Találatok a következő kifejezésre: Mér van hogy egy fiu akár (25 db)

Mér van az hogy egy fiu akár 2-3perc alat is elévez amig egy lánynál ez akár 15-20perc is lehet?

Készülök lefeküdni a barántömel(szüz vagyok énis meg ö is ) és nem tudom mi van ojankor ha én sokal hamarab élvezek el mint ö lehet h hülye kérdés de ha ez elötfordul mit tegyek h ö is elérje az orgazmust ?

Legjobb válasz: Önuralom kérdése az egész. Használjatok gumit, ha még ígyis túl hamar élvezel el használj kettõt. A szexuális együttlét elõtt maszturbáció is segíthet, hogy tovább bírd. Egy másik megközelítés pedig az hogy se te, sem a barátnõd ne várja hogy elsõre "nagy bumm" lesz. Idõvel összeszoktok, és megszûnnek a kezdeti problémák. Remélhetõleg.

Önuralom kérdése az egész. Használjatok gumit, ha még ígyis túl hamar élvezel el használj kettõt. A szexuális együttlét elõtt maszturbáció is segíthet, hogy tovább bírd. Egy másik megközelítés pedig az hogy se te, sem a barátnõd ne várja hogy elsõre "nagy bumm" lesz. Idõvel összeszoktok, és megszûnnek a kezdeti problémák. Remélhetõleg.
Ha óvszer van rajtad, akkor nem élvezel el olyan hamar. Meg ha hamar elmész, akkor csináljátok tovább, másodszorra már nem mész el olyan könnyen. Azt is csinálhatod, hogy amikor érzed, hogy el fogsz menni, másra gondolsz. A batárnõdnek meg nem bizti, hogy elsõre orgazmusa lesz, mert lehet, hogy annyira fog neki fájni.
kb 90%-ban ha nem 99%-ban a lányoknak nincs orgazmusuk az elsö alkalommal. még ha nagyon kívánják is. ahoz elég profinak kell lenni. egyrészt félnek, megvannak ijedve, ezért még ha felizgulnak is mikor oda kerül a dolog nem elég nedvesek és fáj nekik, még ha tökre ovatos is vagy. aztán meg fogalmuk sincs hogyan használják a testüket, így fekszenek aztán majd lesz valami. késöbb sok sok sex által jönnek rá hogy is használják a testüket hogy nekik is jó legyen. ezért útána izgasd neki a csiklóját ahogy ö mutatja neked akkor biztos nem fog rossz emlékkel emlékezni az elsöre. ha elélveztél semmi képpen se csináld tovább (esetleg ha ö azt mondja hogy jaj de közel van már ami remélhetöleg igaz is) de ha nem akkor inkább kézzel. és ne ujjazd inkább a csikloját izgasd. a nök minden szeretkezéskor kicsit megsérülnek belül, vagy érzékenyebbek lesznek. (ez nem feltétlen jár vérzéssel, csak egy kellemetlen érzés) és ha még ezt tovább reszeled, dörzsölöd akkor napokig fájni fog neki belül.
A kérdező hozzászólása: barinömel mostanáab elég sokat beszélünk elröl adologról ö azt mondja h önikelégitésel el tugya érni a hüvelyi orgazmust ha megmutatja hogy hogy esik jól neki akor énis el tudom nála ezt érni ?
Igen, akkor persze, hogy eltudja érni, de lehet, hogyha Te csinálod neki, akkor az fájni fog eleinte.Lassan gyengéden haladj addig a bizonyos pontig, de ha azt mondja fáj, akkor hagyd abba.Én is lány vagyok és tudom, hogyha gyengéden csinálják, akkor nem fog fájni, max. kellemetlen lesz addig, amíg kitágul.Ez kb. 5-6 alkalom után már meg is történik.Sajnos az esetek 99%-ban a lányok nem élveznek el az elsõ 10 aktusig, csak utána kezdik el élvezni a dolgot.Aggodalomra semmi ok!!Sok sikert, aztán írj, hogy hogy sikerült! :)
A lányok eleve nehezebben érik el az orgazmust, mint a fiúk, mert "meg kell tanulniuk" hogy mi a jó nekik, meg kell ismerniük a testüket, míg a fiúknál ez szinte egyértelmû..

