Találatok a következő kifejezésre: Mért hívot magához (9 db)

Távkapcsolatom van. Nagyon régen találkoztunk már, és le akarom hívni a jövőhéten. Mert akkor 3 napos ünnep lesz. Hívjam én, vagy várjam meg amíg ő hív magához?

Hogyan hívjam magamhoz,ha nem hív?Ha esteleg mégse hívna,akkor nem szeret? Én 16/L,? 17/F és 140 km kb.

Legjobb válasz: Hívd te õt le hozzád. Mond el neki milyen programok lesznek nálatok és, szeretnéd ha együtt elmennétek ezekre mert olyan régen találkoztatok.

Hívd te õt le hozzád. Mond el neki milyen programok lesznek nálatok és, szeretnéd ha együtt elmennétek ezekre mert olyan régen találkoztatok.
Úristen -.-" xD mit kell ilyen hülyeségekkel szarakodni? Hívd le oszt csá... nem kell ezt túlfokozni. Lehívod. Lejön és kész. XD
3 napos ünnep?:O nem is tudtam :D lehet h énis elhívok magamhoz 1 srácot aki tetszik:P:D de én neki nem..:D de tuti el jön:D
milyen 3 napos ünnep, mirõl maradtam le? amugy meg fogod, és hivod, vagy ha te akarsz menni, akkor közlöd hogy mész, ennnyi
de amugy én sem tudom mi az a 3 napos ünnep O.o
A kérdező hozzászólása: 3 napos szünet. véletlenül ünnepet írtam xD mert ugye pünkösd lesz és hétfõn NO suliii:D

Mért hívot át magához? Le akart feküdni velem?

a barátom írta hogy menyek áthozzá este mert nincsenek otthon a szülei, egyedül van.

Legjobb válasz: Igen, elég valószínû, hogy le akar feküdni veled. De 13 évesen ez még nem korai egy kicsit? Biztos, hogy ezt akarod?

