Találatok a következő kifejezésre: Még van mint egy (2108 db)

Tényleg jó, ha az autósülés egy "talpon" van, így a baba jobban kilát? Biztonságos is, ha meg van emelve egy ülés? Mint pl. ez a Pierre Cardin.

http://bambino.hu/spd/PS293/PIERRE_CARDIN_PS293_autosules

Legjobb válasz: Szerintem az egy jó dolog, ha kilát. A sajátomból indulok ki, mert amíg hordozóban volt, nagyon hamar elunta magát. Most az autós ülésben meg nagyon jól elvan, nézi a tájat. A miénk nincs ennyire megemelve, viszont középen van, így minden oldalra kilát. Hogy mennyire biztonságos, hogy így meg van emelve, azt nem tudom neked megmondani, de gondolom nem hozhatták volna forgalomba, ha veszélyes lenne.

Szerintem az egy jó dolog, ha kilát. A sajátomból indulok ki, mert amíg hordozóban volt, nagyon hamar elunta magát. Most az autós ülésben meg nagyon jól elvan, nézi a tájat. A miénk nincs ennyire megemelve, viszont középen van, így minden oldalra kilát. Hogy mennyire biztonságos, hogy így meg van emelve, azt nem tudom neked megmondani, de gondolom nem hozhatták volna forgalomba, ha veszélyes lenne.
Nekünk hasonló van, letesztelik, biztos biztonságos.Mi más szempont miatt vettünk bázistalpast, mégpedig a sima ülést, mikor benne van a baba nehéz a kocsi biztonsági övével bekötögetni (elõzõ gyermekemnél még olyan volt). Ezt a fajtát pl elmész vásárolni kiemeled egy kattintással a bázistalpról és beemeled a bevásárlókosárba. Visszatenni is csak egy kattintás. Persze az se rossz, h a baba jobban kilát:) Nekünk ilyesmi van: (nem az enyém a hirdetés, nem reklámozom!) http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_babahordozo/babahordozo..

Miert van az hogy? Ha exem fel keress es el megyek ahova dolgozik ott meg van vele egy lany (aki szo szerint ugy nez ki mint egy bot es oda jott exem es le kapott+ azt mondta hogy szeret es nem lehetek mase?

Ekkor meg kerdeztem tole hogy amikor en mentem oda hozzad beszelgetni aztan meg kicsit furcsa volt a viselkedese.. Meg azt mondta ujra egyutt vagyunk annak a lanynak akivel dolgozik. Ez most mi?

Legjobb válasz: Mert annyi eszed van meg úgy is nézel ki mint egy retkes cigány.

Mert annyi eszed van meg úgy is nézel ki mint egy retkes cigány.
Lehet féltékennyé akarta tenni a botot :)
A kérdező hozzászólása: Elsonek uzenem hogy skinhead vagyok szval nehez lenne annak lenni de gratulalok ertelmi szinted 0. 2. Lehet de nem hiszem mert nekem nem jon be es szoszerint exem top 10 a masik 1es. Tehat ketlem hogy ot akarta volna feltekennye tenni hisz eyem pontosan tudja nem allnek le olyanokkal mint az a lany.
A kérdező hozzászólása: x*
Nagyon buta vagy :(
A kérdező hozzászólása: Miert lennek az?

Van olyan fiú, akinek jobban bejön ha egy lány még szűz (24 évesen), tehát sosem volt még senkije, mint egy olyan, akinek már volt pár barátja? Vagy ilyen korban már elkönyvelitek a szüzeket bányarémnek, vagy valamilyen téren gázosnak?

Legjobb válasz: 24 évesen még mindig nem tudott mély, bizalmi viszonyt egy pasival sem kialakítani.. Azért ez jelent valamit. Bizalmatlanságot, bigott nevelést, vagy lelki/önértékelési problémákat. Persze lehet a csajnak csak nem volt szerencséje.. Szóval csak azért, mert megtudom valakirõl hogy szûz még nem ásom el. Azt, hogy ronda meg látom rajta. Akkor könyvelem el, ha lökött/élhetetlen. 23F

