Találatok a következő kifejezésre: Mégis terhes és (249 db)

Akinek megjött a vérzése az miből tudta meg hogy mégis terhes? és akkor mennyi idős terhes volt? Voltak tünetek, jelek?

Legjobb válasz: Szia!Nálam annyi volt: nem volt olyan erõs abban a hónapban a menstruációm és olyan hosszú se, mint elötte.De mivel az az egy hónap volt amikor több volt a tennivalóm mint hogy azzal foglalkozzak h van e baba abban a hónapban ez felse tünt.A következõ menstruációm elötti nap viszont szalonnát sütöttünk, de ahogy elkezdtük rosszúl lettem az illatától.Ekkor gondoltam rá elösszõr másnap csináltam egy tesztet és pozi lett.De akkor még azt hittem ez annak a hónapnak köszönhetõ.... Onnan tudtam meg h ez nem e honapi baba amikor elvetéltem vele sajnos és már több hetesnek mondta az orvos.Ezen kivül semmi tünetem nem volt.

Szia!Nálam annyi volt: nem volt olyan erõs abban a hónapban a menstruációm és olyan hosszú se, mint elötte.De mivel az az egy hónap volt amikor több volt a tennivalóm mint hogy azzal foglalkozzak h van e baba abban a hónapban ez felse tünt.A következõ menstruációm elötti nap viszont szalonnát sütöttünk, de ahogy elkezdtük rosszúl lettem az illatától.Ekkor gondoltam rá elösszõr másnap csináltam egy tesztet és pozi lett.De akkor még azt hittem ez annak a hónapnak köszönhetõ.... Onnan tudtam meg h ez nem e honapi baba amikor elvetéltem vele sajnos és már több hetesnek mondta az orvos.Ezen kivül semmi tünetem nem volt.
Elõzõ vagyok :) Elösször és rosszul...bocs lehet van még hiba de ezeket vettem észre hirtelen.... Babát szeretnétek? (ha igen: sok sikert :) )

Mitől lehet, hogy valaki sorozatosan negatívat tesztel és/vagy menstruál és közben mégis terhes? Ilyenkor vérből is negatív a teszt? Lehet, hogy csak nem választja ki a veséje a hcg-t?

ha lehet azok, akik ilyet még nem tapasztaltak ne írják meg, hogy ha negatív a teszt és menstruál valaki, az tuti nem terhes, mert

Legjobb válasz: Mi köze van a HCG-nek a veséhez? A HCG-t a beágyazódott pete sejtjei, késõbb a méhlepény vélasztja ki. Tehát, ha terhes vagy, ki kell mutatnia a tesztnek, és a vérvételnek mindeképpen! Ha negatívat tesztel valaki és menstruál is nagyon ritka, hogy kiderül, hogy mégis terhes. Mert a vérzés még ok, de a tesztnek mutatnia kell. Ha gyanakszol arra, hogy a menstruálás és a negatív tesztek ellenére is terhes vagy, akkor ne várj vele, mindenképp menj el orvoshoz, aki már biztos, hogy meg tudja állapítani, hogy terhes vagy. Mert a vérzés a terhesség során álatalában nem jelent jót, így minél elõbb érdemes az orvossal konzultálni, mert lehetséges, hogy gyógyszert kell szedni, hogy megmaradjon a terhesség.

