Találatok a következő kifejezésre: Mért csinálja ha (239 db)

Mert egy éves, kicsi gyerek. Ne kezeld ovodásként.
A kérdező hozzászólása: Nem kezelem óvodásként csak kíváncsi vagyok mitõl sírhat esetleg félhet.
Valószínûleg bezártsági érzése van, ez nem csak felnõtteknél jöhet elõ.
a 2. válaszolóval értek egyet. szerintem is bezártságérzése van. Felnõtteknél is van aki klausztrofobiával küzd. Ha liftben, próbafülkében is így viselkedik, tuti ilyenrõl lehet szó. Én megemlíteném a házigyermekorvosnak.
És ha megemlíti a háziorvosnak, az mit fog vele csinálni?...semmi baja, kisgyerek. Ez majd elmarad, lesz helyette más, ami késõbb riadalmat okoz. Fél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Remélem ki növi mert sajnálom h ennyire fél...:(
Szerintem meg otthon érzi magát biztonságban, máshol meg nem. Esetleg nem ijedt meg valamitõl régebben az otthonotokon kívül? Szerintem is el fog múlni, kicsi még, de sírhat bármi más miatt is.
szerintem csak újdonság neki, szólj rá, hogy ne csinálja

Samsung Star II telónál mér csinálja azt, hogy ha beszélek valakivel fel hiv közbe mást? és behülyül.

valakinek tapasztalat? vagy beállítási probléma lehet vagy mi??

Legjobb válasz: Ezek egy idõ után ilyeket csinálnak... Nekem is sima érintõs Samsungom van, és mindent csinált, szoftverfrissítés kell rá, az nekem megoldotta... :)

Ezek egy idõ után ilyeket csinálnak... Nekem is sima érintõs Samsungom van, és mindent csinált, szoftverfrissítés kell rá, az nekem megoldotta... :)
A kérdező hozzászólása: értem, megpróbálom köszi a választ :)


Néha újra kellene indítani, egy 2 naponta azt azt az 1-2 percet nem spórold meg. Ezek az okostelefonok már csak ilyenek
Használj task killert vagy figyelj oda hogy ne fusson sokminden háttérben

Ezt mért csinálja? És nembaj ha párás az akvárium belső fala? Többi lent!

Sziasztok..Lehet h hülyén fogalmazom meg a kérdést,és ezért bocsi is..:)Na szóval,a tekim valami olyasmit csinál,hogy kidugja az orrát a vízb?l és ilyen furán fújja ki a leveg?t..így megvastagszik a nyaka vagy nemtom és ilyen hangot is ad ki néha... De ha nem így van akk javítsatok ki:) Értelmes és használható válaszokat köszönöm:D:)27-28 fokos a vize

Legjobb válasz: Ez lehet attól is hogy nincs napoztatva (nagyon sükséges nekik a nap). de lehet hogy ilyen vagy így csinál de azis lehet hogy düdõgyulladás de ha fontos neked mutasd állatorvosnak

Ez lehet attól is hogy nincs napoztatva (nagyon sükséges nekik a nap). de lehet hogy ilyen vagy így csinál de azis lehet hogy düdõgyulladás de ha fontos neked mutasd állatorvosnak
A kérdező hozzászólása: Van napozója:) 1 fél cserép:D és eszik is meg minden... de majd elviszem és köszzike
Sürgõsen menj el anyukáddal egy pszichológushoz.
nem fogsz nekik szólni mert nem tudod megtenni
ird le egy papirra a segélykérõ levelet és gonolkodasnélkül dobd oda nekik mielött az agyad meggátol benne
Te de hülye vagy már bocs....

Nem fizet az albérlőm. Papírt sem irtunk semmiről . Sőt be fenyegetett, mit csinálhatok, mert félek ha kirakom nagyobb kárt csinál az ingatlanban?

Elvehetem pl a cd, vagy Tv-jét az albérleti pénz fejében , s ha ki fizeti vissza adom ? mert akkor ő is feljelenthet lopásért ?

