Találatok a következő kifejezésre: Mért akar többet (128 db)

Van olyan youtube program amivel eltudod küldeni egyszerre a videót több 100 embernek vagy akár több ezer? Csak azért kérdem mert : leírásban bővebben

annyi program van hogy az hihetetlen vagy trükk és jó lenne ha hamar látná sok mindenki. meg olyan program hogy mittudom én felhasználó neveket kiadja de csak azokat a videóknál ahol kommenteltek mert nekik küldeném el.

Legjobb válasz: hála isten nincs ilyen progi, mert ha volna,akkor sok ökör még képes volna 1000 embernek is elküldeni az õ vacak videóját

hála isten nincs ilyen progi, mert ha volna, akkor sok ökör még képes volna 1000 embernek is elküldeni az õ vacak videóját
A kérdező hozzászólása: mekkora egy idióta vagy. kiváncsi vagyok te milyen videókat készítettél.

Nem akarok több gyereket, de mégis irigy vagyok, azokra akik vállalnak vagy mernek vállalni többet?

Van egy 14 hónapos lányom és nem akarok több gyereket.Sok hasonlókorú baba anyukájával tartom a kapcsolatot,köztük régi gyerekkori barátok is vannak és már várják a másodikat,vagy épp tervezik.És amikor ezt mesélik,engem olyan irigység fog el:(((Éreztetek már hasonlót?Miért érzem ezt?

Legjobb válasz: azért nem jó magunknak hazudni, mert olyan érzelmi hullámokat kelt, amik felzabálják a lelket. akarsz még gyereket.

azért nem jó magunknak hazudni, mert olyan érzelmi hullámokat kelt, amik felzabálják a lelket. akarsz még gyereket.
Mi mondatja veled ezt? az eszed v. a szíved? szerintem tudat alatt szeretnél még de tartasz az anyagi bizonytalanságtól , kilátástalanságtól v. nehéz szülés volt kimerítõ terhesség esetleg mindezek összesen. jó kétgyerekesnek lenni csak ennyit tudok mondani de ha félsz akkor ne vágj bele .
Nekem van négy, az az igazi. Lassan itt az ötödik is, és már alig várom. Persze mindez nagy felelõsség, csak akkor szabad belevágni ha adott minden feltétel a biztos anyagi, szeretetteljes jövõhöz. Egy gyerekimádó apa.
Ez olyan érdekes, amíg én úgy voltam vele, hogy épp elég lesz az az egy is aki már megszületett, egyáltalán nem éreztem irigységet azok iránt akik másodikat többediket várták vagy már 2-3 gyerekük volt, hanem épp hogy örültem hogy én nem járok abban a cipõben és egy gyerekre milyen sok idõm jut stb. (aztán persze lett testvére akit imádunk szintén, és már nem értem az akkori önmagamat) :) ) De ha irigységet érzel akkor nem lehet hogy valahogy mégis arra vágysz hogy legyen még babád? Bocs ha nem csak ötletelek:) )
Ha "csak" az eltartás problémáitól ill. a terhességtõl félsz, szóval reális félelmeid vannak, akkor lehet, hogy attól még szíved szerint szeretnél több gyereket. Szerintem ne rágódj ezen, 'napold' úgymond a dolgot:) 5év múlva sincs késõ még egy gyerkõcöt vállalni, ha úgy alakul, és lehet h arra a viszonyaid is kicsit változnak.
A kérdésedet olvasva egybõl arra gondoltam, h vagy nehéz terhesség, vagy nehéz szülés van a félelmeid hátterében. Ez így teljesen érthetõ, ha ezért nem szeretnél mégegyszer egy ekkora tortúrát átélni. Lehetséges az is, hogy késõbb meggondolod magad, akár 5-6 év korkülönbséggel is jöhet majd a tesó, ha megváltoznak a körülmények és halványodik benned a terhességgel járó sok kellemetlenség. Bíztatásul annyi még, hogy én 6 év korkülönbséggel vállaltam a másodikat és nagyon boldog vagyok így 2-vel, de azt tudom mondani, hogy egy gyerek is nagy boldogság, akkor lennél bajban, ha nem lenne egy sem.
nekünk van egy 4, 5 hónapos kisfiunk, nagyon nehezen viseltem a terhességet, és a szülés, kórház is megviselt, ráadásul szülés utáni depresszióm volt, nagyjából már elmúlt, így a tervezett 4-5 gyerekbõl leadtam 3ra, a férjem is nagyon szereti a gyerekeket, úgyhogy ha itt az idõ belevágunk aztán majd alakul ahogy alakul, szívem szerint vágyok 3-4 gyerekre, de egyelõre félek mi lesz, hogy fogom viselni
Régebben én is vágytam a fiam mellé egy kislányt.Néha volt olyan hogy bár nem irigykedtem, de sajnálkoztam, hogy miért nincs nekem is egy lányom?? De amióta a fiam 19 éves, inkább örülök, hogy nincs több gyerekem.Ma bár anyagilag vállalhatnék hármat is, örülõk, hogy nem szültem anno annak idején csak egyszer.Már nem is lenne türelmem egy pici gyerekhez,
A kérdező hozzászólása: Az eszem mondatja!!!Ez biztos... Nem is tudnánk 2 gyereket eltartani...meg rettenet volt maga a terhesség is....