Mi köze van a HCG-nek a veséhez? A HCG-t a beágyazódott pete sejtjei, késõbb a méhlepény vélasztja ki. Tehát, ha terhes vagy, ki kell mutatnia a tesztnek, és a vérvételnek mindeképpen! Ha negatívat tesztel valaki és menstruál is nagyon ritka, hogy kiderül, hogy mégis terhes. Mert a vérzés még ok, de a tesztnek mutatnia kell. Ha gyanakszol arra, hogy a menstruálás és a negatív tesztek ellenére is terhes vagy, akkor ne várj vele, mindenképp menj el orvoshoz, aki már biztos, hogy meg tudja állapítani, hogy terhes vagy. Mert a vérzés a terhesség során álatalában nem jelent jót, így minél elõbb érdemes az orvossal konzultálni, mert lehetséges, hogy gyógyszert kell szedni, hogy megmaradjon a terhesség.
Én sem hallottam még ilyet, viszont olyanról már hallottam, hogy valakinek a veséje nem választott ki bizonyos anyagokat, így akár a hcg-vel is elõfordulhat, hogy nem választja ki. Viszont a vérbõl ilyenkor is ki kell mutatnia, mert ha terhesség van, akkor hcg is van. Lehet valami endokrin rendellenesség vagy hasonló.
Lehet, van valami betegség, rá is írják a tesztekre, mikor lehet álnegatív az eredmény. De a vérvétel biztos, már egész korán is kimutatja.
A kérdező hozzászólása: ahhoz, hogy valami a vizeletben kimutatható legyen a vesének (szerintem) ki kell választania...
Most találtam errõl tájékoztatot. Akkor álnegatív, ha még korán tesztel az illetõ. Vesebetegség esetén álpozitív lehet a teszt.

Lehetséges, hogy 5 terhességi teszt ( 1 hónapon belül) negatív mégis terhes vagyok? (DM-es tesztek) Van valakinek ismerőse akinek hasonlóan sok terhes tesztje negatív volt mégis terhes volt?

megjött augusztusban is a mensim, de els? nap er?s volt majd másnap gyenge aztán elmúlt majd megint megjött és 6 napig ment ez így. nem tudom, hogy ez valóban menstruáció volt-e és hogy lehetek e terhes. hányingert néha érzek és a méhem is mintha nagyobb lenne. kérlek segítsetek!! már voltam n?gyógyásznál is de ? csak tapintásos vizsgálatot végzett...keressek fel másik n?gyógyászt?

Legjobb válasz: Szia! Nekem van olyan ismerõsöm(anyukám húga) akinek nem mutatta ki a teszt, sõt az elsõ idõkben még a menstruációja is megvolt. Õ is elment orvoshoz, és akkor derült ki, hogy 15 hetes terhes. Azóta már eltelt majdnem két év. Szóval szerintem keress fel egy másik orvost aki rendesen megvizsgál. Minden jót.

Szia! Nekem van olyan ismerõsöm(anyukám húga) akinek nem mutatta ki a teszt, sõt az elsõ idõkben még a menstruációja is megvolt. Õ is elment orvoshoz, és akkor derült ki, hogy 15 hetes terhes. Azóta már eltelt majdnem két év. Szóval szerintem keress fel egy másik orvost aki rendesen megvizsgál. Minden jót.
Nem, szerintem nem vagy terhes!
Elég valószínûtlen, de ha az megnyugtat, vegyél másik tesztet. Ez inkább valami gondra utaló jel. Úgyhogy mindenképp menj el dokihoz, bármitõl is van ez a fura vérzés, jobb utána járni.
ha megvizsgált a doki, akkor szerintem sem baba. (nálam is elõbb kitapintotta, aztán, mikor babát érzett, akkor küldött uh-ra.) de ha megnyugtat, akkor menj el másik orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat. Azt hiszem más dokit is felkeresek. Az elsõ vàlaszolòtòl szeretném kérdezni, hogy anyukád hùgának nem voltak tünetei sem? Elõre is k öszi a választ.
Felkereshetsz másik dokit, de ha õ is azt mondja, hogy nincs baba, akkor hidd el! És ne görcsölj ennyire, mert még nehezebben fog összejönni!

A kora terhességi szakaszban mindig magas a hő? ( mensi elötti napokhoz hasonló? ) Volt olyan, akinek leesett és mégis terhes maradt?

