Találatok a következő kifejezésre: Mért alszanak a fiúk (15 db)

Mert nem alszik a fiam? 4 eves lesz, 2 honap mulva.3 hete mar, h este nem alszik el, csak 22-23 ora között, es reggel fel 6 kor kel.

pedig alvas lehetösege megvan,8 tol agyba rakjuk.ordit,h utál aludni,nem akar.miert?

Legjobb válasz: pont ez megy nálunk is este a 4 évesemnél. én 9kor teszem le, tegnap is f11 után aludt csak el :( viszont reggel 8kor olyan nehéz kirobbantani az ágyból, hogy az nem igaz :( enyém nem alszik el délután sem, az óvónõ panaszkodik is ;)

pont ez megy nálunk is este a 4 évesemnél. én 9kor teszem le, tegnap is f11 után aludt csak el :( viszont reggel 8kor olyan nehéz kirobbantani az ágyból, hogy az nem igaz :( enyém nem alszik el délután sem, az óvónõ panaszkodik is ;)
Lehet az a baj, hogy oviba lerakják aludni. Így kipiheni magát a délutánra és lehet este nem fárad már el eléggé, hogy elaludjon idõben.

Hogy legyen olyan a házasságom mint baba elött? 6 honapos a fiam de nemjut idö a férjemre mert egész nap dolgozik este hazajön a babát fürdeti és etetés de csak 23körül alszik a fiam addigra már mindketten hullák vagyunk8ő 5:20kor kel).

Sajnos segitségem nincs anyos messze lakik és nem vagyunk tuljoba anyukám nem él,a barátok szintén 40km-re mert a férjem ott lakott a házaságunk elött ott voltak barátai az én "barátaim" meg nem érnek rá már egy jo ideje gondolom nem tudnak mit kezdeni a helyzettel meg a kolléganöim akik dolgoznak és már egyre kevésbé van közös téma idö meg még kevesebb(részükröl)tehát nem tudom senkire rábizni a babát éjjszakára meg pláne nem,nagyon nehezen alszik el.De igy nem jut idö beszélgetni mert este is csak a gyerekre van idö az mellet probálunk beszélgetni de sokat sir és hisztizik este az elalvás miatt.Apuci csak vasárnap van ithon egész nap de akkor ? is pihen és kicsit netezik meg hát ott a baba akivel csak ilyenkor tud játszani.De igy egyre jobban eltávolodunk,hiányzik a romantika,az összebujás,beszélgetés stb. mi lessz igy mert egyre többet vitázunk minden kis aproságon összetudunk kapni(gondolom a fáradságtol ? is ingerültebb,de persze ha mondom ? nem ingerült csak nem ért egyet),hát igy nem tudom hova jutunk?!Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Hát nem egyszerû helyzet... Hogy alakult ilyenre a napirendje? a 11 olyan késõinek tûnik. Ha sikerülne vmennyire elõrébb hozni az esti lefekvést... most az óraátállással úgyis bojdul kicsit a dolog... Kitartás fõleg:)))

Hát nem egyszerû helyzet... Hogy alakult ilyenre a napirendje? a 11 olyan késõinek tûnik. Ha sikerülne vmennyire elõrébb hozni az esti lefekvést... most az óraátállással úgyis bojdul kicsit a dolog... Kitartás fõleg:) ))
A kérdező hozzászólása: Elejétöl kezdve ilyen késön aludt el a ababám és reggel 9 körül kel ezzel nemis lenne gond , mondjuk tényleg örülnék ha legkésöbb 10kor aludna de nem megy hiába fürdetem elöbb, késöbb ha alszik este ha nem akkoris ilyen körül fekszik le reggel 9 körül kel 10körül reggeli aztán 11-11:30körül alvás utánna ebéd 16 körül megint alvás 1 ora aztán séta megint alszik a kocsiban 1-1, 5orát 1/28 -8 körül fürdés és ez megy minden nap!
Bízz magatokban! Hidd el, nem egyedi, egy kis baba minden házasságot próbára tesz, de ha biztos alapokon van a házasságotok, akkor ez csak meg fogja erõsíteni az érzelmeket. Amit most lehet, hogy nem látsz még, csak késõbb fogod. Nekem is voltak hasonló gondolataim, mint Neked, hogy keveset vagyunk együtt, fáradtak vagyunk, mondjuk szerencsére kevésszer vagyunk ingerültek egymással, de már én is elkeseredtem ezek miatt. De a férjem megnyugtatott, hogy imád minket és eszébe sem jutna ezen változtatni és bármi is lesz, a mi házasságunkat csak még erõsebbé teszi. Azóta én is jobban viselem ezt a - valljuk be - nagyon nehéz idõszakot. Beszélgessetek el õszintén, valamikor vasárnap netezés helyett inkább beszélgessen Veled, próbálj mégiscsak keresni valakit, aki 2-3 órára vigyázna a babára és Ti pedig menjetek el egyet vacsorázni vagy csak egyáltalán sétálni, jön a jóidõ, üljetek be egy cukiba stb. Kitartás! 10 hós kislány anyuja.

