Találatok a következő kifejezésre: Mért akar okozni (3 db)

Mért akar fájdalmat okozni a párom?

15hetes kismama vagyok és folyamatossan a fejemhez vágja a párom,hogy nem dolgozom.Állandóan zsarolni próbál.Sokszor sírok,de a babámra is gondolok,de még is kijön a sírás.Mit tehetek?

Legjobb válasz: Õszintén kérdezed? Csomagolj össze és hagyd ott a párodat. Ilyen embernek nem szabad gyermeket szülni. Egy kis " szünet " észheztéríti ne félj, majd kaparja majd a küszöbödet.

Õszintén kérdezed? Csomagolj össze és hagyd ott a párodat. Ilyen embernek nem szabad gyermeket szülni. Egy kis " szünet " észheztéríti ne félj, majd kaparja majd a küszöbödet.
Ilyennel zsarolni, ne haragudj?! Anyukád is biztos ismeri a párod annyira, hogy nem hinne neki.A saját anyád ismer téged valószínû, így tudja mit hihet el rólad és mit nem.Illetve észrevenné, hogy õszinte vagy vagy sem amikor cáfolod.Azt te érzed, hogy tudsz e még dolgozni.Sokáig már biztos nem, de ha úgy érzed akár 3-4 hónapot még mehetsz.Én 7 hónapos koromig dolgoztam teljes munkaidõben (napi 9 óra ácsorgás), majd a 8. hónapban csak napi pár órát.Két héttel a szülés elött álltam le teljesen, mert nekem így volt jó.De ez az én választásom volt és nem a páromé.Nem õ érzi azt, hogy te mit bírsz és mit nem.Ezt csakis te tudod.Beszéljétek meg ezt az egészet szerintem, de ne hagyd magad zsarolni.Mit képzel ez magáról?
Most komolyan: Tescoba akar téged küldeni dolgozni? Zsarold meg te is.Ha nem hagyja abba, ezt a terhes vagy dolgozz dumát elhagyod. Lenne a hejedben, egybõl csöndbe lenne. Szedd össze a cókmókod és indulás.... ha magábaszáll talán eszébejut, hogy talán nemkellett volna...
de azért táppénzt kapsz, ugye?
A kérdező hozzászólása: Babavárás elött nem volt ilyen.Csak mostanában, hogy babás vagyok.Nagyon rossz, mert ilyenkor szükségem lenne rá, de néha leszarja a fejem mindha nem is érdekelné õt, hogy apa lesz.
Elötte nem volt ilyen? Nem gondolod, h a felelösség ilyesztette meg?
A kérdező hozzászólása: olyan szakmám van amit terhessen nem ajánlatos csinálni, mert sokat kell állnom és sétálnom.Személy és vagyonõr vagyok.Párom erre még anno azt mondta, hogy nem kell addig dolgoznom míg nem bölcsis a gyerek.De azóta ez a helyzet megváltozott :(
A kérdező hozzászólása: Párom egy TESCOBAN dolgozik és oda akar engem is berakni.Akkor megérteném ha elején tartanék a terhességgel, de így már pocival nem sokan vennének fel.Ha meg összeveszünk azzal zsarol, hogy Anyámnak olyat mond ami nem is igaz.Kitalálna olyan történetet amivel csak az én életemet tenné tönkre.Nem értem miért ilyen.
Elnézést hogy megkérdezem, de miért nem dolgozol? Veszélyeztetett vagy, vagy van már másik baba, akivel otthon vagy? Egyébként ha most ezt csinálja, mi lesz késõbb?
Hát ez semmiképpen sem szép tõle... egy várandós nõnek pláne nem tesz jót a zsarolás (de amúgy sem). Meg kéne értenie, hogy a babának árt azzal közvetve, ha téged bánt. Egyedül arra tudok gondolni, hogy félti a babát, hogy el tudjátok-e majd rendesen tartani, ha megszületik (fõleg, ha esetleg õ sem keres túl jól). Dehát könyörgök, akkor úgysem tudsz majd dolgozni, úgyhogy így sem igazán értem... nálunk is csak a párom dolgozik, így nem vet fel minket a pénz, de még soha elõ se hozta, hogy most menjek el melózni. Mivel zsarol egyébként pontosan? Remélem, azért nem olyannal, hogy elhagy!
Elõzõ vagyok.Ha a Te életedet tönkre akarja tenni, akkor nem szeret!Ha valaki szeret valakit, az nem akarja tönkretenni az életét, hanem boldoggá minden erejével!Boldog ha a másikat örülni látja és fáj ha a másik szomorú.Ez alap szerintem.Gondold végig mit jelentetek egymásnak.Úgy tûnik nem szeret igazán, csak ragaszkodik hozzád.A kettõ között óriási különbség van sajnos!

Hy!? A baratnommel mar 10 honapja jarunk es arra ogndoltam hogy mar itt az ideje az elso alkalomhoz. Csak kicsit felek. Mert nagyon szeretem es nem akarok neki fajdolmat okozni.

Csajok elmondanatok hogy nektek mijen volt az elso alkalom esetleg hogy mit csinaljak vagy ne csinaljak hogy jo legyen?