Mit gondoltok arról aki azért nem akar komoly kapcsolatot mert nem akar többet szenvedni ha esetleg vége lenne?

Ha valaki kezdeményezne elhajtanám, még akkor is ha életem szerelme lenne. Nem akarom bevállalni, hogy esetleg vége lehet. Nem akarok többet ekkora fájdalmat, nem akarok többé szeretni senkit. Nem akarom, hogy bárki közel álljon hozzám. Keressek pszichológust? Õ tudna változtatni ezen vagy csak olyan lenne rám hatással aki tényleg szeretne?

Legjobb válasz: Banyek, ugyanígy vagyok én is! Engem simán lehülyéznek érte, de lesz*rom.

el is hozhatod! az még jobb! azt kaja közben átbeszéljük a cuki kapcsolatokat
A kérdező hozzászólása: Igen, talán, annál is jobb, minthogy még mindig utána vágyakozzak. Csak nem esik jól ha haragszom... Jó volt kicsit beszélni.
szóval haragos is vagy és szomorú is egyben?
haragot? talán jobb ha ilyenkor haragszol mint búslakodsz
A kérdező hozzászólása: Igen, valahogy így kéne. Már csak a haragot kéne elengedni valahogy, vagy megérteni...
na! ez a hozzáállás már jobban tetszik :) igazából kb. hasonlóan kellene elbeszélgetned valakivel, ahogy itt most egy ideje velem teszed ezt! elmondani, visszakérdezni, és az sem árt ha válaszolnak is rá..ugye? :) hogy egy kicsit megpróbálj úgy ráközelíteni a dolgokra, ahogy azt akkor tennéd ha tiszta aggyal gondolkodnál, megsebzett szív nélkül! igaz?
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom hogyan ne haragudjak rá amiért "magamra hagyott", mert kimerült ez a dolog és, hogy "elfelejtsem".
A kérdező hozzászólása: Sosem volt szerelmes belém, nem voltunk együtt, csak barátok voltunk. Adok majd esélyt azoknak akiket egy kicsit is el tudnék képzelni.
szt s változást h õ már rég nem érez úgy irántad..és ez az érzés lassan teljesen elmúlt belõle szépen lassan... Csak azt ígérd meg , és nem is nekem hanem inkább magadnak, hogy ezután nem adod fel, hanem továbbra is ismerkedsz, csak mostantól alaposabb és körültekintöbb leszel...
A kérdező hozzászólása: Igen, mindkettõ.
holnap suli? vagy már dolgoznál?
A kérdező hozzászólása: És még hiányzik is. :D
A kérdező hozzászólása: Hova postázhatom? :D
hát köszi most már nem vagyok éhes, de holnap ebédre csinálhatsz
A kérdező hozzászólása: Egy évig voltam egyetemen aztán a matek és az info nem ment. Ezt láttam jónak. Bablevest még nem tudok, viszont jó spagettit csinálok. :D
én is olyanokra mentem el OKJ-s tanfolyamokra suli után
értem, szóval megvolt az érettségid, és elég értelmes lettél ahhoz h tanulj még valamit és hogy megtanulj bablevest fõzni
A kérdező hozzászólása: Na igen, örültem is neki, hogy végre nagyobb gondjaim vannak amik lefoglalnak. :D Nem mondanám zseninek magam, csak nem görcsölök rajt, akkor csak nehezebben megy a tanulás, okj-s tanfolyam.
jesszusom! :) az rosszabb mintha összevesznék valakivel... akkor hajrá! vagy te amolyan kis zseni vagy?
A kérdező hozzászólása: Vizsgára kéne tanulnom, szakmai gyakorlaton voltam arról kéne írnom 2x3 oldalt, 2 gyakin voltam.
A kérdező hozzászólása: Milyen változást? Azt tudtam, hogy nem akar semmit, de mégis reménykedtem, túlbecsültem magam.
abból h a tenyerébõl ettél...és mivel el voltál vakulva vele kapcsolatban mert szeretted õt szinte mindennél jobban, ezért észre sem vetted a változást, márpedig változás az elkezdõdött sokkal elõbb...de te vagy nem akartad észrevenni, vagy tényleg ennyire szeretted, vagy észrevetted, de annyira szeretted h inkább azt mondtad ez nem igaz ugysem, mert akárhogy is van, hidd el nekem szívem, hogy ezeknek a dolgoknak van elõmenete, ugymond elõjátéka, amit észre lehet venni, de te túl hiszékeny voltál és vakon megbíztál benne...
