Találatok a következő kifejezésre: Mért fáj bal karom Meg (2 db)

Mért fáj a bal karom? Meg úgy érzem h. A mellem is de az nem biztos! Jobb kezes vagyok! Nem tudom mi lehet a baj!?

Legjobb válasz: lehet a szived és a tüdöd miatt is, vagy csak fáradtság, megeröltés, rossz mozdulat. sok sok oka lehet ha nem múlik akkor dokihoz kellene menni, vagy ha többször jelentkezik.

lehet a szived és a tüdöd miatt is, vagy csak fáradtság, megeröltés, rossz mozdulat. sok sok oka lehet ha nem múlik akkor dokihoz kellene menni, vagy ha többször jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy mihamarabb lekéne szoknom a dohányzásról és ha javul akkor nyilván a kiváltó ok a cigaretta :S köszi a kommentet!:)

Ilyesmi lehetséges? Tegnap elkezdett fájni a bal karom, mert csúnyan elestem, ma reggel meg azt vettem észre, hogy a kutyám is sántít a bal mellső lábára. Lehetésges, hogy azért mert nekem is fáj a karom?

Voltunk dokinál, kett?nél is és semmit nem találtak, még RTG is csinált. A kutyámmal nagyon szoros a kapcsolatunk, mióta nálam van, nem voltunk sose külön, szinte ? a családom és sose szereti ha idegennél hagyom, nem is nagyon fogad szót másnak csak nekem. Lehetséges, hogy lelkileg annyira egy hullámhosszon legyen velem, hogy átveszi a fájdalmamat. Embereknél már olvastam ilyenr?l, pl. akár a terhes kismamám párjai ugyanúgy átélik a terhesség mindegy egyes pillanatát, mint maga a kismama.

Legjobb válasz: Az etológia tanszéken hálásak lennének, ha ezeket a sztorikat elmondanátok, ott nem néznek hülyének.:) Épp benne vannak egy olyan kutatásban, hogy a kutya hogy utánozza a gazdáját... http://kutyaetologia.elte.hu/

Az etológia tanszéken hálásak lennének, ha ezeket a sztorikat elmondanátok, ott nem néznek hülyének.:) Épp benne vannak egy olyan kutatásban, hogy a kutya hogy utánozza a gazdáját... http://kutyaetologia.elte.hu/
Ez inkább ezotéria kategória.
Szerintem nem...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!