Az mért van hogy szerelmes vagyok egy fiuba és ö már szexuális életet akar velem kezdeni de én még nem merek bele kezdeni?

még sz?z vagyok:_P

Legjobb válasz: 1, hogy miért vagy szerelmes azt nem tudom.. bizos jó csávó (kinézetre vagy vmi) 2, meg akar dugni, slusszpassz 3, mert még nem vagy elég érett

1, hogy miért vagy szerelmes azt nem tudom.. bizos jó csávó (kinézetre vagy vmi) 2, meg akar dugni, slusszpassz 3, mert még nem vagy elég érett
Errõl beszéltem, Jah és két tipp. TÉNYLEG kezdj el foglalkozni az információszerzéssel, és akkor nem lesz baba míg nem szeretnéd. A másik, késõbb könnyebben döntöd el egy fiúról, hogy szeret-e, ha mondjuk nem adod meg neki x ideig amit akar. Mint mondtam ha kivárja a dolgok idejét, akkor nem a szexért van veled, hanem azért lesz szex, mert veled van.
A kérdező hozzászólása: kösszi szépen 22:59 vagyok a jo tanácsot :) mert az a helyzet hogy nagyon nekem sincs nagy kedvem mert..... már párszor bele bele gondoltam de hiába :) nincs kedvem 14-15 évesem a suliba gyerekel a kezembe sétálni :P még rá érek hisz még itt az élet elöttem:P nme????!!
A kérdező hozzászólása: Lopez_de_Futasztán de akkor minek emlited?pffff
22:59 vagyok Vedd észre a válaszokat a világban. Tudom hogy komoly ellenfél a hormon a szervezetben, de az ég áldjon meg, errõl szól minden második válasz ezen az oldalon. Már a tvben is ez megy. Hogy túl korán kezdik a mai fiatalok. Egy csomó ember aki már idõsebb elmondja a tapasztalatait és a nagyrésze aki amikor ebben a helyzetben volt belement, MEGBÁNTA. Szeretkezhettek még eleget az életben csak várd ki az idejét. Jó dolog a sör is, csak nem ötévesen... A szex is az lesz, ha eljön az ideje. Azt javaslom várj még vagy két évet. Ezt az idõt azzal töltsd hogy TÁJÉKOZÓDSZ, ugyanis a mai 14 éveseknek (szerintem neked se) Fingja nincs arról, hogy mi az az óvszer, milyet kell választani, hogy kell helyesen használni. Arról végképp, hogy milyen nemi betegségek vannak, hogy milyen apró bakiktól lehet teherbe esni. Ha eltelt a két év, és tudsz minden megtudhatót, akkor nézd meg, hogy az a fiú aki szeret ott van-e melletted még? Ha nincs akkor tuti hiba lett volna lefeküdni vele. Ha igen akkor azt is csekkold, tudja-e õ is azt, hogy mire kell figyelni? Ha mindez pipa, és még mindig akarjátok, akkor nyugodtan. De addig ne. A legtöbb tini ahhoz köti a szexet, hogy ideje van-e már? Amit ahhoz köt hogy mennyi idõs, ahelyett hogy az említett feltételekhez kötné... 20/F
nem mondok semmit
A kérdező hozzászólása: Lopez_de_Futasztán ki rossz köcsög?
xDD..rossz kötsög
Belegondoltam. Én 14 évesen vesztettem el a szûzességemet, szerettem a fiút, és mégis bánom most utólag. Úgyhogy hagyd még szerintem is.. A várakozás is izgalmas.
A kérdező hozzászólása: a barátom 15 éves. igen 10 éves korunktol kezdve "járunk". hát... oké de zen szerintem van mit el gondolkozni:P ♥
Ja és nem is töltötted még be a 14-et. Eszedbe se jusson még ilyen, akárhány éve is jártok, ez gyerekszerelem és te is gyerek vagy még.
A barátod hány éves?
10 éves korod óta jártok?
4 év után más. Ha tényleg 4 éve együtt vagytok, akkor érdemes elgondolkodnod, mert a pasik mások...
Tök mindegy, mióta vagytok együtt, ha még fiatal vagy hozzá, amit most nem szellemileg értek. Arra gondolok, hogy szép és jó, ha négy éve együtt vagytok, de mikortól is? Mármint pölö ha most 14 vagy, hát nem mernék megesküdni, hogy a szervezeted fel van készülve az ilyesmire. És arra sem hogy benõtt már a fejetek lágya ahhoz hogy felelõsségteljesen cselekedjetek. 20/F
A kérdező hozzászólása: hát.... végülis:P
A kérdező hozzászólása: 1. nem csak a dugásra megy mert akkor már ég meg tete volna mert már 4 éve vagyunk eggyütt:P 2. szerintem nem vagyok tul fiatal
Figyelj, 14 éves vagy, nem jó ilyen idõs korban a szexuális élet, szóval ne csinálj a fiú kedvéért olyat, amit nem akarsz. Te gondolkozol jól, nem õ.
A kérdező hozzászólása: oké kösszke a jo tanácsokat!