Legjobb válasz: Velem is elõfordult. Én a következõt tettem, mikor már két havival lógott akkor eldöntöttem lelakta a kauciót. reggel odamentem, és mondtam délután költözés lesz háromra itt az autó akár tetszik akár nem, délutánra leszerveztem egy teherautót, és egy hétre béreltem egy raktárat két bátyámmal, és nyolc haverral odamentünk cuccosát fel a kocsira és gó a raktárba.a raktár kulcsait odaadtam és szóltam egy hétre ki van fizetve soha többet viszlát mehet amerre akar. Persze nem engedtem senkit bejelentkezni mert akkor nem teheted így ki mert a bérlõt védi inkább a törvény hiába nem fizet....Ha nincs bejelentkezve akkor bejelentheted mint illegális lakásfoglalót és kiteszik a rendõrök, fõleg ha az albérleti díjat kézbe adta és nincs nyoma simán letagadhatod. Nem fer de az sem fer hogy nem fizet és még õ fenyegetõzik.

Velem is elõfordult. Én a következõt tettem, mikor már két havival lógott akkor eldöntöttem lelakta a kauciót. reggel odamentem, és mondtam délután költözés lesz háromra itt az autó akár tetszik akár nem, délutánra leszerveztem egy teherautót, és egy hétre béreltem egy raktárat két bátyámmal, és nyolc haverral odamentünk cuccosát fel a kocsira és gó a raktárba.a raktár kulcsait odaadtam és szóltam egy hétre ki van fizetve soha többet viszlát mehet amerre akar. Persze nem engedtem senkit bejelentkezni mert akkor nem teheted így ki mert a bérlõt védi inkább a törvény hiába nem fizet....Ha nincs bejelentkezve akkor bejelentheted mint illegális lakásfoglalót és kiteszik a rendõrök, fõleg ha az albérleti díjat kézbe adta és nincs nyoma simán letagadhatod. Nem fer de az sem fer hogy nem fizet és még õ fenyegetõzik.
Semmit nem vehetsz el, ehhez nincs jogosultságog . Ilyen miatt még te kerülnél bajba .Ilyen esetben ha azt mondaná az albérlõd , hogy elloptad tõle , és feljelent, mivel bizonyitanád nem igy volt.Önkényesen eltulajdonítani más tulajdonát, lopásnak minõsül .Tereld hivatalos útra, és majd akkor kirakják .Nem mondom hogy rakjad ki a holmiját, mert igy is Te járhatsz rosszabbul .
hát ha nincs bejelentve jelentsd fel te
2. jól csinálta.Nekem is volt ilyen gondom .Nálam még a közüzemi számlákat sem fizették õk maguk léptek le egy éjszaka tudták hogy nem lesz víz villany.Én gyorsan kifizettem a tartozásokat hogy ne kössenek ki semmit(kb 8 éve két nap alatt 90 ezret kellett kifizetnem) soha többet nem adtam ki a házat.
Bíróság elõtt nem áll meg a színlelt szívességi lakáshasználat. Ugyanaz a szitu, mintha rendes szerzõdése lenne. Ha "akciózol" téged fognak rabosítani, ha megsérted a birtokvédelmi jogát. 1. Nem tudtad, hogy mindez elkerülhetõ 2. Tudtad de sajnáltál rá 30 ezret. Egy jó bérlõ kicsenget legalább egy millát, mielõtt tovább áll. Egy "ügyes" aki kihasznál, az ugyanennyi kárt okoz kb. Utólag nem tudok segíteni, de ha legközelebb 100 % -os megoldás kell, az megoldható. Nem az a megoldás, hogy többet nem adom ki.
Azonnali zárcsere, és kilakoltatás!!! Több százezer forintos közmû tartozást is felhalmozhat! A legcélszerûbb, ha a zárcserére már sok erõs férfival érkezel akik gyorsan kiteszik a cuccaikat és õket is! Ne halogasd a dolgot! Nagyon ráfázhatsz!
Tény, jogilag erõsen kifogásolható, hogy bemész a lakásba, de az sem járja, hogy nem fizet a lakó. Ha nincs papírod, a bírósági út nem lesz járható. Szerintem is marad az, hogy bemész a lakásba, és pár nagyobb fickóval kipakoltatod a cuccait a bérlõnek. Esetleg ha a te neveden vannak a közmû számlák kikapcsoltathatod a villanyt (a fûtés most ugye nem fontos), a vizet... legalább nem csinál nagyobb számlát és vlsz így elhúz. Én egyébként ezt már hamar megléptem volna, aztán ha esetleg ez sem segít 2 hét és mennek a srácok pakolni.

