Találatok a következő kifejezésre: Mért adnak a (844 db)

Úgy érzem szerelmes vagyok az igazgatónkba! Tudom, hogy tetszem neki, mert adja a jeleket. Nagyon összezavar, mert tudom hogy nem lehet köztünk semmi, de akkor miért csinálja ezt velem? Szinte minden gondolatom Õ, lassan belebetegszem!

Szólni nem szól semmit,viszont figyel,mosolyog,köszön,kivételezik,próbáltam leveg?nek nézni,de annál inkább provokál!

Legjobb válasz: Elõléptetés szagot érzek.

Elõléptetés szagot érzek.
azért jó lenne tudni, hogy iskola igazgató, vagy munkahelyen igazgató, tehát a fõnököd?
öööö.. erre most akartam volna válaszolni valami okosat de visszagondolta hogy nekem eddig összes sulimba összes igazgató 60 felett volt
Iskola? Munkahely?
A kérdező hozzászólása: Munkahelyemen a fõnököm, Õ 40, én 34 vagyok, egykorú gyermekeink vannak, csak én elváltam, õ nem!
A kérdező hozzászólása: Tudom, most úgy viselkedem mint egy tini, szégyenlem is magam, de olyan jó lenne tudni, mit gondolhat rólam, de még célozni sem merek ilyenre, gondolom ugyis tudja hogy nekem is tetszik!Szinte szikrázik a levegõ ha összetalálkozunk a folyosón!

Némelyik szülő mért ad a fiú babájára babarózsaszín felsőt vagy nadrágot?

nem csak az óvodában

Legjobb válasz: Mert egyrészt divat fiúkon a rózsaszín,másrészt meg lehet hogy örökölték lánytól vagy nagytesótól és nem akarnak feleselgesen kidobni pénzt.Vagy mondjuk csórók?

Mert egyrészt divat fiúkon a rózsaszín, másrészt meg lehet hogy örökölték lánytól vagy nagytesótól és nem akarnak feleselgesen kidobni pénzt.Vagy mondjuk csórók?
A szõkéknek kifejezetten jól áll a rózsazsín! Ha a kisfiú szõke, akkor nyugodtan vedd meg!
gondolom, mert a kisfiúnak nõvére van. nálunk lány az 1., már féltem a kisöccsét, mennyi rózsaszín ruhát fog hordani...
miért furcsa, hogy a kistesók öröklik a ruhákat? szerintem mindenkinél így van, legfeljebb nem ad mindent rá (ha épp fiú-lány különbség van.)
A férjem is szereti hordani a rózsaszín ingeket, ezért a kisfiam is nagyon kedveli és kapott is már tõlünk ilyen színût. A babarózsaszín nagyon édes és fiúknak is tuti jó, divatos! + Ha elmész vásárolni, akkor az üzletek is rogyásig tele vannak pink cuccokkal, más színt nem is nagyon találni.
Én kisfiam is hord/hordott rózsaszín ruhát, fõként itthonra, mivel az én húgom most 5 éves, így örökölte az én fiam tõle, , ha elmegyünk csavarogni ügyelek rá, hogy ne legyen látható rózsaszínû ruha rajta, viszont alsó ruhái általában rózsaszínûek
nem is gondoltam, hogy ilyen különbözõen gondolkodunk! én sem adnám el a mostani lány ruhatárat, megkapja a kistesó. ha fiú lesz, akkor is hordani fogja a szoknyák kivételével az összeset, a nagyon lányosat csak otthon, vagy alsóruhának. most is hord a kislányom sok fiús ruhát, mert azokat kaptuk.
nekem lány a nagyobb a kisebb fiú, sosem adnék rá még otthonra sem lányos holmit sem színre sem fazonra! de a kifejezetten fiúk számára készített rózsaszín pólók tetszenek de nem vennék azért az mégis lányos szín
miért csodálkozol azon hogy a 2. gyerek örökli az elsõ ruháit? nálunk még csak 1 gyerek van, de számomra teljesen természetes, hogy ha lesz még egy, akkor nem fogok újra kiadni egy halom pénzt, vagy fillérekért eladni a mostani ruhákat csak azért hogy újat vegyek. De még ha milliomos lennék sem vennék feltétlenül új ruhákat. vannak olyan cuccok, amiket pár hónapig hordott miközben csak feküdt, olyanok mintha újak lennének. nekem most kisfiam van, de ha esetleg lenne egy kislányom, én simán ráadnám a kék ruhákat
en a c&a s valaszolo vagyok en inkabb eladom neten a fiam kinott ruhait, es veszek belole lanyosakat, minthogy pl autos vagy fius cuccot adjak a lanyomra, es ez forditva megugy igylenne 18 hos a fiam es 5. honapban vagyok a kisholggyel
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 20:55 Nálatok családban maradnak a ruhák? A kisöcsi örökli?
én is most láttam egy jó kis vagány rózsaszín pólót a C&A ba a fiamnak, apjuk nem engedte, maradt akék, de ha rajtam múlt volna megvettem volna egy kis farmer bermudával igazán vagány lett volna oké ezen halálfejek meg graffitik voltak:) HÁt apja sem egy rózsaszín inges szépfiú, meg eszembe jutott a sok öreg néni akik utcán megkérdik: kisfiú?vagy kislány? így maradt a kék
9.22-es vagyok hát én is meglepõdtem mennyien ráadjátok kisfiatokra a lányos rucikat a legjobb barátnõmnek is nagyobb a lánya fia a kisebb és szintén semmi lányosat nem ad rá :) még alsósruhában sem ahogy én sem a párom nem is díjazná de ebben egyetértünk