Melyik segít biztosan? Már 3 napja nem alszok, mert a fiamnak jön a foga. Dologél, vagy dentinox a jobb erre a problémára?

Na és nekem mi segíthetne,mert elég elviselhetetlenné tett a fáradtság?

Legjobb válasz: Szia! Én már 3 hete nem alszom,úgyhogy együtt érzek veled. Úgy érzem magam,mint egy zombi,mert éjszakánként van olyan óra,amikor 4x is felsír a kisfiam.El sem merek szinte aludni,mert nem tudhatom mikor sír fel megint. 3 hete össze-vissza alszik,eszik,nem fogadja el csak az anyatejet. Nekünk egyik sem segített,pedig adtam mellé nurofent,chamomillát és viburcol kúpot is. Persze nem mindent egyszerre! Utolsó elkeseredésemben vettem ma neki borostyánláncot,de arról még nem tudok nyilatkozni. Tudom,hogy ez nem segít,de sok kitartást és türelmet kívánok neked! 7 hónapos kisfiú anyukája

Szia! Én már 3 hete nem alszom, úgyhogy együtt érzek veled. Úgy érzem magam, mint egy zombi, mert éjszakánként van olyan óra, amikor 4x is felsír a kisfiam.El sem merek szinte aludni, mert nem tudhatom mikor sír fel megint. 3 hete össze-vissza alszik, eszik, nem fogadja el csak az anyatejet. Nekünk egyik sem segített, pedig adtam mellé nurofent, chamomillát és viburcol kúpot is. Persze nem mindent egyszerre! Utolsó elkeseredésemben vettem ma neki borostyánláncot, de arról még nem tudok nyilatkozni. Tudom, hogy ez nem segít, de sok kitartást és türelmet kívánok neked! 7 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is úgy érzem, hogy néha jobb lenne el sem aludni, mert addigra fel kell kelnem hozzá. Már van 7 foga, de azokkal nem szenvedett.
Kinek melyik--- Én sosem használtam egyiket sem, néha kap nurophent, ha nagyon szenved, de ez is kb 5 éjjel fordult elõ... Lányom 1 éves, és 11 foga van. Amúgy én már fél éve nem alszok, a 3 nappal még király vagy!:-)
Aludni nem fog ezektõl, mert rövid hatású helyi érzéstelenítõk, max elaltatni, etetni könnyebb velük. Adj kanalas f.csillapítót, az utolsó kibújás elõtti legdurvább napokban, mást nem tehetsz. Ja ha gondolod megemelheted a kiságy fejrészét(láb alá 1-1 lexikon) akkor kicsit jobban fog aludni, kevesebb vér tódul az amúgy is fájdalmas ínybe.
panadol baby
Dologélt próbáltuk, semmit nem ér. A Dologélben csak gyógynövényes hatóanyagok vannak, a Dentinoxban állítólag van valamennyi lidocain is. Nekünk a Panadol Baby sem jött be. Chamomilla Vulgaris 15 CH-val kicsit jobb, de ez sem tökéletes. Mi 6, 5 hónaposak vagyunk, most a 4. foga jön, de ezzel nagyon megszenvedünk. Kitartást Neked (is)!
Én dentinox-al kezeltem, tökéletes volt. Üvöltött, lekenés után édesen aludt.
Mielõtt kibújt volna a foga, azokban a napokban lefekvés elõtt adtam neki Panadol babyt. Így aludt kb hajnali 2-ig. Akkor dentinoxal kentem neki. Nem sokat ért, de valamit segített. 2 hónapig tarott ez, most kicsit szünetel a fogzás. Szerencsére.


Azért nem alszik napközben "nagyobbat" a Fiam, mert éjjel gyakorlatilag 12 órát alszik, s kipihent eléggé egész napra?

Este 9t?l reggel 9ig szokott aludni, s utána csak olyan fél 2 körül alszik el, de akkor csak egy órácskát, néha meg csak 20 percet. A délutáni alvást valamikor kihagyja, de van hogy 6tól alszik egy rövidet!