A fiúk mit csinálnak ha tetszik nekik egy lány? Mért nem mernek ők először lépni?

Légyszíves inkább fiúk írjanak!

Legjobb válasz: Például azért mert a sok durva visszautasítás teljesen elvette az önbizalmukat. F

Például azért mert a sok durva visszautasítás teljesen elvette az önbizalmukat. F
A sok csalódás miatt. Szép, csúnya lányban is csalódtam. És nem csak annyi, hogy visszautasít az ismerkedésnél, az egy dolog. Hanem többször randizunk és utána csinál olyan dolgot, amire nem számítottam volna tõle.
mert a büszkeségem nem engedi. odamennék, és elhajtana, utána ha találkozunk bárhol már hogy nézne rám?! ezért inkább a szemezés, flört, kivárás taktikát választom. de ezzel viszont az a baj, hogy könnyû túllõni a célon. (addig vársz míg lenyújják a csajt, vagy elmegy) szal kreatívnak kell lenni :)
Kell a lánynak adnia jeleket, amik bátorítják a fiút a kezdeményezésre. F
Azért mert mi fiúk tudjuk, hogy a lány így is-úgy is visszautasít.
Azért, mert ahányszor beszédbe elegyedtem vele, mindig kiderült, hogy nem olvasta a Szép új világot és az Alapítványt sem:/ 17/f
Félénk vagyok, de elsõ barátnõmet mégis sikerült felszednem. Persze csesztem is el sok lehetõséget, mert mulya voltam, még úgy is, hogy tudtomra adta az illetõ, hogy bejövök neki, pedig nekem is bejött: ) De szerintem, ha nagyon bejössz neki, lépni fog elõbb-utóbb. Mondjuk a korotok is lényeges lenne ide, mert másképp vélekedik egy kisiskolás, és egy érettebb ember.
Mert már a fiúkra is rájött az az amerikai divat, ami az utóbbi idõben a csajokra: mindenki egyen szép akar lenni... Majd minden csaj ugyan abban a stílusban öltözködik, viselkedik, stb. Nálunk meg az idióta 170 magas szteroidos kockahas hódít, vagy valamelyik szálkás páva utánzásá....csak annyit látok, hogy aki nekem tetszik, az valami idióta, nála 6 evvel idõsebb , , keménygyerekkel" jár, akiknek nagy a pofájuk, emberileg meg 0 az összes... Ha meg folyamatosan ezt látod, és ezt tapasztalod akkor betelik a pohár, késõbb meg csak azzal probalkozol ami majdnem biztos ( lásd: 1-2 éve jóban vagy vele) A tököm teli van azokkal a csajokkal, akik nekem tetszenek, azt ilyen palikkal járnak, mert valakivel muszáj , mert ugye az menõ.... 18/F
Semmit sajnos mivel félek az elutasítástól!
Nem csinálok semmit. Nem tudnék mit mondani és úgyis elutasítana. Így inkább kihagyom az opcionális stresszt.
Utolsó: Ott a pont!!!
"Azért, mert ahányszor beszédbe elegyedtem vele, mindig kiderült, hogy nem olvasta a Szép új világot és az Alapítványt sem:/" Javaslom a Majmok bombája elolvasását! Szép új világ kispályás hozzá képest.
Amelyik fiu muja, az az életben is az, szóval azzal nincs is értelme foglalkozni... Nekem ha kell egy csaj, és ad jeleket is hogy szimpik vagyunk egymásnak, akkor már tuti közeledek hozzá, és nem fogok csak ábrándozni róla.
A kérdező hozzászólása: Vicces ha mindkettõ fél így érez, mert mi lányok is félünk a visszautasítástól és azt mondjátok, hogy nekünk is kell tenni lépéseket felétek, csakhogy (nem tudom, hogy mindegyik fiú ilyen de elég sok) ti sem tesztek felénk is ezért nincs semmi.
A kérdező hozzászólása: Köszi! de mit csináltok ha tetszik nektek egy lány?
Hosszan a szemébe nézek, keresem a társaságát, vagy csak távolról bamulom, és atkozom magam azért, hogy nem merem elhivni sehova...