Mért adnak a komoly kérdésekre kevesebb választ, mint a hülyeségekre? :D

Legjobb válasz: mert a komolykérdéseket nem udja jmindenki de a hülyekérdéseknek a feltevõjének szeretnek beszolni:D

mert a komolykérdéseket nem udja jmindenki de a hülyekérdéseknek a feltevõjének szeretnek beszolni:D
Mert kicsit bele gondolni a dolgokba, az már idõ.A hülyeség meg dõl mindenkibõl.Tisztelet a kivételnek.
A komoly kérdésekre általában nehezebb a válasz a hülyékre meg mindenki tud vmit írni
Sok a hülye, kevés az értelem? :D
Én szívesen nézegetek hülye kérdéseket, mert néha olyan vicces dolgokat tudnak beszólni a válaszolók azoknak a tudatlan embereknek, aki felteszik õket :) És a nevetés egészséges :D
A kérdező hozzászólása: én is néha leesek a székrõl a röhögéstõl..de ha én teszek fel egy komoly kérdést és kevés választ kapok az idegesítõ:D


Mért ad a facebook rendes megjelenést adni? (kép)

Hogyha belépek ugyan ez van. Nem tudom így használni.

Legjobb válasz: A cookiek törlése megoldja a problémát legtöbb esetben.

A cookiek törlése megoldja a problémát legtöbb esetben.
A kérdező hozzászólása: Bocsi a hülye megfogalmazásért. Nekme nem oldotta meg sajnos..
Törlés, majd a böngészõ újraindítása.

Szerintetek milyen ha olyan nevet adok a lányomnak, ami már van az apa családjában? Az unokatestvérét is ugy hívják mit mi szeretnénk adni a babának. Megsértődne, vagy nagyon nem jó az ilyen? Még nem meri megkérdezni tőle.

