Találatok a következő kifejezésre: Mért csinálja ha van (73 db)

Biztos nyitva marad valami alkalmazás ami leszivja.
mamám telójával is ez volt, ugyanúgy xperia p volt. neki elõször nagyon hamar lemerült, egyszer csak meg nem kapcsot be.(mondjuk az is közrejátszhatott hogy azelõtt fél évvel beleesett a vécébe a telefon). sok minden lehet igazából a probléma oka. nem tudni

Youtubon van 'csináld magad', rendszerezős vagy bármi ilyesmi videó magyarul? Ha van linkelnétek jókat mert én nem találok?

Legjobb válasz: Rengeteg van! :) Csak írd be hogy Csináld magad és máris kiad rengeteget.Vagy pl beírod hogy DIY és utána egy kulcsszót,mint pl:karkötõ.És akkor kiad olyan videókat amiben ilyeneket csinálnak. :) Remélem tudtam segíteni!

Rengeteg van! :) Csak írd be hogy Csináld magad és máris kiad rengeteget.Vagy pl beírod hogy DIY és utána egy kulcsszót, mint pl:karkötõ.És akkor kiad olyan videókat amiben ilyeneket csinálnak. :) Remélem tudtam segíteni!
Néha újra kellene indítani, egy 2 naponta azt azt az 1-2 percet nem spórold meg. Ezek az okostelefonok már csak ilyenek
Használj task killert vagy figyelj oda hogy ne fusson sokminden háttérben

Ma reggel 36, 8 volt a hőm. Tegnap reggel 36, 7. még 1 nap a nemvártig. Percenként rohangálok a wc-re, h megjött mert olyan érzésem van. Ha ma csinálok egy tesztet vagy holnap reggel kimutatja a valóságot? Lehetek babás?

Legjobb válasz: szia: nekem a teszt negatív:( nagyon elkeserít de még reménykedem,h korai volt. ha késik akkor csinálok újra egyete. a hõ mindenkinél más. nekem nem szokott ennyi lenni. meg testápolószerû folyásom van szóval nem értem. neked milyen tüneteid vannak?

A kérdező hozzászólása: szia: nekem a teszt negatív:( nagyon elkeserít de még reménykedem, h korai volt. ha késik akkor csinálok újra egyete. a hõ mindenkinél más. nekem nem szokott ennyi lenni. meg testápolószerû folyásom van szóval nem értem. neked milyen tüneteid vannak?
szerintem ha van teszted nyugodtan megcsinálhatod most is.nekem ilyenkor már kimutatta! szorítok neked!
Szia! Légyszi, ha meg van az eredmény, akkor írd meg, mert az én hõm is ennyi volt reggel és én azt hittem, hogy ez kevés. Nekem még 6 nap a nem vártig, de nekem is egyfolytában minjárt megjön érzésem van. Te hol mérted a hõdet? Ha lesz idõd, írd meg, hogy mi lett! Köszi és szorítok!
Szia A negatív teszt ne keserítsen el. Én két negatív tesztet is produkáltam a nem várt mensi elõtt egy-két nappal. Majd a nem várt elsõ napjának reggelén egy nagyon halvány pozitívat. Másnap a doki még nem látott semmit, de egy hétre rá már ott volt a petezsák és a szikhólyag. Nyugi, van akinek még a mensi kimaradása után egy héttel is negatív a tesztje. Szerintem várj egy pár napot és probáld újra. Drukkolok és írj, hogy mi lett az eredmény
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást, így egy kicsit jobban érzem magam:)
Szia, én vagyok aki hasonló cipõben jár, szerintem is korán teszteltél, majd próbáld meg még pár nap múlva is. Remélem poz. lesz.Rám nézve is jó hír lenne, mert akkor a 36, 7-es hõmmel még reménykedhetek. Te hol mérted?
Az elõzõ válaszoló vagyok , sajnos neg. lett a tesztem, megcsináltattam a kórházi laborban, ami már teljesen biztosat mutat, úgyhogy sajna nekem a 36, 7 hõ ezek szerint tényleg kevés volt. Te még reménykedhetsz, szorítok, majd írj!

