Találatok a következő kifejezésre: Még van szem (455 db)

Árpám van hétfő kedd óta mitől, milyen módszerekkel gyógyulhatna meg a szemem előbb? Amúgy kb meddig tart egy árpa?

Legjobb válasz: Több fajtája van. Nekem augusztusban volt egy a bal szememen. Elmentem dokihoz. Adott kenõcsötés elmúlt 5 nap alatt. 1 hétre rá jött egy a bal szememre is. Mindez augusztusban. Arra is kaptam kenõcsöt, szemcseppet, és még most, november végén is piros és egy kis dudor van a szememen, mert nem mentem el levetetni, ugyanis azt mondták, kellemetln és várjam meg míg elmúlik most meg már nem érdemes levenni... Dönts okosan! Dokihoz mindenképp menj el! Õ tud okosat mondani...

Több fajtája van. Nekem augusztusban volt egy a bal szememen. Elmentem dokihoz. Adott kenõcsötés elmúlt 5 nap alatt. 1 hétre rá jött egy a bal szememre is. Mindez augusztusban. Arra is kaptam kenõcsöt, szemcseppet, és még most, november végén is piros és egy kis dudor van a szememen, mert nem mentem el levetetni, ugyanis azt mondták, kellemetln és várjam meg míg elmúlik most meg már nem érdemes levenni... Dönts okosan! Dokihoz mindenképp menj el! Õ tud okosat mondani...
Kedves 3. válaszoló, a betokosodott árpát is ki kell vetetni, nem szabad otthagyni, késõbb bajod lehet belõle, begyulladhat, irritálja a szemet stb.
El kell menni vele a körzeti orvoshoz, és ha olyan, akkor beutal a szemészetre, vagy csak felír valami kenõcsöt. Nekem 2szer mûtötték. Nem vészes, helyi érzéstelenítés során felvágják belülrõl a szemhéjat és kiszedik belõle a gennyet, kitisztítják.
Attól függ hol van, én pl sosem voltam vele dokinál pedig volt már jópárszor az elmúlt években. Mivel olyan mint egy pattanás(végülis begyulladt bõrpórus) kinyomtam otthon, kamillateával borogattam, és hamarabb be is gyógyult mintha a doki felvágta volna. Tettem rá jeges borogatást is és szépen elmúlt a pirosság is a szememrõl. Amúgy általában 1 hét alatt rendbejön, ha alaposan ki van tisztítva és nem gyûlik be újra.

16 éves vagyok és -1.75ös mindkét szemem, és még valami fénytörési gondok is vannak, azt pontosan nem tudom micsoda. Javulhat még a szemem?

Szoval kaptam szemüveget és kontaktlencsét,hogyha sokat van rajtam a szemüveg és bent a lencse,mennyit és milyen gyorsan javulhat a szemem?

Legjobb válasz: Hát hogy javulhat-e, azt senki nem tudja neked pontosan megmondani. Egyél sok répát, mert abban vannak olyan vitaminok, amik jót tesznek a szemnek. Én a ProVisio nevû készítményt szoktam bevenni, ha fárad a szemem és ettõl homályosan látok. Meg van hatásos "szemtorna" is, amivel a szemmozgató izmaidat és a látóidegeket tudod "formába hozni".

Hát hogy javulhat-e, azt senki nem tudja neked pontosan megmondani. Egyél sok répát, mert abban vannak olyan vitaminok, amik jót tesznek a szemnek. Én a ProVisio nevû készítményt szoktam bevenni, ha fárad a szemem és ettõl homályosan látok. Meg van hatásos "szemtorna" is, amivel a szemmozgató izmaidat és a látóidegeket tudod "formába hozni".
Úgy 19-23 éves koráig romlik a rövidlátók szeme, nekem 19 éves koromtól nem romlott, ahogy idõsödsz majd utána minimális javulás történhet. De a szemüveg és a lencse nem gyógymód, hanem arra jó hogy lássál, ennyi. üdv.: ili
Javulni biztos nem fog, esetleg picit romlani, de ez a dioptria nem olyan erõs, hogy ennyire kétségbe kelljen esni tõle :)
A kérdező hozzászólása: hát 16 évesen...
sztem javulhat a szemed...csak az is biztos h valószínüleg mindig szemüveges leszel...vagy még nem vagy az?
Én is így kezdtem. 16 évesen -1.75 aztán 18 évesen -3.50. 20 éves vagyok és most -3.75 a kontaktlencsém. Szedjél Béres szemerõt, az nagyon jó. Pihentetni kell, ne nézd a monitort reggeltõl estig.