Legjobb válasz: Annyian kérdezitek ezt a hõmérést...fölösleges stresszelni magad. Ha terhes vagy ne méregesd, mert ha véletlenül mégis leesne aggódsz, hozzáteszem FÖLÖSLEGESEN!! Élvezd a terhességet, és ne a gondokat keresd. ne ellenõrízgesd h terhes vagy e még. Minden oké. Így fogd föl. Kellemes babavárást!

Annyian kérdezitek ezt a hõmérést...fölösleges stresszelni magad. Ha terhes vagy ne méregesd, mert ha véletlenül mégis leesne aggódsz, hozzáteszem FÖLÖSLEGESEN!! Élvezd a terhességet, és ne a gondokat keresd. ne ellenõrízgesd h terhes vagy e még. Minden oké. Így fogd föl. Kellemes babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nem vagyok terhes, csak kérdeztem, hogy lehet e ilyen, mert érdekel. Hogy kérdezték e vagy sem azt nem tudom, mert idõ hiányában nem tudom végig nézni a több száz kérdést és választ. Boldog babavárást neked!

Ha bementem kisfiammal a röntgenszobába, mikor röntgenezték, és rámadták azt a nagy nehéz ólom- vagy milyen mellényt, és közben mégis terhes vagyok, az árthat a magzatnak?

Elméleti kérdés csupán, a menstruációm megvolt, viszont már 3 napja olyan rosszul vagyok, hogy csak na, és már nem vagyok biztos benne, hogy attól, mert összeomlottam a sok teher miatt (kifiammal 9 napot voltunk kórházban, vasárnap jöttünk ki, kedden beutalták a férjemet a kórházba). Alig alszom, hulla vagyok, rosszul vagyok az étel szagától, ma már a reggeli vizet is kihánytam. Nagyon bele vagyok fáradva a helyzetbe.

Legjobb válasz: orvos vagyok. Ha menstruáltál, amúgy sem vagy terhes.. HA mégis, remélem, megnyugtat a tudat, hogy egy RAJTAD végzett CT(!) vizsgálat, ami nem egy röntgenfelvétel sugárdózisának felel meg, sem ártana a magzatnak... Úgyhogy teljesen nyugi.. A "tüneteid" meg szerintem a fáradtságodnak és az aggódásodnak tudhatók be. Jobbulást mindenkinek!

orvos vagyok. Ha menstruáltál, amúgy sem vagy terhes.. HA mégis, remélem, megnyugtat a tudat, hogy egy RAJTAD végzett CT(!) vizsgálat, ami nem egy röntgenfelvétel sugárdózisának felel meg, sem ártana a magzatnak... Úgyhogy teljesen nyugi.. A "tüneteid" meg szerintem a fáradtságodnak és az aggódásodnak tudhatók be. Jobbulást mindenkinek!
Nem valószínú, hogy lett valami bajod, mivel rajtad volt a védõfelszerelés. Én a helyedben azért csinálnék egy tesztet, sosem tudni nem e baba van a dologban. Fordult már ez elõ mással is.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Nem vagyok terhes.

Volt olyan aki menstruált és mégis terhes volt? Milyen volt a menstruációd az elején?

Legjobb válasz: Igen, már 8. hétben voltam amikor véletlen hasi UH-n észrevettük, tünetem nem volt, mensesem volt. Most 19.hétben vagyok, de tünetem eddig sem volt, mensesem utána már nem jött meg. Kicsit barnább volt, kevesebb. Idõre megjött, mivel a fiam akkor volt 3 hónapos nem foglalkoztam vele, örültem, ha ezzel nem kell törõdni (akartuk a babát, így csak azt vettem tudomásul, hogy nem vagyok terhes, aztán mégis!)

