Találatok a következő kifejezésre: Mért hazudot a (5 db)

Mért hazudnak a férfiak a péniszük méretéről?

Én is férfi vagyok de ez így van! Elég csak a itt az oldalon a válaszokat és legtöbbször 23,19,18 körüli válaszok jönnek és ezek nem igazak! Meg egyik haverom mondta hogy neki 17 de egy lány aki vele volt elmondta nekem hogy jóval kisebb:)

Legjobb válasz: Mert szégyellik! Nem tudják bevállalni hogy kissebb!

Mert szégyellik! Nem tudják bevállalni hogy kissebb!
Ezt szerintem a nõk ültették a férfiakba helyesbítek a kislányok akik csak a nagy jó stb címszó nekem 16, 5 cm bõven meg vagyok vele elégedve. Aki szerint meg csak a nagyobb jó az valszeg olyanokkal volt akik szexelni sem tudnak. Ebbõl is nagyon sok van picinyke hazánkban ezt nagyon sok nõtõl hallottam.
Pontosan!:)
hát nemtudom, de volt már dolgom sacra 20 centis farokkal, amibõl nemsokat éreztem azon kivül, hogy a méhszájam érinti és fáj, mert annyira vékony volt... és volt már dolgom sacra 13-15 centissel ami épphogy belémfért, mert vastag volt... nemtudom miért nehéz megérteni, hogy nem a hossz számit hanem a vastagság és hogy mennyire tud vele bánni az illetõ, és hogy mennyire illenek ilyen téren össze a csajjal... 22/L
Van egy ideál mind a férfiak mind a nõk körében. Ezt az ideált hangsúlyozza az összes kommunikációs csatorna. A nõnek legyen nagy melle, a férfinak meg nagy farka, akkor lesz menõ, és akkor több esélye van arra hogy elkeljen az élõhús piacon.
meg amiért a mellméretükrõl...
azért amiért a nõk a korukról..
meg amiért a súlyukról...
Én nem hazudok amikor aztmondom h 26 centi :/
én nem kamuzok. télleg 18. 16/F
Felnek , hogy csalodas eri oket , hogy megsem kicsi a cerka.. :) ))

Mért hazudot nekünk a fidesz vagy mért ilyen szemetek?

Legjobb válasz: Fogalmazd meg konkrétan, hogy mire érted, hogy hazudtak. Szerintem alapból minden politikus hazudik, de pontosan mire vonatkozik a kérdés?

