Találatok a következő kifejezésre: Méhen kívüli esetén pozitívat (5 db)

Méhen kívüli terhesség illetve petefészek ciszta esetén pozitív vagy negatív eredményt ad a terhességi teszt? Mert mindig ráírják a tesztekre, hogy ezek befolyásolják az eredményt, de azt nem, hogy hogyan?

Legjobb válasz: Szia!A méhen kívüli terhességnél pozitív a teszt.A cisztánál elvileg nem lehet pozitív de én produkáltam 2éve azt ráadásul az 5 tesztbõl 3. pozitív lett.Ha nem vagy kismama akkor azért nem lehet pozitív mert nem termel a szervezet hcg hormont.

Szia!A méhen kívüli terhességnél pozitív a teszt.A cisztánál elvileg nem lehet pozitív de én produkáltam 2éve azt ráadásul az 5 tesztbõl 3. pozitív lett.Ha nem vagy kismama akkor azért nem lehet pozitív mert nem termel a szervezet hcg hormont.
Általában méhen kívüli terhesség esetén nem növekszik olyan ütemben a szervezetben a HCG mennyisége, mint normál terhesség esetén. Ezt a mennyiségi különbséget az itthoni tesztek nem mutatják ki. Nagyon ritkák a HCG-t termelõ daganatok illetve a cisztának is lehet olyan elváltozása amikor HCG-t termel. Igazából csak biztos ami biztos alapon van rajta a teszten ez a mondat. Elõfordulhat a fentiek miatt téves teszt eredmény, de az a valóságban nagyon ritka.
A méhen kívüli terhesség kezdetben ugyanolyan, mint egy normál terhesség. A teszt is ugyanúgy kimutatja. A tünetei is teljesen olyanok, mint egy egészséges terhességnek. Már csak akkor szoktak rájönni általában, amikor már baj van. Szerencsére a méhen kívüli terhesség nem gyakori jelenség. A cisztánál nem vagyok képben, arról nem sok mindent tudok neked írni, de remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mind3 választ!
Lombikbébinél kizárt a méhen kivüli terhesség!
szerintem pont hogy a méhenkívülinél elõbb lesz +..mert azon szoktak itt aggódni, aki nagyon korán pozit tesztel, hogy lehet, hogy ikrek, vagy méhenkívüli.. drukkolok, hogy neked ne az legyen, és hogy ezzel a babával minden oké legyen! pár nap múlva csinálj egy másik tesztet, és akkor látni fogod, hogy erõsödik-e a vonal.. amúgy halvány volt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, hát nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Szerinted egy lombik beültetésnél, hogyan juttatják be az embriókat a méhbe??????Ugyanúgy mint az inszeminációnál, katéteren keresztül. Inszeminációnál csak a papa ondósejtjei mennek, lombik beültetésnél pedig már az embriók. Volt már 4 inszeminációm, ez az elsõ lombikom, talán csak tudom, mirõl beszélek!!!!
Szia! Nekem a 12. cn-on mutatta ki a teszt(tehát még az esedéses ovu elõtt. A doki azt mondta, hogy a mensim körül foganhatott szegény). Nagyon szorítok, hogy ne az legyen!!!
Ha annyira okos vagy, annyira tudod akkor mit kérdezõsködsz itt? :D
Ha befecskendezésed volt akkor azt nem lombik bébinek hívják.Ez a befecskendrzés az inszemináció
Nem igaz. Mibõl gondolod hogy méhen kivüli terhes vagy?
Szia! Tapasztalatból mondom: lombik esetén késõbb lesz pozitív a méhenkívülinél (pont fordítva, mint normál esetben), mert ilyenkor az embriók a másik irányból érkeznek (alulról). Normál esetben ugye a petevezetõben termékenyül meg a petesejt, ezért korábban ágyazódik be, korábban lesz pozi.
A kérdező hozzászólása: Amúgy, bocsi ne haragudj, én nem akarok bántani senkit csak leírtam, hogy ezáltal te is többet tudj.
Én a nemvárt után teszteltem vele pozitívat, sosem csinálgattam elõre tesztet. De nálam gyanús volt a folyamatos barnázás, vérzés a pozitív teszt ellenére.
A kérdező hozzászólása: Elõszõr én is az hittem de sajnos nem így van. A befecskendezett embriók még pár napig vándorolnak, így a petevezetékbe is bemehetnek és ha ott gond van, letapadnak.
A kérdező hozzászólása: Mert már egyszer voltam és vélek felfedezni hasonló tüneteket.Lombikbeültetés után vagyok, már a beültetés után 8 nappal halvány pozitívat teszteltem.Ma (11.) a vérkép 300as hcg-t mutat, az orvosom szerint ez nagyon jó.Biztosat csak 2 hét múlva tudok az uh után.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Majd jelentkezem a fejleményekkel.