A kérdező hozzászólása: Na de miben voltam naiv szerinted?
A kérdező hozzászólása: Nem tudnám bevállalni..., így is halott vagyok érzelmileg. Elpocsékolt idõ lenne akkor ha vége... Hiába engedek közel bárkit is, arra sincs garancia, hogy belém szeretnek majd és, hogy velem akarnak lenni egy életre.
azt akinek megengeded h veled legyen azt meg kell ismerned! és amíg nem ismered addig ne engedd közel magadhoz ...és amíg nem ismered addig nem éri meg szereti... De! Ez így önmagában az egész hülyeség, h azért nem mert akkor megint összetörik a pici szíved! Ez benne van mindig! lehet h 10 év múlva szakítasz vagy ki tudja. Hülyeség ezzel így leállni.
A kérdező hozzászólása: Akkor nyitott maradok, de csak akkor engedem meg magamnak, hogy szeressem õket akik már komolyan szeretnének valamit, aki nem akar többet én meg el tudnám képzelni azzal meg nem is beszélek többet...
A kérdező hozzászólása: 20 évig nem volt semmi, neten ismerkedtem aztán így alakult... Nem akarom leírni részleteket hogy volt. Most megint várjak éveket a semmire vagy arra, hogy összetörjenek... Egy kapcsolat sem garancia a boldogságra.
egyszerûen fél! De amúgy meg ez hosszú távon egy hiszti! Akárhogy is van, ez önsajnálat és hiszti! az élet megy tovább, az emberek nem egyformák, és igen [email protected] ezzel az életét az illetõ, mert nem tudhatja h kit enged el.... az esélyt meg kell adni annak aki szimpatikus és szívesen megismerné az ember, csak elõbb meg kell ismerni.
A szívednek nem tudsz parancsolni és ilyen esetekben legyõzi az észt. Miért nem adod meg az esélyt magadnak arra, hogy boldog legyél? Ne húzz magad köré falakat, a jót is kizárod, nemcsak a rosszat!
A pszichológust nem tartom rossz ötletnek neki elmesélheted mi az ami miatt ilyene következtetésekre jutottál és hogyan lehet ezen változtatni. Minden ember fél a rossz dolgoktól egy szerelem végétõl de sajnos ha nem vállalod be a kockázatot hogy vége lehet az egésznek akkor nem lehetsz soha boldog sem... Minden rizikót vállalni kell az élet nagy része is olykor ezzel jár, viszont ha nem teszed soha nem is élsz igazán.
Szakítás után én is így éreztem magam jóóóó sokáig, de aztán magától elmúlt. Nekem új hobbik, új barátok segítettek ebben.
mi vagy te nyuszi? fejezd ezt be mert most rögtön [email protected] az ablakon! ha így gondolkodnának az emberek akkor jobban tenné mindenki ha örökre szûz maradna és nem lenne senkije. [email protected]ág! Az okés h egy darabig emészti az ember magát meg agyal a dolgokon szakítás után. De az h ezért nem kell soha senki az egy hülyeség! Esélyt kell adni másoknak, Fordítva neked is esélyt adnak.... Meg kell ismerni az illetõt, csak nem egybõl a közepébe vágni, szépen lassan. szóval fejezd be az önsajnálatot meg a hisztit, mert odamegyek és beraklak a hideg zuhany alá, a sorstársaiddal együtt!
A kérdező hozzászólása: Igen, lélekben nyuszi vagyok. Vele úgy voltam, hogy minél jobban megismertem annál jobban szerettem, de nem tudott úgy szeretni ahogy szerettem volna. Egy darabig örültem, hogy egyáltalán beszélünk, de nem lehet bírni hosszú távon... Nem tudom még..., alakul majd, esélyt megadom, de ha nem akarnak tõlem többet akkor lelépek, ez biztos. Nem igazán tudom miért szeretnének viszont vagy hogy alakulhatna ki egy ilyen erõs bizalmi kapcsolat ami sok kapcsolatban nincs meg, mondhatnám, hogy a lelkem részévé vált, sokan meg csak elvannak valakivel akibe nem is szerelmesek és alig ismerik egymást.