Legjobb válasz: nem írtad, mennyi idõs, így elég nehéz véleményt mondani. Ha az én 3 évesem aludna este 9tõl reggel 9-ig, nem nyaggatnám a délutáni alvással.

nem írtad, mennyi idõs, így elég nehéz véleményt mondani. Ha az én 3 évesem aludna este 9tõl reggel 9-ig, nem nyaggatnám a délutáni alvással.
A kérdező hozzászólása: Most múlt 9 hónapos!
A kérdező hozzászólása: Õ még sosem aludt 2-2 és fél órákat ... ezért kérdezem.
ennyi idõsen kb. 8tól hatig aludt a gyerekem és de. 10kor meg du. 4kor egy órát és ennyi. Egyébként gyereke válogatja, mikor kicsi volt, anyám tök ideges volt, hogy csak fél órákra szundított el. Ha nem nyûgös, akkor biztos elég neki ennyi alvás.
az én kisfiam 13 hónapos és egy ideje õ is 11-12 órát alszik éjjel.ennek ellenére már fél 12-dél felé álmos és alszik egy órácskát(régebben 2 órát is aludt nappal).én is aggódom kicsit, hogy elég-e ez neki, de szerintem biztosan, mert magától ébred és irány játszani :) ))

Mit tehetek hogy a fiam többet a ludjon, mert de alszik 2-3orát de du. Max 1 orát de azt is 2 részletben mit csináljak hogy du is aludjon többet? (3és fél honapos) eddig aludt du. is de 2hete nem akar.

Legjobb válasz: Szerintem teljesen jó, hogy ennyit alszik. Jobban érdekli már a világ, egyre többet lesz fenn napközben. Esetleg kiviheted levegõzni délután!

Szerintem teljesen jó, hogy ennyit alszik. Jobban érdekli már a világ, egyre többet lesz fenn napközben. Esetleg kiviheted levegõzni délután!
A kérdező hozzászólása: jo lenne sétálni ha ö is élvezné de amiota ezek a hidegek vannak 20percet is képes sirni séta közben vagy a sok ruha vagy a hideg zavarja de én inkább az overált gondolom hogy zavarja mert nem tud ugy mozogni és a kezét a szájába venni.Az a baj azzal ghogy nem alszik hogy nem lehet lekötni semmivel, pár percig van el egy helyen egy dologgal mindegyhogy velem vagy egyedül van hamar ráun mindenre és csak nyüglödik, látom hogy fáradt és nyügös de mégsem alszik csak ilyen keveset.Segitsetek.
Az en fiam is ilyen volt, raadasul ejszaka is nagyon sokat fenn volt. A helyzet azota lett egy hajszalnyival jobb, miota kibujt az osszes foga (most ket eves). Lehet, hogy nalatok is az keszulodik. Egyebkent en mar rajottem, hogy az a legjobb, ha elfogadom, hogy az en fiamnak kevesebb alvasra van szuksege es nem parazom tul a dolgokat. Az, hogy nem koti le a figyelmet par percnel tovabb semmi, teljesen normalis, meg egy egy eves gyerek se tud negyed oranal tovabb ugyanarra a dologra koncentralni. Tegyel be megnyugtato zenet, fekudj le a foldre vele, hintaztasd a labadon, engedd, hogy felfedezzen. Es ne gorcsolj!
Szia! Nálunk is ennyi az alvása a picimnek - ugyanannyi idõs mint a tiéd-. Néha csak fél órákat alszik az etetések között egész nap. (Éjszakát átalussza már rég óta hála istennek). Sok csörgözörgõ játék bevált, valamint imádja a textilpelust, azzal kukucs játékolunk. Minden játék kb. 5 percre köti le, de elvan. Aztán másfél óra után hiszti, hogy fáradt, kb. 1 órába telik amíg elaltatom, alszik fél órát, és kezdjük elõrõl :) Üdv
Sokan irigykednek szerintem. Ennyi alvás bõven elég. Egy csomó baba jelentõsen kevesebbet alszik. Nem értelek.

A borostyán karkötö is olyan hatásos mint a nyaklánc? 4honapos fiamnak szeretnék venni mert szenved a fogzástol, mit vegyek lánc vagy karkötö, nem zavarja a lánc ha hason alszik? Ti hol és miet vettetek?