Azt mondja a fiú, hogy csak szexet akar tőlem, mégis féltékeny volt egy másik fiúra, akivel beszélgetni mentem (azt hitte, hogy szexelni megyünk). Biztos, hogy csak szexet akar tőlem, vagy nem meri bevallani, hogy más érzelmei is vannak felém?

Már lefeküdtünk egymással egyszer buliban, mert részegek voltunk. Sokszor néz engem amikor találkozunk, de csak amikor messzebb vagyunk egymástól. Ha közelebb vagyunk egymáshoz, akkor nem nagyon néz, de ha ránézek, van hogy elkapja a fejét gyorsan, de olyan is volt, hogy mélyen egymás szemébe néztünk. Csomó jele volt/van annak, hogy tetszek neki, féltékeny is volt már párszor nem is egy fiúra. Mit tanácsoltok, mit tegyek? Nem meri felvállalni, hogy érez irántam valamit? Egyáltalán szerintetek érez irántam valamit?

Legjobb válasz: neked jó ha egy fiú igy viselkedik? szimpatikus neked ahogy reagál a közelségedre? ird le egy papirra mit szeretnél, hogy egy fiú milyen legyen pozitiv és negativ tulajdonságait ird le, kb 1 hónapig olvasgasd nézegesd de FÕLEG A POZITIV tulajdonságokat!! sok sikert!

neked jó ha egy fiú igy viselkedik? szimpatikus neked ahogy reagál a közelségedre? ird le egy papirra mit szeretnél, hogy egy fiú milyen legyen pozitiv és negativ tulajdonságait ird le, kb 1 hónapig olvasgasd nézegesd de FÕLEG A POZITIV tulajdonságokat!! sok sikert!

Van egy fiú aki úgy tudja, hogy én már csókolóztam és nem merem elmondani neki. A fiú már csókolózott. Nem akarom elmondani, mert amúgy is kicsit szégyenlős vagyok. Lehet, hogy jó lesz az első csók, ha nem parázok meg minden?

Legjobb válasz: Csókolózni nem nehéz, ha a szíved is úgy akarja, és nem "kényszerbõl" csinálod. Csak kicsit engedd el magad. Én elmondtam az elsõ csóknál a fiúnak, hogy nem csókolóztam még. Nem volt ciki. De az sem baj, ha nem mondod el. Ahogy érzed.