Neki álltam 200 szem anabolnak kb még van 40 szem de még szeretnék venni 200 szemet nem lesz tőle bajom? Vagy 100 vegyek inkább? Rendes válaszokat kérek

Legjobb válasz: Szóval már 160-at betoltál? És még akarsz 200 szemet? Ha betoltad mind a 200-at szerintem egy kicsit várj! 1-2 hónapot! Amúgy dobott valamit?

Szóval már 160-at betoltál? És még akarsz 200 szemet? Ha betoltad mind a 200-at szerintem egy kicsit várj! 1-2 hónapot! Amúgy dobott valamit?
a kérdés önmegválaszoló lett megint. ha nem tudod mennyit vegyél akkor halvány lila gõzöd sincs hogy kéne szedni, mennyi idõ lehetne egy kúra... azért kíváncsi lennék hogyan szedted eddig, meddig tervezed szerdni, a levezetés hogy nézne ki, mit eszel mellette és mennyit...
Tudnám minek kérdezel itt, ha már úgyis eldöntötted ?! Agyatlanul belevágysz és utána kérdezel ? Noooormális -e vagy? "nem lesz tõle bajom?" Miért, eddig érdekelt ? Majd figyeld meg, ha abbahagytad (akármennyi szem után) pontosan ugyan úgy fogsz kinézni, mint elõtte.
Szedd be a 40 szemet, várj utána vagy 3-4 hónapot és kezd el megint 200al.
A kérdező hozzászólása: megdobot 34-es kezem volt és 63 kg most 36-os a kezem és 67 kg
Élvezd ki, mert nem sokáig leszel ennyi? Am levezetõ kúra megvolt?

Hogyan lehet szert teni a harmadik szemre? Valakinek meg van a harmadik szem? És ha meg van neki mit lát velle?

Legjobb válasz: Nem fizikai szerv és fõleg nem szem. Egy érzékelési forma, amely a hipofizissel válik dekodolttá. Így mindenkinek van fizikailag.