Igen, már 8. hétben voltam amikor véletlen hasi UH-n észrevettük, tünetem nem volt, mensesem volt. Most 19.hétben vagyok, de tünetem eddig sem volt, mensesem utána már nem jött meg. Kicsit barnább volt, kevesebb. Idõre megjött, mivel a fiam akkor volt 3 hónapos nem foglalkoztam vele, örültem, ha ezzel nem kell törõdni (akartuk a babát, így csak azt vettem tudomásul, hogy nem vagyok terhes, aztán mégis!)
Nálam is 8 hetesen derült ki a terhesség, az elsõ mensim még megjött, kevesebb volt ugyan, de majdnem ugyanannyi ideig tartott, mint szokott. Aztán kb 2 hétre rá megint véreztem, de sokkal kevesebbet, 1-2 napig, pici barnázgatás is volt. Akkor lett gyanús a történet, így teszteltem.

Juniusban voltam együtt a párommal védekeztünk és meg is jött rendesen, mégis vettem tesztet 2-őt is mindkettő negatív lett tehát meg is nyugodtam. Mi lehet a probléma talán mégis terhes vagyok?

Nagyon kizárt, de leírom juniusba voltam együtt a párommal védekeztünk meg minden és minden hónapban meg is jött rendesen, mégis vettem tesztet 2-?t is minkett? negatív lett tehát meg is nyugodtam, de most ugy érzem, h valami folyik a mellemb?l nem tej, de ezt igy most nem tudom elmagyarázni! Ja és minden nap van fehér lefolyásom nem is kevés aminek nincs vmi kellemes szaga? Nemtudom mi lehet a probléma ha valaki tud kérem segitsen!

Legjobb válasz: Ha terhes lennél,akkor már csak úgy tudnál menni mint egy pingvin, és a lábfejedet sem biztos,hogy látnád. Komolyra fordítva, szerintem menj el egy dokihoz, lehet hormonzavar, vagy összeszedtél valami fertõzést. Mióta van ez?

Ha terhes lennél, akkor már csak úgy tudnál menni mint egy pingvin, és a lábfejedet sem biztos, hogy látnád. Komolyra fordítva, szerintem menj el egy dokihoz, lehet hormonzavar, vagy összeszedtél valami fertõzést. Mióta van ez?
A kérdező hozzászólása: a mellembõl még nem rég vettem észre talán egy hónapja én is valószinütlennek tartom a terhességet lévén h hasam nincsen, de akkor is megijeszt ez a sok lefolyás orvoshoz meg be kell valljam h félek elmenni
Hát, pedig a doki fog tudni meggyógyítani, nem mi itt...
az kizárt hogy te ha terhes is vagy akkor juniusban lettél az mert akkor már nagyhasadnak kellenen lennie. 7 honapos nönek már van hasa nemis kicsit.Szuoval nemhinném szerintem a hormonjaid megvannak zavarodva!
Azonnal nõgyógyász... itt baj lehet ha melledbõl folyik vmi...
Es mostanaban nem teszteltel? Most vegyel egyet, es csinald meg. Gondolom hogy nem vagy terhes, de miert felsz elmenni dokihoz? Kerjel meg valakit aki elmegy veled, ugy sokkal konnyebb es jobb, ne feljel!
A kérdező hozzászólása: múlt héten teszteltem és negatív lett! hát akkor is félek! 21 éves vagyok még a szüleimmel élek, de mivel sok probléma van most a családban nem merek neki szólni! Ja és a második tesztet már õ is látta már mint az édesanyám!

Az én családomba és a barátoméba is volt olyan hogy egy nőnek meg volt a menstruációja mégis terhes volt. A nőknél ez genetikailag öröklödhet? Lehetek terhes attól mert meg volt. (De csak három napig és nagyon kevés)

Legjobb válasz: Hát lehet van benne genetika, de nem hinném hogy öröklödik, ez nem betegség, max hajlam vagy ilyesmi. De egyébként sok terhes nõtõl hallani ezt, hogy terhesség alatt is van egy minimális menszi meg hogy emlékszik rá a testük és olyan görcsölnek még ha nem is jön meg, szóval van rá esély. De ha bizonytalan vagy ,akkor csinálj tesztet.