Mért lehet? Ha telepitek a marketről játékokat a telefonomra ami Samsung galaxy s advance akkor ha csinálok egy ujra inditást vagy kikapcsolom a telefont és űjra be akkor eltűnika játék?

A 4.1.2 es Jelly Bean vanna telefononmon és csakhogy egy példát mongyak telepitek 30 játékot amik elég jók deha a telefont ujra inditóm akkor a játék fele eltűnika alkalmazás listából ez mért lehet? Minden játékot áthejezek az sd kártyára ami 4Gb os de lehet a sd kártyámal vanna baj vagy valami beállitást kell csinájak ne veszel kárba az alkmalmazások vagya játékok ujrainditáskor?

Legjobb válasz: Valamit nem jól csinálsz,mert restart után nem tünik el semmi normál esetben.

Valamit nem jól csinálsz, mert restart után nem tünik el semmi normál esetben.
Valami nem fasza, nálam nem csinál ilyet.
A kérdező hozzászólása: Ami játék eltünika alkalmazáslistából annaka telepitõje benne maradméga telefon sd kártyájában dea játéknaka ikonját márt ojankor nem lehet láttni csaka zõld rõbõt ikonja van azzoknana játékoknál amiket már nem tesz ki az alkalmazás listához de eztmárvagy 3 szor eljátszotta velem ujból és ujból kell telepitsem mindiga játékokat amiket szeretekde mi okozhassa ezt lehet a kártyámala vanna baj ?

Mért van, ha fel akarok tölteni egy profilképet a facebookra az állóképből fekvőképet csinál és nem tudom visszaállítani. Hogyan tudom eredeti állásban feltölteni a képet? Hogyan tudok törölni a profilképek albumból?

Elég kezdő vagyok facebokk témában. Eddig kb 8-szor próbáltam ugyanazt a képet. A gond az, hogy mindet átfordítja, és 8-szor fennt van ugyanaz és nem tudom leszedni őket a profilképek mappából!!!! Hol lehet törölni őket? (Azt tudom, hogy a többit az album szerkeztésénél lehet törölni, de mit kezdjek a profilképekkel???

Legjobb válasz: Én is egy pár perce feltettem majdnem ugyan ezt a kérdést de én azonnal minden képet eltávolítottam! (Hogyan kell profilképet felrakni a facebookra ha a kèp elfordul? )! A profilképrekatintassz ès kiírja 'profilkép szerkesztése' arra rákattintasz ès válaszd az ' eltávolítást Èn így törûltem le! Èn nekem új telefonom van, nem volt számítógèpem és én sem tudom jól használni a facebookot! Pedig én Informatikus vagyok elsõ osztájos ès eddig csak az iskolába neteztem ott tilos volt facebookozni! Pár dolgot tudok de azt nem hogy mér fordul el a képem. Biztos nem teccek neki. Az tudod hol van ahovà szöveget írni kell? Én csak a nyilvános üzenõ oldalon tudok hozzászólni ismerõseimnek! Elég nehéz telefonnal netezni! Albumot hoztál lézre? Úgy tudom azt egybõl lehet szerkezteni.

Én is egy pár perce feltettem majdnem ugyan ezt a kérdést de én azonnal minden képet eltávolítottam! (Hogyan kell profilképet felrakni a facebookra ha a kèp elfordul? )! A profilképrekatintassz ès kiírja 'profilkép szerkesztése' arra rákattintasz ès válaszd az ' eltávolítást Èn így törûltem le! Èn nekem új telefonom van, nem volt számítógèpem és én sem tudom jól használni a facebookot! Pedig én Informatikus vagyok elsõ osztájos ès eddig csak az iskolába neteztem ott tilos volt facebookozni! Pár dolgot tudok de azt nem hogy mér fordul el a képem. Biztos nem teccek neki. Az tudod hol van ahovà szöveget írni kell? Én csak a nyilvános üzenõ oldalon tudok hozzászólni ismerõseimnek! Elég nehéz telefonnal netezni! Albumot hoztál lézre? Úgy tudom azt egybõl lehet szerkezteni.
Sikerült?
A kérdező hozzászólása: Igen, még áprilisban :D
MEGSEM NÉZTEM A DÁTUMOT! XDD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!