Csókolózni nem nehéz, ha a szíved is úgy akarja, és nem "kényszerbõl" csinálod. Csak kicsit engedd el magad. Én elmondtam az elsõ csóknál a fiúnak, hogy nem csókolóztam még. Nem volt ciki. De az sem baj, ha nem mondod el. Ahogy érzed.
ha szerelmes vagy élmény lesz az elsõ csók, és nem baj ha a fiú tapasztaltabb :) Ne félj minden szép és jó lesz, így állj hozzá:) Sok szerencsét 27/L
Szerintem csak azért volt odáig, mert nagyon szerelmes volt már akkor is:) am télleg nem voltam profixD de ne izgulj, nem lesz baj, csak legyél nyugodt..én kicsit kapkodtam, legalábbis én úgy éreztem akkor..ma már nem nagyon tudnám megmondani:P:) Jah és ezután a nap után mindig próbáltam elkerülni a hosszú smárolásokat, mert szégyelltem magam, pedig tök feleslegesen túráztattam magam.A barátom meg folyton nevetett, meg azt mondta, h aranyos vagyok (mikor egy csókot hamar befejeztem:) Így visszanézve télleg olyan kedvesen vicces a dolog:) De szép emlék:)
Figyelj szerintem mond el neki, úgyis észreveszi. Velem is hasonló volt, a pasi úgytutta, hogy már csókolóztam, de a talin a csók elõtt elmondtam neki, tökre megértette, pedig nagyon bunkó és paraszt egy pasi volt:)
A kérdező hozzászólása: Jaj...már már töllem is megkérdezte..igaz azelõtt már valahonnan úgy tudta, hogy én már csókolóztam, de én is azt mondtam mikor rákérdezett, hogy igen(hogy már csókolóztam)...kicsit távol lakunk egymástól...és úgy van, hogy holnap találkozunk, remélem jó lesz minden és nem jön semmi közbe:) köszi amúgy a választ nagyon megnyugtatott:)
Nekem sem tudta a baratom, hogy elotte nem csokoloztam senkivel, egyszer rakerdezett, de en azt mondtam, hogy mar ige...Internetten keresztul ismertem meg ot(250kmre lakik), amikor eljott, hogy eloszor talizzunk ugy be voltam parazva, hogy meg meg sem pusziltam:D.Kb2 ket orat tudott csak maradni, mert ment vissza a vonatja, elmentunk egyet uditozni...s vegul, amikor elkisertem a vonatallomasra, megkerdezte, hogy bar meg egy puszit sem adok neki.Szembe fordultam vele, gondoltam, hat ez most csak ennyi lesz...vagyis adok neki ket puszit az arcara.De csak csok lett belole, igaz nem ugy ereztem mintha en kezdemenyeztem volna azt:) ), s azt hiszem meg reszkettem is.Vegul hamar elbucsuztunk mert jott is a vonat. Elindultam hazafele, de alig tettem meg 100metert sms/em jott tole, ami meg most is meg van a telomba: , , Szia.Nagyon jol csokolsz. Szeretlek, vigyazz magadra.`` Amikor elolvastam majdnem kiugortam a borombol. Mai napig sem tudja, hogy nekem az volt az elso csok, mar 1eve es 1honapja egyutt vagyunk:)
*csokolhatod
En pl. nem mondtam el a baratomnak h en vele csokoloztam eloszor, sot ra se jott, de nem gyavasagbol vagy ilyesmi, hanem olyan hirtelen jott az egesz, hogy errol meg nem is tudtam beszelni, hogy nekem o volt az elso, es meg utanna dicsert is, pedig nem gondoltam volna hogy tudok csokolozni. Varatlan volt az egesz, de jo volt...:D Szerintem ne izgulj, es az se ciki sztem ha elmondod neki, hisz tenyleg mindenkinek van elso csok, es meg azt is hozzateheted, ha tenyleg szereted hogy orulsz neki hogy ot csokolhatos meg eloszor.:P:D
A kérdező hozzászólása: Hogy derült ki utána azonnal, hogy az volt az elsõ, ha a barátod odáig volt a csókodért...??:)
Az én elsõ csókomnál a srác nem tudta, h Õ lesz az elsõ, pedig sose tettem arra utalást, h lett volna már elõtte vk.xD Szóval én pl zavarba jöttem, és úgy éreztem, h nagyon béna voltam:P, de mint utólag kiderült, a barátom teljesen odáig volt meg vissza attól, h végre megcsókolhatott.Egyébként persze utána kiderült azonnal, h ez volt az elsõ, és mondta a fiú, h nem baj az, mindenkinek volt elsõ:P:) Aztán persze belejön az ember:) ..most már elég jól megy..;) (csak nyugodtan, és elvezd:)
A kérdező hozzászólása: Nem kényszerbõl fogom csinálni, mert szeretem a fiút..nagyon:) ..ck az az igazság, hogy félek:(
A kérdező hozzászólása: De valahogy nincs merszem elmondani neki:(...és már rá is kérdezett és a hülye fejemmel azt mondtam, hogy igen...:((