Fogalmazd meg konkrétan, hogy mire érted, hogy hazudtak. Szerintem alapból minden politikus hazudik, de pontosan mire vonatkozik a kérdés?
orbán tudja hogy rosszul csinálja a dolgokat, de azért is megdumálja a népet a hülyeségeivel hogy mégtöbben legyenek. Mondom.. nem szól itt az egész másról mint a hatalomrakerülésrõl. Orbán hatalomra kerül, lefogja szarni az országot, mert csak a pénz érdekli! Elõzõ voltam.
Orbán nem bírja elviselni hogy most Gyurcsány van hatalmon és mindent elkövet hogy elüldözze onnan. Ezért amit az MSZP kitalál (legyen az akár jó, akár rossz) AZT mindenesetben "lepontozza" a fidesz mert áááhhh az nem jó, nem úgy kell csinálni. Ezért tartunk ott ahol tartunk. Gyurcsány bácsi már rég föladhatta volna, de még van benne annyi lélek hogy nem hagyja az országot cserben és megpróbál küzdeni az ellen hogy ne Orbán kerüljön a hatalomra és hogy ne próbálja az országot levinni az emésztõ szintjére. ENNYIT ORSÓS VIKTORRÓL!!!!!
Pontosan ahogy mondták az elõttem szólók, azért tartunk ott ahol tartunk mert széthúzás van az országban és mindkét párt ennek örül. Most is ez a válság, hát mondja le az összes politikus az 1/5 vagy 1/4 vagy 1/3ad fizetését és mindjárt több pénz marad a kasszában és nekünk is kevesebbet kell befizetni. Ott van a megoldás az orruk elõtt és nagyon betudják csapni az embereket. Egyik kutya másik eb, mindegyik párt egy kalap kakit sem ér :S (17éves leányzó)
Egyszer egy könyvben azt olvastam, hogy egy ország politikusai mindig olyanok mint maga az ország ahonnan jönnek. Ez szerintem abszolút igaz.
Úgy gondolom, h egyik sem cselekszik helyesen, de gondoljatok csak bele:ha egész életedben készülsz egy fontos eseményre, jelen esetben pályád csúcsára, és körülötted mindenki csal, nem nézheted ölbe tett kézzel, h elviszik a pálmát, pedig te érdemelnéd meg.(persze nem ez a leggerincesebb magatartás) Am meg az egymás mocskolását nem egy párt kezdte, egyik sem nevezhetõ épp ártatlannak. A kérdést én sem értem egészen, nincsen indok...(vagy példa)
na meg a média is nagy kutya az még lapátol a gyülölet mellet, hogy az emberek még rosszabul érezék magukat.
itt egyik kutya másik eb szitu van. egyik sem hazudik igazábol csak elhallgat dolgokat. ha fidesz párti vagy akkor a többi pártra mondod hogy hazudik. szerintem mindkét pártnak egész jó elgondolásai vanak amit véghez tudnának vinni ha az országot nem szítanák hanem összetartanák. most a szítás van manipulálják az emberekt hogy valakit mindig utáljanak , gyülöletet kelt most az összes párt az emberekben. na ez gusztustalan. én mindegyiket utálom.
De már megint :D
De legalább írta volna oda, hogy miért pontoz le. Tuti valami bunkó nagymagyar, akinek érvei egyáltalán nincsenek.
Mind a ket elottemszolo csunyan le lett pontozva - gondolom en is le leszek de igazabol nem is ez erdekel hanem inakabb az igazsag. Mindkettonek igaza van es valoban olyan politikus nem letezik, aki ne hazudna. Lehetoleg a sajat erdekeben. Tok mindegy Fidesz, Mszp vagy Akarmi, az emberek nem latjak, hogy mifele manipulacio megy az o adopenzuk rovasara.
Nem bírják elviselni, hogy nem õk vannak a mézesbödön közelében! Egész egyszerûen nem tudnak belenyugodni, hogy most nem õk vannak hatalmon! Ezért találnak ki ilyen sok hülyeséget és usszítják a jó népet a kormány ellen! Szervezik a csõcseléknek a tüntetéseket stb... Hányadék amit csinálnak! Így kell viselkednie egy ellenzéki párnak az EU-ban? Hát nem hiszem! Ezért tartunk ott, ahol tartunk!!!
A Fidesz egyszerûen csak nem tud jól kampányolni, azt gondolják, hogyha az MSZP kampánystratégiáját másolják, akkor sikeresek lesznek, pedig az embereknek éppen az MSZP-bõl van elegük. Jó kis társaság ez: az egyik nem tud normálisan kampányolni, a másik meg nem tud kormányozni. A széthúzás pedig a kommunista rendszer óta jelen van Magyarországon, nem 2002-ben kezdõdött, csak akkor kezdett igazán kibontakozni.

Mért hazudnak még ezen a névtelen oldalon is? Mért nem lehet felvállalni, hogy igen, én ítam ki azokat a kérdéseket is?

Azért ebbe a kategóriába tettem, mert ide tartoziknak azok a kérdések is, amikre gondolok.

Legjobb válasz: Egyszer én is azt a választ kaptam, hogy minek kérdezem meg még egyszer ugyanazt, pedig még csak nem is olvastam az engem megelõzõ kérdést. Visszakerestem, tényleg hasonló volt, de egyértelmûen más írta ki - ez a kérdés alatti magyarázatból rögtön kiderült. Mégis nekem estek azonnal... Félre ne érts, ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet igazad. Nem tudom, melyik 2kérdésrõl van szó. Viszont ha belegondolunk, akár óránként is megkérdezhetjük ugyanazt - szerintem ezt nem tiltja semmi. Válaszolni azonban nem kötelezõ. Ezen tényleg felesleges felhúznod magad.