Legjobb válasz: Szia! Én a babcsoda.hu-ról rendeltem a kislányomnak vegye színût. 2 hónapos korától a nyakában van gyakorlatilag éjjel-nappal. Nem zavarja egyáltalán, a body alatt van neki. Van aki kinevet, de én úgy gondolom azóta sokkal nyugodtabb és jobban alszik. A karkötõt nem tudom, de lehet az jobban zavarná.

Szia! Én a babcsoda.hu-ról rendeltem a kislányomnak vegye színût. 2 hónapos korától a nyakában van gyakorlatilag éjjel-nappal. Nem zavarja egyáltalán, a body alatt van neki. Van aki kinevet, de én úgy gondolom azóta sokkal nyugodtabb és jobban alszik. A karkötõt nem tudom, de lehet az jobban zavarná.
Szerintem azt lepiszkálná és jobban be is tud akadni.
Az én babámnak ugyanolyan vastag a csuklója mint a kézfeje. Neki biztosan nem vennék karkötõt. :) A nyaklánc nem zavarja, vegyél olyat ami csak kicsit nagyobb a nyakánál pl.31, 32 cm-es. Az nem lóg le túlságosan, így hason sem zavarja. A babacsoda jó. Off: aki hordja leveszi fürdetéskor?
Elsõ vagyok. Nem veszem le róla fürdetéskor se. Néha kiveszem a nyakából, mert olvastam, hogy meg kell tisztítani a gyógyköveket, hogy hassanak. Folyó víz alatt kiûríteni, szantál füstölõ mellett megtisztítani majd napfénynél feltölteni. A férjem kiröhög és azt mondja sámán vagyok, de én hiszek benne :)
Sámánnak: Jó fej vagy, köszi:) Bocs, kedves kérdezõ, tudom a kérdésedre adott válaszoknak jobban örülnél.

Mért alszanak el a fiúk szex után?

Legjobb válasz: kifáradnak. általában csak 1-2 menetet bírnak és az is teljesen elveszi az erejüket...

kifáradnak. általában csak 1-2 menetet bírnak és az is teljesen elveszi az erejüket...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:)
Nagyon kellemes fáradtság tör rám, és azonnal el tudnék aludni. Viszont barátnõm többször is kifogásolta, hogy nem tud utána szeretgetni, úgyhogy inkább ébren szoktam maradni, és törõdök vele.
Szex után annyira megkönnyebbül az ember hogy felõlem a ház is összedõlhet:)
Nem minden pasi alszik el, eztévedés, az én pasim ahelyett, hogy elaludna, még egyszer szeretkezni akar ésle sem áll neki, na eztkapd ki, hogy van ilyen pasi is! És imádom!!!
azért mert az a sok vér ami merevvé teszi a kukit, vissza áramlik a testbe, az agyba és a megnött vérnyomástol elálmosodnak! egyébként tapasztalat hogy amelyik nem alxik el utánna azzal nem is olyan jo!
Nagyrészt mert mi dolgozunk :) Másrészt olyan ütõs drogok szabadulnak föl, hogy egy nagy rakás tizenéves sose nyúlna szerekhez, ha lenne egy normális bnõje :) Ezen kívül van még egy nagy rakás oka, amiket föntebb is írtak. Hidd el, valóban nem azért csináljuk, mert olyan nagyon bunkók vagyunk. Amúgy próbáld ki, hogy akár csak 5 percen keresztül is lent vagy fekvõtámaszban, nem kell feltétlen mozognod, scak maradj úgy, kíváncsi vagyok, meddig bírja egy nõ :)
Elfáradnak :-)
Nálunk ez mindig fordítva van. Én aludnék, barátom, meg nem bír elaludni.
1. Alapból fáradtak, de a sex egyrészt mégjobban lefárasztja õket, másrészt útána könnyebb ellazulni. 2. Orgazmus alatt némelyik hormon szintje megnövekedik, ill. endorfin, és egyéb vegyi anyagok szabadulnak fel, amik jó, jókedvrederítõ, nyugtató hatásúak. 3. A legtöbb ember az aktus közben visszatartott/szabálytalan lélegzetvételekkel veszi a levegõt, ami álmosságot okoz. Tehát nem azért alszunk, hogy a nõk megint panaszkodhassanak valamiért. :P
háát csak ennyire futotta nekik az energy :D
Én nõ vagyok, de egy kiadós szex után egyszerûen leragad a szemem.:)

A fiam 8 és fél hónapos, 2 napja alig alszunk mert beteg. Ennek "köszönhetően" úgy érzem, hogy alig van tejem. Honnan lehet észrevenni egy ennyi idős babánál hogy apad a tej?

