Találatok a következő kifejezésre: Mér van hogy egy fiu (208 db)

Mér van hogy pl. fiúnak lány neve van egyik tanáromnak is kicsit idegesitő nem?

Legjobb válasz: Magyarországon is vannak olyan FIÚnevek, amik teljesen olyan, mintha lány lenne...nem tudom, miért adnak ilyet a gyereküknek...Mondjuk Amerikában bármilyen nevet lehet adni...még szám is lehet benne...

Magyarországon is vannak olyan FIÚnevek, amik teljesen olyan, mintha lány lenne...nem tudom, miért adnak ilyet a gyereküknek...Mondjuk Amerikában bármilyen nevet lehet adni...még szám is lehet benne...
Magyarországon nem adható olyan utónév, ami az ellenkezõ nemnek engedélyezett, nincsenek uniszex neveink. Az, hogy valaki nõiesnek tûnõ nevet ad a fiának, vagy férfiasnak hangzó nevet a lányának az más dolog...
Én is hallottam ilyen nevûrõl. Pl. A csávót Adriennek hívták, nem értem h miért nem Adrián lett a neve...
Fiúnak lány neve?
ezt én se értem. nem lehetséges. fiúnak nem adhatsz lány nevet.
Ha leírnád, hogy milyen névrõl van konkrétan szó, akkor könnyebb lenne válaszolni.
"A csávót Adriennek hívták" Nem lehet!Ilyet nem anyakönyveznek!
Az lehet, hogy utónév nem adható, de amennyiben az illetõ személy családneve nõi keresztnevet tartalmaz, akkor bizony elég "érdekes" helyzet áll fenn. Mert írásban még csak-csak kiderül egy kötõjelbõl, de bemutatkozásnál lehet belõle elég érdekes reakció. Pl. tegnap a tévében a kulcsi földcsuszamlás okán Juhász-Dóra Ferencné nyilatkozott, mint érintett. Az õ férje Juhász-Dóra Ferenc. Ez írásban "kijön", de szóban tényleg érdekes lehet egy-egy bemutatkozásnál.

Csak én látom úgy, hogy az, hogy egy fiú úgy gondolja, hogy "elmegyek egy tánctanfolyamra, mert ott sok csaj van" már nem működik, mert minden fiú így gondolkodik?

Én már több ilyen táncos helyen voltam, és szinte több, de legalább annyi fiú van, mint lány. Régen azt hittem, hogy ilyen helyekre csak csajok járnak. Ez régen is így volt, vagy csak sok fiú jött már rá erre?

Legjobb válasz: Én anno olyan középiskolába mentem, amely korábban leányiskola volt, és még akkor is az a hír járta, hogy alig van fiú. Erre a mi évfolyamunk volt az elsõ, ahol kb. ez 50-50% lett, alig fértünk el tesin az 5-6 fiúra tervezett öltözõbe.

Én anno olyan középiskolába mentem, amely korábban leányiskola volt, és még akkor is az a hír járta, hogy alig van fiú. Erre a mi évfolyamunk volt az elsõ, ahol kb. ez 50-50% lett, alig fértünk el tesin az 5-6 fiúra tervezett öltözõbe.
Régen se volt ez másképpen. Kb 12 éve társastáncoltam, ott is több volt a fiú (várólistán voltak, lányra várva). Igaz, néhányuk meleg, dehát ez kb mint halottnak a csók.
Csajozás ide vagy oda soha nem mennék ilyen tanfolyamra.

Szerintetek van olyan, hogy egy fiú szerelmes egy lányba, és csak azért nem megy oda hozzá, mert a lány félénk?