Igen, elég valószínû, hogy le akar feküdni veled. De 13 évesen ez még nem korai egy kicsit? Biztos, hogy ezt akarod?
A kérdező hozzászólása: megfogadom a tanácsod
Ne már hogy mindenki ilyen irigy, hogy eltolja szegény srác nagynehezen összehegesztett tervét! Most miért sajnáljátok tõlük, hát végre megszabadultak anyuaputol, lehetne egyet guritani, erre mindenki huhog itt hogy jajj mert rossz lesz, meg ne menj át, meg mittudomén. Van nektek szivetek? Szegény csókának SOHA nem lesz ilyen alkalma mégegyszer! Most miért kell sajnálni a kiscsókától egy menetet, végre nem görcsölne annyit a p*nán, tudna a tanulásra is figyelni, stb. Meg a kislány is ha rendesen ki lenne kormolva, nem kérdezne több hüleséget.
Feküdj le vele..mit foglalkozol ilyenekkel..ha annyi eszed van h 13 évesen akkor .....vagy
Az meg sem fordul a fejedben hogy nem lefeküdni akar, hanem közösülni? És csak utánna lefeküdni. Logikus, nem??
Nem tudom hogy nem tiltják ki az ilyen primitív hozzászólókat. Csoda hogy betudják kapcsolni a számítógépet a hatalmas intelligencia szintjükkel.(intelligencia-tudás errõl arról, némi ész) a gyengébbek kedvéért. Ha lenne normális partnered akkor nem otthon ülnél és írogatnád ide folyamatosan a hülyeségeidet. Szánalmas vagy.
Hmm, talán a kérdés volt primkó kissé, nem? A humor mellesleg az intelliganca jele, mondják. De persze nem mindenki érti, van ez így. Felvázolok egy még ijesztõbb lehetõséget: mi van ha valaki esetleg a nejével együtt olvassa ezeket a hihetetlenül agybagyenge kérdéseket, és közösen röhögik szénné magukat, meg kommentezik szét õket. Akkor hol marad ez az "azér írc ilyeneket meg nincs nõd meg pirmitív vagy" felállás...? Persze mindez csak feltételezés... De engem spec. szórakoztat.
Akkor te is nagyon okos lehetsz, gratulálok. Van nejed/férjed? Igen, a kérdés is valóban primitív, de a kérdezõ 13 (!) éves, felfogod? Te gondolom nem annyi vagy.
intelligencia mûveltség, értelmesség, felfogó képesség /értelmezõ kézi szótár/
Aha, szóval EZÉRT olyan cefet nehéz 13 évesen egy jót tolni, mert végre elhajtja az ember az õseit otthonról, összeszedi magát és meg mer írni egy meghívós sms-t a kiszemelt partnernek, erre idejönnek a nagytudású emberek, és teledumálják szegény kislány fejét hogy ne menj, jajj hát nem vagy készen rá, meg rossz lesz meg mittudomén! Oh bakker, csak irigyek vagytok! Te meg ha fostorogsz átmenni és tolni egy príma kis menetet a sráccal, legalább küldd át a muttert magad helyett! Ez a minimum, ne legyél már patkány, hogy elrontod más kefélését!!
Pl. én is hívtam már át a barátnõmet amikor a szüleim nem voltak itthon és nem akartam lefeküdni vele (és én is 13 vagyok) Amúgy nálunk az osztályfõnök és Egészségtan órán volt felvilágosítás.... szóval már nem vagyunk annyira tudtadlanok... ((meg már 9 évessen is valaki pornót nézz...))) Mindegy az a lényeg VÁRJ MÉG !
A kérdező hozzászólása: akarom
Erõsen javaslom, hogy ne tedd.
Mióta vagytok együtt???:S sztem felejtsétek el ezt az ötletet, me naon fiatalok vagytok!!!!!!Ne legyé kis kurva...
Le akar fektetni, utána meg majd szépen otthagy! Ha megteszed így gyerekfejjel, nagyon meg fogod bánni! De a te életed, úgy rontod el, ahogy akarod! Ha ilyen fiatalon a szexen jár az eszed, mi lesz késõbb? 20 éves korodra "vén kurva"leszel!
Azt mondja, "akarom", mit akarsz????Azt se tudod, miért akart áthivni, 13 évesen max azt akarod, hogy valaki rád mosolyogjon, egyikötök se tudja, mi a szex, maradjatok a kézfogásnál.
örülj inkább hogy anyukás már elég nagynak tart ahhoz hogy Technics legót kapj karácsonyra Dupló helyett amúgy sztem egybõl análszexxel kezdjétek, meg hivja át egy két haverját, az úgy sokkal viccesebb
anyukád
Jesszusom, hol tartunk már??? Jóhogy nem az oviban kezditek. Fogalmatok sincs a sexrõl, ez tény. Gyerekek vagytok és jobb ha tudjátok mindenkinek, a felnõtteknek is vannak kötelességei. Nektek az hogy tanuljatok. Azután lehet menni szórakozni ami nektek még sétálgatást csókolózást, libegõzést, állatkertet jelenthet.
Hát...ez kicsit gáz, hogy az az elsõ gondolatod, hogy szexelni akar veled..Én 13 éves vagyok és lány.Töbször aludtam ott a barátomnál már, de egyszer se feküdtünk le egymással és semmi olyasmit nem is tettünk... Viszont engem az is ki tud borítani, hogy a "felnõttek" azt hiszik a 13-14 évesekrõl, hogy még mindig csak kis 8-9 évesek. Mert téll. van olyan aki agyilag azon a szinten van( xD ), de a legtöbb már rég tisztába van a nemi élettel és a vele járókkal... szóval csak ennyi... Jah..és mi az hogy "akarom"?? Chh... Akarj vele DVD-zni xD Az tuti. Jó kis horrol...:D (y)

Mi a véleményetek egy olyan pasiròl/nőröl? , aki a volt párját túlzottan keresi sok üzenetet ir, hívja. Mert nagyon szerelmes belé és nem tudja kontrollálni magát és fenyegetőzik is hogy kárt tesz magában

Mert szenved a helyzett?l.Az ex màs n?vel/féfival van akit nem is szeret igazàbòl, mert elmondta ,nem ?szinte vele..