Háromszor szopizik, hajnalban, reggel és este alvás el?tt. Estére majdnem mindig termel?dik annyi, hogy elég neki, de reggel csak szívja, de alig nyel néhányszor, ez azt jelenti hogy nem jön a cicib?l? A véd?n?m nem akar tápszert felírni, pedig úgy érzem hogy nem lesz több, csak egyre apad :(

Legjobb válasz: Szerintem szoptasd meg napközben is, ne csak 3-szor egy nap, hanem legalább ötször, és akkor egy pár nap múlva több lesz. Ennek az lesz a következménye, hogy vissza fog szokni a többszöri szopihoz. (ami most különösen jó, mert könnyebben gyógyul, ha szopik) 8 hónapos babának nem kell már orvosi recept a tápszerhez, bárhol lehet kapni tápszert (dm, hiperek, gyógyszertár). Jobbulást!

Szerintem szoptasd meg napközben is, ne csak 3-szor egy nap, hanem legalább ötször, és akkor egy pár nap múlva több lesz. Ennek az lesz a következménye, hogy vissza fog szokni a többszöri szopihoz. (ami most különösen jó, mert könnyebben gyógyul, ha szopik) 8 hónapos babának nem kell már orvosi recept a tápszerhez, bárhol lehet kapni tápszert (dm, hiperek, gyógyszertár). Jobbulást!
nem apad az el ugy egy konnyen csak minnel tobbet szivasd vele ! de vegulis, 8 es fel honapos, margondolom nem csak anyatejet kap! az se nagy gond ha leszokik magatol, en 1 eves koraig szoptattam a lanyomat, de mikor le kellet hogy szoktassam a cicirol nagyon keserves volt foleg este!

Ma telihold volt, egész éjjel nem aludt a fiam. Más gyereke se alszik ilyenkor? Mért befolyásolja a telihold?

Legjobb válasz: Csak 42szer épbredt a gyerek az éjjel:S Hogy mire hat náluk nem tudom. Azt viszont tudom, hogy még jó pár napig diliház lesz nálunk:S "JóreggelT"

Csak 42szer épbredt a gyerek az éjjel:S Hogy mire hat náluk nem tudom. Azt viszont tudom, hogy még jó pár napig diliház lesz nálunk:S "JóreggelT"
Itt találod. Csak az évszámot kell átváltanod. http://kalender-365.de/holdnaptar.php B.
hol lehet utána nézni, hogy mikor születtünk telihold volt-e? Mert az éjjel az én fiam is dilis volt, forgolodott sírt... lehet hogy közre játszott ez is?
Különösen jól aludt a kislányom, nem szokott gond lenni. Én annál rosszabbul, úgy ébredtem, mint akit 100szor fejbe vágtak az éjjel. :S 9hós kislány és egy 20 hetes pocaklakó Anyucija Mindenkinek szép Napot! :)
Megnéztem, Újhold volt, amikor születtem. Kisfiam születésekor pedig elsõ negyed. Háááát, akkor passz. B.
én általában megérzem a teliholdat. valahol azt olvastam hogy azok érzékenyek a teliholdra akik a szintén teliholdkor születtek. én megnéztem a neten és amikor születtem valóban telihold volt. érdekességbõl megnézheted te is. aztán írd meg hogy igaz-e
Telihold van? Akkor nem értem a dolgot. Kisfiam egyszer sem ébredt fel, pedig az eddig teliholdak nagyon megviselték. Bezzeg én felkeltem. Hajnali 3-tól 4-ig hesszeltem a plafont. Kérdeztem is magamtól, hogy hülye vagy? Ha a gyerek nem kelt fel, akkor te elintézed magadnak? :) B.
Nálunk is forgolódás volt:-) Most dörgöli a szemét:-) A hold a víz mozgásra is hatással van(apály-dagály), a mágneses erõ a titka:-)Gondolom ez az erõ van hatással Ránk is(emberekre) Gy
Én már jócskán kinõttem a babakorból, de teliholdkor én sem tudok aludni. Vannak, akikre hatással van. Az okot még a tudósok sem tudják megmagyarázni.
Nekünk nem volt gond, sõt szokatlanul jól aludt. Van mikor teteholdkor nem jól alszik, de ezek szerint ez csak puszta egybeesés.
Szia!Az én kislányom fél 3-kor fel kelt szopizni, és 5-ig nem bírtuk visszaaltatni.Tegnap is ez volt!Remélem csak a telihold miatt volt, teljesen kikészültem:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!