Hát lehet van benne genetika, de nem hinném hogy öröklödik, ez nem betegség, max hajlam vagy ilyesmi. De egyébként sok terhes nõtõl hallani ezt, hogy terhesség alatt is van egy minimális menszi meg hogy emlékszik rá a testük és olyan görcsölnek még ha nem is jön meg, szóval van rá esély. De ha bizonytalan vagy , akkor csinálj tesztet.
nem, örökölni semmiféleképp nem lehet. de az biztos hogy mensi alatt is teherbe lehet esni, mivel egy nagyobb orgazmus is kiválthat peteérés és ha igy van akkor benne van a pakliba hogy terhes leszel.

Lehet a nőgyógyásznál csak kérdezni ha előszőr megyek? Terhes lehetek ha a menstriációm után 1 nappal feküdtem le a barátommal a gumi viszont mégis lecsúszott. És ilyen helyzetben megvizsgál majd az nőgyógyász?

Legjobb válasz: Igen,ígyis terhes lehetsz! Természetesen kérdezhetsz a nõgyógyásztól,de ha már ott vagy,akkor célszerü megvizsgáltatni magad,hogy minden rendebn van-e és nem-e vagy terhes!

Igen, ígyis terhes lehetsz! Természetesen kérdezhetsz a nõgyógyásztól, de ha már ott vagy, akkor célszerü megvizsgáltatni magad, hogy minden rendebn van-e és nem-e vagy terhes!
az nem igaz, hogy nem igazán lehetsz terhes, mert nemtudhatod, hogy mikor van peteérésed!ezzel nem megrémíteni akarlak, de így van!az elöttem levö válaszolónak, pedig, hogy van aki menstruáció alatt esett teherbe, nemhogy utána 1 nappal...
Nem igazán lehetsz terhes, kivéve ha dupla peteérésed van, de az meg baromi ritka. Amúgy igen, lehet kérdezni, sõt! csak nõgyógyászra hallgass, mindenféle netes idegenre sose hallgass. a fele csak okoskodik és sosem tudni, melyik fele...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
És a peteérés sem olyan megbízható. Mint ugye már hallottunk a naptáras módszerrõl..., ami egyáltalán nem biztonságos, mert nem lehet pontosan kiszámolni! Egy példát is tudok erre, az egyik barátnõm is ezt használta és 17 éves fejjel teherbe esett... Szóval azt tanácsolom, hogy mindenféle képpen menj el orvoshoz és vizsgáltatsd ki magad! Ezt nem ilyesztgetésbõl mondom! De jobb a békesség :)
Ezeket a kérdéseket miért mindig az aktus után teszik fel???? Miért nem lehet elõször tájékozódni és utána sexelni?
A kérdező hozzászólása: Bocsi eléggé tájékozott vagyok, de az, hogy néha beüt egy hiba az nem azt jelenti, hogy nem vagyok tájékozott. Viszont nem hiszem hogy én vagyok az egyetlen, akivel történt ilyen hiba szóval. De a normálisabbaknak azért kösz a választ.

Van itt olyan aki ugy lett terhes hogy megjött neki az együttlét után, és mégis terhes lett?

Legjobb válasz: nem vagy terhes, csak késik mert hülye vagy.

nem vagy terhes, csak késik mert hülye vagy.
Ez bárkivel elõfordulhat sajnos, mert a tested úgymond emlékszik rá mikor jött meg ezért produkál hasonlókat, illetve ha késõn történt a megtermékenyülés.
Elõrebocsátom, az én mindkét gyerekem tervezett. De mindkét gyerekemmel már terhes voltam, és még kétszer mensturáció jellegû vérzésem volt.
A kérdező hozzászólása: de nekem ugyan oylan volt a vérzés mint máskor 6napig tartott és ugyan annyi volt mint máskor
A kérdező hozzászólása: megjötttt :) )))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!