24 évesen még mindig nem tudott mély, bizalmi viszonyt egy pasival sem kialakítani.. Azért ez jelent valamit. Bizalmatlanságot, bigott nevelést, vagy lelki/önértékelési problémákat. Persze lehet a csajnak csak nem volt szerencséje.. Szóval csak azért, mert megtudom valakirõl hogy szûz még nem ásom el. Azt, hogy ronda meg látom rajta. Akkor könyvelem el, ha lökött/élhetetlen. 23F
Ha azért szûz, mert ocsmány, mint a szar, akkor nagy hátrány, igen.
Ha nekem adódna egy ilyen lehetõség én nem foglalkoznék vele én egyáltalán nem tartom gázosnak.
aszex
Én abszolút örülnék neki, ha én vehetném el. Amúgy én is szûz srác vagyok.
A kérdező hozzászólása: Halak, de ez miért érdekes? :D
Én nagyon tudnék örülni egy ilyen lánynak, hiszen hasonló cipõben járok. Csak egy ilyen lány nem hiszem hogy tudna örülni nekem... 27/f
Héé kérdezõ! Mi a csillagjegyed? F22
Simán bejönne, legalább együtt szereznék vele tapasztalatokat :)
Nekem jobban bejön de ez emberfüggõ :)
Ha nem úgy néz ki, mint Susan Boyle, akkor elõny :)
nekem ujobban be jön
Ki kéne próbálni, igy nem tudom:DD 34f
Én nagyon nagyon szívesen kielégítenék orálisan egy 24 éves szûz csajszit. (minden féle viszonzás nélkül :P) F22
én nem hiszem, hogy elõny az ha egy nõ 24 évesen szûz, de nem is tartom hátránynak, viszont csak azért mert szûz még nem jön be jobban
Mivel én még 20 vagyok, csak, tehát nálam idõsebb picit, ami nem mindig baj. Egy szûz lánnyal szerintem csak az elsõ szex macerás, de nem hátrány.
inkább legyen szûz,


A kisfiam 6 honapos es meg van ugy egy nagy ujnyira ( 3 szor 2 cm lehet) nyitva a feje lagya de az orvos bepanikoltatott minket hogy ha bezar elobb mint egy ev akkor muteni kell, ez igaz?

Legjobb válasz: Igen igaz! A kisfiam most 6 és fél hós és már úgy született, hogy nem volt túl nagy a kutacsa. Pont tegnap néztem neki és alig egy 1Ft-osnak felel meg a mérete. Hát? Remélem kibírja 1 éves koráig és nem nõ be. A kislányom most 19 hós és neki még mindig nagyobb, mint az öcsié.

Igen igaz! A kisfiam most 6 és fél hós és már úgy született, hogy nem volt túl nagy a kutacsa. Pont tegnap néztem neki és alig egy 1Ft-osnak felel meg a mérete. Hát? Remélem kibírja 1 éves koráig és nem nõ be. A kislányom most 19 hós és neki még mindig nagyobb, mint az öcsié.

Más is így van ezzel, meg van minden szinte a babaváráshoz mégsem vagyok elégedett, úgy érzem hiányzik egy csomó minden?

Pedig csak még a pelenkát , fürdőkádat, fürdő szivacsot,gyerek ágyat nem vettük meg, 33 hetes kismama vagyok. Úgy érzem még nem vagyok felkészülve eléggé a bab váráshoz, mindennek meg kell lennie.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is csak pelus meg popsitörlõ hiányzik, és én is ezt érzem, pedig nem az elsõ, hanem a 4. gyermekem lesz. Most elõször érzem azt, hogy túl gyorsan elrepült ez a terhesség, és én nem vagyok felkészülve rá. Pláne azért sem, mert 3 lányom van, a kicsi pedig fiú lesz...kicsit tartok is tõle. De legalább eddig nem volt idõm félni a császártól. :-) De szerintem ha a kiságyat megveszitek, és már azt rendezgeted, akkor elmúlik ez az érzés. Én pont ma csináltam meg, és kicsit megnyugodtam. 36hetes vagyok.

