Találatok a következő kifejezésre: Méhszáj sebem gyulladásom (2 db)

Az mennyire higiénikus és egészséges ha teszek tampont, mert megyek strandra és lehet ma jön meg. És méhszáj sebem és gyulladásom van és nem szeretnék elkapni semmit! . Vagy nem akarom h rosszabbodjon!?

Legjobb válasz: A tampon csak súlyosbítja a gyulladást is és a méhszájsebet is, de ha nem menstruálsz még akkor sehogy sem szabad tampont használnod! Elsõ voltam.

A tampon csak súlyosbítja a gyulladást is és a méhszájsebet is, de ha nem menstruálsz még akkor sehogy sem szabad tampont használnod! Elsõ voltam.
Inkább hagyd ki a fürdést!
A kérdező hozzászólása: Rosszul tudod!Nekem a nõgyógyász az ellenkezõjét mondta!...

Méhszáj sebem vagy gyulladásom van. Milyen okai lehetnek?

orvostol nem kérdeztem még meg mennyire nagy baj de ? mondta az van nekem :(és néha szex után is véreztem már.

Legjobb válasz: Állítólag sok nõnek van méhszájsebe. Nõgyógyászom szerint kialakulhat a fertõzésektõl, tampon használattól, stb. (még sorolt fel, de sajnos nem emlékszem). Két dolgot mondott ezzel kapcsolatban: fél évente járjak rákszûrésre (éves szûrés helyett), illetve ha vérzik, mindenképp menjek orvoshoz, mert az nem normális. Tedd ezt szerintem! Menj egy dokihoz, amint lehet.

Állítólag sok nõnek van méhszájsebe. Nõgyógyászom szerint kialakulhat a fertõzésektõl, tampon használattól, stb. (még sorolt fel, de sajnos nem emlékszem). Két dolgot mondott ezzel kapcsolatban: fél évente járjak rákszûrésre (éves szûrés helyett), illetve ha vérzik, mindenképp menjek orvoshoz, mert az nem normális. Tedd ezt szerintem! Menj egy dokihoz, amint lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!