Találatok a következő kifejezésre: Méhnyakrák mütét vagyok (8 db)

Méhnyakrák mütét után vagyok és 34 hetes terhes, az érdekelne, hogy szült-e valaki ilyen mütét után és simán vagy császárral?

Legjobb válasz: Barátnõm méhnyakrák mûtét után két egészséges babának adott életet, mindkettõt természetes úton szülte. Gratulálok a babához!

Barátnõm méhnyakrák mûtét után két egészséges babának adott életet, mindkettõt természetes úton szülte. Gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! Így egy kicsit nyugodtabb lettem !

Méhnyakrák? Méhszájseb? Rosszul kezelt műtét? Vagy mi lehet ez? Bővebben lent.

4 hónapja szültem császárral. A hasam a köldököm alatt még most is nagyon gyakran fáj, néha fehéres folyásom van (de nagyon kevés), és 3-4 db szemölcs is alakult ki a combomon belül, fenn. Zavar a fájdalom, nem hinném, hogy normális, hogy még mindig ennyire fáj, 4 hónap után is. Rendes dokihoz nincs pénzem elmenni, az sztk-ban meg tesznek rá... Van valakinek valami tanácsa? Esetleg fordult ilyen el? veletek?

Legjobb válasz: és ha azt mondjuk, méhnyakrák, elmész? lesz rá pénzed? vagy kezeljünk mi? amúgy ezt így nem hiszem, de légy szíves menjél orvoshoz!!!!!

és ha azt mondjuk, méhnyakrák, elmész? lesz rá pénzed? vagy kezeljünk mi? amúgy ezt így nem hiszem, de légy szíves menjél orvoshoz!!!!!
Ha neked méhszájsebed van, akkor te azt nem érzed! Nekem is volt, és csak akkor tudtam meg, amikor az sztk-s nõdokimat otthagytam, és magánkezelésre mentem, ott mondta a dokim, hogy méhszájsebem van. Számomra fura, hogy gyerekvállalásra van pénzed, de egy alapos vizsgálatra nincs? Pedig a kettõ közel sem egy "árban" van.
A kérdező hozzászólása: Jó lenne, ha értelmeznétek a kérdést... Nem azt kértem, hogy online kezeljen bárki is, a tapasztalatokra voltam kíváncsi, nyilván ilyen még nem fordult elõ velem, szerettem volna tudni, hogy ha volt másnak is, mire számíthatok... Kedves utolsó, elég hülyeség volt, amit írtál, hogy "gyerekvállalásra van pénzem, rendes nõdokira meg nincs"... Ez pont, hogy magától értetõdõ... Akinek gyereke van, és nincs eleresztve anyagilag, annak a pici az elsõ, és legfontosabb, (már ha normális anya) és ha döntenem kell, hogy 10ezer forintból tápszert veszek, vagy nõgyógyászhoz megyek, akkor az elsõt választom... Szóval szeretném, ha értelmes, segítõkész emberek válaszolnának, nem azért tettem fel a kérdést, hogy legyen mibe belekötni, aki unatkozik, keressen egy online játékot, vagy foglalkozzon a gyerekével, mert ugye ilyen kérdést csak az tekint meg, akinek volt már császárja = van gyereke.
Nõvérem 3 hónapja szült császárral (27 éves), azóta is szivárgott valami véres nyák a a hüvelyébõl (nem a gyermekágyi vérzés, az már elmúlt, ez más), elment a dokihoz (nem magán) és õ azt mnondta, méhnyakrák is lehet, de kell még pár vitsgálat. Azóta tesztelték HPV-re (a vírus, ami okozza), pozitív lett, vettek szövettanhoz mintát, abban is rákos sejtek vannak. Hogy nem vették észre eddig? A fõorvos szerint olyan gyorsan terjed szövetrõl szövetre, hogy õ ilyet 30 év alatt még nem látott. 2 héten belül mûteni akarja, kivenni a méhét, meg kemóra küldeni. Nem tudom, mi lesz vele meg a kis unokahúgommal. Én a helyedben elmennék orvoshoz, fõleg azért, mert a HPV vírusnak kb. 100 törzse létezik, van több olyan is, ami szemölcsöket okoz, és a rákot is a HPV okozza. Látod, a nõvérem is még csak 27 éves, ki a fene gondolta, hogy ilyen beteg lehet? Ráadásul évente járt rákszûrésre, sose volt semmi baj, és életében csak 2 pasija volt (a 2. a férje). Nem riogatni akarlak, de fõ az óvatosság. Remélem, nincs semmi komoly bajod.

Kivágták a méhszájamat, mert méhnyakrák fertőzésem volt. Eltelt 1 hónap a műtét óta és ugyanúgy fáj alul a hasam, mint a műtét előtt. Akkor most nem múlt el a méhnyakrák vagy mi a baj?

a szövettani eredményre várunk,és attól dfélek hogy rossz lesz az eredményem,és azért fáj a hasam!