Legjobb válasz: "köpedék"?

"köpedék"?
A kérdező hozzászólása: Màrmint az az ex akit keres a csaj..vagyis a pasi van kapcsolatban de nem szereti a csajt igazán
A kérdező hozzászólása: Ez roppant értelmes vàlasz...
Nah most egy rövidkis történet 23éves srác vagyok az exbnõmmel 3 évig éltem együtt de 4évet voltunk együtt ebbõl másfél évet külön háztartásba.Sajna idén januárba értetlen módon a legjobb bnõje pasijával meglógott de a pasinak mostszületett meg a kisgyereke.Nos az exem elég gyerekcentrikus lehet ez bolondította meg de ha leírnék mindent holnap is itt olvasnád.Lényegében exemmel jóbavagyok félig.... és egyik nap kiöntötte a szívét nekem hogy érzi kettõnk közt a kötõdést de nem jönne vissza mert hülyén nézne ki és az új pasiját szereti de nem boldog vele.ismerem is és tudom mikor milyen.egyik hogy féltékeny mert ha a pasija elmegy a gyerekét látogatni az exem nem mehet oda másik hogy a srác muja.Mi mindig mentünk kirándulni stbstb õk még egyszerse.lényegében nem 100%osan boldog csak szerelmes..Hogy errõl mi a véleményem?? nemtudom..szeretem vissza akarom kapni de nemtudom..sokmindent nem is értek az egészben.Amit talán gondolok fél visszajönni mert bizalom nemlenne de elhagyni se hagya el a srácot mert szereti meg fél is egyedül maradni fõleg hogy már marhára akar gyereket...Csak így képes elkövetni hibákat. Nos remélem valamit azért kitudtál ebbõl szûrni.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszt de ez teljesen màs helyzet nemigazàn tudtam leszürni mert nem hasonlo kicsit se a sztori..szerintem nem értetted a kérdést...itt a csaj epekedik a pasi utàn keresi..de a pasi mas csajjal van de azzal akar lenni megsem szereti igazàn az volt a kérdés hogy mit gondoltok ilyen emberrõl aki màr tùlontùl keresi a másikat ezt mesélte el a pasi ismerõsöm 21 éves
szánalmasnak tartom
A kérdező hozzászólása: én is..bár ez elég közhelyes megitélés
sok értelme nincs... Csak az ellenkezõjét éri el annak, amit szeretne
Soha nem hagynám, hogy ilyesmibe ártsa bele magát. Ez az én dolgom és nem az övé.
A fiú ovodás. Aki szereti a másikat, még véletlenül sem bántja meg. Esetleg megkérheti, hogy sminkeljen.
Én egy fikarcnyit nem sminkelem magam, soha. Eddig 3 fiúval jártam, és mindegyik azt mondta, hogy pont ezt szereti bennem, és örül, hogy léteznek ilyen lányok is :) Elhiszem, hogy rosszul esik :( Ha elfogadna így, szerintem még poén szinten sem hozná ezt így szóba. Beszéljétek meg!
Utolsó vagyok, ez lemaradt: 23/L
Jézus, normális pasi ilyet még viccbõl sem mond. Miért lenne a smink az igényesség etalonja? Akkor max. megérteném, ha vkinek nagyon pattanásos az arca, feltesz egy kis alapozót, az még lehet az igényesség kategória... én dobnám a pasast-ha másért nem, a szar humoráért...
Az én párom is ilyen paraszt. Viszont megtanultam 5 év alatt, hogy kapásból visszavágok valamivel. pl. nagyon [email protected] lett a hajad, hogy ilyen picire levágtad, én ki se mennék így az utcára. :) (tegnapi termés) 1 hónapja volt befestve a hajam, tehát nincsen lenõve. Erre megszólal, hogy be kéne már festeni a hajad, mert töve van. Mondtam neki, hogy menj el szemészetre mert nagyon rossz a szemed. Egyébként iszonyatosan idegesítõ hogy ennyire piperkõc. Állandóan a spray-t fújkálja magára, de az nem zavarja, hogy büdös az egész ruhája a cigitõl...