Mennyibe kerül kb egy tengerimalacivartalanítás? (fiu) És mit csináljak ha egy fiu és egy lány tengerimalacom van mert nem szeretném szétszedni őket viszont nem akarom hogy sürün legyenek kismalacok max 1 évben 3x

Legjobb válasz: amíg nem tudod ivartalanítani a fiút, tedd külön ketrecbe õket. minek kellenek kismalacok? így is rengeteg a felesleges szaporulat, állandóan tele vannak a kereskedések. és a végén még olyan emberhez kerülnek a kismalacok, aki nem foglalkozik vele, nem tartja rendesen. van értelme? az én fiú malacomat maszek orvos 10 ezerért ivartalanította. lehet kérdezõsködni, hogy hol, mennyiért csinálják meg. de csak olyan orvoshoz vidd, aki kisemlõsökre is szakosodva van. nehogy baja legyen a malackádnak. sok sikert.

amíg nem tudod ivartalanítani a fiút, tedd külön ketrecbe õket. minek kellenek kismalacok? így is rengeteg a felesleges szaporulat, állandóan tele vannak a kereskedések. és a végén még olyan emberhez kerülnek a kismalacok, aki nem foglalkozik vele, nem tartja rendesen. van értelme? az én fiú malacomat maszek orvos 10 ezerért ivartalanította. lehet kérdezõsködni, hogy hol, mennyiért csinálják meg. de csak olyan orvoshoz vidd, aki kisemlõsökre is szakosodva van. nehogy baja legyen a malackádnak. sok sikert.
Mert bunkó, ne törõdj az ilyenekkel.
Nem bírja a visszautasítást. Ez van. Ne törõdj szerintem vele.
jobb is, hogy visszautasitottad...
Szerintem majdnem tuti, hogy kamu a sztorid.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem kamu, szerinted mi értelme lenne kitalálni ilyeneket?:) Eh..Mellesleg köszönöm a válaszokat!

Van egy fiú aki belém van zugva mit egyek hogy lerázzam de elötte meg akarom bosszulni mert egy ideig mindig piszkált. Szerelemmel akarok vissza vágni de hogy?

Legjobb válasz: Nem lehet hogy azért piszkált mert mindig is tetszettél neki? Aljas dolog ezt megbosszúlni, fõleg úgy hogy elhiteted vele hogy érzel iránta valamit. Ilyennel nem érdemes viccelni, mert azt sem tudod felmérni mekkora károkat okozhatsz.