Mért csinálja ezt ha van barátnőjee? Akar valamit vagy csak hülyít?

Van egy pasi akivel 2hónapja úgymond találkozgatunk, de nem tudom, hogy pontosan mi is van köztünk. Egy buliban eléggé jól "elvoltunk". Csókolóztunk, puszit adott és haza vitt a buli után.A csók az többször is megismétl?dött, közben én tudtam, hogy van neki barátn?je, de úgy gondoltam, hogy hamarosan szakítanak, mert a srác úgy mondta, hogy össze vannak most veszve a bn?jével.De utána ugyanúgy együtt volt vele és hívogatott engem, de én megmondtam neki, hogy ne hivogasson és hagyjon engem békén.Aztán iwiwen kezdett el irogatni, hogy majd találkozunk meg ilyesmit.Most szerintetek akar valamit?vagy csak hülyített azokkal a csókokkal is??

Legjobb válasz: Hát én eleve gerinctelen dolognak tartom azt, ha egy pasi akkor "szórakozik" egy másik csajjal miközben még jár vkivel..hiába hogy haragban vannak...hát nem akarlak megbántani de szerintem csak egy két csók volt aztán õ így gondolta..mert ha komolyan gondolná veled akkor már szakított volna a csajjal és úgy prbálkozna újra nálad és nem úgy hivogatna hogy még van barátnõje.

Hát én eleve gerinctelen dolognak tartom azt, ha egy pasi akkor "szórakozik" egy másik csajjal miközben még jár vkivel..hiába hogy haragban vannak...hát nem akarlak megbántani de szerintem csak egy két csók volt aztán õ így gondolta..mert ha komolyan gondolná veled akkor már szakított volna a csajjal és úgy prbálkozna újra nálad és nem úgy hivogatna hogy még van barátnõje.
bocsi hogy ezt írom, de egyértelmûen hülyít.szerintem úgy volt vele, hogy egy kis "potya" szex jól jön.bocs ha nyersen fejeztem ki magam.ha akarna téged, már elhagyta volna a b.nõjét.amúgy is milyen kapcsolat lenne abból, ahol tudod hogy úgy kezd más lányokkal, hogy van barátnõje.és itt történetesen te lennél a barátnõ.
Én voltam ilyen helyzetben. A pasi szakitott a nõjével miattam...de eltelt közel 3 év és engem is megcsalt. Ebbõl a tanulság? Nem érdemes olyan pasikkal foglalkozni, akik úgy keresnek maguknak új nõt, hogy még megvan a régi....

Jangee3 0, 02-t szedek, el szeretném tolni 1 héttel a menstruációmat, mert megyek nyaralni. Van tavalyról egyheti Jangee 0, 03-am, mert régebben azt szedtem. Ha azt az 1 hetet a 0, 03-mal egészítem ki abból lehet baj? Csinált már valaki ilyet?

Legjobb válasz: én dalia-t szedek, és a betegtájékoztató azt írja, hogy ha 1 menstruációt ki akarok hagyni, akkor ne tartsam meg az 1hetes szünetet, hanem szedjem tovább a tablettát a következõ levéllel. ilyenkor pecsételõ vérzés jelentkezhet, de késõbb, mint a megvonásos. neked nem ír ilyesmit? amúgy szerintem nem jó ötlet a gyógyszerek keverése..