Legjobb válasz: ez akkor lehetséges, ha a fiú is félénk... vagy... a fiú nem tudja hova tenni, hogy most ennyire ellenszenves lenne neki, vagy le akarja pattintani? rossz dolog a zárkózottság, egy kevésbé zárkózott ember meg sem érti, mi játszódhat le egy félénkben/zárkózottban, ezt tudom nagyon jól, mert engem is mindig félreismernek.

ez akkor lehetséges, ha a fiú is félénk... vagy... a fiú nem tudja hova tenni, hogy most ennyire ellenszenves lenne neki, vagy le akarja pattintani? rossz dolog a zárkózottság, egy kevésbé zárkózott ember meg sem érti, mi játszódhat le egy félénkben/zárkózottban, ezt tudom nagyon jól, mert engem is mindig félreismernek.
Nem nagyon
A kérdező hozzászólása: köszi, ez gyors volt
A kérdező hozzászólása: akkor sem ha nagyon jószívû?
A kérdező hozzászólása: :-)
A kérdező hozzászólása: jó érzés hogy valaki megért
A kérdező hozzászólása: igazából nem tudom, hogy félénk-e de nem annak mutatja magát
#4-es, teljesen igazad van... a természetüknél fogva nyitott, barátságos, jóindulatú emberek sokszor nem tudják mire vélni a vastag falakat egy zárkózottabb valaki körül. A pasik totál félreértelmezik, arrogáns jégszobornak hisznek és hamar más lány után néznek. :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Honnan tudom, hogy tetszem neki? A fiúk ezt hogy jelzik a lányok felé? Milyen jelek vannak? Mi van, ha egy fiúnak tetszenek a nagyobb darab lányok, de a haverjai miatt nem mer kezdeményezni?

Legjobb válasz: Mosolyog rád, beszélget veled, néha azt veszed észre hogy téged néz. Ha a haverjai miatt nem mer kezdeményezni, akkor a fiú még gyerek.

Mosolyog rád, beszélget veled, néha azt veszed észre hogy téged néz. Ha a haverjai miatt nem mer kezdeményezni, akkor a fiú még gyerek.
NINCS. Kérem a következõ debreceni kérdést!
Kezdj el szolizni, kondizni, sérót lõdd be ha van:-) vegyél fél normális ruhát, valami jó parfümöt szisszens, ha az öszhatás jó, nõ az önbizalom, jobban fogod érezni magad bátrabb leszel sulnek majd a csajok, csak kell hozzá egy kis penz
A kérdező hozzászólása: Á, nálam nem kezdeményeznek személyesen a lányok, sajnos. Egyszer volt még 15-16 éves koromban, hogy egy lány odajött hozzám, mert tetszettem a barátnõjének, azóta csak szemezések meg bámulások vannak, néhány lány meg hátranézett utánam az utcán, de ezek sem olyan jelek, amikbõl az jönne le, hogy bejövök nekik, lehet csak megnéztek, mert furán néztem ki vagy ki tudja.
Én is mindig mondogatom a pasimnak, hogy milyen jó pasi, de nehezen hiszi el, és nem érti, miért vagyok vele.Hozzáteszem, elég jóképû, és sok nõnek bejön, viszont neki nagyon kicsi az önbizalma, és eddig nem túl sok lánynál mert kezdeményezni.Szerintem veled is ez a baj.Amíg nem szereted meg saját magadat, addig nehéz lesz az ismerkedés is, hiszen nem fogod tudni kezelni a csajok közeledését.
Nos, en bevallom, hogy mindig is nagyon nehezen ment nekem az onelfogadas, igazabol mar kissrac korom ota voltak ezzel gondjaim, ami aztan kamaszkorban persze csak fokozodott, viszont sosem hangoztattam, inkabb magamba zartam ezeket a dolgokat. Ennek ellenere tetszettem lanyoknak. Az persze mas kerdes, hogy amig nem birtam magamat elfogadni es nem tudtam magamat teljesen megszeretni, addig ezeknek a lanyoknak a kozeledeset sem tudtam viszonozni. Ha te is hasonlo cipoben jarsz, akkor en azt tanacsolom, hogy minel elobb kezdj el megbaratkozni magaddal, mert ha az nagyjabol sikerul, minden sokkal konnyebbe valik!
Lehet, de nem túl valószínû, a fiúk általában reálisan látják magukat, a lányok azok, akik nem.
Én is ilyen voltam egy ideig amíg az edzõm fel nem nyitotta a szemem .. :D
Ja megértettem : D. Van... de mindenkinek más az ideálja.
Mindenkinek más az ideálja. ;)
Most akkor mi is a kérdés?
Nos...Kurt Cobain pontosan ilyen volt! Csúnyának és véznának találta magát, ezzel szemben a lányok, beleértve engem is, máig odáig vannak érte, mert éppen a félénksége miatt gyámoltalannak és aranyosnak tûnt. Ma azonban már aligha találhatunk ilyen fiút...:(
Hogy ciki-e? Hát van ott egy bal kanyar az agyban szerintem. Orvoshoz kéne menni talán.
Hát valószínûleg nem hetero a pali, vagy ha igen, akkor ilyen fetise van. De annak mi értelme, hogy otthon ezekben flangál?
A kérdező hozzászólása: De nem homokos csak a nöi ruhàk tetszenek neki mint amilyen neme! nem akkar ell menni orvoshoz
Ez nem cikiség kérdés vannak elmebetegek sajnos egyre több :D