A kérdező hozzászólása: Más értelmetlen dolgokról is beszélnek oldalakat. Az oldal neve gyakori kédések, de azt is írja, ha már egyszer megkérdezted, ne tedd többet, hanem emeld ki. De engem nem is az ostobasága zavar, meg hogy kérdezget folyton, hanem hogy másokat is annak akar nézni.
A kérdező hozzászólása: Elhiszem, hogy nehéz várni, de valóban ki is lehet emelni a kérdést. Meg amiatt is kicsit "kiverte a biztosítékot", hogy alapból bugyutaságot feltéleztek a kérdések, de válaszoltam rá normálisan, meg még jó páran, aztán 2 nap múlva megint "találkozom" vele, és még le is tagadja. Nem szeretem ha hülyének néznek (szerintem senki), bár lehet, hogy õ is érezte hogy gáz, azért nem vallotta be.. Pár héttel korábban is volt itt egy nõ, aki 2 nap alatt 3 kérdésen keresztül hajszolta ugyanazt a témát, na az is többeknek feltûnt. Tényleg annyiszor tesz fel kérdést ahányszor akar, nem érdekel, csak kicsit sok volt most ez, hogy még a kérdés is hülye, és tagadja.
Egyszer én is azt a választ kaptam, hogy minek kérdezem meg még egyszer ugyanazt, pedig még csak nem is olvastam az engem megelõzõ kérdést. Visszakerestem, tényleg hasonló volt, de egyértelmûen más írta ki - ez a kérdés alatti magyarázatból rögtön kiderült. Mégis nekem estek azonnal... Félre ne érts, ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet igazad. Nem tudom, melyik 2kérdésrõl van szó. Viszont ha belegondolunk, akár óránként is megkérdezhetjük ugyanazt - szerintem ezt nem tiltja semmi. Válaszolni azonban nem kötelezõ. Ezen tényleg felesleges felhúznod magad.
Szedjél MgB6-ot vagy valami mást, ha ilyen idétlen dolgok idegesítenek téged! És akkor most mi van, ha rákérdezel és nem vallják be neked, hogy õk voltak? Húú, szörnyû dolog! Micsoda problémáid vannak...
Igen, ezt en is eszleltem. Engem is hogy is fejezzem ki nem is duhit, de furcsalom, hogy valaki miert ilyen ertetlen vagy ha nem kapott kielegito valaszt miert nem emeli ki? Nekem is volt, hogy nem kaptam, kiemeltem, akkor is szinte nem is valaszoltak, de akkor hagyom, mert ket nap mulva sem fog senki okosabb lenni. Viszont engem azert nem zavar annyira. Mindenki azt csinal amit akar. Nekem azert van megjelenitve a nevem. :-) Remelem nem Ram gondoltal. :-) Egyebkent egy reszrol megertem az ilyeneket is, mert en is probalkozok es nagyon-nagyon turelmetlen vagyok es sokszor nekem is megfordult a fejembe, hogy felrakom ugyanazt v. hasonlo kerdest, de mondom aaaa, majd hamarosan ugyis megtudom. Szoval egyutterzek a probalkozokkal. Nagyon nehez ez. Csak varni es varni....
Én tudom mirõl van szó...tudom mire gondol a kérdezõ..én is láttam hogy mi volt a kérdés és hogy szemérmetlenûl hazudott. Szerintem nem a kérdezõnek kellene magneB6-ot szedni, hisz csak azt várja el hogy õszinték legyenek vele ...fõleg egy névtelen oldalon... jó dologra fogod a gyereked tanítani hogy hazudj persze nyugodtan kisfiam!!gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: 18:35-ös! Azért az túlzás, hogy felidegesít, arra a szintre nem alacsonyodom le, és nem nagy probléma, csak megkérdeztem, mert én szánalmasnak tartom az ilyet, és kiváncsi vagyok, hogy mért nem lehet elmondani, ha már úgy is annyira nagy a szája, hogy megteheti. Ennyi!
Az azonos szóhasználathoz csak annyit fûznék, hogy itt gyakran vesznek át emberek egymástól gondolatokat, szinte betanulják azt amit a másik írt, ha megtetszik nekik, de csak véletlenül (tudatosság nélkül).
Mindent csak egyszer kérdezek. Volt olyan válasz, amire azt hittem én írtam, annyira azonos volt a gondolatmenetünk! Nem biztos, hogy átvertek téged!!! Elõfordulhat olyan véletlen, hogy hasonló problémával jönnek emberek erre a fórumra, sokan regisztrálták magukat. Ugyanazt család témában megkérdezte valaki, mint én, és nem én voltam kétszer! (a férjem a számítógéppel játszik szabadidejében volt a téma) Ha elolvastad volna a kérdést, azt hihetted volna, hogy én voltam kétszer a kiírója.
Most már tényleg nagyon érdekelne az a 2kérdés! :) Nem akarod belinkelni?
Dühíthet titeket, de szerintem ezen egyszerûen túl kell lépni. Akinek nem tetszenek a hasonló kérdések nem kell rákattintani. Tudom melyik kérdezõrõl folyik a "vita". De az oldal neve GYAKORI KÉRDÉSEK. Szerencsétlen türelmetlen, és nincs tisztába az alapvetõ biológiai fogalmakkal. Inkább türelemmel segíteni kell neki.