Szia! Nekem is csak pelus meg popsitörlõ hiányzik, és én is ezt érzem, pedig nem az elsõ, hanem a 4. gyermekem lesz. Most elõször érzem azt, hogy túl gyorsan elrepült ez a terhesség, és én nem vagyok felkészülve rá. Pláne azért sem, mert 3 lányom van, a kicsi pedig fiú lesz...kicsit tartok is tõle. De legalább eddig nem volt idõm félni a császártól. :-) De szerintem ha a kiságyat megveszitek, és már azt rendezgeted, akkor elmúlik ez az érzés. Én pont ma csináltam meg, és kicsit megnyugodtam. 36hetes vagyok.
Én is így voltam vele, gyakorlatilag minden megvolt már, mégis folyton azt nézegettem, azon agyaltam, mi hiányzik még. Sõt, voltak felesleges cuccok is így utólag nézve, bár apróságok. Szülés után rájöttem, mi hiányzott: a kicsikém az egészbõl. A gyerekcuccos minden csak vele lett teljes. Addig a cica meózta a babadolgokat. :D
Nekem már csak egy matrac a kiságyba és a babakocsihoz váz (mert a nagyobbik fiamtól örökölte és tönkrement) ami hiányzik.Minden elõkészítve, megvéve, kimosva, rendbetéve a helyén van, lakás gyönyörûen kitakarítva, rend, tisztaság, kaját elõre elkészítettem és lefagyasztottam arra a pár napra a férjemnek meg a 2 nagyobbik fiamnak, kórházi csomag startra kész...38+2 hetes vagyok és még mindig úgy érzem mintha semmi se lenne kéz.Lehet túl nagy volt a hajtás mostanában, hogy "gyorsan-gyorsan, legyen rendben minden, akkor is ha hirtelen menni kell" és még mindig ez van bennem.D ne aggódj, ez az érzés ilyenkor már természetes ;)

Mért van az, hogy fx-8150 + hd 7870 + 8gb rammal, ugyan annyi fps-em van, mint egy 3-magos athlon, meg egy 1 gigás radeon vidikari + 3gb ram?

Legjobb válasz: ja, és ultrán van mind 2 gépen a játék, 1440x900 as felbontásn, és ugyan ennyi fps van, 1920x1080-on is

A kérdező hozzászólása: ja, és ultrán van mind 2 gépen a játék, 1440x900 as felbontásn, és ugyan ennyi fps van, 1920x1080-on is
Tegyél már fel egy Everestet vagy egy Aida64-et, hogy végre megtudjuk annak a fránya videókártyának a nevét!!!!
A kérdező hozzászólása: am hogy lehet a drivernél a v-sync-et állítgatni?
A kérdező hozzászólása: nem tudok róle többet énsem, mert haverom gépe, és mondta, hogy mennyivel neki, énmeg telljesen lepetéztem, hogyhát wtf is this shit? :D
A kérdező hozzászólása: amd athlon x3 vidikarit nemtudom, de gyengébb mint a 7870 (jóval) ram 3gb tdu 2-ben a 7870-esnek van 60 fps-e a másiknak 70. az elsönek 1440x900 ban is 60 fps, 1920x1080-ban is 60 gta4-ben a 7870-esnek 60 fps 640x480-ban is meg 1920x1080-ban is
Ja régibe 1GB s Radeon... hát ezel sokat elmondtál nemcsoda hogy elsiklotam felete hát pontosan ird le hogy milyen és hogy milyen driverrel van meg sok kérdés közt játékról se feletkez meg
Pontosítsd az adatokat ez így nem sok athlon milyen melyik játékról van szó régi gépben is 7870 rakod be? . amugy szerinted viccböl van mindenütt hogy játékokhoz nem kell fx 8 meg i7 ? és hogy 8gb ram szintugy felesleges (ma még föleg) . viszont mint irtam ez így nem sok adat ird le azt is menyi fps van minketön és hogy vga driverek ugyan azok? athlon x3 van e unlockolva vagy tuningolva
A kérdező hozzászólása: janem. a régi gépnek, sokkal több fps-e van xD
A kérdező hozzászólása: de pl ha lefele nézek, akkor több, meg néhány helyen is több (a mapon)
Lehet le van korlátozva a max fps a játéknál.
A kérdező hozzászólása: mondom haver gépe.. nemtudom. nem hajlandó megmondani...

Nekem 1-el több fogam van mint egy normális embernek és alul meg nagyon hegyes? ! Ez mit jelent? :O

Akkor most vérfarkas vagyok ?