Olyan létezik, hogy egy fiú azért távolságtartó, mert zavarban van?

Legjobb válasz: Én tökre ilyen vagyok :D bár én azért voltam távolságtartó mert nem gondoltam hogy bejöhetek egy olyan lánynak mint aki mostani a barátnõm :$:D

Én tökre ilyen vagyok :D bár én azért voltam távolságtartó mert nem gondoltam hogy bejöhetek egy olyan lánynak mint aki mostani a barátnõm :$:D
# 1 Hogy jöttél rá, hogy bejössz neki, ha távolságtartó voltál?
Ilyen is elõfordul, próbálkozhatsz nála finoman, és a reakciójából kiderülhet.
igen, én.

Az mért van hogy szerelmes vagyok egy fiuba és ö már szexuális életet akar velem kezdeni de én még nem merek bele kezdeni?

még sz?z vagyok:_P

Legjobb válasz: 1, hogy miért vagy szerelmes azt nem tudom.. bizos jó csávó (kinézetre vagy vmi) 2, meg akar dugni, slusszpassz 3, mert még nem vagy elég érett

1, hogy miért vagy szerelmes azt nem tudom.. bizos jó csávó (kinézetre vagy vmi) 2, meg akar dugni, slusszpassz 3, mert még nem vagy elég érett
Errõl beszéltem, Jah és két tipp. TÉNYLEG kezdj el foglalkozni az információszerzéssel, és akkor nem lesz baba míg nem szeretnéd. A másik, késõbb könnyebben döntöd el egy fiúról, hogy szeret-e, ha mondjuk nem adod meg neki x ideig amit akar. Mint mondtam ha kivárja a dolgok idejét, akkor nem a szexért van veled, hanem azért lesz szex, mert veled van.
A kérdező hozzászólása: kösszi szépen 22:59 vagyok a jo tanácsot :) mert az a helyzet hogy nagyon nekem sincs nagy kedvem mert..... már párszor bele bele gondoltam de hiába :) nincs kedvem 14-15 évesem a suliba gyerekel a kezembe sétálni :P még rá érek hisz még itt az élet elöttem:P nme????!!
A kérdező hozzászólása: Lopez_de_Futasztán de akkor minek emlited?pffff
22:59 vagyok Vedd észre a válaszokat a világban. Tudom hogy komoly ellenfél a hormon a szervezetben, de az ég áldjon meg, errõl szól minden második válasz ezen az oldalon. Már a tvben is ez megy. Hogy túl korán kezdik a mai fiatalok. Egy csomó ember aki már idõsebb elmondja a tapasztalatait és a nagyrésze aki amikor ebben a helyzetben volt belement, MEGBÁNTA. Szeretkezhettek még eleget az életben csak várd ki az idejét. Jó dolog a sör is, csak nem ötévesen... A szex is az lesz, ha eljön az ideje. Azt javaslom várj még vagy két évet. Ezt az idõt azzal töltsd hogy TÁJÉKOZÓDSZ, ugyanis a mai 14 éveseknek (szerintem neked se) Fingja nincs arról, hogy mi az az óvszer, milyet kell választani, hogy kell helyesen használni. Arról végképp, hogy milyen nemi betegségek vannak, hogy milyen apró bakiktól lehet teherbe esni. Ha eltelt a két év, és tudsz minden megtudhatót, akkor nézd meg, hogy az a fiú aki szeret ott van-e melletted még? Ha nincs akkor tuti hiba lett volna lefeküdni vele. Ha igen akkor azt is csekkold, tudja-e õ is azt, hogy mire kell figyelni? Ha mindez pipa, és még mindig akarjátok, akkor nyugodtan. De addig ne. A legtöbb tini ahhoz köti a szexet, hogy ideje van-e már? Amit ahhoz köt hogy mennyi idõs, ahelyett hogy az említett feltételekhez kötné... 20/F