Ne a szem kinyitása legyen a cél. Annak mindig egy "kegynek " kell leie. Magától kinyílik ha felkészültél arra amit utána tapasztalsz. A kinyitására irányuló tevékenységeket nagyon nem javaslom (olvasd el Szepes Mária - Vörös Oroszlán c könyvét és megérted miért....) Egyébként ha kinyílik, akkor érzékeled az asztrál világot. A saját asztrálteremtményeidet, (félelmek, rosszindulat, stbstb) ill azokat az entitásokat akik ebben a világban "léteznek. Nem kis sokk, hidd el. Ezért ha felkészületlenül ér, összeroppanhatsz. Nem ijesztgetni akarlak, csak azt mondom hogy ez nem olyan dolog amire megfelelõ felkészülés nélkül vágynod kellene. Nem olyan dolog hogy amikor akarod kinyitod, amikor sok, akkor becsukod. Ha kinyílt, akkor úgy is marad. Ha rám hallgatsz, állj neki olvasn, tanulni, az ezoteriával foglalkozni, és ha nem ragad el az az ezoteria "divatos és felületes" közönségbarát része, hanem valóban tiszta forrásokból tanulsz, garantálom hogy nem fogod akarni "kinyitni". Annak magától kell kinyílnia. Ez olyan mint kisbabának sem adsz kést meg ollót játszani, hiába érdekli õt, mert elõbb fejben kell oda eljusson hogy vigyáznia kell magára mielõtt kést vagy ollót használhat. Nem akartalak lehangolni, csupán õszintén elmondtam hogy ez nem veszélytelen, és felelõsséget igénylõ dolog. Meg lehet oldani hogy kinyíljon igen, vannak emberek akik ezzel foglalkoznak, de nem ajánlom. Tanulj és élj úgy hogy felkészülj a kinyílásra és akkor magától megtörténik.
Nem fizikai szerv és fõleg nem szem. Egy érzékelési forma, amely a hipofizissel válik dekodolttá. Így mindenkinek van fizikailag.
Én úgy tudom hogy mindenkinek van 3. szeme, csak elcsökevényesedett. Szóval ha ilyesmivel foglalkozol, akkor sok gyakorlással ki tudod nyitni. Pontosan nem tudom mit lehet vele látni, de a szellemeket tutira.
Keress egy ezotérikus mester, aki megtanít meditálni.
Remélem, hogy a hátamat, mert akkor könnyebben belõném a séróm:D
nekem 4 is van xD
A kérdező hozzászólása: Értem , ti ismertek olyat akinek meg van a harmadik szem :)
3. szem szellemeket, démonokat, minden ilyen lényt látsz, és tényleg úgy van, hogy ha egyszer kinyílik utána nagyon megbánod, hogy kinyitottad... :S
A kérdező hozzászólása: Utolsó ez a válasz nagyon nagy nagyon köszönöm , hát ez egyszerûen hihetett len , ha van még ilyen nagyon kérlek szépen hogy küldj linket, lehet hogy csak egy napig leszek aktív mert sajnos sok szabályt megszegtem és ezáltal csak 1 napot maradhatok ha minden igaz.Remélem hogy még sokáig lehetek itt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat.
Hallgass Tool-t. http://www.youtube.com/watch?v=6qSOhaV3-is PRYING OPEN MY THIRD EYE
elõzõ vagyok 13:00-nak. Isten igy teremtett mindenki evvel a képességgel. Csak mivel a legtöbb szülõ nem lát, és nem foglalkozik evvel a gyerek sem fog, egy idõ után, mert "kinevelik" belõle. A világ szép. Ha ezt nem látod meg, az energiát sem fogod. hidd el nem szörnyû dolog, magasabb szintû gyógyításhoz elengedhetetlen. A legelsõ fokozat az egészségügyi tisztánlátás. Láthatók a szervek elvileg, melyik mennyire terhelt, és a betegségek is elõre, amikor még fizikailag nem jelentkezik. Röviden ennyi.
Ha dolgod van vele kinyílik magától. Eleinte fura mert az elme és az ego hadakozik ellene. Asztrál világot látni relative hosszú dolog, és sok gyakorlás kell hozzá. Eleinte az aura elsõ rétege látszik, nem feltétlenül színesben. Priviben tudok egy olyan oldalt ahol kimondottan ilyen jellegû hírleveleket kapsz. A látásnak több fokozata van, és mindenkinél más és más. Látható vele a jövõ is. De nem kell félni, mert fenntrõl vigyáznak rád. Magyarországon egy szervezet van aki foglalkozik vele, de csak megfelelõ spirituális érettség után csinálják meg. A döntés a tied, viszont a beavatóé a felelõsség. Vannak elõfeltételei is. Bõvebben priviben.
Emberek! Miért akar valaki ilyesmivel foglalkozni?! Nem a szépet és jót keressük a világban? Nem azt kellene megismerni és megismerni akarni? Ezek olyan dolgok, amivel örökre tönkreteszed a tested és a lelked. Miért nem keresed inkább a keresztyén vallásban a "szellemiséget"? Ott békességre és szeretetre találnál, nem ilyen borzasztó dolgokra.Elvégre is Európában élünk, nem Ázsiában vagy a fekete mágia világában. Miért kell ide is behozni ezt a vilégszemláletet? Õszintén kívánom, hogy tudj megszabadulni az ilyen gondolatoktól, mert igaza van a többi hozzászólónak: félelmetes dolgok (sajnos mind igazak) ezek, de nekünk ezzel nem kell foglalkoznunk, elég ha tudjuk, hogy vannak. Hidd el, sokkal boldogabb élet vár rád!
túl sokat nézted a dragonbbalból a ten -shin -hant bammeg
Operáltass be magadnak egyet.
keresd fel az alvilág kovácsát a Jagan szem-ért!
A kérdező hozzászólása: elég érdekes történet kösz a választ.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm a válaszokat megfontolandó tanács.
A kérdező hozzászólása: Értem kösz a válaszokat
heló! én voltam egy elõadáson, egy sri shinmoy os tanitvány, fülep sándor mesélt egy 3 adik szemes történetet arról , hogy egy indiai fószer kinyitotta néhány fószernek. de nem jártak jól , mert aki nem õrült meg vagy akasztotta fel magát, lett öngyilkos, az se tudta kezelni a látomásait. egy étteremben találkoztak az emberrel és amikor kivittek elé egy tál ételt , akkor lepörgött elõtte a szakácsnak az élete, azt rosszul lett. am 300 000 ezer forintért csinálták meg neki ezt a szemkinyitást, de 100 emberbõl kb 30 nak jött össze
Az.Olvasd tovább a betegtájékoztatót, benne van.Szedd szépen végig a maradék két szemet, aztán pihi.
Talán nem kellett volna piálni, ha gyógyszert szedsz.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszadó! Köszönöm a válaszodat! Kedves második, ezt most jól benézted... mert én még kávét sem iszom, nemhogy alkoholt... Hányni nem csak azok szoktak, akik beb*sznak, hanem azok is, akiknek olyan erõs fejfájásuk van, hogy foltokat látnak tõle... és mielõtt kioktatnál, hogy a migrénes fejfájás esetén nem javallott a fogamzásgátló, nekem éppen , hogy segített heti 2 migrén helyett, havi 1-2 van.

