Találatok a következő kifejezésre: Mért csinálja Hogy (455 db)

Sokszor voltam már öngyilkos. Sosem gondoltam komolyan. De most egyre inkább. sőt mindennaposak az efféle gondolataim. Mert az orvosnak nem merem elmondani, hogy gyógyszerre iszom. Vajon belehalhatok ebbe? Úgy érzem, szándékosan csinálom.

37 éves n? vagyok...15 éve élek antidepresszánsokon../xanax,Zoloft/Naponta iszom....van hogy kihagyok 1-2 napot...de akkor is!!Alkesz vagyok?

Legjobb válasz: En nagyon szivesen segitenek neked, es elkisernelek az orvoshoz is, mert nem jo amit magaddal teszel...igy tonkre fog menni a majad,elkell mondani az orvosnak anyukam is volt ,hogy ivott antidepresszansra 2honapig,es raszedte magat elmondta az orvosnak, es lass csodat mar nem csinalja 4eve,enis antidepresszanst szedek,mert muszaj kulonben nem birnek folallni sem a fajdalomtol...en 1honapja szedem.ha otthon lennek akkor elkisernelek az biztos(angliaban lakok),mar ezis egy jo dolog,hogy itt elmondtad nekunk,mert ez azt jelenti erzed,hogy ez nem jo amit teszel. 21/L

En nagyon szivesen segitenek neked, es elkisernelek az orvoshoz is, mert nem jo amit magaddal teszel...igy tonkre fog menni a majad, elkell mondani az orvosnak anyukam is volt , hogy ivott antidepresszansra 2honapig, es raszedte magat elmondta az orvosnak, es lass csodat mar nem csinalja 4eve, enis antidepresszanst szedek, mert muszaj kulonben nem birnek folallni sem a fajdalomtol...en 1honapja szedem.ha otthon lennek akkor elkisernelek az biztos(angliaban lakok), mar ezis egy jo dolog, hogy itt elmondtad nekunk, mert ez azt jelenti erzed, hogy ez nem jo amit teszel. 21/L
én is baromi sokat iszom, varjazom a xanaxot is, de sose vágnám haza magam. minek? úgyis meghalunk, fõleg ezzel az életvitellel. :) nem kell siettetni semmit, a mai magyar helyzetben sztem az szorulna kezelésre, aki nem így reagál. de ha zavar amiket csinálsz, akkor beszélj az orvossal, vagy új gyógyszer kell, vagy új gyógyszer, és pszichoterápia. ha abba akarod hagyni a piát, akkor be kell feküdni elvonóra. mindenre van megoldás, amit áll a tb., persze amit nem, az felejtõs, amíg nem nyerünk a lottón.
Segitségre szorulsz.Már csak azt kell eldöntened-belátod e, hogy beteg vagy? Meg akarsz gyógyulni, vagy vegetálni akarsz amig bele nem halsz a gyógyszer és alkohol függõségbe. Hogyha az elõbbi, akkor van esélyed az életre, ha beszélsz az orvosoddal.Ha az utóbbi..akkor folytatod igy tovább (kérdéses, hogy meddig). ja és javaslom keress magadnak egy másik orvost, aki nem tömi beléd az antidepresszánsokat 15 éven keresztül, hanem segit meggyogyulni.!
Mennyit iszol? Ha nem sokat (a sok relatív). Mondjuk ha napi egy üveg bort (az még nem vészes, annyitól nem rúg be szerintem senki), akkor még talán valahogy belefér. Ha ki tudsz hagyni ivás nélkül egy hetet, akkor jó, akkor szerintem nem vagy alkesz. De úgy kell kibírnod, hogy legyen otthon pia. Ha van és mégis kibírod, hogy ne idd meg, akkor megnyugodhatsz legalább ezen a téren. Hisze az alkeszek legfõbb jellemzõje tudomásom szerint, hogy nem bírják ki, ha alkoholt látnak, de ha nem látnak, akkor se. Még egy hétig se.
A kérdező hozzászólása: Napi 5-6 sört iszom, vagy annyit, hogy elájuljak..és ne tudjak a világról!
Elsõ válaszoló vagyok: Napi 5-6 sör az önmagában nem lenne sok, ha nem gyógyszerre innád. Így viszont nem tudom mennyi idõ amíg a szervezeted nem bírja tovább. Ez így nagyon veszélyes! És napi 5-6 sörtõl se lesz az ember alkesz, hacsak nem gyógyszerekre issza.
napi 5-6 sörtõl simán alkesz az ember, ha minden nap issza. meg ahogy mondtad, ha lenne itthon még valami, nem hagynám meg holnapra. 1-2 napokat én is ki szoktam hagyni, szándékosan, de bõven alkesz vagyok. valakinek ilyennek is kell lenni. :)
A kérdező hozzászólása: Legalább nem vagyok egyedül....ez is valami...Thank's!!
Ha gondolod, írj privit, bõven van tapasztalatom a témában.. Itt legyen elég annyi, hogy a csodával egyenlõ, hogy én még itt irkálok neked..