Kicsit zavaros, amit írtál, de azért érthetõ. A párom a férjem, elég régóta, és soha nem szólna bele, mikor mit kenek magamra. Soha nem is mondana ilyenért olyat, hogy igénytelen vagyok. Az ott kezdõdik, hogy nem adsz magadra, ápolatlan vagy, vagy ízléstelen. Utóbbi igénytelenség inkább jellemzõ azokra a 18 éves lányokra, akik kiló vakolattal, az áll vonalnál gondosan elvágva, elkenõdött két centis fekete szemfestékkel, meg nõi magazinhoz adott ragacsos szájfénnyel vannak kimázolva, mint egy kisóvodás. Ízlés kérdése, kinek mi tetszik, semmi köze az igényességhez, hogy sminkelsz-e vagy sem. Annyira felkapott lett ez a szó, és annyira elcsépelt, lehet, hogy tényleg elsõre csak ez ugrott be neki, de én is megsértõdnék. Biztos visszaböknék, hogy igényes férfi GYANTÁZTATJA a fanszõrzetét, fõleg a zacsiját, szóval mikor lesz lecsupaszítva? A borotva igénytelen, mivel borostás lesz, a szõrös meg... hát micsoda õ, õsember?
Nem.
Nekem "barátom" igazából nem az, de máshogy nem tudom mondani néha találkozok vele, na õ utálja ha nincs kifestve a körmöm. Egyszer beszélgettünk msn-en és kérdezte, hogy milyen színû mondtam, hogy nincs kifestve azt mondta rá, hogy fúúj. :) Én nem haragudtam ezért. A sminkbe igazából nem szól bele. Én szoktam sminkelni lehet emiatt. Amugy a másik, hogy bántó volt számodra amit mondott. Háát nekem szexnél volt, hogy mondtam neki, hogy megint tegye be azt mondta, hogy nem vagy annyira izgató vagy valami ilyesmit mondott és utána mondta, hogy csak hülyéskedett. Nem tudom én az ilyeneket nem veszem fel.
A kérdező hozzászólása: Igen így fogadjon el ahogy vagyok.. Ha nem akkor kiadom az útját.. Õ is piperkõc.. képes 1 óra hosszát a fürdõbe tölteni.
Nekem hetekig mondta a párom, hogy ne sminkeljem magam, mert õ a természetes szépséget szereti. Nem a vakolós típus vagyok, hanem max. szemceruza+spirál, de errõl is leszoktam a kedvéért. Ha találkozunk, akkor sohasem sminkelem magam. Ez így megy 1, 5 éve. Persze ha sok ember közé megyek, pl. suli, akkor mindig festek magamra egy kicsit. Így tökéletesen megvagyunk:)
Az én barátom pont azért szokott szólni, ha sminkelek. Hétközben nagyon észre sem vehetõ a festék, de hétvégén ha buliba megyünk ki szoktam húzni a szemem, akkor mindig be szokott szólogatni, hogy mi ez a vakolat rajtam meg kinek akarok tetszeni...
az én szerelmem is azt mondja mindig nekem, hogy ne fessem ki magam, mert nekem ilyen "szépítõszerekre" (ahogy Õ mondja) nincs szükségem, mert én nélkülük is szép vagyok :) (nem aranyos? ♥ de így is mindig van rajtam egy natúr smink - spirál:) ), na meg azért is mondja elmondása szerint, mert akkor még szebb leszek és még jobban fognak figyelni a férfiak és fél , hogy akkor valaki ellop tõle :) (amikor leadja ezt a mûsort mindig úgy megzabálnám õt, olyan ééédes és csókolnivaló arca van, bocsi, hogy így olvadozok róla, de annyira szeretem õt ) Õ 21/F én 19/L
Ahogy mondod, a pasid piperkõc. vannak ilyenek. de az ilyen pasi a nõjét is ilyennek akarja látni. neki ez jön be, neked meg nem. Szóval ezt teljesen felesleges neki mondani, hogy milyen bunkó hogy beszól. nem bunkó, csak mások vagytok. És pont az ilyeneken kell elgondolkozni akkor amikor hosszabb távra tervezel valakivel. Nyilván tökéletes társ nincs, de ha neki ennyire ez tetszik, és be is szól neked, (vagyis ahogy elviccelte, de lényegében jelzés volt a részérõl hogy mit vár el, vagy neki mi tetszik...) akkor elõbb utóbb valamelyikõtök megunja ezt a dolgot. Én például nem kezdenék kapcsolatot a pasasoddal.
Hát ez tényleg nem volt szép beszólás tõle. Az én párom soha nem szól bele, az elõzõ sem szólt. Sõt sokszor azt se veszi észre ha ki vagyok sminkelve, olyan málé. :D
Nem normális párod van.Az én párom már azért szól ha szempillasprált teszek föl/vagy szemceruzát(ilyenkor, jön hogy kinek akarok tetszeni).Nem szereti a sminket rajtam, még a szájfényt sem, mégsem mondja hogy igénytelen vagyok.Õ a természetességet szereti. 24/L