Legjobb válasz: Mi még csak elméleti szinten beszélünk babáról a párommal, de nekem nagyon tetszik az Ádám név. Viszont a párom öccse is Ádám, ráadásul ugye a vezetéknév is ugyanaz lenne. A párom azt mondta, hogy azért nem akarja ugyanazt a nevet adni, mert mi van ha az öccsének is majd egyszer fia születik és a saját nevét akarná neki adni? Akkor 3 ugyanolyan vezetéknevû Ádám lenne a családban? Én nagyon sajnálom, mert nagyon tetszik ez a név, de igaza van. Viszont, ha nem ugyanaz lenne a vezeténév, akkor biztosan nem lenne gond belõle.:)

Mi még csak elméleti szinten beszélünk babáról a párommal, de nekem nagyon tetszik az Ádám név. Viszont a párom öccse is Ádám, ráadásul ugye a vezetéknév is ugyanaz lenne. A párom azt mondta, hogy azért nem akarja ugyanazt a nevet adni, mert mi van ha az öccsének is majd egyszer fia születik és a saját nevét akarná neki adni? Akkor 3 ugyanolyan vezetéknevû Ádám lenne a családban? Én nagyon sajnálom, mert nagyon tetszik ez a név, de igaza van. Viszont, ha nem ugyanaz lenne a vezeténév, akkor biztosan nem lenne gond belõle.:)
A kérdező hozzászólása: :) Köszi a válaszokat! Akkor adhatnátok a Te vezetéknevedet is az Párod vezetékneve mellé. :) Már ha megtartottad.
Áááá az szóba sem jöhet!:D Nem láttam még olyat, aki ennyire büszke lett volna a vezetéknevére, mint a párom!:) Egyébként nem bánom, mert fiúnevek közül a Péter már eldöntött és ez mindkettõnknek elsõ helyen állt, csak nem tudom mi lesz, ha 2 fiúnk lesz.:) ) De ez még a jövõ zenéje és majd biztosan találunk másik nevet! Egyébként elárulnád, hogy milyen névrõl van szó nálatok?:)
Szia! Miért sértõdne meg...?:) Lehet h meglepõdne, hogy az õ neve tetszik nektek...de ezen nem fog megsértõdni...sõt, lehet h még büszke is lesz rá!:)
Szerintem nem számit koppintásnak . de illik megkérdezni ellenben ha elmondjátok hogy nektek ez a név tetszik sztem nem lesz kifogás sõt!
A kérdező hozzászólása: Anikó:) A Péter az jó olyan férfias.:) Igen a férfiak azok elég büszkék rá általában:) Az enyém is.Egyszer vicceltem vele hogy megtartom a nevemet és úgy kiakadt hogy csak na :)

Megtehetem hogy aférjemnek nem adom oda a gyermeket amíg nincs elhelyezés? Mert kicsinálja a lekét 4 éves.

Legjobb válasz: Amig nincs meg a gyerekelhelyezés, addig neki joga van bármikor elvinni a gyereket, mert ö az apa. Ha valami okból nem akarod odaadni - habár nem világos, hogy mit akarsz mondani a második mondatoddal -, akkor add be a válókeresetet és kezd az ideiglenes elhelyezés kimondását. De ettöl függetlenül csak NAGYON INDOKOLT esetben lehetséges, hogy me add oda egyáltalán a gyereket. HA úgy gondolod, hogy a gyerek érdeke megkivánja, kérheted, hogy csak ellenörzés mellett találkozhasson az apa a gyerekkel.

