Találatok a következő kifejezésre: Mért csinálja a (790 db)

S. O. S! ezt mért csinálja a kaméleonom?

a 3 hónapos kaméleonom felmászik egy faágra, és kinyitja a száját és nem csinál semmit, és ott "ül" nyitott szájjal,

Legjobb válasz: Hát nemigazán normális. Ilyet az enyém nem szokott csinálni. De hogy ez mért csinálja, azt nem tudom. Hüllõknek való vitamin port vegyél és szórd be a tücsköt vele (a zacskóba).

Hát nemigazán normális. Ilyet az enyém nem szokott csinálni. De hogy ez mért csinálja, azt nem tudom. Hüllõknek való vitamin port vegyél és szórd be a tücsköt vele (a zacskóba).
„Pseudomonas” baktérium. Fertõzött példány.

Mért csinálja a következőket kutyám?

1.A kutyám(lány) mért nyalja pisilés közben mindig a száját?

Legjobb válasz: Szia 1. mert lehet hogy "nagyon kell neki" és amikor pisil megkönnyebbül ... és azért nyalja a száját ... ez lehet olyan mintha valakit kiráz a hideg mert megkönnyebbül 2. azt a miénk is szokta ... nemtudom miért.

Szia 1. mert lehet hogy "nagyon kell neki" és amikor pisil megkönnyebbül ... és azért nyalja a száját ... ez lehet olyan mintha valakit kiráz a hideg mert megkönnyebbül 2. azt a miénk is szokta ... nemtudom miért.
A kérdező hozzászólása: köszi

Mért csinál a fraps egy 6 perces videobol 3 gigás video fájlt?

Legjobb válasz: mert aviban veszi fel ami egyben a legnagyobb videó fájl és a legjobb minõségû is ezt lehet átkonvertálni más formátumokba így akár 300 megára is lehet csökkenteni

mert aviban veszi fel ami egyben a legnagyobb videó fájl és a legjobb minõségû is ezt lehet átkonvertálni más formátumokba így akár 300 megára is lehet csökkenteni
A kérdező hozzászólása: és hogy lehet állitani hogy ne avi ba vegye?
Azon nem múlik, hogy AVI, az csak egy konténer formátum, az számít ami benne van. Fraps nem tud kisebbet csinálni, kivéve ha lejjebb veszed az FPS-t vagy fél felbontásban veszel. Természetesen egyik szaggatáshoz, a másik rosszabb minõséghez fog vezetni. A Fraps azért vesz ilyen nagy videókat, mert nem nagyon tömörít menet közben, így kevesebb CPU-t használ. Frapshez nagy tárhely kell, majd a videókat utólag meg lehet vágni bármilyen videovágóval és át lehet konvertálni más formátumra, alacsonyabb bitrátával, és töredéke lesz a végleges videó mérete. Esetleg megpróbálhatsz más rögzítõ programot is, ami jobban testre szabhatóbb.
A kérdező hozzászólása: :=/
Használj Avidemux 2.6-t. 1 gigás videóból csinál 20-30 megásat, látható minõségromlás nélkül.
milyen képfelbontásig lehet tömöríteni Avidemux 2.6 -al ? engem is érdekelne :D:P


Mért csinálja a videokártyám?

Hogy ha pl cod 7-tel játszok ( de cod 4-nél is igaz) 5 percenkét pekockásodik a gép pár másodperce vagy kb percenkét elmegy a gép pár másodperce. Túl poros a vga vagy el van mozdulva a hütő borda? Vagy esetleg nem is a baj mert most vettem gépet egyedül a vga nem lett cserélve 4 gb ram 960 T proci azoknak jónak kell lenni. VGA: 8800 GeForce GT KO Version

Legjobb válasz: Hát én driver frissítéssel/cserével próbálkoznék elõször, ha ez sem segít akkor kifújatnám rendesen, illetve pasztát is cserélnék rajta, ha így sem jó akkor egy Windows reinstall esetleg ami még szóba jöhet.

Hát én driver frissítéssel/cserével próbálkoznék elõször, ha ez sem segít akkor kifújatnám rendesen, illetve pasztát is cserélnék rajta, ha így sem jó akkor egy Windows reinstall esetleg ami még szóba jöhet.
A kérdező hozzászólása: akkor a kifujatással kezdem de lehet hogy a paszta gond mert már jó pár éves
Ha ezek egyike sem segít akkor az is lehet hogy már haldoklik a VGA. 8800GT már elég koros jószág.
A kérdező hozzászólása: driver kilõve feltettem a legújabbat de ugyan az a gond
A kérdező hozzászólása: kifújtam és megjavult :D
Még ne kiabáld el. :)

Mért csinálja a yahoo messenger 11 azt, hogy ha available-be akarok átmenni, vagyis ne legyen státus, akkor kirakja az előző státust, vagy valami ilyesmit, hogy az "shered mittuom micsoda. "?