nem mondok semmit
A kérdező hozzászólása: Lopez_de_Futasztán ki rossz köcsög?
xDD..rossz kötsög
Belegondoltam. Én 14 évesen vesztettem el a szûzességemet, szerettem a fiút, és mégis bánom most utólag. Úgyhogy hagyd még szerintem is.. A várakozás is izgalmas.
A kérdező hozzászólása: a barátom 15 éves. igen 10 éves korunktol kezdve "járunk". hát... oké de zen szerintem van mit el gondolkozni:P ♥
Ja és nem is töltötted még be a 14-et. Eszedbe se jusson még ilyen, akárhány éve is jártok, ez gyerekszerelem és te is gyerek vagy még.
A barátod hány éves?
10 éves korod óta jártok?
4 év után más. Ha tényleg 4 éve együtt vagytok, akkor érdemes elgondolkodnod, mert a pasik mások...
Tök mindegy, mióta vagytok együtt, ha még fiatal vagy hozzá, amit most nem szellemileg értek. Arra gondolok, hogy szép és jó, ha négy éve együtt vagytok, de mikortól is? Mármint pölö ha most 14 vagy, hát nem mernék megesküdni, hogy a szervezeted fel van készülve az ilyesmire. És arra sem hogy benõtt már a fejetek lágya ahhoz hogy felelõsségteljesen cselekedjetek. 20/F
A kérdező hozzászólása: hát.... végülis:P
A kérdező hozzászólása: 1. nem csak a dugásra megy mert akkor már ég meg tete volna mert már 4 éve vagyunk eggyütt:P 2. szerintem nem vagyok tul fiatal
Figyelj, 14 éves vagy, nem jó ilyen idõs korban a szexuális élet, szóval ne csinálj a fiú kedvéért olyat, amit nem akarsz. Te gondolkozol jól, nem õ.
A kérdező hozzászólása: oké kösszke a jo tanácsokat!

Hogyan tudom megkülönböztetni, hogy egy fiú azért lesz ideges, ha meglát, mert szerelmes, vagy mert fantáziál és merevedése van?

Milyen testi jelei vannak a merevedésnek,ha nem látom a gatyáját,meg nyilvános helyeken vagyunk?

Legjobb válasz: A kettõ sokszor együtt jár.

A kettõ sokszor együtt jár.
Azert ne nagyon bamuld a gatyajat xD Amugy szerintem se nem szeret , fantazialni meg inkabb otthon fantazial. Egyszeruen tetszesz neki.ennyi.
hogy valami értelmeset is írjak: jótanács általában lányoknak: ne azon kombináljatok hogy a fiúk mit gondolnak, hanem beszélgessetek velük, ha akartok valamit. a kezdeményezés lehet a pasi dolga, csak ne lepõdjetek meg, ha nem érdeklõdik, pedig nektek tetszik...
megkérdezed tõle, úgy. szerintem olyan embereknek, akik nem tudnak kezdeményezni, kifejezni magukat, vagy ilyen kérdéseket tesznek fel, nem ajánlott a párkapcsolat. egyébként sem értem mi értelme a kérdésnek, ha csak nem azt feltételezem hogy abból indulsz ki, a szerelem jó, a szex rossz dolog.
A kérdező hozzászólása: Ezt mondták mások, hogy azért lehet ideges, ha meglát, mert fantáziál.
A kérdező hozzászólása: A gatyáját meg nem szoktam nézni.
Ha felizgult, mereven néz. A szem tágra nyitva, általában a légzés is gyorsabb, néha remegés is elõfordulhat. Ha fantáziál, nem néz olyan mereven, de inkább semmibe veszõ tekintettel. Kevésbé feszült.
he-he:) )))

Mér van az hogy egy fiu akár 2-3perc alat is elévez amig egy lánynál ez akár 15-20perc is lehet?