Pozitív terhességi teszt esetén, ha a bal oldali petefészkem fáj, akkor az méhen kívülit jelent? Vagy csak átsugárzik a fájdalom? Mensiszerűen fáj, de nem középen és picit vérzek is, de ritkán.

Kérlek segítsetek! Dokihoz még nem tudok menni, mert 2 hetet kell várni addig, még nagyon korai a teszt. Ultrahangon még nem látható semmi.

Legjobb válasz: Szia!Nekem mind a két oldalon szurkál felváltva.Egyik nap itt,a másik nap ott.Úgyhogy attól hogy fáj a petefészked,még nem méhen kívüli.Én is megvoltam ijedve,de ma voltam uh-n és minden rendben.Az viszont nem jó,hogy vérzel!Mért csak 2 hét múlva fogad a dokid? 6+5 hetes kismami

Szia!Nekem mind a két oldalon szurkál felváltva.Egyik nap itt, a másik nap ott.Úgyhogy attól hogy fáj a petefészked, még nem méhen kívüli.Én is megvoltam ijedve, de ma voltam uh-n és minden rendben.Az viszont nem jó, hogy vérzel!Mért csak 2 hét múlva fogad a dokid? 6+5 hetes kismami
Értem, akkor még csak most kellett volna megjönnie.Valószínû, hogy úgy van ahogy írod, és "emlékszik" a szervezeted.Nem hiszem, hogy a tamponból bármi gond lenne.Én a + teszt után 1 héttel hívtam a dokim, õ kérdezte, hogy mikor megyek, mert szeretne mielõbb látni.Ne idegeskedj, pihenj sokat, én is azt tettem és mindig csillapodott töle a szurkálás.Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. A vérzés minimális és ebben az idõben kellene egyébként megjönnie. Nem lehet, hogy még emlékszik a szervezetem? Tampont is tettem be, amikor még nem csináltam meg a tesztet. Ez ugye nem baj? A doki azt mondta, hogy a pozitív teszt után 2 hétre menjek, mert addig úgy sem lát semmit az ultrahangon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és Neked is hasonlókat kívánok!
Igen, a kimaradt vérzés után 2 héttel kell menni, de ha vérzés jelentkezik azonnal. Ha kell menj el az ügyeletre, inkább potyára mintsem baj legyen.
AZONNAL ORVOS!!! méhen kívüli is lehet, sima vetélés is lehet, és nyilván lehet, hogy a szervezeted emlékszik csak. De fogd fel, hogy a pozitív teszt babát jelent, és ne itt ücsörögj, hanem indulj az ambullanciára! Mert már késõ lesz...

Méhen kívüli terhesség esetén pozitívat mutat a teszt?

Legjobb válasz: persze,hisz a hormontermelés méhen kívüli terhességnél is ugyanugy mûködik.

persze, hisz a hormontermelés méhen kívüli terhességnél is ugyanugy mûködik.
igen max halványabb a csík. de ez nagyon ritka, mármint a méhen kívüli terhesség.
igen de azt megerzed ha faj es a doki is azonnal eszreveszi.
igen
Igen, és ha ilyen gyanúd van, azonnal menj orvoshoz, mert életveszélyes!

Méhen kívüli terhesség esetén megjön a menzi? Teszt pozitiv vagy negativ?

Múlt szombaton jött meg a menzim, már el is múlt. A gondom az az, hogy minden nap 3-4 alkalommal belenyilal vagy görcsöl a hasam, csak kicsit másképp, mint amikor meg akar jönni. A hasfájás miatt csináltam ma egy tesztet, de negativ. Nem tudom, mire gondoljak.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy nem jön meg a menstruáció és pozitív a teszt, mint normál terhesség esetén.

Én úgy tudom, hogy nem jön meg a menstruáció és pozitív a teszt, mint normál terhesség esetén.
Én úgy tudom, a méhenkívulinél is pozitív a teszt (viszont a menzi az lehetséges). Ha nem múlik el, inkább menj el orvoshoz, hogy kizárja a méhen kívulit, mert az életveszélyes!!!
Szerintem nem jön meg a mensi, mert az ugyanolyan terhesség csak nem jó helyen ágyazódik be a baba. Nem a méhbe. A teszt is pozitiv.
Valószínûbb, h felfáztál és begyulladt valamelyik petefészked, vagy egyéb alhasi szerved. Vagy fertõzés is lehet a háttérben. Terhesség nem valószínû a leírtak alapján.
Nekem a 2. méhenkivüli terhességnél rendesen megjött a nensim, ugyanúgy mint a normál mensi, ezért nem is tudzam hogy terhes vagyok egészen addig mig görcsölni nem kezdtem.Sajnos akkor már tudtam hogy baj van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!