Mért csinálja ezt? Nem értem mér nem mondja meg hogy nem akar ebben a szerepben lenni. Mit csináljak?

Párom 23 én 24 vagyok négy éve vagyunk együtt, van egy két és fél éves gyerekünk. De most megint csajokkal telefonál.Rákérdezek hazudik és tagad még ? van kiakadva. Elengedni nem akkar és azt mondja hogy így szeret ugy meg.vesz mindent......Lehet tényleg szeret csak mint anyát ugy ?

Legjobb válasz: 23 évesen és van neki egy 2,5éves gyereke ez elég nagy felelõség. Enged el õt egy kicsit. Hagyj neki kicsit több teret és szabadidõt. Ne várd el, hogy mindig veled legyen, ne fagasd õt, hogy hol volt, kivel telefonált, mit csinált stb. mert ezzel csak eltávolodik tõled. és azért csinálhatja, mert ahogy már említettem nagy a felelõség és kevés a lazítás. Enged meg neki, hogy elmenjen nélküled is bulizni, sétálni, hogy egyedül legyen. ami meg a legfontosabb, mutasd meg neki, hogy bízzol benne. Ha szeret úgyis visszatér hozzád:)

23 évesen és van neki egy 2, 5éves gyereke ez elég nagy felelõség. Enged el õt egy kicsit. Hagyj neki kicsit több teret és szabadidõt. Ne várd el, hogy mindig veled legyen, ne fagasd õt, hogy hol volt, kivel telefonált, mit csinált stb. mert ezzel csak eltávolodik tõled. és azért csinálhatja, mert ahogy már említettem nagy a felelõség és kevés a lazítás. Enged meg neki, hogy elmenjen nélküled is bulizni, sétálni, hogy egyedül legyen. ami meg a legfontosabb, mutasd meg neki, hogy bízzol benne. Ha szeret úgyis visszatér hozzád:)
A kérdező hozzászólása: rendben van én is ezen gondolkozok menyen elengedem, és hagyom élni, nagyon rossz érzés és fáj még így hogy belegondolok is.:( De ha már megoldás nics menjen egyépként 1csajal veszi mindig fel a kapcsolatot, ez lehet azért mert nem teljesült a szerelmük? Közbeszolt az apja és az anyja?
Téged választott. Tõled van gyereke. Veled akar lenni. Olyan nincs, hogy a szülõk beleszólnak egy kapcsolatba és az miat lesz vége.(tehetnek ilyet, de akkor max. csinálják titokban). Szerintem ilyenrõl szó sincs. Szeret Téged, ez biztos. Lehet hogy azért veszi fel mindig azzal a lánnyal a kapcsolatot mert bízik benne(rajtad kívül). Vagy lehet hogy valami meglepetést terveznek Neked, és ez miat hazudok vagy valami ilyesmi. Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni:) Az elsõ válaszoló vagyok.
A kérdező hozzászólása: Ez nem az elsõ eset ezzel a csajjal ez a csaj együtt volt annó párommal , majd a bátyával és szét probált már szedni minket , de van olyan szülõ az õ szülõje pont ilyen ezzel a csajjal kapcsolatban. Mindegy ma beszélül. Köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: És ha most elengedem és nem jön vissza???Akkor nem tudom mi lesz.
Bízz benne, hogy szeret és visszajön. Ha mégsem akkor nem tudom mit tudsz tenni. Az biztos, hogy nem lesz könnyû.
NEKEM AZ A VÉLEMÉNYEM JÁRJ NYITOTT SZEMMEL.!TAPASZTALATBOL TUDOM FELTÉTEL NÉLKÜL NEM SZABAD MEGBIZNI SENKIBEN.TISZTELET A KIVÉTELNEK.CSALÁDOS EMBERNEK MÁR NEM KELLENE IGY TENNI.