Idegesit?, mert nem tudok státust kivenni! Mit lehet csinálni, hogy kell beállitani? Egyáltalán mi a logikája ennek sz_rnak azon kivül, hogy potya pénzt jelent a yahoonak fölösleges kattogtatások által?!

Mért csinálja a szgépem ezt? Ezt írja ki windose boot mesenger. Egyszerűen mintha leblokkolna. Lehet ezen segíteni?

Hiába nyomok entert,exitet.

Legjobb válasz: Többször indítsd újra egymást után,mielõtt kihozzná akkor megint.Aztán ki fogja írni h Windows indítási módok és legutóbbi helyes beálítások.Ha nem segít próbálj vírusírtani vagy rakd újra

Többször indítsd újra egymást után, mielõtt kihozzná akkor megint.Aztán ki fogja írni h Windows indítási módok és legutóbbi helyes beálítások.Ha nem segít próbálj vírusírtani vagy rakd újra

Mért csinálja a worms játék legujlabb verzioja ezt :S?

Worms Reloaded ..camping modba iletve War zone modba..játszok kb 30 pályát át vitem ..de most csak egy pontot vesz le mindekitöl támadáskor ..

Legjobb válasz: Azért mert a cracked átírt damage meg ilyenek szerintük jobb, de tölts le egy olyan cracked ami a normális paraméterekkel rendelkezik. De lehet hogy az update a rossz nekem is az volt a hiba, csak újra kellett telepíteni az update nélkül!

Azért mert a cracked átírt damage meg ilyenek szerintük jobb, de tölts le egy olyan cracked ami a normális paraméterekkel rendelkezik. De lehet hogy az update a rossz nekem is az volt a hiba, csak újra kellett telepíteni az update nélkül!
A kérdező hozzászólása: ja értem :S hát jo meg szivtam akkor :S kössz i a választ !:)

Mért csinálja a laptopom azt hogy ha kihúzom a töltött akkor kikapcsol?

Kb 3 napja szenvedek ezzel,ha nem dugom be a töltött akkor be se tudom kapcsolni a laptopot,és ha rádugom a töltött akkor se jelzi h töltöm, és kiírja mindig h 0% áll rendelkezésemre.Mitől van ez?Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Vszeg az aksid kinyiffant.

Vszeg az aksid kinyiffant.
meghalt az akksid!vagy nem érintkezik valami!
A kérdező hozzászólása: Oké, Köszönöm :)
Nézd meg az akid, hogy érintkezik-e nem -e kerül valami oda. Tisztítsd ki és úgy próbáld tölteni.
aksid****

Ezt mért csinálja a hörcsög? Mi a szr ez?

Alszik..és úgy csinál mintha futna. Rendesen elkezd kapálózni a lábacskáival meg a mancsaival és mintha futna. Meg van mikor úgy csinál álmába mintha enne.Van ennek köze az öregedéshez? 2 éves már elmúlt.

Legjobb válasz: az álmában él :DD

az álmában él :DD
A kérdező hozzászólása: komoly válaszokat!!
Nincs semmi baja, csak álmodik.
Azt mondom énis.xd
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=O1pOeRrDnQc Kb ezt csinálja csak sokkal gyorsabba.Néha már azt hiszem hogy arra fog felébredni hogy futkos.
Nekem is ezt szokták csinálni, pont most csinált ilyet az egyik. :) Szerintem ilyen nyújtózkodás ez náluk. Amúgy meg én is szoktam ilyet, meg más is, szerintem alvás közben, hogy egy kicsit a lábait úgy mozgatja mintha picit futna és nyújtózkodunk közben kissé.

Ez mért csinálja a macska? (lent)

ejön a kandúr macska az már 2 éves meg van egy másik az sosem engedem ki az 1 éves lehet kandúr mind a kett? és ha együtt vannak a szobában akkor a fiatal rámászik és meg akarja nyomni a másikat van olyan hogy (meleg a macska mert ez akkor az :D) de elég vicces

Legjobb válasz: ezen az oldalon van http://faviccek.hu/meleg-cica.html

A kérdező hozzászólása: :D:D crazy
Nem talált nõstényt, és tombolnak benne a hormonok! Ivartalítás! Ja, és a kutyák is ezt csinálják, ha nincs csaj....az é meg a szomszédom kutyája egybõl buzulnak, ha össze hozzuk õket játszani... És az emberek is???? Egyre gyakoribb... :-)))))
Utolsó: a kutyák nem a csj hiány miatt csinálják, hanem h eldöntsék ki a domináns, lehet a cicád is azért csinálja h a másik a kinti tudja, h ez az õ területe...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!