nézd...ez a te életed...ha [email protected], akkor te [email protected] el, és öreg korodban mikor ülsz a szobádban búsan egyedül, egy pinára gondolva , eszedbe jutnak majd az elmúlt évek, a kihagyott szép idõk amik jobbak is lehettek volna...majd odakint a madárkák csicsergik az ablak elõtt, hogy nézd..a vén hülye sír!
A kérdező hozzászólása: Pszichológusról én is ezt gondolom, de végsõ ötletnek nem rossz ha jobbat nem tudok kitalálni.
én azt mondom h mindenhol ugyanannyi az esélyed...de tényleg inkább egy másik közeg.. de lehet ismerkedni a helyi boltban, vagy bevásárlóközpontokban vagy supermarketekben...vagy akár ap postán... Azt mondod te most 20 éves vagy ugye? és komolyan mondom neked, h pszichológus nem segít, általa ugyanolyan magányos maradsz majd...õ nem fog elmenni veled sétálni vagy akármi h ismerkedj... a pszichológus, az egy értelmes tapasztalt ember is lehet aki idegen, akivel leülsz és 4szemközt megosztasz mindent akivel elbeszélgetsz mert nem számít h mit mondasz mert kívülálló! A pszichológus az nem más mint egy pénzkidobás!
A kérdező hozzászólása: Egy kis környezetváltozás jót tenne, hogy tudjak ismerkedni, nem igazán vagyok emberek közelében. Strandon tudnék ismerkedni esetleg parkban, viszont ahogy néztem a 20 körüli pasik inkább más városokban vannak egyetemen vagy dolgoznak. Suliban a csoportban csak lányok vannak, velük nem szoktam eljárkálni. Nem igazán szoktam bulizni és nem is tudom mennyi esélye lenne komoly dolognak buliban.
Ez "akkor volt" most meg ez van! új élet új lehetõségek! új emberek! bánkódni ráérsz majd a túlvilágon, úgy is rövid az élet! ha mosolyogsz akkor visszamosolyoghatnak majd rád..ha szürke maradsz , mintha napsütésben csak feletted lenne egy esõfelhõ a fejed felett, akkor nem vesznek majd jónéven.... szóval gyerünk szedd össze magad! a magánynak sírásnak sajnálatnak depisségnek nem most van itt az ideje! mi lesz ha 70 éves leszel?? úr isten.... fiatal vagy egy pasi vagy fordízva nõ miatt, egy miatt sem érdemes szenvedni, amikor szép volt akkor szép volt de az "akkor " volt...és lehet még szebb is....
A kérdező hozzászólása: Szerintem jól ismertem, sokáig nem volt olyan amit ne mondtunk volna el a másiknak. Miben voltam naiv? Titokban vártam, hogy belém szeressen, nem a külsõmmel van a baj és nem is a lelkemmel csak megmagyarázhatatlan okból nem érezte úgy, hogy velem szeretne lenni. Rossz volt végignézni más csajok hogy bántak vele, meg azért jó lett volna ha megpróbáljuk, szerelem nélkül nem akarta, mondjuk ezt megértem.
most már szívesebben beszélgetek :) egyébként az a baj h tényleg túl naiv voltál... "azt akinek megengeded, hogy veled legyen, azt meg kell ismerned, és amíg nem ismered, nem szabad szeretned mert nem éri meg"
[email protected]! :) esküszöm szívem azt hittem, hogy egy ilyen hisztis pasiba botlottam bele :) most már világosabb a dolog! DE! Ugyanazt mondom amit eddig, szóval ugyanúgy vedd csak magadra szépen!
A kérdező hozzászólása: Öhm.., biztos nem pinára gondolok. :) Lány vagyok. :D
Banyek, ugyanígy vagyok én is! Engem simán lehülyéznek érte, de lesz*rom.

