Találatok a következő kifejezésre: Mért fáj bal karom (4 db)

lehet hogy ezzel mellélövök, de szívprobléma kihat a bal karra, attól is fájhat. mindenképp érdemes megnézetni.
Ezer oka lehet, szívprobléma, keringési, nyaki meszesedés, stb.Orvoshoz kéne menni.
Gerincprobléma.

Ilyesmi lehetséges? Tegnap elkezdett fájni a bal karom, mert csúnyan elestem, ma reggel meg azt vettem észre, hogy a kutyám is sántít a bal mellső lábára. Lehetésges, hogy azért mert nekem is fáj a karom?

Voltunk dokinál, kett?nél is és semmit nem találtak, még RTG is csinált. A kutyámmal nagyon szoros a kapcsolatunk, mióta nálam van, nem voltunk sose külön, szinte ? a családom és sose szereti ha idegennél hagyom, nem is nagyon fogad szót másnak csak nekem. Lehetséges, hogy lelkileg annyira egy hullámhosszon legyen velem, hogy átveszi a fájdalmamat. Embereknél már olvastam ilyenr?l, pl. akár a terhes kismamám párjai ugyanúgy átélik a terhesség mindegy egyes pillanatát, mint maga a kismama.

Legjobb válasz: Az etológia tanszéken hálásak lennének, ha ezeket a sztorikat elmondanátok, ott nem néznek hülyének.:) Épp benne vannak egy olyan kutatásban, hogy a kutya hogy utánozza a gazdáját... http://kutyaetologia.elte.hu/

Az etológia tanszéken hálásak lennének, ha ezeket a sztorikat elmondanátok, ott nem néznek hülyének.:) Épp benne vannak egy olyan kutatásban, hogy a kutya hogy utánozza a gazdáját... http://kutyaetologia.elte.hu/
Ez inkább ezotéria kategória.
Szerintem nem...

Mért fáj a bal karom? Olyan érzés mintha megeröltettem volna

Legjobb válasz: Bal kezes vagy?? Akkor azér mer azzal irsz, persze ha suliba vagy, vagy mer mindig azzal csinálsz mindent. Vagy hirtelen emelét nagy súlyt vele, és az izmaid begörcsöltek tõle.

Bal kezes vagy?? Akkor azér mer azzal irsz, persze ha suliba vagy, vagy mer mindig azzal csinálsz mindent. Vagy hirtelen emelét nagy súlyt vele, és az izmaid begörcsöltek tõle.


Mért fáj a bal karom? Meg úgy érzem h. A mellem is de az nem biztos! Jobb kezes vagyok! Nem tudom mi lehet a baj!?

Legjobb válasz: lehet a szived és a tüdöd miatt is, vagy csak fáradtság, megeröltés, rossz mozdulat. sok sok oka lehet ha nem múlik akkor dokihoz kellene menni, vagy ha többször jelentkezik.

lehet a szived és a tüdöd miatt is, vagy csak fáradtság, megeröltés, rossz mozdulat. sok sok oka lehet ha nem múlik akkor dokihoz kellene menni, vagy ha többször jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy mihamarabb lekéne szoknom a dohányzásról és ha javul akkor nyilván a kiváltó ok a cigaretta :S köszi a kommentet!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!