azért smink és vakolat között elég nagy a különbség.pl. ott vöröslik az arcomon egy pattanás, és teszek rá egy kis korrektort, vagy szempillaspirállal kiemelem a szememet, ettõl még természetes lesz a végeredmény, és kiemeli ami szép, elfedi ami kevésbé.hozzáteszem, attól, ha valaki ezeket nem alkalmazza, nem lesz igénytelen. amúgy én ezeket használom, néha szemcerka, vagy tus...barátom amúgy észre se veszi hogy most konkrétan ki van spirálozva a szempillám, csak a szemceruzát, de szereti, nem várja el, neki édesmindegy. mellesleg szerintem nem viccelt a barátod, õ így gondolja, csak látta hogy megbántott/megbánta hogy kimondta...szerintem úgy szeressen, ahogy vagy, ha nem akkor viszont látásra.
A kérdező hozzászólása: A sminket õk bele szólnak?
Nem is kezdett volna velem ha vakolatos lennék....tudta hogy mi a stílusod, miért jár veled ha ez nem jön be neki?
Én sminkelem magam, nem viszem túlzásba, természetesnek hat. De ha nem sminkelnék és így beszólna a barátom, akkor biztos hogy dobnám. Volt már ilyenben részem, a volt barátom állandóan hangoztatta, hogy kövér vagyok ne egyek annyit. Jó igaz van rajtam 2-3 fölös kiló, de basszus ha valakivel együtt vagy akkor nem a hibáit nézed és nem lehúzod hanem dicséred. Ha így nem tetszel neki akkor keressen mást.
Én szeretek sminkelni, párom inkább azt szokta mondani hogy minek. Ez a fiú elég gyermeteg
az én párom sem sminkel és nagyon jól néz ki nélküle is, ha ilyan durvaságot mondott neked a pasid, hogy igénytelen vagy akkor el kéne beszélgetned vele errõl
Nemhogy örülne, hogy smink nélkül is szép vagy...
Nem nagyon szól bele. Ha ocsmányra vakolnám magam akkor biztosan szólna. Ha nem sminkelek úgy a jó, ha kihúzom a szemem teszek egy kis szempillaspirált, kis szájfényt akkor úgy is jó, néha tesz megjegyzést, hogy tetszik:) Régebben a körmömet sem festettem, mostanában kifestettem vörösre, régebben hasra esett volna tõle, most meg az a kívánsága, hogy ezután is:D ez lesz a vesztem...:P 21-L Ha nekem beszólna megmondanám keressen mást...
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 20:56 Köszi! Ezt megjegyzem és elsütöm legközelebb!
Ez nem volt szép dolog tõle. De azért a természetes meg a 3 kg smink között vannak átmenetek (legfeljebb te nem vagy elég ügyes) is és néha igenis esztétikus, hasznos. Gondolom te sem látod tökéletesnek a párod mindig és van amit szeretnél és nincs meg benne...
Én nem sminkelek és a pasim sose szólt érte, sõt sztem még szereti is. :) ) De ha nem tetszene neki sem érdekelne. Régen nagyon sokat sminkeltem és erõsen, utólag visszanézve elég furán festettem akkoriban :D
Az lenne igénytelenség, ha nem fürödnél mondjuk, vagy ilyesmi, de a smink szerintem nem ez a kategória. Tudom, közhely, de ha szeret igazán, akkor smink nélkül is szeret, hisze az vagy Te. Az én barátom nem szól ebbe bele, de igazából jobban szereti, ha nem sminkelek. Nem is nagyon szoktam, csak ha esetleg olyan hangulatom van, vagy olyan helyre megyek, akkor feldobok egy kis szempillaspirált és kész. Ha te sem szeretsz sminkelni, akkor csak az õ kedvéért szerintem ne szokj rá, esetleg néha-néha csípd ki neki magad, ha nagyon szeretné. :)
Ha van rajtam smink azt se veszi észre. Az igényesség nem itt kezdõdik. Tiszta bõr, rendezett frizura, tiszta ruha, lehetõleg izzadtságszag nélkül, tiszta száj... Ha ez megvan akkor a smink csak egy kis plusz, ha ezek nincsenek, akkor meg minek... Volt párom nyaggatott, hogy merészebben, utána azért mert túl sok már neki...