Van olyan akinek meg van ereszkedve a szeme és a szemöldök közötti rész? Mert nekem szerintem megvan, vagy pedig túl sok a bőr ott nem tudom. De sokkal kisebbnek tűnik így a szemem. Mivel lehet ezt korrigálni?

Legjobb válasz: mûtéttel, de nekem is ilyesmi a szemem, de pl sminkkel is tudsz ezzel trükközni, youtubeon keress rá, hogy make up for hooded eyes. :-)

mûtéttel, de nekem is ilyesmi a szemem, de pl sminkkel is tudsz ezzel trükközni, youtubeon keress rá, hogy make up for hooded eyes. :-)
A kérdező hozzászólása: Jaj, köszönöm:) ment a plusz:)

Még 7 szem van a dienille fog. Gátlóból, de elkezdtem vérezgetni. Mitől lehet ez? Mással is előfordult már ilyen?

Ez a második levél, amit szedek. Minden szemet pontosan beszedtem, nem volt hasmenés vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: Valószínûleg nem ez a tabletta a megfelelõ neked, vissza kell menni a dokihoz és másikat kérni. A maradék 7 szemet be kell szedni, hacsak a doki mást nem mond. Jó lenne, ha még ez alatt a 7 szem alatt visszamennél, mert akkor már az új tabival kezdhetnéd a köv. hónapot, és lehet, hogy szünetet sem kéne tartanod - a doki megmondja. Nem baj, ha megjött, ha 2 hónapja vizsgált, most úgysem fog.

Valószínûleg nem ez a tabletta a megfelelõ neked, vissza kell menni a dokihoz és másikat kérni. A maradék 7 szemet be kell szedni, hacsak a doki mást nem mond. Jó lenne, ha még ez alatt a 7 szem alatt visszamennél, mert akkor már az új tabival kezdhetnéd a köv. hónapot, és lehet, hogy szünetet sem kéne tartanod - a doki megmondja. Nem baj, ha megjött, ha 2 hónapja vizsgált, most úgysem fog.

A szemgolyom felett es a szemöldököm alatt van egy patanás, és elégé meg van duzzadva és fáj is egy kicsit a patanés! Lehet valami bajaa szememnek? Mit tehetek, hogy ne legyen semmi probléma a szememmel?

Legjobb válasz: Az elso es legfontosabb dolog, hogy tanulj meg helyesen irni. A masodik, gyozodj meg arrol mekkora butasag volt ezt a kerdest itt feltenni. A harmadik, menj el orvoshoz. Borgyogyaszhoz.

Az elso es legfontosabb dolog, hogy tanulj meg helyesen irni. A masodik, gyozodj meg arrol mekkora butasag volt ezt a kerdest itt feltenni. A harmadik, menj el orvoshoz. Borgyogyaszhoz.

Még 2 szem van a levélből, de a mai gyógyszer leesett a földre, és nem találom. Ma vegyem be a holnapit és holnap hagyjam ki, vagy a mait hagyjam ki, és holnap vegyem be az utolsó szemet?

És ha ma beveszem a holnapi szemet, utána ugyanúgy 7 napot várjak (szóval egy nappal el?bb kezdjem el szedni, mert ugye egy gyógyszerrel most kevesebb van), vagy 8-at?