Nem lehet hogy azért piszkált mert mindig is tetszettél neki? Aljas dolog ezt megbosszúlni, fõleg úgy hogy elhiteted vele hogy érzel iránta valamit. Ilyennel nem érdemes viccelni, mert azt sem tudod felmérni mekkora károkat okozhatsz.
Hülyítés, de ne feltûnõen!
szerintem ne süllyedj le az õ szintjére. szakíts és ennyi. de te tudod, tippet ilyesmire nem tudok.
Szerintem ne süllyedj le arra a dedós szintre amit õ csinált. Oviba szokás piszkálni a másikat mert szerelmes vagy:) Legyél okosabb mondd meg neki hogy hagyjon békén te nem szereted nem is fogod és kész:) ha ez se használ akkor nemtudom. majd írd meg mi volt.
ne csinálj ilyet, mert ez aljas dolog. szerelemmel nem érdemes viccelni, ne hitegesd semmiképp. tetszel neki biztos. ennyi.
enni meg ahhoz ne egyél semmit hogy lerázd :D de ha az akarod javaslom olyat egyél amitõl le is rókázod akkor tuti leszáll rólad... :D
Mond azt hogy Nyáregyházán laksz!
A kérdező hozzászólása: nem :s
Beszéltél már vele? Valahogy bõvebben mond el, úgy tudok talán segíteni
A kérdező hozzászólása: Nem igazán merek vele beszélni, csak köszönõ viszonyban vagyunk. Az egyik barátnõm kicsit jobban ismeri és õ szokott az õ társaságukban lenni, de úgy érzem nem mond el nekem mindent az a lány. :/ Amikor az a lány megmondta neki, hogy engem érdekel, nem reagált rá semmit csak mosolygott, késõbb amikor rákérdezett, azt mondta, hogy nem akar tõlem semmit, de egy ideje elkezdett feltûnõen nézni, meg a barátai is és fogalmam sincs, hogy mért, odamenni se merek hozzá, mert mindig van vele valaki. :(
Egyszerû a megoldás, hívd el a haverjaitól és kérdezd meg hogy akar-e valamit. Nem olyan nehéz. A legjobb út az egyenes út. Ha bunkó, akkor egyébként sem érdemelt volna meg.
A kérdező hozzászólása: Eléggé félénk vagyok és a viselkedésén sem tudok kiigazodni, de köszönöm a segítséged. :)

Van egy fiu, akinek szerintem tetszem, mert mindig bamul es mondja, hogy milyen csinos vagyok. Nekem o nem tetszik, mert 18 eves, 13 es o mozgasserult. Mivel beteg, nem akarom megbantani, de mar felek tole. Hogy mondjam el neki ezt?

Legjobb válasz: Emberek, egyáltalán nem biztos, hogy a mozgássérültség zavarja, könnyen lehet, hogy csak a korkülönbség, vagy egyszerûen nem akar párkapcsolatot 13 évesen... Ha nem is ez az igazság, szerintem nyugodtan mondhatod ezt neki, ezzel nem bánthatod meg és meg kell hogy értse a helyzetet.

Emberek, egyáltalán nem biztos, hogy a mozgássérültség zavarja, könnyen lehet, hogy csak a korkülönbség, vagy egyszerûen nem akar párkapcsolatot 13 évesen... Ha nem is ez az igazság, szerintem nyugodtan mondhatod ezt neki, ezzel nem bánthatod meg és meg kell hogy értse a helyzetet.
még véletlenül se reménykedjen párkapcsolatban, mert a mai emberek többsége a tökéletes génekkel rendelkezõ embert keresi. A fogyatékosokkal nem szabad kezdeni semmit, sõt a nõknek megalázó fogyatékosokkal együtt élni.. Valami ilyet mondj neki, garantáltan lekopik majd rólad. De gondolom nem a külseje zavar, hanem hogy mozgássérült. Azért ti lányok tudjátok a [email protected] keverni, szóval biztos kitalálsz valami lekoppintós választ.
Most akkor õ 18, vagy 13 éves??
A kérdező hozzászólása: 18
És ezekszerint akkor te 13 éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Igen:/
Mondd neki hogy leszbi vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!