Találatok a következő kifejezésre: Mért csinálja a samsung (15 db)

Néha újra kellene indítani, egy 2 naponta azt azt az 1-2 percet nem spórold meg. Ezek az okostelefonok már csak ilyenek
Használj task killert vagy figyelj oda hogy ne fusson sokminden háttérben

A Samsung galaxy ace-emre kéne futó Hungry shark evolution, mert eddig az összes kényszer bezárást csinált, linket tudtok adni?

Legjobb válasz: Evo-t csak tabletra lehet tölteni, sima telefonon nem fog futni. (tapasztalat)

Evo-t csak tabletra lehet tölteni, sima telefonon nem fog futni. (tapasztalat)


Leejtetted?
A kérdező hozzászólása: igen!
Ez a baja! Samsung szervíz a megoldás.
S5230-ról lévén szó, a kuka jobb megoldásnak tûnik... Hidd el, évekkel meghosszabbíthatnád az életed, és a hajad is a fejeden maradna.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Vegyél helyette másikat!Amennyiért csinálják abból lehet venni jobbat
Emberek, akik nem ismerik a Samsung márkaszervízt! :D LoL. Olcsóbbak, mint hinnéd. Tapasztalatból tudom.

Mért csinálja azt a samsung j600-as telefonom, hogy (max. térerő és aksi töltöttséggel) nem lehet elérni, hiába hívnak, azt mondja hogy nem vagyok elérhető?

A régi telefonom is ezt csinálta,de azt hittem hogy nem jó a telefon.De az új telóm is ezt csinálja.Aztán a SIM kártyára gyanakodtam,de azt is kicseréltem,és mégsem jó.Amint újraindítottam a telefont,újból jó lett.Ez mit?l lehet?

Legjobb válasz: Hol laksz? Túlzsúfolt hálózat esetén produkálhat ilyesmit a telefonod. Vagy szoftverhiba miatt befagy. Esetleg van a telefonon flight mód, amely be van kapcsolva.

Hol laksz? Túlzsúfolt hálózat esetén produkálhat ilyesmit a telefonod. Vagy szoftverhiba miatt befagy. Esetleg van a telefonon flight mód, amely be van kapcsolva.

A Samsung Omniám azokat a képeket, amiket én csinálok a telefonra teszi, nem a memóriakártyára, pedig benne van.Mit állítsak át rajta, és hol, mert nem találom hol kéne?

Akinek ilyen telefonja van,kérem segítsen nekem!!!!

Legjobb válasz: Köszi!!!Megtaláltam,egy eldugott helyen volt a fényképezõben:)Igazad volt!!!:)Nagyon köszönöm:):)

A kérdező hozzászólása: Köszi!!!Megtaláltam, egy eldugott helyen volt a fényképezõben:) Igazad volt!!!:) Nagyon köszönöm:) :)
Szia! Nekem egy Nokia N70-em van. Én a mentés helyét ugy tudom beállítani, hogy elõször elindítom a fényképezõt. Miután ez bejött, az Opcióknál van egy olyan nekem, hogy Beállítások, ezen belül pedig, hogy Felhasznált memória és itt választom ki a mentés helyét, hogy belsõ memóriára, vga mem. kártyára mentsen. Sztem az Omniában is hasonlóan lehet, én csak a sémát írtam le. Sok sikert!

Mért nem tudok rárakni a telefonra zenét-képet? Bedugom a laptopba és nem csinál semmit, egyet sípol és kész. Samsung sgh-j700-as a telefon

Legjobb válasz: mi sípol? a laptop vagy a telefon? milyen operációs rendszer? eszközkezelõben látszik? samsung pc studio fennvan? írhatnál részleteket néha

mi sípol? a laptop vagy a telefon? milyen operációs rendszer? eszközkezelõben látszik? samsung pc studio fennvan? írhatnál részleteket néha
A legtöbb mobilt csak akkor ismeri fel a gép, ha van benne memokártya! ekkor külsõ meghajtóként jelenik meg, és gond nélkül lehet rá bármit másolni

Mért lehet? Ha telepitek a marketről játékokat a telefonomra ami Samsung galaxy s advance akkor ha csinálok egy ujra inditást vagy kikapcsolom a telefont és űjra be akkor eltűnika játék?

A 4.1.2 es Jelly Bean vanna telefononmon és csakhogy egy példát mongyak telepitek 30 játékot amik elég jók deha a telefont ujra inditóm akkor a játék fele eltűnika alkalmazás listából ez mért lehet? Minden játékot áthejezek az sd kártyára ami 4Gb os de lehet a sd kártyámal vanna baj vagy valami beállitást kell csinájak ne veszel kárba az alkmalmazások vagya játékok ujrainditáskor?

Legjobb válasz: Valamit nem jól csinálsz,mert restart után nem tünik el semmi normál esetben.

Valamit nem jól csinálsz, mert restart után nem tünik el semmi normál esetben.
Valami nem fasza, nálam nem csinál ilyet.
A kérdező hozzászólása: Ami játék eltünika alkalmazáslistából annaka telepitõje benne maradméga telefon sd kártyájában dea játéknaka ikonját márt ojankor nem lehet láttni csaka zõld rõbõt ikonja van azzoknana játékoknál amiket már nem tesz ki az alkalmazás listához de eztmárvagy 3 szor eljátszotta velem ujból és ujból kell telepitsem mindiga játékokat amiket szeretekde mi okozhassa ezt lehet a kártyámala vanna baj ?

Samsung Galaxy Ace GT-S5830 ROM:4.1.2 CM:10 Nagyon merül aksí vadi új. Battery Calibration megvolt, nem segít, Root Explorer-el is kitöröltem a /data/system/batterystats. Bin-t de az sem segít. Gyári ROM-nál is már csinálja. Mit tegyek?

Samsung Galaxy Ace GT-S5830 ROM:4.1.2 CM:10 Nagyon merül aksí vadi új. Battery Calibration megvolt, nem segít, Root Explorer-el is kitöröltem a /data/system/batterystats.bin-t de az sem segít. Gyári ROM-nál is már csinálja. Mit tegyek?

Legjobb válasz: másik kernel, ha elérhetõ hozzá, hacsak nem tartalmazza a .zip azt is, vagy másik OS. Eleve ha dev.alpha, meg kezdeti bétás romot használsz, akkor számíthattál volna optimalizálatlanságra, meg battery drop problémákra. A vadi új akksi meg eredeti, vagy utángyártott?Mert ha az utóbbi, akkor az sem mindig képes annyi energiát tárolni, mint ami rá van írva...

másik kernel, ha elérhetõ hozzá, hacsak nem tartalmazza a .zip azt is, vagy másik OS. Eleve ha dev.alpha, meg kezdeti bétás romot használsz, akkor számíthattál volna optimalizálatlanságra, meg battery drop problémákra. A vadi új akksi meg eredeti, vagy utángyártott?Mert ha az utóbbi, akkor az sem mindig képes annyi energiát tárolni, mint ami rá van írva...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Után gyártott! De amíg gyári ROM volt rajta tökéletesen ment! Ha tudsz egy ROM-ot rá akkor (ha lehet .zip-es!) kipróbálnám!
800mhzel nem mukodik jol a 4.1.3.nem fagy kozbe a telo?
A kérdező hozzászólása: Nem nem fagy! Sõt! Elég jól megy!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!