Legjobb válasz: szerintem vedd be, várj 7 napot, de utána a 14. szemig óvszert használjatok a biztonság kedvéért

szerintem vedd be, várj 7 napot, de utána a 14. szemig óvszert használjatok a biztonság kedvéért
A kérdező hozzászólása: rendben akkor beveszem, köszi a gyors választ! :)
megbontod a kövi levelet és ha egyfázisút szedsz, akkor veszel be egyet a kövi levélbõl és mindig így csinálod...
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is a választ! Az a baj, hogy pont most fogyott el a 3. levél is, és még nem vettem másikat, holnap meg nem érek rá venni sajnos. Úgyhogy marad az, hogy ma bevettem, holnap meg nem veszem be (mert nincs mit :) ), és utána védekezünk egy darabig.
A kérdező hozzászólása: Mármint majd máshogy védekezünk. :)
Annyi a változás, hogy ha hamarabb hagyod abba (ez esetben 1nappal) akkor valószínû hamarabb fog megjönni. Utána meg minden folytatódik ugyanúgy mint eddig! Ha nagyon hozzászoktál, hogy pl. mindig kedden szeded be az elsõt, akkor nyugodtan tarthatsz 8nap szünetet. De a 7-tel se lesz semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, majd megnézem mikor fog megjönni, ha egy nappal hamarabb mint szokott, akkor lehet hogy csak 7 nap szünetet tartok, mert mindegy nekem hogy melyik napon veszem be, kedden vagy szerdán, úgyis mindig jelez a telefonom :) Köszi a választ!

Milyen érzésed van, ha egy nálad sokkal jobb nővel csal meg a barátod, és ezt még a szemedbe is mondják?

Mármint, hogy a lány sokkal dögösebb?

Legjobb válasz: 1. Tök mindegy, hogy milyen a másik, maga a megcsalás zavar. 2. minden csoda 3 napig tart, egy idõ után nem lesz körül zsongva, ugyanolyan átlagos lesz, mint mások. 3. Megnézem, de semmi különös nem lesz. Ha a pasim nézi meg, az se zavar, mert mindent a szemnek, semmit a kéznek elvem van. Én is megnézem a srácokat.