Figyeljetek! Szerelmes vagyok a barátomba és elmondtam neki! Viszont neki más tetszik! És azt mondta hogy ugyan olyan barátok leszünk mint eddig! Viszont én nem akarok csak a barátja lenni! Mert én többet érzek iránta mint barát! Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Én sosem hittem a fiú-lány barátságokban, az egyik fél mindig többet érez, õ a 'lelkiszemetesláda'. A helyedben mostantól kerülném a társaságát, megszakítanám vele a kapcsolatot. 26N

Én sosem hittem a fiú-lány barátságokban, az egyik fél mindig többet érez, õ a 'lelkiszemetesláda'. A helyedben mostantól kerülném a társaságát, megszakítanám vele a kapcsolatot. 26N
Nem tudsz mit csinálni...Maximum annyit, hogy kevesebbszer találkozol vele...Minél többet látod, annál jobban fog fájni :(
Semmit sem tudsz csinálni ha csak barátként tekint rád. Tudom, hogy ez most rohadt érzés de el kell fogadnod. És ha a méltóságod fontos egy kicsit, nem fogod zaklatni, gyõzködni a jövõben.
Döntsd el, jobb-e a barátság a semminél.
Nem tehetsz semmit sajnos.Én is ilyen helyzetben vagyok most...:(
A kérdező hozzászólása: Hát...... kerülni nagyon nem tudom mert egy osztályba járunk! :( De nem értem hogy akkor mér ad jelzéseket! Pl.:Miért mindent velem beszél meg? Miért értjük meg mindig egymást? És múltkor 2padot összetoltunk és õ egybõl beült velem a közös padba! De lehet hogy csak egy nagyon jó barátot akar!
Éppen kérdezni akartam, hogy ezek mitõl a szerelem jelei.
A kérdező hozzászólása: De nekem ez annyira fura hogy ezt csinálja egyre többet van velem együtt szinte napi szinten! És sokan kérdezték már ti jártok és úgy mondanám:igen de azt kell mondanom hogy:nem! :(
2hét múlva jobban leszel.Ha van bármi ami emlékeztet rá, ajándék fotó bármi azt rakd el egy dobozba, jó lesz emléknek.
A kérdező hozzászólása: de minden nap látom iskolában:S
Az szar ügy.Osztálytársad?Vagy csak 1 suli?Viszont az jó, ha egyértelmûen kijelented, hogy nem akarsz vele összejönni.Gondolom csúnyán megbántott.El fog múlni ne aggódj!Nézegess addig is más lányokat.
A kérdező hozzászólása: csak egy suli szerencsére:/
Keress egy jobb csajt nála és fûzd azt.
Kezdj el csajozni! Nõre nõ az orvosság. Ha meg találkozol vele legyél felületes, sokkal jobban fogja az piszkálni mint ha azt látja rajtad hogy össze vagy törve, gondolj erre is így könnyebb, na meg más csajokra pazarod a figyelmedet.

Lány (18) vagyok, ő fiú (21). Járni akart velem, de megbeszéltük h barátok maradunk, mert nem akarok többet. Elhívott filmezni magához. Mit reagáljak? Elmenjek?

Mondta,hogy jó akkor csak símán baráti filmezés, tiszteletben tartja a kérésemet. Belemenjek vagy inkább nem? 1 hónapja ismerjük egymást.

Legjobb válasz: Szerintem elmehetsz, de ne helyezkedj olyan kényelembe, hogy ne tudj egy percen belül hazamenni, ha esetleg erõszakoskodna.

Szerintem elmehetsz, de ne helyezkedj olyan kényelembe, hogy ne tudj egy percen belül hazamenni, ha esetleg erõszakoskodna.
voltam hasonló helyzetben. pontosan ez a filmezéses sztori egy olyan pasival aki járni akart velem(stb. ahogy te is írtad) elmentem, de nagyon kényelmetlenül éreztem magam mert attól tartottam, hogy valami olyat tesz amit késõbb megbánok. a film negyedénél azt mondtam neki inkább mennyünk sétálni :D
total commander.. kijelölöd a fájlokat fájl>csoportos átnevezés

Vajon a vízóra méri a cseppenként eltávozó vizet? Mindenhol azt olvasom, hogy a csepegő csapok megszerelésével évente akár több ezer liter vizet lehet megspórolni. Kérdés: kinek?