Kőbányán hol van ZÁRT kutyafuttato? Mert még nem jön vissza a kutyám, ha hivom, de nagyon szeretném elengedni, hogy kifussa magát.

Legjobb válasz: Kerepesi úti zajvédõ domb és a Gyakorló utcai lakótelep között bekerített terület. De ne számíts túl modern helyre, elég lepukkant... De legalább kerítés van, és jófej kutyák és gazdik.

Kerepesi úti zajvédõ domb és a Gyakorló utcai lakótelep között bekerített terület. De ne számíts túl modern helyre, elég lepukkant... De legalább kerítés van, és jófej kutyák és gazdik.

Mért nem hiv át a barátom magához? Töbi lent

már több mint 3 honapja járunk és mindig mikor 2esbe akarunk lenni mindig hozzánk jövünk és nemhiv át sose..mért csinálja ezt?

Legjobb válasz: Igen lehet h nem tudnak róla vagy ha igen akkor nem lehet h olyan családi körülménye van amiért nem akar téged áthivni?Ez is lehet bár nem tudom milyen srác.De sok sikert kivánok nektek 23/L

Igen lehet h nem tudnak róla vagy ha igen akkor nem lehet h olyan családi körülménye van amiért nem akar téged áthivni?Ez is lehet bár nem tudom milyen srác.De sok sikert kivánok nektek 23/L
Az is lehet hogy szégyenli a lakását, mert nem túl rendezett, nagy a kupi, ilyesmi. Kérdezd meg tõle tapintatosan szerintem.
Lehet, hogy a szülei, testvérei nem tudják, hogy együtt vagytok?!
MI is lassan 3 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Még csak egyszer voltam nála. És mi is mindig nálam vagyunk, mikor szexelünk, vagy csak együtt akarunk lenni. Rákérdeztem h miért van ez, azt mondta h a pasi dolga h járkáljon a csajához, meg h neki így kényelmesebb, mert otthon ott vannak a tesói, és az õt zavaja. Sztem kérdezz rá tõle, h miért van ez...:)
Nálunk én járom a pasimhoz, és azért nem jövünk sûrûn hozzám, mert az egész család itthon van, és zavar mindkettõnket:S
A kérdező hozzászólása: normális srác..és a barátai aztmondták h nagyon szép és tök normális házuk van..2 telkük van..és tudnak rolam a családja.öcsét ismerem is személyesen..szülei meg láttak már kocsibol..meg 1x találkoztam velük..
Hát lehet, hogy te csak az a "második" csaj vagy :P [egy kis szórakozás ism]
Az a normalis, ha a srac megy udvarolni a csjahoz, nem forditva. De lehet, h az miatt van, hogy meg nem mutatott be a szuleinek es tart tole, mert szegyenlos. Finoman kerdezd meg tole szerintem.
A kérdező hozzászólása: találkoztam a szüleivel 1x.a testvérét ismerem...és joba vagyok vele...