1. Tök mindegy, hogy milyen a másik, maga a megcsalás zavar. 2. minden csoda 3 napig tart, egy idõ után nem lesz körül zsongva, ugyanolyan átlagos lesz, mint mások. 3. Megnézem, de semmi különös nem lesz. Ha a pasim nézi meg, az se zavar, mert mindent a szemnek, semmit a kéznek elvem van. Én is megnézem a srácokat.
19:59-es, 21 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kedves 18 éves! Gondoltam, hogy még fiatal vagy. Hidd el, ha megcsalnak, csak egy darabig érzed majd a "soha többé senkivel" jelleget. Aztán újra szerelmes leszel, vagy ha plátói vonalon mozogsz, újra rajongani kezdesz. Tapasztalat! Biztos van olyan magadon, amit szeretsz, adj érte hálát mindennap. Engem speciel nem vigasztal, hogy vannak "csúnyábbak" is, attól nem nõ az önbizalmam. De pl. az elmúlt napokban fogytam pár kilót és hosszú idõ után ma újra kisminkeltem magam, és máris mosolygósabb lett a napom. Azt hiszem ilyen kis dolgokon is múlhat az önbizalmad.
Bennem nagyon [email protected] érzést keltene, ha a barátom megcsalna egy jobb nõvel. Átlagos vagyok, így szerintem érthetõ. Amúgy sincs valami nagyon nagy önbizalmam.De ez biztosan még azt a maradékot is elvenné.:/ Utána lehet, hogy több pasi nem is kéne. Ha osztályban felbukkan egy szép lány-hát nem foglalkozok vele különösebben, mivel én sem vagyok az osztály közepe.:-D Meg a többiekkel sem vagyok annyira jóba. Tehát nyugodtan körül rajonghatják. Ha meglátok az utcán egy szép lányt, az jut róla eszembe elõszõr, hogy milyen szép. Aztán gondolkozok azon, hogy engem vajon miért ver az Isten?!:-S:-D Nagyjából így.:-D
A kérdező hozzászólása: Szerintem egyébként a megcsalásnál nem a külsõd számít. Egyszerûen megunt a párod vagy önigazolást keres arról, hogy õ jópasi, mert melletted már nem kihívás az élet.:) Sosem felejtem el, egyszer egy barátnõm elhívott magukhoz vidékre. Hosszú volt a vonatút és a barátnõm bátyja is velünk jött haza. Nagyon jól elbeszélgettünk, éreztem, hogy tetszem neki és nekem is nagyon bejött a srác. Aztán mikor megérkeztünk szólt a barátnõm, hogy álljak le mert a bátyja foglalt. Elmentünk szórakozni, de a srácot nem igazán lehetett rólam levakarni. Aztán a buliban megjelent a barátnõje, aki gyönyörû volt, nálam klasszisokkal jobb nõ, kedves, értelmes... És mégis a srác még ott a buliban megmondta a lánynak, hogy vége. Szerintem nem kifejezetten miattam, egyszerûen ez van, ha már csak megszokásból vannak együtt az emberek. Ja, aztán mi nem jöttünk össze és az a gyönyörû lány visszafogadta a fiút. Azóta már szakítotak.
*szeretek, megint 22/L
Nem vagyok túl érzelgõs. :) Persze, azért én is szeretek romantikázni, meg vannak érzelmeim. De képes vagyok magam úgy felidegesíteni, hogy elfelejtek mindent, csak arra koncentrálok, ami, aki megbántott. Agy beszûkül, rosszabb esetben eldurran. Viszont akiket szeretül, értük bármikot kiállnék, amiben tudok segítek.
1. Alapból a megcsalás is szörnyen esne, fõleg ha - ahogy Te is írtad - egy dögösebb csajjal csinálja. 2. Nagyon rosszul esne, hogy ennyit ér a barátságunk/kapcsolatunk, hogy otthagynak egy másik szebb lány miatt. 3. Rögtön arra gondolok, hogy "Õ milyen szerencsés!".. pedig tudom, hogy nem vagyok csúnya, ezt már mondták egy páran, de mégis bennem van az érzet, hogy nem felelek meg kinézetileg másoknak. Szóval rossz érzés naa..:( Sajnos már engem dobtak is egy szebb lány miatt, eléggé nehéz volt.. 16/L
A kérdező hozzászólása: Igen, érthetõ. Hát kemény csaj vagy!:) Én csak amolyan érzékenykedõs, ha szerelmes, rózsaszínködös, nem magamatfelkészítõs.:)
22/L vagyok. Persze engem is megviselne, ha megcsalna, de elõtte tuti nem mutatnám azért sem. Nem tudom, hogy fejezzem ki magam... Talán én azzal amit írtam, már felkészítettem magam nagyjából egy hasonló helyzetre, mármint, hogy megpróbálnám magam gyorsan tútenni rajta. Rem értehtõbb így.
A kérdező hozzászólása: Hát igen a lányok egymásra nagyon irigyek tudnak lenni. Néha úgy érzem, csak azért néznek rajtam végig, hogy keressék a hibát. Pedig senki sem tökéletes, csak ugye könnyebb a másikban keresni... Ha szeretsz valakit azért nem olyan könnyû megemészteni, hogy majd jön másik... Nekem most nincs senkim, de néha sajnálom a párkapcsolatban lévõket, mert nem igazán boldogok, féltékenyek, hisztisek, elégedetlenek. Persze lehet csak savanyú a szõlõ, de pár hónapja azért szakítottam, mert én nem tudnék a számomra nem tökéletessel lenni, látszatmegoldások nem érdekelnek.
Velem kicsit másabb történt. mentem az uton, jött velem szembe egy "szexi szõke :D", és látszott, hogy már messzirõl végignéz rajtam. (én is lány vagyok.., hát milyen idegesítõ már. legalábbis nekem) A szája ilyen csücsörítõsre, húzgálósra állt. Aztán az enyém is. :D Mikor egymás mellé értünk, akkor elfordult. De az a nõ.., azt hittem szétesik míg odaér. Kíváncsi lennék a gondolotaira, azért szerintem nem volt annyira szép. Az a tipikus szõke, szolis [email protected], agyonkerálva. Lehet nem ide tartozik épp. Ha jobb nõt látok, akkor általában megdícsérem, hogy szép. (persze nem neki, hanem aki velem van, akár a páromnak is) Ha látszik, hogy beképzelt, akkor vigyorgok. :D A suliban nem hatott meg az ilyen..rajngják körül, akinek én tetszettem, értem rajongott akor is, ha ott volt. Ha a pasim megcsalna, egy szebb nõvel?? Hmmm, Nem tudom. Lehet eldurranna az agyam hírtelen, azt csett, vagy csak otthagynám õket.. Hangulatfüggõ. Érzés, az ugyanaz, mindegy kivel, megcsal-megcsal. Ha meg olyan jó nõ, akkor legyen vele. Majd találok olyat, akinek én vagyok annyira jó nõ. 22/L
A kérdező hozzászólása: Kedves 21 éves! Ez elég egészséges hozzáállás!:)
19.52 18 éves lány vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Hány éves vagy? Légyszi kort ís írjatok!:)
Nem mindig a szebb lány a jobb, az biztos...nem csak a külsõ számít.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!