Én ezt most nem olvastam végig, de lehet, hogy mást az dühít, hogy ezen képesek vagytok oldalakon keresztül beszélni. :) Engem nem mondjuk, csak ez jutott eszembe.
A kérdező hozzászólása: Persze, ez igaz, sokaknak ugyanaz a problámájuk, lehetnek egybeesések, de nem ennyi! Mert amirõl én beszélek, ott tuti biztos hogy egyezik a kérdezõ. Már korábban is volt ilyen, ott is biztos volt, nemcsak a téma volt ugyanaz, hanem a szóhasználat, a rlszletek. A mostani, amin úgymond kiakadtam, ott elõször nem is volt szembetûtûnõ, de aztán kommentezett, és teljesen egyértelmû lett.
A kérdező hozzászólása: Jaj hagyjuk ezt hogy válaszolni nem kötelezõ, persze, hogy nem az, itt most nem is az a lényeg, hogy most van-e kedvem rá válaszolni, vagy sem. Az azonos szóhasználatról meg annyit, hogy elõfordulhat, hogy átveszünk egymástól ezt-azt, de hogy pont hasonló vagy egyezik a téma, egyeznek a részletek (pl. menstruáció idõpontja, vagy hogy mennyi ideje próbálkoznak, hány éve vannak együtt, hány évesek stb.) és még a szóhasználata is ugyanaz, akkor az már igenis furcsa. Én ezt már nem tudom a véletlennek tulajdonítani. Lehetnek egyezések, de azért csak nem már minden.
A kérdező hozzászólása: kicsit elírtam a 19:07-es kommentet. Szóval nem azt szeretném itt megvitatni.
A kérdező hozzászólása: Egyébként tényleg úgy volt, hogy már akkor 3 kérdést feltett, mikor még csak peteéréshez közeledett, és már akkor terhesnek érezte magát, meg tüneteket produkált. Miután mindenki megírta neki hogy még csak most (vagyis akkor) van esély a megfoganásra, felfogta végre, de pár nap elteltével már megint (vagy még mindig)tünetei voltak, a hányingertõl kezdve a puffadáson át a gyakori vizelési ingerig, és mindezt majdnem 2 héttel a menstruáció idõpontja elõtt. És tesztet is csinál (pedig el lett mondva neki, hogy esélytelen, hogy pozitív legyen)és ugyanazt a tesztet is használja, és ugyanúgy nem jelenik meg a kontrollcsík, stb. Ja és mind augusztus 20-ra nem várja.... Remélem, hogy tényleg nincs több olyan nõ, aki ennyire analfabéta a biológiához, a szervezet mûködéséhez.
Nahát, akkor jól elbeszélgettünk a semmirõl :(
A kérdező hozzászólása: Igen, látom a 83%-os tényleg tudja mirõl beszélek. Nem szeretném belinkelni a kérdéseket, mert úgy érzem elterelõdne a téma, és azt szeretném itt megvitatni.
Igen tuti ugyan az a kérdezõ mivel két ugyan olyan biológiához nem értõ nõ remélem nincs aki augusztus 20-ra várja a mensijét és még ovuláció elõtt terhességi tüneteket gyanít és azt állítja hogy baba van..aztán rájön h tényleg nem akkor volt peteérése, és már most 2-szer tesztelt a nagy semmire....mikor még egy hét van a menstruációjáig..nem értem az ember minek rak fel egy tucat kérdést...az általános iskolai alap biológiai tananyaggal, fogalmakkal képben lehetne T
szerintem szánalmas dolog névtelen oldalon hazudni....itt aztán abszolút nem értem miért kell....
18:35 vagyok Linkeld már be légyszi, hogy lássam én is, hogy mi verte ki nálatok (nálad és a 83%-osnál) a biztosítékot, mert lehet, hogy csak azért érzem ezt a dolgot nem kicsit túlreagálva, mert még nem olvastam!
Várjuk a linket! Köszi!
Hazudozást nem tiltja a törvény. Következménye meg jövõre lehet.
Fidesznek minden fel fér a képére. Sok gépszavazójuk van a parlamentben sajnos. Véleményem szerint Ángyán egyedül jobban ért a mezõgazdasághoz, mint az egész fid banda együttvéve.Pedig tett nekik egy népszerû (magyar gazdákat támogató)jó ajánlatot, a pártja ezt nem fogadta el.Nem is csoda, hogy ezek után kilépett a pártból.
A kérdező hozzászólása: Hát igen az nem kétséges, hogy érti a dolgát. De ez tényleg belefér? A pofám leszakad. Ezek után egy darab szavazatot nem kellene kapnia egy ilyen pártnak. Nem hiszem el. Ennyire egyértelmû átb*szás legutóbb kb. Gyurcsányé volt. https://www.youtube.com/watch?v=OoljeGJlvdU
Nekik belefér bõven, így is megvan a bõszen tapsoló szavazótáboruk.
Nagyszüleim is elvetemült Fidesz szavazók. Szerintem most õk az új MSZP. No nem politikailag, hanem szavazóbázis szempontjából. Ángyán már régóta mondta a magáét és rájött, hogy õ egymaga nem fog tudni mit tenni. Akkora maffiahálózat épült az egész föld biznisz köré, hogy megállíthatatlan. Inkább lemondott és nem kér tovább ebbõl az egészbõl, amit én meg is értek. A politikusok pedig azt hazudnak, amit szeretnének. Lásd vak komondor esete. Pedig ott még bántalmazta is a feleségét. Ha meg minden kötél szakad, ott a mentelmi jog.