Legjobb válasz: Ez azt jelenti, hogy van egy tejfogad, amit még azelõtt kéne kiszedni, mielõtt szétrohad és vele a többi is. Utolsó: hát, szerencsés vagy, mert nincs még meg 2 bölcsességfogad? fél-bölcs vagy. XD

Ez azt jelenti, hogy van egy tejfogad, amit még azelõtt kéne kiszedni, mielõtt szétrohad és vele a többi is. Utolsó: hát, szerencsés vagy, mert nincs még meg 2 bölcsességfogad? fél-bölcs vagy. XD
Azt jelenti, hogy simán felvennének jegylyukasztónak a BKV-hez!
+ 1 csont/fog: TÁLTOS vagy !!!!!!
Lehet, a Bourbonok leszármazottja vagy! :D Nekik volt számfeletti foguk.
Nekem kettõvel kevesebb van, az mit jelent?
3. Te meg a Bourbonok ellentetje vagy. Olyan szegény õseid voltak, hogy alig volt mit enniük, így nem is volt szükségük annyi fogra, visszafejlõdött. :D :P Bocsi! :)
Lehet hogy beütötted valahova alvás közben.
A kérdező hozzászólása: de ha beütöm akkor nem vágás alakja hanem kerek tompa alakja lenne nem? Elfelejtettem megemlíteni, hogy ha összeszorítom erõvel a kezemet, akkor sajog e a "vágás"
A kérdező hozzászólása: **akkor sajog ez a "vágás"**

A nők miért nem értik meg, hogy azért a kevésbé jó pasik próbálkoznak náluk, mert ők vannak mindig egyedül?

Legjobb válasz: Nálam is sok számomra külsõleg nem kifejezetten vonzó pasi kezdeményez, mégsem kezdek el sipákolni, hogy "miért mindig a nekem nem tetszõk"? A külsõ szubjektív dolog, tõle függetlenül hízelgõ, ha valakinek felkeltem az érdeklõdését, ám csak azért, mert érdeklõdik valaki irántam, nem vagyok köteles vele randiznom. Én meg azt nem értem, hogy a pasik miért hülye p.csáznak le, ha elutasítom õket.