Készülök lefeküdni a barántömel(szüz vagyok énis meg ö is ) és nem tudom mi van ojankor ha én sokal hamarab élvezek el mint ö lehet h hülye kérdés de ha ez elötfordul mit tegyek h ö is elérje az orgazmust ?

Legjobb válasz: Önuralom kérdése az egész. Használjatok gumit, ha még ígyis túl hamar élvezel el használj kettõt. A szexuális együttlét elõtt maszturbáció is segíthet, hogy tovább bírd. Egy másik megközelítés pedig az hogy se te, sem a barátnõd ne várja hogy elsõre "nagy bumm" lesz. Idõvel összeszoktok, és megszûnnek a kezdeti problémák. Remélhetõleg.

Önuralom kérdése az egész. Használjatok gumit, ha még ígyis túl hamar élvezel el használj kettõt. A szexuális együttlét elõtt maszturbáció is segíthet, hogy tovább bírd. Egy másik megközelítés pedig az hogy se te, sem a barátnõd ne várja hogy elsõre "nagy bumm" lesz. Idõvel összeszoktok, és megszûnnek a kezdeti problémák. Remélhetõleg.
Ha óvszer van rajtad, akkor nem élvezel el olyan hamar. Meg ha hamar elmész, akkor csináljátok tovább, másodszorra már nem mész el olyan könnyen. Azt is csinálhatod, hogy amikor érzed, hogy el fogsz menni, másra gondolsz. A batárnõdnek meg nem bizti, hogy elsõre orgazmusa lesz, mert lehet, hogy annyira fog neki fájni.
kb 90%-ban ha nem 99%-ban a lányoknak nincs orgazmusuk az elsö alkalommal. még ha nagyon kívánják is. ahoz elég profinak kell lenni. egyrészt félnek, megvannak ijedve, ezért még ha felizgulnak is mikor oda kerül a dolog nem elég nedvesek és fáj nekik, még ha tökre ovatos is vagy. aztán meg fogalmuk sincs hogyan használják a testüket, így fekszenek aztán majd lesz valami. késöbb sok sok sex által jönnek rá hogy is használják a testüket hogy nekik is jó legyen. ezért útána izgasd neki a csiklóját ahogy ö mutatja neked akkor biztos nem fog rossz emlékkel emlékezni az elsöre. ha elélveztél semmi képpen se csináld tovább (esetleg ha ö azt mondja hogy jaj de közel van már ami remélhetöleg igaz is) de ha nem akkor inkább kézzel. és ne ujjazd inkább a csikloját izgasd. a nök minden szeretkezéskor kicsit megsérülnek belül, vagy érzékenyebbek lesznek. (ez nem feltétlen jár vérzéssel, csak egy kellemetlen érzés) és ha még ezt tovább reszeled, dörzsölöd akkor napokig fájni fog neki belül.
A kérdező hozzászólása: barinömel mostanáab elég sokat beszélünk elröl adologról ö azt mondja h önikelégitésel el tugya érni a hüvelyi orgazmust ha megmutatja hogy hogy esik jól neki akor énis el tudom nála ezt érni ?
Igen, akkor persze, hogy eltudja érni, de lehet, hogyha Te csinálod neki, akkor az fájni fog eleinte.Lassan gyengéden haladj addig a bizonyos pontig, de ha azt mondja fáj, akkor hagyd abba.Én is lány vagyok és tudom, hogyha gyengéden csinálják, akkor nem fog fájni, max. kellemetlen lesz addig, amíg kitágul.Ez kb. 5-6 alkalom után már meg is történik.Sajnos az esetek 99%-ban a lányok nem élveznek el az elsõ 10 aktusig, csak utána kezdik el élvezni a dolgot.Aggodalomra semmi ok!!Sok sikert, aztán írj, hogy hogy sikerült! :)
A lányok eleve nehezebben érik el az orgazmust, mint a fiúk, mert "meg kell tanulniuk" hogy mi a jó nekik, meg kell ismerniük a testüket, míg a fiúknál ez szinte egyértelmû..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!