én dalia-t szedek, és a betegtájékoztató azt írja, hogy ha 1 menstruációt ki akarok hagyni, akkor ne tartsam meg az 1hetes szünetet, hanem szedjem tovább a tablettát a következõ levéllel. ilyenkor pecsételõ vérzés jelentkezhet, de késõbb, mint a megvonásos. neked nem ír ilyesmit? amúgy szerintem nem jó ötlet a gyógyszerek keverése..
A kérdező hozzászólása: Nekem is ír ilyet a betegtájékoztatóm, hogy szejem 1 héttel tovább a következõ levélbõl, és akkor 1 héttel csúszni fog, csak akkor mit kezdek a maradék 2 heti adaggal az új levélbõl? Vagy egyszerûen hagyjak ki egy mensit azzal, hogy a következõ csomagot is teljesen beszedem?
a következõt is teljesen szedd be, és csak utána tartsd meg a szünetet. olyat nem szabad, hogy a levél közepén tartod a szünetet...
Lehet mert az érzés nem kölcsönös?
Talááán mert nem akar járni veled...:S
A kérdező hozzászólása: dee akar..õ kezdeményezte a kapcsolatot...szóval..??...mondta h be is jövök neki járni szeretne velem..az lehet hogy szégyelli? vagy zavarba jön? mert mondta h még nem is csókolózott meg ilyesmik ..??
Akkor zavarban van, igen. :D
A kérdező hozzászólása: de mért kell zavarba jönni...egyszer ugyis átéli ezeket..a tapasztalatlanság miatt lehet akkor ugye?
Túl sok a kérdés. Mért nem inkább tõle kérdezed meg? :D
A kérdező hozzászólása: boccs xD ez nem az az oldal ?:O vayg összetéveszthettem bocsi :)
azért mert ne írjad neki hanem csináld. xDDD Biztos nem szereti a dumagépeket. :)

Ha van egy középfokú nyelvvizsgám, de már 3. -os gimnazista vagyok átvesznek kéttannyelvű osztályba? Mert ugye ők 1. óta tanulják a tantárgyakat azon a nyelven, de nekem is lenne még esélyem az érettségiig? Valaki csinált már ilyet?

Legjobb válasz: Lehet,hogy igazad van.. :) Csak arra gondoltam hátha átvennének,és akkor még 1 évem lenne éretségiig..Annyi idõ alatt belejönnék a kéttannyelvûségbe,és még jobban menne a nyelv.Amugy is járok mellette nyelvsuliba a felsõfok miatt.Hát...Meglátjuk mi lesz. :) Köszönöm!

A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van.. :) Csak arra gondoltam hátha átvennének, és akkor még 1 évem lenne éretségiig..Annyi idõ alatt belejönnék a kéttannyelvûségbe, és még jobban menne a nyelv.Amugy is járok mellette nyelvsuliba a felsõfok miatt.Hát...Meglátjuk mi lesz. :) Köszönöm!
Szerintem errõl elkéstél. És nálunk az angolosok ilyenkorra már felsõfokúra készültek, na meg egy jó néhány tárgyuk angol volt...ezt nem igen lehet behozni... Maradj ott ahol vagy, van már középfokúd akkor kezdj inkább nyelviskolában hajtani a felsõfokra és mellette, ha amúgy is gimis vagy ott kell legyen a 2. nyelved tanuld azt... Nálunk legalábbis nem engedték volna...
Nem elsõ óta tanulják a tantárgyakat, csak 2. óta, az elsõ év keményen csak a nyelvtanról szól. Nem hinném, hogy belejönnél a tantárgyakba, komoly szakszavakat kell tudni hozzá pl. egy földrajznál. A másik pedig az, hogy általában már elsõ év után (elvileg) meg tudnák csinálni a "kéttannyelvûsök" a középfokút, tehát már jóval magasabb szinten állnak.
(Zselé->)körömlakk->zselé->fényzselé Azt olvastam hogy ettõl tartósabb lesz:)
http://itsmeornothing.blogspot.com/2011/07/lassan-szarado-la.. Igaz, én még nem próbáltam, de a közeljövõben mindenképpen be szeretnék ruházni egyre.
Elfelejtettem hozzátenni, hogy igaz, nem zselé, de végülis a tartósság a cél, arra, ha beválik, ugyanolyan jó lehet.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!