Nálam is sok számomra külsõleg nem kifejezetten vonzó pasi kezdeményez, mégsem kezdek el sipákolni, hogy "miért mindig a nekem nem tetszõk"? A külsõ szubjektív dolog, tõle függetlenül hízelgõ, ha valakinek felkeltem az érdeklõdését, ám csak azért, mert érdeklõdik valaki irántam, nem vagyok köteles vele randiznom. Én meg azt nem értem, hogy a pasik miért hülye p.csáznak le, ha elutasítom õket.
Elõzõ: akkor nyilván a másiknak is megvan a joga, hogy elvárásai legyenek vele szemben. Aztán mindenki ül otthon és ápolgatja az elvárásait... magányosan. Ez a baj a világgal, hogy elvárás az van, "nekem jár" az van, de kompromisszum az nincs.
Nem. Azt írtad, HOZZÁJUK túl jó nõ, ami, már ne is haragudj, sehogyan sem utal arra, hogy "olyan nõrõl beszélünk, akit önmagát túl sokra tartja, közben nem az". Vagy nem tudod mit beszélsz, vagy a fogalmazásoddal van probléma. A hozzájuk túl jó nõ számomra azt jelenti, hogy az a bizonyos nõ valamilyen szinten felsõbbrendû (vélhetõen a szerencsés külseje miatt), mint a pasi. Ami, ismétlem: marhaság.
Nem értem, egy kevésbé dekoratív lány miért ne lehetne egy adonisszal, vagy egy kevésbé helyes pasi szép lánnyal? Nem ezzel van a baj. Csak azért nem odamenni valakihez, mert "túl jó" hozzám képest, hatalmas marhaság, ugyanis honnan tudod ismeretlenül, hogy neki milyen az ízlése? Az a bomba csaj lehet, hogy kifejezetten az olyan típusú, átlagos pasira bukik, mint aki nem mer odamenni hozzá. Az a top10-es pasi lehet, hogy pont lesz.rja, hogy a lány hogy néz ki, feltéve, hogy belsõre minden klappol. Csak azért utasítani valakit, hogy vigye lejjebb a külsõségekben megnyilvánuló elvárásait, mert õ "kevésbé szép" degradáló és elfogadhatatlan.
Nincs ezzel gond. Csak a "kevésbé jó pasik" a hozzájuk túl jó nõket szeretnék. Itt kezdõdik a probléma. Vannak egyszerûbb, de értelmesebb és okosabb, nem bögyös-cicamaca nõk is, õk miért vannak egyedül? Talán mert rájuk nem nyomulnak?!
Harmadik, nem, egyáltalán nincs olyan, hogy valaki "túl jó" valakihez. Mi alapján túl jó? Mert genetikailag szerencsésebb, mint a másik? Marhaság! Mindenkinek megvan a joga, hogy elvárásai legyenek a másikkal szemben.
Egyébként nem egy férfi siránkozását hallgattam már végig arról, hogy ha átlagos kinézetû lánnyal jön össze, akkor sosem érez iránta vonzalmat. Ezt pedig ki lehet egészíteni azzal, hogy azok a férfiak akik biztos egzisztenciával rendelkeznek és magas egóval, nem nõt keresnek, hanem kirakat babát akivel lehet dicsekedni a haverok elõtt és jól mutat a kabrióba nyáron...
3. vagyok. Tudtam, hogy lepontoztok, de ez az én véleményem és nem kell egyetérteni velem. Én ezt látom. A "túl jó" kifejezést, viszont nem az én szemszögembõl nézve írtam, hanem azokéból a nõkébõl, akik qrva jó nõnek érzik magukat. Saját magatokat pontoztátok le, mert értelmezni sem tudtok egy szöveget. Bocs.
Szerintem elég evidens, hogy az próbálkozik nálam, aki egyedül van. Esetleg nõs, és szeretne félrelépni... Ez teljesen független attól, hogy jó pasi vagy sem.
Már nem azért, de roppantul idegesítõ ez a baromság, hogy átlagos pasi nem mehet oda a bomba csajhoz - aki amúgy lehet, hogy nem plázacica, hanem tök átlagos, normális nõ. Meg mi ez, hogy kompromisszum? Álljon már meg a menet! Ez nem bolti vásárlás, hogy ami túl drága azt nem veszem meg. Ha valaki tetszik valakinek, akkor el van intézve. Mi értelme lenne, ha egy teszem azt kövér srác odamenne egy kevésbé csinos lányhoz - mert azért vannak ilyenek, még ha a szépség mindenkinek mást jelent is - és nála próbálkozna, mert lejjebb kell adnia az igényeit vagy mi? Egy az, hogy ebben az esetben nem is tetszene neki a lány, csak azért megy oda, mert más nem jut neki. Ennek mi értelme? HOl van itt az érzelem? Szóval, aki ezzel jön, hogy valaki adja lejjebb az igényeit, az kicsit gondolkodjon már el. Itt nem igényekrõl van szó, hanem, hogy ki mit érez egy másik iránt.
Csak ezt az általában önmagukat rondának tartó pasik hangoztatják, illetve pontozták le a tök liberális válaszomat is, mert egyszerûen hihetetlennek tartják, hogy õket bárki is elfogadná és szeretné, ugyanakkor automatikusan felszínes libának néznek minden átlagosnál szebb nõt. Ezen meg pszichológus segít, illetve nem árt átértékelni a nõi rokonokkal való kapcsolatot sem.
Engem egyébként nem érdekel ki kihez megy oda vagy sem. De a kérdés nem arról szólt amirõl már ti beszéltek. "A nõk miért nem értik meg, hogy azért a kevésbé jó pasik próbálkoznak náluk, mert õk vannak mindig egyedül?" A nõk nem értik meg mert valószínûleg qrva szépnek gondolják magukat a pasashoz képest. Ennyi, hány féleképpen fogalmazzam még meg a gondolatom, hogy átmenjen mindenki számára?
A baj ott kezdõdik, hogy sok átlagos nõ hiszi magát szépnek, és sok átlagos srác önmagát csúnyának.
Nem biztos hogy egyforma teljesítményûek. Mondj egy pontos típust meg próbálok rá keresni.
Nekem spec úgy van bekötve, mióta összettört az egyik front.
A kérdező hozzászólása: http://www.lg.com/hu/hazimozi-rendszer/lg-HT503PH-hazimozi-r..
Megcserélheted egyforma teljesítményûek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!