Találatok a következő kifejezésre: Méhen kívüli mit mutat (3 db)

Méhen kívüli műtét után mikor lehet először szexelni? Vagy legalábbis mikor lehet orgazmusa az embernek?

Legjobb válasz: Gondolom a mûtét után 6 hét, de szerintem orvost kérdezz. Mikor lehet orgazmusod? Hát, gondolom szex közben, végén?:))

Gondolom a mûtét után 6 hét, de szerintem orvost kérdezz. Mikor lehet orgazmusod? Hát, gondolom szex közben, végén?:) )

Egy méhen kívüli műtét után mikor lehet újra próbálkozni?

Nagyon szerettük volna ezt a babát, de sajnos méhen kívüli terhesség volt, ezért meg kellett műteni, petevezetékkel együtt vették ki. Minél hamarabb szeretnénk babát, a következő rendes menzesz utánra elvileg már lejár a 6 hét "szexmentes időszak", tehát utána peteéréskor már lehet próbálkozni?

Legjobb válasz: Ez a mennyit kell / érdemes várni egy orvosok által megállapított idõ, ami nemsak testi, de lelki regenerálódást is magában foglalja. Az elsõ mûtétem után kivártuk a fél évet a következõ próbálkozással, azonnal teherbe estem.. sajnos újabb mûtét következett. Nagyon odavioltunk, megbeszéltük férjemmel h 1 évet várunk mert sok volt ez a két veszteség. Nekem 4 hét szexmentes idõt javasolt a doki. A 6 hetes kontrollon már ott figylet az újabb kisbabánk... akivel most már a 16. hétben járunk.. Szerintem nincs erre pontosan meghatározható idõ. Mi kivártuk mégis baj lett, amikro meg rögtön becsúszott semmi baj nem lett.. :)

Ez a mennyit kell / érdemes várni egy orvosok által megállapított idõ, ami nemsak testi, de lelki regenerálódást is magában foglalja. Az elsõ mûtétem után kivártuk a fél évet a következõ próbálkozással, azonnal teherbe estem.. sajnos újabb mûtét következett. Nagyon odavioltunk, megbeszéltük férjemmel h 1 évet várunk mert sok volt ez a két veszteség. Nekem 4 hét szexmentes idõt javasolt a doki. A 6 hetes kontrollon már ott figylet az újabb kisbabánk... akivel most már a 16. hétben járunk.. Szerintem nincs erre pontosan meghatározható idõ. Mi kivártuk mégis baj lett, amikro meg rögtön becsúszott semmi baj nem lett.. :)
Szia! Gondolom laparoszkópiás mûtéted volt. Ilyenkor "csak" a has felõl egy kis lyukon keresztül dolgoznak, a méhedhez nem nyúlnak, fertõzésveszély nincs, mint egy missad ab vagy abortusz után. Elvileg pár nap után már gyógyult vagy. Egészségügyi oka nincs a várakozásnak, a 6 hetet sem értem. Amint úgy érzed felkészültél, mehet a dolog. :-)
Nekem is el volt a szitu sajna. Mikor kiderült, volt még 2 tüszõm (lombikkal sikerült a méhen kívüli), egész nagyok, mi mûtét után pár nappal (még varratokkal...) próbálkoztunk, úgyis hason keresztül mûtöttek, méhembe se volt megbolygatva. Igaz nem lett belõle baba...
A kérdező hozzászólása: Igen, laparoszkópiás mûtét volt, ezért nem értettem én se a 6 hetet. Az új babára meg 3 orvos 3 félét mondott. Ezért gondoltam inkább a tapasztalatokra hivatkozom, kinek hogy sikerült, és nem-e lett baj. :)
Ha olyat mond a doki, amivel nem értesz egyet, kérdezz rá, hogy miért. És ha nem tud érdemleges választ adni, keress másikat, vagy ne vedd figyelembe a kamu szöveget. :-) Sok doki azt hiszi, hogy mi ezt akarjuk hallani, hogy várni kell, meg hogy lelkileg nem vagyunk olyan állapotban... Ezeket a dokikat én inkább elkerülöm. De biztosan van olyan, akinek erre van szüksége.

Méhen kívüli terhességnél mit mutat a teszt?

sziasztok.azért kérdezem ezt mert voltak terhességi tüneteim,és a mensim is késett 5 napot.mikor megjött,er?sebb volt mint máskor.a görcseim is er?sebbek voltak.tesztem negatív volt(2 is).azzal rémisztgetnek hogy lehet méhen kívüli terhességem van.mik a tapasztalatok?a teszt pozitívat mutat vagy nem?

Legjobb válasz: Menj el egy orvoshoz majd õ kideríti az vagy e.

Menj el egy orvoshoz majd õ kideríti az vagy e.
Nyugi, a teszt ilyenkor is pozitívat muatatna. Ha megjött akkor tuti nem vagy terhes.
A teszt pozitív akkor is, ha méhen kívüli terhes vagy. Két vérzés sem egyforma, ezért izgulni nem kell. Minél több a vérzésed, annál vastagabb a méh nyálkahártyád, ami jó dolog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!