Találatok a következő kifejezésre: Méhen belüli lehet még (3 db)

Alhasi görcseim és erős derékfájdalmam van 4 napja, nem vérzem, orvosnál voltam, méhen belüli 5 hetes terhességet állapított meg. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Nekem menzi szerû fájdalmaim voltak az elején, az a méh növekedése, de azért annyira nem görcsöltem.Már a görcsök miatt voltál dokinál, vagy az most kezdõdött?

Nekem menzi szerû fájdalmaim voltak az elején, az a méh növekedése, de azért annyira nem görcsöltem.Már a görcsök miatt voltál dokinál, vagy az most kezdõdött?

Méhen belüli gyulladással lehet még teherbe esni?

Már több hónapja próbálkozunk a párommal. Most kiderült, hogy a méhemen belül gyulladásom van. Jöv?héten megyek vissza az orvoshoz, egyenl?re annyit mondott, hogy tablettát fog adni. Gondolom, hogy ez végett is eddig sikertelen volt a teherbeesés.

Legjobb válasz: Nekem volt még a házasságom elõtt méhgyulladásom. Fájdalmas közösüléssel és köztes idõben jelentkezõ vérezgetéssel járt. Értsd úgy, hogy a ciklus közepén vérezgettem, amikor nem kellett volna. Én is gyógyszert kaptam. Azóta összeházasodtunk és van 2 gyerekünk :)

Nekem volt még a házasságom elõtt méhgyulladásom. Fájdalmas közösüléssel és köztes idõben jelentkezõ vérezgetéssel járt. Értsd úgy, hogy a ciklus közepén vérezgettem, amikor nem kellett volna. Én is gyógyszert kaptam. Azóta összeházasodtunk és van 2 gyerekünk :)
Valószínû nehezíti a teherbeesést, de talán nem is javasolt, elõbb kezelni kell. Jobbulást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!