Amig nincs meg a gyerekelhelyezés, addig neki joga van bármikor elvinni a gyereket, mert ö az apa. Ha valami okból nem akarod odaadni - habár nem világos, hogy mit akarsz mondani a második mondatoddal -, akkor add be a válókeresetet és kezd az ideiglenes elhelyezés kimondását. De ettöl függetlenül csak NAGYON INDOKOLT esetben lehetséges, hogy me add oda egyáltalán a gyereket. HA úgy gondolod, hogy a gyerek érdeke megkivánja, kérheted, hogy csak ellenörzés mellett találkozhasson az apa a gyerekkel.
Tökéletesen elhiszem a fent leírtakat, csak kérlek azt ne feledd, hogy ha csatározásba kezdesz, akkor te is hozzájárulsz a gyerek lelkének tönkretételéhez.
Persze elvileg megteheted, nincsen semmi gátja neki. Csak a gyermekkel szúrsz ki. Tedd a szívedre a kezd, valóban akkora nagy baj van apukával, hogy korlátozni akarod a láthatást? Ezt csak te tudhatod. Vigyázz az ilyen visszatartom a láthatást dolgot. Nálunk 3 hónapja ítélte nekünk a bíróság a gyermeket. Röviden: Anyuka ugyanezt megtette. Igen ám csak a gyermek lelkibeteg lett attól, hogy nem láthatja az apát. Azonnal kértünk pszichológiai vizsgálatot, ami ki is mutatta ezt a traumát a gyermeknél, így hosszas per után nekünk ítélte a bíróság. Tehát tényleg óvatosan az ilyen elidegenítésekkel, hisz a gyermeknek ártunk vele a legjobban. Sok sikert kérdezõ!
Nem Kérdezõ, nem teheted meg. Egyébként hetente van ilyen kérdés, nem tudom, mibõl gondolják egyes anyák, hogy nekik több joguk van a közös gyerek kapcsán, mint az apáknak.
Utolsó, ha tudnál olvasni, akkor most látnád, hogy a kérdezõ leírja, hogy az apa kicsinálja a négy éves kisgyereket. Te odaadnád az apának, ha tudnád, hogy a gyerek szenved? idióta. ez nem a jogról szól, tanulj meg olvasni, mielõtt válaszolsz... Kérdezõ, megteheted, hogy nem adod oda.Az anyja vagy, a gyereked érdeke a legfontosabb. Ha látod, hogy nem érzi jól magát az apjával, akkor ezt valamilyen módon "rögzítsd", beszélj a családsegítõvel, szerezz tanúkat, hogy nyoma legyen annak, hogy a kisgyerek nem szeret az apjával lenni.
Nem teheted meg. Amúgy meg ezt csak te látod így, hogy "kicsinálja" a gyereket, ez csak az egyikõtök nézõpontja, az is lehet, hogy a férjed miatti csalódottság miatt látod így. Ha kételyeid vannak, kérj pszichológusi szakvéleményt. Komoly ok nélkül ne tiltsd el a gyereked az apjától, mert ezzel te is "kicsinálod" a lelkét. Sok "anya" csinálja ezt sajnos.
ne tiltsd az apjától a gyereket, mert neki is joga van hozzá off: rengeteg nõ ezt csinálja, a bátyám is már hónapok óta alig látta a gyerekeit, mert anyuci nem engedi látni és most a gyámhatósághoz fordult a bátyám, ez a válásnál nem lesz jó pont az anyukának...
Mit jelen számodra az, hogy "kicsinálja"??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ! Nagyon nehéz dolog és persze senki nem ismeri a részleteket. A gyermek szereti az apját és eszem ágában sincs eltiltani, viszont a különköltözésünk óta eltelt 5 hónap amit a gyermek velem él a bíróságon pedig ítélkezési szünet van.Az apa sajnos nem minden esetben felellõség teljes, mikor nála van a gyermek sokszor fordult elõ hogy ivott stb...ezt alá tudom támasztani.Szereti a gyermekét ezt is tudom de mivel nem fogadja el a helyzetet és várja meg a bíróság döntését nem tehetem ki anyai felelõsség tudatomnál fogva hogy belemenjek egy ide oda ráncigálásba aminek a gyermekünk az áldozata pláne hogy 200 km van köztünk az apjával.Bármikor vele lehetett 7végén addig míg szó nélkül elvitte magával úgy hogy a gyermek ovis.És õt használja eszköznek ellenem.

A lány szeret de nem meri megmondani a szemembe és nagy a távolság és csak akkor adja önmagát amikor ketten vagyunk és hiába mondom hogy adja önmagát mások elõtt nem veszi figyelembe. Mi lehet a baj bennem van a hiba?