Dobott egy csaj akit még szeretek és nem tudom mit csináljak mert azért dobott mert félt hogy valamit nem csinál jól! és ez fontos nem tudom mit tegyek?

Legjobb válasz: "mert azért dobott mert félt hogy valamit nem csinál jól!" - Ez alapján két lehetõség van: 1. Legfeljebb 13 évesek vagytok illetve acsaj biztosan) 2. Nem szeret, és csak ilyen hülye magyarázatot tudott kitalálni. (persze nem zárja ki az elsõz)

"mert azért dobott mert félt hogy valamit nem csinál jól!" - Ez alapján két lehetõség van: 1. Legfeljebb 13 évesek vagytok illetve acsaj biztosan) 2. Nem szeret, és csak ilyen hülye magyarázatot tudott kitalálni. (persze nem zárja ki az elsõz)
szerintem nem szeretett igazán, vagy túl fiatalok vagytok, vayg ez egy szép lányos kifogás:) szokásos hülye ürügyek. szerintem ne hidd el, ilyen nincs.
A kérdező hozzászólása: Ok kössz ! ;)


Miért csinálja ezt? Már ezerszer megkértem hogy ne csinálja. Akkor mért csinálja?

Arról van szó hogy amikor így összeveszünk vagyis csak vitázunk akkor mindig kijelentkezik msn-r?l és én ezt rühellem már ezerszer elmondtam neki és még mindig ezt csinálja hogy szoktassam le? vagy mit csináljak hogy ne jelentkezzen ki? Értelmes válaszokat el?re is köszönöm :)

Legjobb válasz: csináld meg te is vele párszor, és megtuja milyen jó

csináld meg te is vele párszor, és megtuja milyen jó
Mondjuk élõben kéne találkozni nem virtuális szerelmi életet élni...
A kérdező hozzászólása: nem az ma is találkozni fogunk meg minden csak néha összeveszünk de max 1-2 órára csak nekem nincs szivem vele megcsinálni
azért, mert a nõk úgy "oldják meg" a problémákat, hogy nem vesznek tudomást róluk, vagy kizárják azt. Ekkor a probléma számukra nem létezik többet, és azt hiszik, hogy minden jó.
Akkor törõdj bele. Nála ezek szerint, ez hozzátartozik a duzzogáshoz.
lehet nem kíváncsi a putri mûsorodra, és inkább kilép.
10:35 Honnan tudod, hogy a nõ csinálja ezt???

Samsung Star II telónál mér csinálja azt, hogy ha beszélek valakivel fel hiv közbe mást? és behülyül.

valakinek tapasztalat? vagy beállítási probléma lehet vagy mi??

