Találatok a következő kifejezésre: Mért szőrös mellem (2 db)

Mért "szőrös" a mellem?

Ezt persze nem úgy kell érteni, hogy pl. annyira, mint egy kéz vagy láb, de olyan kis sz?rök vannak rajta.

Legjobb válasz: Szemöldökcsipesz????

Szemöldökcsipesz????
Szemoldokcsipesszel neki esnel... hat nem biztos hogy kibirnad visitas es bekakilas nelkul... Menj el kozmetikushoz, szerintem o megcsinalja.
Nekem is sajna ilyen problémám van...momento nekem alig fáj!Nekem is csak pár van de ki akarom próbálni az epillátort mert hát én is borzasztóan fehér bõrû avgyok és feketék a szörök...sosrtárs :D
Hát csajok én kb 8 éve szedem a fanszörzetemet szemöldökcsipesszel, persze csak a vágásig.Hozzáteszem ez nekem eléggé lent kezdõdik, és alig nõ már pár szál szõrõm.Hál'istennek.Nagyon ki tud kopni.Az a lényeg, hogy borotvával véletlenül se.Esetleg még ha bírod a fájdalmat akkor epillátor vagy gyanta.Nekem eggyesével nem fáj annyira mint mondjuk egy gyanta tépés.
Örökség, az õseidtõl. Vigasztaljon, hogy a fiúknak több van. Le szabad szedni, de szerintem igen fájdalmas lesz. De mekkorák azok a szõrök? Mennyi van belõlük, és milyen színûek? Arra nem gondoltál, hogy egy finom simogatást hogyan fogsz ott érezni? Megsúgom: a fiú tenyere nem szõrös (már a jobbaké :-() Ha egy finom pihe van rajta, vagy ha teljesen csupasz: ég és föld, az érzésben!
A kérdező hozzászólása: Hát azért gáz ez, mert nagyon fehér bõrû vagyok, de a szõrök meg sötétek. szemöldökcsipesszel meg eltartana egy darabig...
Hát nekem is ilyen problémáim vannak! Sajnos én idióta egyszer borotvával próbálkoztam de nem volt jó ötlet! aztán 1napja megpróbáltam epilátorral. miért lehet az, hogy még most is olyan mintha libabõrös lenne és piros. ?
Addig örülj. Nem kell szõrteleníteni a hónaljadat.
Mert még fiatal vagy :) 12 évesen még nekem sem volt semmi komolyabb változás, a csípõm sem volt széles, és a mellem sem nõtt (bár azóta se nõtt nagyon x)) Na a lényeg, hogy nem kell aggódnod, hamarosan beindulnak a hormonjaid és fogsz menstruálni :) Semmi baj nincs ezzel, nekem pl. 15 évesen jött meg.
örülj neki, majd szõrös lesz az is. ne akarj minél elõbb felnõni. a tiniség pedig nincs kapcsolatban a szõrösödéssel és a menzesszel.
Nem mindenki egyforma ütemben fejlõdik. Még bõven ráérsz. Majd akkor aggódj, ha 16 évesen se menstruálsz. Addig teljesen felesleges idegesítened magad rajta.
Menstruálni sem jó dolog hidd el... 10 évesen jött meg nekem. Most nyáron 8 éve... És még hány é vissza van. A családomban minden nõ legalább (!) 50 éves korukig megvolt/megvan nekik... Szóval nem túl jók a kilátásaim... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:) )))
Ne aggódj, ez nem baj!
Én majdnem 12 voltam, amikor elõször megjött, már akkor szõrösödtem, és melltartót kellett hordanom, mert akkora melleim voltak. Hidd el, az sem jó, ha ennyire koránérõ típus a lány, mint én voltam, mert annyira kilógtam az osztálytársnõim közül. A legalacsonyabb lány voltam, mégis a legfejlettebb. Nekem kifejezetten ciki volt az, amikor apukám megjegyezte otthon, hogy hordhatnék már melltartót, mert a fiúk meg fognak szólni az utcában..
A barátnõmnek már megjött és neki nem is annyira szõrös a hónalja.Pár szõrszál van rajta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!