Tegnap szemeztem egy sráccal a buszon, egy helyen szálltunk le, ő maga ajánlotta fel, h hazakísér, elkérte a számom, s ígérte, h ma jelentkezik. Mért nem hív? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Te nem tudsz ilyen helyzetben semmit sem csinálni. Légy türelemmel, lehet hogy csak közbejött neki valami.

Te nem tudsz ilyen helyzetben semmit sem csinálni. Légy türelemmel, lehet hogy csak közbejött neki valami.
Mennyi is az idõ? Mindjárt fél 5. Nem kell aggódni, gyerek még az idõ, lehet, hogy nem sokára hívni is fog! Ha meg nem, akkor sincs baj, lehet, hogy közbejött valami, sokminden lehetséges. De te semmiféleképp ne hívd, az olyan megalázó...
Igen! Nehogy felhívd!
Légy türelmes és várd hogy hivjon õ de te semmiképp ne hivd fel õt!
Még nem telt el sok idõ, még hívhat.Vannak akik azt csinálják , hogy várnak egy-két napot, nem rögtön telefonálnak(hallottam már ilyet nem egyszer).De az is lehet, hogy nem ért rá még, bármi lehet.Egy dolgot semmiképpen ne tegyél, te ne telefonáljál rá.
JAJ NEHOGY FELHIVD Micsoda dumaDe ha véletlenül elhagyta a szämod vagy elirtad vagy fèlreolvasta Jaj akkor nehogy vèletlenül feltudjon hivniDe ha este 9 utän hiv akkor viszont ne vedd fel hogy jön az ki hogy ijenkor kezdj kèszülni min 1òra Megmär vacsorära sincs hej stbUgyhogy hivd nyugodtan
Szia! Tapasztalatból mondom, hogy ezt nem lehet kiszámítani h mikor hív. Engem volt, hogy 3-4 hónap után sem hívtak fel, barátnõmet 4 hónappal késõbb, és 4 éve együtt is vannak. Más meg hív egybõl másnap, vagy még aznap este. Szerintem sem kéne Neked felhívni. :) Remélem azóta már rendezõdött a dolog, és meg is vol az elsõ randi ;)
(Férfi válaszoló vagyok, úgyhogy megpróbáltam beleélni magam a helyzetébe) Srác gondolkodik: "Felhívjam? Ne hívjam? Vajon tényleg tetszettem neki, vagy csak jól jöttem neki, hogy nem egyedül kellett hazamenni aznap? És ha felhívom, akkor mit mondok neki? Hova hívjam el? Hogy öltözzek fel arra az alkalomra? Jajj, mennyi probléma, alszom rá még egyet... kettõt... hármat... uhh, de ciki, hogy egy hét után sem hívtam, most már biztos úgyis elfelejtett! Ááá, így most már nem is merem felhívni!" És a sort folytathatnám. Jó eséllyel az a vége, hogy elõbb-utóbb ráveszi magát és mégiscsak felhív. Azért szerintem ha sokáig nem hív megkockáztathatsz egy telefont, végülis mit veszíthetsz. De semmiképp ne azonnal. Bonyolult dolog ez a szerelem, párkapcsolat téma. Sajnos. Bár ez részben a szépsége is. :) )
lehet hogy sak meg akar ba**ni és otthagyni már bocs

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!