Találatok a következő kifejezésre: Méhlepény éretségi hol (2 db)

Méhlepény éretségi fokát hol tudom megnézni hogy jó e?

Legjobb válasz: Mire gondolsz? Ezt UH-on nézi meg az orvos. Grannum:I-IV-ig. Így írják be a kiskönyvedbe. Ez a méhlepény meszesedését jelenti.Itt igazából az érés azt jelenti, hogy öregszik. Mikor eléri a IV-es fokot akkor szülsz, de van akinek nem éri el csak a II-est és úgy szül.Remélem tudtam segíteni.

Mire gondolsz? Ezt UH-on nézi meg az orvos. Grannum:I-IV-ig. Így írják be a kiskönyvedbe. Ez a méhlepény meszesedését jelenti.Itt igazából az érés azt jelenti, hogy öregszik. Mikor eléri a IV-es fokot akkor szülsz, de van akinek nem éri el csak a II-est és úgy szül.Remélem tudtam segíteni.

Hogy nézik meg a méhlepény éretségét? Lehet hülyeséget kérdezek de nemtom mert nekem halványfogalmam nincs hogy azt hol és ki nézi ill. mondja meg.

Köszi a válaszokat de naon érdekelne!37hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Uh-n szokták nézni, azt hogy mennyire egyenletes a felszíne. Ha nagyon egyenletes, az azt jelenti, hogy nem rakodtak még le benne meszes részek. Minél több meszes rész van rajta, annál "öregebb" , illetve fordítva is igaz!

Szia! Uh-n szokták nézni, azt hogy mennyire egyenletes a felszíne. Ha nagyon egyenletes, az azt jelenti, hogy nem rakodtak még le benne meszes részek. Minél több meszes rész van rajta, annál "öregebb" , illetve fordítva is igaz!
Szia, tényleg uh-n nézik. A dokid mindig látja. Szólni nem szól, nem szokták nagyon mondani, max ha meszes. De én rákérdezek mindig.:) 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ:) Nekem ezt nem kellene mondaniuk?vagy beirni?mert én nem találtam erröl bejegyzést sehol:(Szerdán mek majd megint nödokihoz mert csak multhó 25én voltam azóta nem.Holnap mek nst-re de gondolom ott semmi ilyesmiröl nem fognak tájékoztatni engem:(Köszi még1x
Nekem 38 hetesen volt egy uh, azon volt rajta, hogy II.fokban érett, elõtte nekem sem szólt senki semmit.Viszont azóta többször is nézték, mert túlhordom a babát.
A kérdező hozzászólása: Akkor jolvan :) Köszi a válaszokat.Bizti minden rendben van akkor ha nem szóltak semmit, csak kivi voltam hogy ez hogy van.Még1x köszönöm:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!