Legjobb válasz: A baj inkább a lánnyal van. Nem meri önmagát adni mert fél,hogy ezért nem barátkoznának vele stb. Benned megbízik mert felvállalja önmagát,örülj neki.Az,hogy nem meri elmondani,hogy szeret hát akkor mond neki te. Valamelyikõtöknek merni kell. :)

A baj inkább a lánnyal van. Nem meri önmagát adni mert fél, hogy ezért nem barátkoznának vele stb. Benned megbízik mert felvállalja önmagát, örülj neki.Az, hogy nem meri elmondani, hogy szeret hát akkor mond neki te. Valamelyikõtöknek merni kell. :)
Miért adod neki?
Én 3 hónapos koráig adtam a babának az infacolt, nagyon hasfájós volt, aztán érdekes egyik napról a másikra elmúlt.Sajnos ezt nem tudni, hogy mitõl fáj a pici hasa.Az is lehet, hogy te olyat ettél(ha szopizik még), amitõl fájhat a pocija:(
Szia. Nagyon egyutt erzek veletek. Szegeny babuci, es szegeny te. Mi is ugyanebben a cipoben jartunk a gyerekem 4 honapos koraig. Addigra altalaban kinovik a hasfajossagot. Az Infacol nekem is meghajtotta a gyereket. Semmi sem hatott igazan, de eszrevetelem szerint a tornaztatastol egy kicsit enyhebbek voltak a visitos orak. Persze tornaztatni csak a szeles orak elott tudod. Amikor nalunk nagyon szenvedett a babam, akkor a karon hasra fektetve ringatas volt a leghatasosabb szelhajto. O, draga...
Meg egy dolog. NEM A KAJATOL VAN. Mi mindent kiprobaltunk, irtuk, hogy mit eszek, semmi, de semmi osszefuggest nem talaltunk. Olyan dolgoktol lehet esetleg meg szelesebb, amikre te is erzekeny vagy. Erdemes vegiggondolni, hogy kiskorodban te mit nem tudtal megenni. Vedono, dietetikus kell, hogy tudjon segiteni a taplalkozas beallitasahoz.
Simán lehet, mi az espumisannal jártunk így...doki tanácsára elkezdtem adni, erre sokkal jobban görcsölt.Egy hét kellett hogy rájöjjek, abba is hagytuk.
Lehetséges. Mi is így jártunk, aztán elhagytuk és jobb lett neki, de a hasfájás maradt még egy ideig.

Aki babajoghurtot ad a babájának, miért azt adja, miért nem simát? Azért kérdezem, mert én is el akarom kezdeni, csak nem tudom, melyik lenne jobb.

Legjobb válasz: Mennyi idõs a babó? Mert ha már elmúlt 6 hós nyugodtan adhatsz neki simát is. Csak málnásat meg epreset ne addj neki. De ilyenkor már lehet túrórudit is adni, meg túrókrémet is.

Mennyi idõs a babó? Mert ha már elmúlt 6 hós nyugodtan adhatsz neki simát is. Csak málnásat meg epreset ne addj neki. De ilyenkor már lehet túrórudit is adni, meg túrókrémet is.
Én simát adok neki, szerintem a babajoghurt csak pénzkidobás.
én 8hónaposan kezdtem neki adni joghurtot, aktívia édes fehéret.de a nagy ráhatás miatt vettem nestle babajoghurtot is.amit tegyek hozzá nem nagyon ette meg a fiam.így maradtunk az aktíviánál.próbáltunk danonínót-de az meg nagyon gazdaságtalan.
CSomagokat? Esetleg pár darab termékmintát.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem, mert nem tudom. Van olyan város, ahol több csomagot + termékmintákat adnak. Nem tudom, itt mit adnak.
Tavaly 2 csomagot kaptam, egyik a Felicitas, másikra nem emlékszem. 1 domestos, pár pelus minta, meg szóróanyagok voltak benne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Igaz én nem Nyíregyházán szültem, hanem Kisvárdán 2011-ben. Kaptunk Felicitas csomagot, Promo Box csomagot (ezekben termékminták:pelenkák, popsitörlõk, sudocrem, mosópor, öblítõ, flakon domestos stb voltak).És kaptunk még 1 csomagot, annak nem emlékszem a nevére abban 2 csomag kukoricás Abonett kenyér volt, meg valami újság. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!