Legjobb válasz: Angol nyelvtan 1 Magyar nyelvtan 1

Angol nyelvtan 1 Magyar nyelvtan 1
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen megfogadom a tanacsokat..... meg 1 kerdes.... borotvaljam le? +sikositot vegyek vagy...van az ovszerbe? nem tudom...
Nem ez volt a kérdés :P
Angol nyelvtan 1 Magyar nyelvtan 1 A válasz 34%-ban hasznosnak tûnik. Hát basz**on meg az aki erre negatívot nyom. Angol nyelvtan 1 Oka: Hy ..ilyen nem létezik csak Hi Magyar nyelvtan 1 Oka: mijen ... milyen az LY.
nem muszáj orgazmusig nyalni (nekem spec orgazmus után egy napig "hozzámneérj" szindrómám van), de nem árt a nyalás és ujjazás, óvatosan, lassan, elõször egy, majd két, és utána 3 ujjal, gyengéden. érzékien, finoman. azután lassan told be a farkad, de tényleg. tolsz egy kicsit, megállsz, vársz, mikor jelzi, hogy mehet, akkor megint. nálam ez egész jól sült el, kb 1-2 percig fájt, utána már nem. csak figyelj rá, a visszajelzéseire, stb. mondjuk, én összeszorítottam a fogam, és nem kértem, hogy hagyja abba az illetõ, de így utólag visszagondolva igazán nem is volt olyan hûdemilyen fájdalmas. nem hazudok, fájni fájt, de elviselhetõ, és sokkal jobb, ha egybõl, nem hagyod abba fél perc után, hanm végigviszitek a dolgot. ha sokáig fáj neki, ilyen 5+ percig, akkor viszont tényleg hagyjátok abba. röviden ennyi, amit tudok tanácsolni.
Ami a legfontosabb, hogy várd meg amíg õ is akarja. Attól még, hogy te úgy érzed itt az ideje, nem biztos, hogy ezzel õ is így van. Figyelj oda rá, legyél gyengéd és ne túl durva vagy túl heves. Izgasd fel eléggé, úgy kevésbé fog neki fájni, vagy lehet, hogy egyáltalán nem is fog. A lényeg, hogy figyelj a reakcióira. Nekem például nem fájt és nem is véreztem. Velem 2 hete történt meg.
olvass utána ne kapkodd el nyald ki elõtte orgazmusig aztán......
Csak finoman mintha lovat basznál.
Bízd rám, a második meg már könnyebben fog menni neki.
Szerintem borotváld le és vegyél és ne sporolj vele :)

A barátnőm meg én már nagyon kívánjuk egymást de ő meg fél mivel ő még szűz én már nem . Hogyan segítsek neki hogy ne fájjon neki szerintetek hogyan csináljuk? Mert én nagyon szeretem és nem is akarok neki fájdalmat okozni.

köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: Tedd a szájába a kezed. Ha fáj neki, harapja. :D Komolyra fordítva: Az a lényeg, hogy ne féljen. Lazítson. Akkor jó lesz mindkettõtöknek. A nõkkel sokszor az a baj, hogy túl sokat használják az agyukat. Azt kell kikapcsolni. :)

Tedd a szájába a kezed. Ha fáj neki, harapja. :D Komolyra fordítva: Az a lényeg, hogy ne féljen. Lazítson. Akkor jó lesz mindkettõtöknek. A nõkkel sokszor az a baj, hogy túl sokat használják az agyukat. Azt kell kikapcsolni. :)
az elsõt miért bánnák meg a lányok? oké, van aki igen, de csomó olyan (sztm több) van hogy jó emlék marad, akkor is ha már nincs együtt azzal az emberrel...
a legfontosabb, hogy megbízattok egymásban.legyen rengeteg elõjáték, ne siesd el.elõtte ihattok egy pohár bort gátlásoldónak, de ne rúgjatok be...romantikus, halk zene, halvány fény is oldja a hangulatot.mondd el neki, hogy nyugodtan szóljon ha fáj, abbahagyod, nem muszáj megtörténnie.Monnd neki, hogy milyen szép, hogy mennyire kívánod, hogy milyen jól csinálja amit épp csinál, így magabiztosabb lesz.de elsõsorban az õ kényeztetése legyen a fontos.nem kell összecsapni.orál/ujjazás... a lényeg hogy kívánjon.a legjobb ha addig mész el, hogy majdnem elmegy, aztán abbahagyod, majd megint a csúcs elõtt abbahgyod, így már nagyon akar majd téged...onnantól kezdve meg csak óvatosan.lassan, apró mozdulatokkal, és közben figyeld az arcát, ha fáj neki, állj meg, és csak aztán haladj beljebb...sok sikert :)
Ha úgy gondolja, lehet õ is fölül és így õ irányíthat.
Vörösbor, hosszú elõjáték, masszázs, zavaró dolgoktól mentes környezet, esetleg síkosító
A kérdező hozzászólása: köszi :) még jöhetnek ámm...
Hány évesek vagytok? ha fél ne erõltesd, mert az elsõ meghatározza az egész szexuális életét, nem szabad elsietni, és nem szabad túl fiatalon
ne erõltesd! az elsõt általában megbánják a lányok, hacsak nem végzõdik (nem kényszerbõl) házassággal. szóval nagyon gondold meg. ha kell várj éveket. nem vicc
20:51 - ilyen pasi kell nekem, aki majd igy fog ram figyelni :)
Jajj ne már h az elsõ határozza meg, kissé túl van ez lihegve. (hacsak nem erõszak vagy ilyesmi persze) amúgy meg egy kevés jó bor tényleg nem árt, és halk zene is segit ellazulni. és ne legyenek a szomszéd szobában szülõk ha megoldható, biztosítsd arról h védekezel, és ne tervezzétek meg elõre túlságosan. ja és csak akkor álljatok neki, ha petting során már kielégítetted. sok szerencsét, és remélem nem 13 évesek vagytok, és hnap nem itt kérdezitek, hol lehet 72órásat venni :d
Én úgy ha szûz a lány és õ van felül akkor nem fog neki annyira fájni próbáljátok ki!bíztasd!de ne légy erõszakos mert akkor másképp fogja venni a dolgokat és még a végén negatív tulajdonságokat gondolna rólad amit gondolom te sem szeretnél! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!