Legjobb válasz: A szovettani kivizsgalasnak mar meg kellene lennie.Surgosen erdeklodni kell a mutettet vegzo orvosnal,majd o eldonti a tovabbi teendoket. Szovettani vizsgalat nelkul nem lehet pontos diagnozist felallitani meg az orvosnak sem nem a laikusoknak. Ne hanyagold el,ez nem jatek es foleg ne halogasd a kivizsgalast!

A szovettani kivizsgalasnak mar meg kellene lennie.Surgosen erdeklodni kell a mutettet vegzo orvosnal, majd o eldonti a tovabbi teendoket. Szovettani vizsgalat nelkul nem lehet pontos diagnozist felallitani meg az orvosnak sem nem a laikusoknak. Ne hanyagold el, ez nem jatek es foleg ne halogasd a kivizsgalast!
Szia! Úgy gondolom méhszáj conizációt csináltak neked, P3-as citológia miatt?Ha a szövettan nem jó, az orvos köteles értesíteni.A méhnyakrák kialakulásához kb:20év kell.Ha a méhnyak hámján van kissebb sejtburjánzás, az még nem rák, csak az lenne, ha nem mûtenek meg.Ne aggódj, keresd fel a dokit és érdrklõdj.Személyes tapasztalatot írtem le, én is azt hittem nagy a baj, de még "élek".
Nekem P5 lett 3 hónap alatt az eredményem p2-rõl.Mûtöttek 2*.Ez 6 éve volt és most babát várok :)

Méhnyakrák? Ha valakinek kialakul a méhnyakrák, akkor lehet még gyermeke? És meghal vagy műtéttel ellehet távolítani? És mik a jelei?

Ha valakinek kialakul a méhnyakrák,akkor lehet még gyermeke? És meghal vagy műtéttel ellehet távolítani?És mik a jelei? Egyik ismerősömnek az van és nem nagyon szereti ha felhozzák a témát,így nem merem ezeket a dolgokat megkérdezni tőle sem ilyesztgetni vele :/

Legjobb válasz: Ha idõben felfedezték, akkor jól gyógyítható. Mûtéttel és ha kell kemoterápiával Ha viszont késõ stádiumban, amikor már beszûrte a kismedencét vagy nyirokcsomó áttétet adott akkor már kétségesebb a dolog.Itt már van, hogy az egész méhet eltávolítják, ha lehetséges és kap kemoterápiát. Attól függ, hogy milyen stádiumban került felfedezésre a rák. Ha idõben akkor persze lehet gyermeke.

Ha idõben felfedezték, akkor jól gyógyítható. Mûtéttel és ha kell kemoterápiával Ha viszont késõ stádiumban, amikor már beszûrte a kismedencét vagy nyirokcsomó áttétet adott akkor már kétségesebb a dolog.Itt már van, hogy az egész méhet eltávolítják, ha lehetséges és kap kemoterápiát. Attól függ, hogy milyen stádiumban került felfedezésre a rák. Ha idõben akkor persze lehet gyermeke.
Korai stádiumban elég a méhnyakból egy kúp alakú részt kivágni. Súlyosabb esetben is tudnak olyan mûtétet csinálni, hogy a méhnyakat eltávolítják, és a méh maradék részét hozzávarrják a hüvelycsonkhoz. Ilyen esetekben akár gyermeke is lehet. Súlyos esetben szükség lehet a méh eltávolítására, akkor nyilván nem lehet már gyereke.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) :(( agyon remélem h nincs még túl késõõõ! Egyébként kb. mennyi idõ múlva van "késõi" stádiumban?? :/
Ezt nem lehet megmondani, hogy kinél milyen gyorsan terjed, csak feltételezés lenne. Ilyen esetben pedig feltételezésekbe nem szabad bocsátkozni.

Tisztel Dr.Úr! 35 éves vagyok. 2013 októberében műtöttek méhnyakrákkal, wertheim műtét volt. A klimax panaszok ellen az orvosom Ovestin 1mg-os tablettát írt fel. 3 hónapja szedem a tablettákat, a tüneteim továbbra is megvannak. Sajnos a tablettától közel

Tisztel Dr.Úr! 35 éves vagyok. 2013 októberében műtöttek méhnyakrákkal, wertheim műtét volt. A klimax panaszok ellen az orvosom Ovestin 1mg-os tablettát írt fel. 3 hónapja szedem a tablettákat, a tüneteim továbbra is megvannak. Sajnos a tablettától közel 10 kg-ot híztam, és elkezdett hullani a hajam. Az lenne a kérdésem, hogy tudna-e olyan terméket javasolni, ami a panaszokat megszünteti. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Anita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön előzményeit is figyelembe véve személyes konzultációt javasolnék, minden korábbi leletének ismeretében. Csak így lehetne felelősségteljes tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön előzményeit is figyelembe véve személyes konzultációt javasolnék, minden korábbi leletének ismeretében. Csak így lehetne felelősségteljes tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