Legjobb válasz: Ha mondjuk másodpercenként cseppen egy csapod, akkor évente 1-2m3 folyik el. Hogy kinek? Gondolom úgy érted, hogy ez téged nem érdekel, ha úgysem kell kifizetni. Hááát, lehet hogy nem kell kifizetni, de egyrészt olyan tré, hogy folyik másrészt pedig kezelt ivóvizet csak úgy veszni hagyni... Mondjuk persze nagy pazarlás ivóvízzel wc-t öblíteni is... :( A vízórának van egy átfolyás-tartománya, amit mérni tud. Nagyon lassú átfolyásnál, és nagyon gyors átfolyásnál sem mér pontosan. Ez valószínûleg azt jelenti, hogy az elcsepegõ vizet nem méri.

Ha mondjuk másodpercenként cseppen egy csapod, akkor évente 1-2m3 folyik el. Hogy kinek? Gondolom úgy érted, hogy ez téged nem érdekel, ha úgysem kell kifizetni. Hááát, lehet hogy nem kell kifizetni, de egyrészt olyan tré, hogy folyik másrészt pedig kezelt ivóvizet csak úgy veszni hagyni... Mondjuk persze nagy pazarlás ivóvízzel wc-t öblíteni is... :( A vízórának van egy átfolyás-tartománya, amit mérni tud. Nagyon lassú átfolyásnál, és nagyon gyors átfolyásnál sem mér pontosan. Ez valószínûleg azt jelenti, hogy az elcsepegõ vizet nem méri.
Hja állítják ezt a munkanélküli vízvezetékszerelõk akik 10 ezerért cserélnek egy csapot ami kb 2 havi vízdíj számla.. Ugyanmár.. Mellesleg a vízóra mér mindent hiszen a vízórában egy csiga van amit a víz forgat..
szerintem a cseppet azt nem méri, mert az túl kicsi ahhoz, hogy az megforgassa.
Nekünk mérte a csepegést. Az óra és a lakás között volt kilukadva a csõ. 3 havonta olvassák a vizórát és jó pár ezressel többet kellett fizetnem. A leolvasó vette észre, hogy nagyon lassan, de forog az óra.
Azért nem árt tudni, hogy a vízóra elég pontosan mér.Bár szemmel láthatóan állni látszik.Van 4 kismutató ami a következõt méri(van mérõ amelyiken nincs):balról-jobbra 1. deciliter 2. liter 3. tízliter 4. százliter Csap csere? Mi 7.5-8.5oo között cseréljük. Vonjuk le a 25%Áfát, a benzinköltséget és a parkolási díjat(Bp.)Akkor mennyi is az annyi?

Naponta futok 20-30percet, és majdnem minden délután kimegyek biciklizni ezt akár több óráig. Azt kérdezem, hogy ezzel tudnám e formálni az alakomat? A felső testemet kéne inkább, mert a hasamon rakódott le sok zsír, fogyni nem akarok már.

Sikerülhet így? Ha igen kb. szeptemberre sikerülhet? Ja és persze kevés szénhidrát+cukor.

Legjobb válasz: 20perc futás nem elég,mivel 30perc után kezdõdik a zsírégetés,tehát érdemes 40-45percet futni MEGÁLLÁS NÉLKÜL.A bicikli is jó.A hasadat pedig felüléssel,haspréssel izmosíthatod.Plusz még egy tanács: http://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg http://www.youtube.com/watch?v=c54Yfxi5FV4&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=F256MmfzkVY&feature=related Ezek a comb,fenék,has izmosításában nagyon sokat segít!:) Sok sikert és kitartást!

20perc futás nem elég, mivel 30perc után kezdõdik a zsírégetés, tehát érdemes 40-45percet futni MEGÁLLÁS NÉLKÜL.A bicikli is jó.A hasadat pedig felüléssel, haspréssel izmosíthatod.Plusz még egy tanács: http://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg http://www.youtube.com/watch?v=c54Yfxi5FV4&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=F256MmfzkVY&feature=related Ezek a comb, fenék, has izmosításában nagyon sokat segít!:) Sok sikert és kitartást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, de egyenlõre még nem akarom izmosítani a hasamat, hanem a zsírt akarom leadni - és ez az igazi kérdés, hogy: Futással (akkor 40-45perc) és biciklizéssel ez megvalósítható?
47 kg elég kevés... a hasadra a hasizom gyakorlatok kellenének, nem kell félned, hogy , , kikockásodsz", nem megy az olyan könnyen. szóval: felülések több magasságban középen és oldalra derékkal szigorúan a földön (de ezekrõl találsz képeket a neten), és elkezd lemenni a zsír a hasadról. ha heti 4-szer hasazol, tuti lesz hatása szeptemberre


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!