Legjobb válasz: Ezek egy idõ után ilyeket csinálnak... Nekem is sima érintõs Samsungom van, és mindent csinált, szoftverfrissítés kell rá, az nekem megoldotta... :)

Ezek egy idõ után ilyeket csinálnak... Nekem is sima érintõs Samsungom van, és mindent csinált, szoftverfrissítés kell rá, az nekem megoldotta... :)
A kérdező hozzászólása: értem, megpróbálom köszi a választ :)

Az Ncore az aktivitásomnál aztirja ki, hogy hiba! Hamarosan ezt mért csinálja? Még kezdő vagyok

Legjobb válasz: Azért csinálja, mert még nincs aktiválva a rendszer. Sehol nem érint téged...

Azért csinálja, mert még nincs aktiválva a rendszer. Sehol nem érint téged...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

Van egy csaj, akit szeretek és tudom, hogy azért nem szeret, mert azokat baszogatok, akiket szeret. Ez ellen tettem eleget, vagyis már nem csinálom. Hogy tudjam elérni, hogy szeressen? Mert már majdnem mindent megpróbáltam! Mik a javaslatok?

Legjobb válasz: hát eléggé hiányos a story számomra... mért basztattad azokat akiket õ szeret (gondolom a barátai) õ mondta hogy ezért nem jár veled mert basztatod a spanjait? vagy valami részletet már ember:D imádom az ilyen storykat hallgatni:) de ilyenkor mint mindig a legjobb ha beszélsz vele. -kommunikáció- és lehetõleg személyesen. sokat nézz a szemébe, stb-stb olvass utána hogy csavarhatod el a fejét.

hát eléggé hiányos a story számomra... mért basztattad azokat akiket õ szeret (gondolom a barátai) õ mondta hogy ezért nem jár veled mert basztatod a spanjait? vagy valami részletet már ember:D imádom az ilyen storykat hallgatni:) de ilyenkor mint mindig a legjobb ha beszélsz vele. -kommunikáció- és lehetõleg személyesen. sokat nézz a szemébe, stb-stb olvass utána hogy csavarhatod el a fejét.
erdekes... szerelmes vagy?
A kérdező hozzászólása: még szép hogy szerelmes vagyok. te még nem voltál ?
velem is hasonló van tetszem egy fiúnak de mindig piszkálja a barátnõimet és õk nincsenek jóban a fiúval Nagyon sokat próbálkozott de az a baj hogy én és szerintem (lehet hogy aki neked tetszik is) úgy van vele hogy a barátok fontosabbak mert gondolom tudja ha veled bármi történne akkor lehet hogy eltávolodnának stb... Rossz esetben úgy össze vesznek hogy nem nagyon lenne békülés...
Érdekes dolog. Én körülnéznék a bõvítmények között, nincs-e ott valami potyautas.
A kérdező hozzászólása: Letöröltem pár gyanús alkalmazást, de még mindig csinálja.
Fura. Próbáltad már újratelepíteni a böngészõt?
Netstart.
A csempék frissítése, az levonja a pénzt, olyan mint az Androidnál pl. az idöjáráswidget, ahhoz hogy tudja a hõmérsékletet, cell net. Tiltsd le a hálózati kommunikációt.

Van egy LG Optimus GT 540 telefonom, és azt csinálja már 1 napja hogy kigyulad a fény, elalszik, kigyulad, elalszik, mért csinálja ezt?

Nem tudom mért csinálja ezt,rendesen lezárom,és egy 2 perc után világit,elalszik,világit,elalszik,már gondoltam rá hogy falnak [email protected],de gondoltam el?te megkérdezem itt

Legjobb válasz: Történt bármiféle szoftver módosítás rajta? (Custom ROM, tuning, stb...)

Történt bármiféle szoftver módosítás rajta? (Custom ROM, tuning, stb...)
A kérdező hozzászólása: semmi, egyszer csak elkezdte ezt csinálni, de már jó mert már megjavult, egy éjel kivilogta magát azt most jó..
Lehet rosszul volt beállítva rajta a dátum, és azt hitte, hogy most kell a karácsonyi meglepit bemutatni.
A kérdező hozzászólása: hehe, lehet xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!