T. Főorvos úr! Jelenleg 37 éves vagyok, nemrégiben operáltak méhnyakrák miatt. A műtét után sugárkezeléseket is kaptam, amit jól viseltem. Úgy néz ki, hogy a betegségemet sikerült meggyógyítani, de nagyon szenvedek a hüvelyszárazságtól, az orvosok szerint

T. Főorvos úr! Jelenleg 37 éves vagyok, nemrégiben operáltak méhnyakrák miatt. A műtét után sugárkezeléseket is kaptam, amit jól viseltem. Úgy néz ki, hogy a betegségemet sikerült meggyógyítani, de nagyon szenvedek a hüvelyszárazságtól, az orvosok szerint a hüvelyflórám is romokban van. Szörnyű ez az állapot, nem tudna valami hatékony gyógymódot javasolni?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos a sugárkezelés után igen gyakran előfordulnak hasonló panaszok, amelyk kezelés nélkül tovább rosszabbodhatnak! Elsősorban természetes alapú készítmények használatát javaslom! A hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására a Vitagyn C krém alkalmazható. A sugaras kezelések azonban komoly hámsorvadást is kozhatnak, amelyre a Cikatridina kúp a legmegfelelőbb választás. Felhívom a figyelmét, hogy a Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Sajnos a sugárkezelés után igen gyakran előfordulnak hasonló panaszok, amelyk kezelés nélkül tovább rosszabbodhatnak! Elsősorban természetes alapú készítmények használatát javaslom! A hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására a Vitagyn C krém alkalmazható. A sugaras kezelések azonban komoly hámsorvadást is kozhatnak, amelyre a Cikatridina kúp a legmegfelelőbb választás. Felhívom a figyelmét, hogy a Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt … Olvass tovább »

Tisztel Dr.Úr! 35 éves vagyok. 2013 októberében műtöttek méhnyakrákkal, wertheim műtét volt. A klimax panaszok ellen az orvosom Ovestin 1mg-os tablettát írt fel. 3 hónapja szedem a tablettákat, a tüneteim továbbra is megvannak. Sajnos a tablettától közel

Tisztel Dr.Úr! 35 éves vagyok. 2013 októberében műtöttek méhnyakrákkal, wertheim műtét volt. A klimax panaszok ellen az orvosom Ovestin 1mg-os tablettát írt fel. 3 hónapja szedem a tablettákat, a tüneteim továbbra is megvannak. Sajnos a tablettától közel 10 kg-ot híztam, és elkezdett hullani a hajam. Az lenne a kérdésem, hogy tudna-e olyan terméket javasolni, ami a panaszokat megszünteti. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Anita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön előzményeit is figyelembe véve személyes konzultációt javasolnék, minden korábbi leletének ismeretében. Csak így lehetne felelősségteljes tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön előzményeit is figyelembe véve személyes konzultációt javasolnék, minden korábbi leletének ismeretében. Csak így lehetne felelősségteljes tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

T. Főorvos úr! Jelenleg 37 éves vagyok, nemrégiben operáltak méhnyakrák miatt. A műtét után sugárkezeléseket is kaptam, amit jól viseltem. Úgy néz ki, hogy a betegségemet sikerült meggyógyítani, de nagyon szenvedek a hüvelyszárazságtól, az orvosok szerint

T. Főorvos úr! Jelenleg 37 éves vagyok, nemrégiben operáltak méhnyakrák miatt. A műtét után sugárkezeléseket is kaptam, amit jól viseltem. Úgy néz ki, hogy a betegségemet sikerült meggyógyítani, de nagyon szenvedek a hüvelyszárazságtól, az orvosok szerint a hüvelyflórám is romokban van. Szörnyű ez az állapot, nem tudna valami hatékony gyógymódot javasolni?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos a sugárkezelés után igen gyakran előfordulnak hasonló panaszok, amelyk kezelés nélkül tovább rosszabbodhatnak! Elsősorban természetes alapú készítmények használatát javaslom! A hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására a Vitagyn C krém alkalmazható. A sugaras kezelések azonban komoly hámsorvadást is kozhatnak, amelyre a Cikatridina kúp a legmegfelelőbb választás. Felhívom a figyelmét, hogy a Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Sajnos a sugárkezelés után igen gyakran előfordulnak hasonló panaszok, amelyk kezelés nélkül tovább rosszabbodhatnak! Elsősorban természetes alapú készítmények használatát javaslom! A hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására a Vitagyn C krém alkalmazható. A sugaras kezelések azonban komoly hámsorvadást is kozhatnak, amelyre a Cikatridina kúp a legmegfelelőbb választás. Felhívom a figyelmét, hogy a Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt … Olvass tovább »

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!