Találatok a következő kifejezésre: Méhen kívüli műtöttek. Mikor (3 db)

Méhen kívüli terhességgel műtöttek. Mikor várható utána az első mensi?

a m?tét 3 hete volt és most borzasztóan fáj a derekam... Lehet, hogy jön az els? mensi? Ez normális, hogy ilyen korán?

Legjobb válasz: szia! az igaz,hogy nekem nem méhen kívüli terhességem volt,de nekem is volt (sajnos)egy terhességmegszakításom! nekem utána 6 hétre rá jött meg! de szerintem semmi furcsa nincs abba ha megjön ilyen hamar! de ugye azt tudod,hogy ha elmúlik,akkor vissza kell menni kontrolra? fel a fejjel!!! altatásos volt?

szia! az igaz, hogy nekem nem méhen kívüli terhességem volt, de nekem is volt (sajnos)egy terhességmegszakításom! nekem utána 6 hétre rá jött meg! de szerintem semmi furcsa nincs abba ha megjön ilyen hamar! de ugye azt tudod, hogy ha elmúlik, akkor vissza kell menni kontrolra? fel a fejjel!!! altatásos volt?
A kérdező hozzászólása: Szia! köszi a választ! Végülis mára elmúlt a derékfájás és még nem jött meg.... 6 hetes kontrollra kell majd visszamennem, addigra már biztos egyszer meglesz... Amúgy igen altatásos volt, mert sajna már bevérzett a hasam, így nagy hasi mûtétre volt szükség.. :( Na mindegy már túl vagyok rajta... Kezdek felépülni mind fizikailag mind lelkileg... Egy kis idõ és lehet próbálkozni újra, reméljük szerencsésebben! Sok sikert neked is!

Méhen kívüli terhesség miatt műtöttek, mikortól lehet majd "házaséletet" élni? Mikor lehet újra próbálkozni a babával?

Laparoszkópiás m?tétem volt, még nem szedték ki a varratokat. Egyenl?re nem beszéltük meg az orvossal ezt a témát, de azért kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Ismerõsömnek a kórház fõorvosa hat hetet mondott. Eddig nem ajánlott a fokozott fizikai megterhelés, szex. A következõ terhességre három hónapot mondott, ha jól emlékszem.

Ismerõsömnek a kórház fõorvosa hat hetet mondott. Eddig nem ajánlott a fokozott fizikai megterhelés, szex. A következõ terhességre három hónapot mondott, ha jól emlékszem.
Szia! Nekem is volt ilyen mûtétem. Mivel a méhet nem bolygatták az elsõ menstruációt kellett megvárni, utána lehetett próbálkozni. Februárban volt a mûtét, áprilisban terhes lettem és problémamentes terhesség után született egy egészséges kisfiam. Szorítok, hogy neked is minél hamarabb sikerüljön!

Méhen kívüli terhességem volt, 3 hete műtöttek! Nem kellett kivenni a petevezetéket, a hasfalamba volt a baba! Kinek mikor sikerült a következő baba?

Legjobb válasz: nekem másfél évre a mûtét után sikerült (2006), teljesen probléma mentes terhesség lett, és most is várandós vagyok. kitartás!!

nekem másfél évre a mûtét után sikerült (2006), teljesen probléma mentes terhesség lett, és most is várandós vagyok. kitartás!!
Nekem 1 éve volt mûtétem kürtterhesség volt laparral nem kellett nekem sem eltávolítani a petevezetéket. fél éve kezdtünk próbálkozni de még nincs eredmény sajnos, de az a terhesség is 8 hónap alatt jött létre ami méhenkívüli lett.. Neked ?
A kérdező hozzászólása: Nekem 1, 5 év után februárban volt egy terhességem, ahol sajnos nem fejlõdött a baba, 9 hetesen missed ab lett a vége. Most júliusban pedig méhen kívüli. Remélem a következõ már sikeres lesz! Nekem azt ajánlották, hogy próbálkozzak meg a beültetéssel, mert akkor biztos jó helyre kerül! Kedves második, gratulálok a babákhoz! Jó egészséget!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!