Az normális, ha a barátnõm ok nélkül haragszik meg rám, csak mert mások hazudnak neki rólam?

Már nem egyszer volt ilyen, teljesen elegem lett, még azt várja, hogy sajnáljam, mikor nem érdemli meg. Már sokat sírtam miatta, viszont már zavar...Mit tegyek, hogy ne hazudozzanak rólam???

Legjobb válasz: bocsi, 14/L

A kérdező hozzászólása: bocsi, 14/L
Nem normális dolog. Ahogy írtad, már többször elõfordult, sõt, kiderült minden alkalommal, hogy minden dolog hazugság volt. A "barátnõd" már ennyi idõ alatt megtanulhatott volna bízni benned. Vagy legalább csak azt, hogy ha hall egy állítást rólad, akkor elõbb megbeszéli veled, és csak utána foglal állást. Valószínûleg a barátnõd szellemileg eléggé éretlen típus. Az ellen nem tudsz tenni, hogy mások ne hazudozzanak rólad, ez sajnos a legtöbb ember életét végigkíséri, de megtanulhatod kezelni. Valamint a barátnõidet megválogathatod, mert már megbocsáss, de szerintem nem igazi barát, aki elhisz rólad minden hülyeséget hiteltelen emberektõl.
Normális. 14 évesek vagytok. Nincs jobb dolgotok a pletykánál. Sok nõ életében még 40 évesen is ez a szórakozás egyetlen forrása.
Ne aggódj! Amikor az én barátnõm szerelmes lett a barátomba vmejik észlény elterjesztette, hogy járok a barátommal...(ami nem volt igaz!)Folyamatosan kérdezgette, hogy miért nem mondtam el neki...Úgy 1hétig nem szólt hozzám míg végül(hálaistennek) rájött, hogy ez nem is volt igaz csak vki elterjesztette! Üzenem a barátnõdnek: 1 a titka=bízz a barátodban! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!