:D :) ))) XD szóval a pasidnak kell egy kis idõ mig megismer egy lányt aztán mig "megismeri" lehet hogy ha rájön az 5 perc lesmárolja?????? hát ha igy van akkor épp elég baja van a pasidnak, egyszer kell megismerjen valakit aztán utána smárolgasson...szerintem:P ha ilyen lenne valaki aki megakar engem ismerni akkor helybõl elküldeném a sunyiba...nehogy már a nyúl vigye a puskát...megakar ismerni, de idõ kell neki s idõ közben mig ismerget lesmárol? :D hát szerintem kutyából nem lesz szalonna, már nem azért...
A kérdező hozzászólása: elmonta hogy amikor megismer egy lányt(engem) akor kell egy kis idö amig megbarátkozik a gondolattal de amig megbarátkozik a gondolatal van amikor csak ugy lesmárol(engem)
oké még most sem megy. Könyörgöm, egész mondatokat!
esküszöm megpróbáltam. próbálkoztam vagy 5 percig, de nem sikerült. nem bírom összerakni, hogy mi történt.
A kérdező hozzászólása: engem smárolt le, hogy tudjam hogy elöször megismeri a lányt és utána mennek a dolgok de azért vann hogy lesmárolja
De minden nyelvben van vesszõ, pont vagy tévednék?

Az igaz hogy a nagyon féltékenyek azért ilyenek, mert õk is ezt csinálták, csinálják de azt már nem akarják hogy a másik is félreléphessen, csak õk?

Tehát ezek önzõ, uralkodó emberek, mivel magukból indulnak ki (kevés az empátiájuk), ezért azt feltételezik mindenkirõl hogy megcsalja õket, amikor a másik valami önállóságot mutat vagy úgy viselkedik mint sajátmaga amikor megcsal valakit?

Legjobb válasz:
A féltékenység nem függ attól, hogy másfelé is orientálódik valaki. Félénkebb zárkózott emberek azért féltékenyek, mert megfelelési kényszerük van, és amint egy másik sráccal lálátják akár csak beszélgetni, a zárkózott emberünk elkezd belül örlõdni, pontosan a megfelelési vágy miatt, és mivel zárkózott természetû, nem mer szólni a lánynak. Tehát a kettõ nem függ össze egymással. Írrad, hogy van egy fiú, aki meglehetõsen laza erkölcsû ebben a témában. Ezzel a laza erkölcsû emberrel, neked semmi dolgod sincs az életben. Nyugodtan megmaradhat neked a lány barátsága, ne érezz bûntudatot, ebbõl te nem jöhetsz ki rosszul. A laza erkölcsû fiú ha mérges lesz rád, akkor sincs vész, mert ha olyanviszonyban vagy a lánnyal, és a fiú meg akar pl verni, a lány a te védelmedre kel, hiszen a nõk úgy általánosságban nem díjazzák ez erõszakot. Ha viszont bántódásod esik, biztos vagyok benne, hogy ott hagyja a srácot, mert a barátság sokkal idõtállóbb kötelék. A szerelem, csajok, pasik jönnek-mennek, de a barátságnál ez nem így mûködik Remélem segítettem. 17f

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A féltékenység nem függ attól, hogy másfelé is orientálódik valaki. Félénkebb zárkózott emberek azért féltékenyek, mert megfelelési kényszerük van, és amint egy másik sráccal lálátják akár csak beszélgetni, a zárkózott emberünk elkezd belül örlõdni, pontosan a megfelelési vágy miatt, és mivel zárkózott természetû, nem mer szólni a lánynak. Tehát a kettõ nem függ össze egymással. Írrad, hogy van egy fiú, aki meglehetõsen laza erkölcsû ebben a témában. Ezzel a laza erkölcsû emberrel, neked semmi dolgod sincs az életben. Nyugodtan megmaradhat neked a lány barátsága, ne érezz bûntudatot, ebbõl te nem jöhetsz ki rosszul. A laza erkölcsû fiú ha mérges lesz rád, akkor sincs vész, mert ha olyanviszonyban vagy a lánnyal, és a fiú meg akar pl verni, a lány a te védelmedre kel, hiszen a nõk úgy általánosságban nem díjazzák ez erõszakot. Ha viszont bántódásod esik, biztos vagyok benne, hogy ott hagyja a srácot, mert a barátság sokkal idõtállóbb kötelék. A szerelem, csajok, pasik jönnek-mennek, de a barátságnál ez nem így mûködik Remélem segítettem. 17f
Kérdezõ, jól leírtad. A pasas hûtlen és magából indul ki. Nyakon öntve egy jó nagy adag önzõséggel, egoizmussal, uralkodó hajlammal. Az ilyenek mindig megtalálják az önbizalomhiányos, akaratgyenge nõket, akik aztán a szolgájuk lesznek. Ha tényleg kedveled a lányt és jót akarsz neki, akkr felhívod a figyelmét arra, hogy a pasija szharul bánik vele. Sokszor sokat kell puhítani õket, hogy eljussanak a szakításig. Természetesen azt neked kell megítélned, hogy meddig mész el, mennyire fontos neked a lány. Ha nem annyir, vagy látod, hogy a csaj menthetetlen, akkor jobb nrm belefolyni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!